User Tag List

Sayfa 12/17 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
313 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Nereye Gidiyor Bu Piyasa ?

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl yani üstüne aldığın extraları fiyata yansıtmazmısın sen?
    mesela metalik renk sunroof alcantra döşeme 18" jantlar geri görüş kamerası falan?

ha kimisi 10 lira harcadığına 10 lira ekler kimisi 5 lira ekler bu alıcıyı ilgilendirir
    hangi ekstra? fr lar zaten standarta kırmızı çıkıyor? renk parası vermemiş? 18" jant 1150 tl o da dahil sunroof ta içinde. Led paketi zaten var fr ın? Anlıcağın düz araba almış adam binmiş 20k km yapmış. Getirmiş birebir sıfırıyla aynı paraya satmaya çalışıyor?! Bide üstüne fazla para istiyor.

Kimse yanlış anlamasın herkesin parası malı kendine. Ne kadara isterse satar. Kimse kimsenin gırtlağına binip zorla araç satmıyor. Ama bana vicdansızlık geliyor sfırı 63bin olan aracın ikinci eline 63 bin istemek!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi ekstra? fr lar zaten standarta kırmızı çıkıyor? renk parası vermemiş? 18" jant 1150 tl o da dahil sunroof ta içinde. Led paketi zaten var fr ın? Anlıcağın düz araba almış adam binmiş 20k km yapmış. Getirmiş birebir sıfırıyla aynı paraya satmaya çalışıyor?! Bide üstüne fazla para istiyor.

Kimse yanlış anlamasın herkesin parası malı kendine. Ne kadara isterse satar. Kimse kimsenin gırtlağına binip zorla araç satmıyor. Ama bana vicdansızlık geliyor sfırı 63bin olan aracın ikinci eline 63 bin istemek!
    senin kadar bilgim yok ama seatın sitesinden baktığımda hem renge hem sunroofa hemde ledlere extra ücret görünüyordu ledler bir paketin içinde sadece o paket 4000 tl ayrıca alcantrayı göremedim listede orjinal alcantra çıkmıyorsa onunda ücreti var
    kampanyalı peşin satışıda 61500 dü
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    türkiyede öyle arz talep ilişkisi finansal sorunlardan kaynaklı çıkışlar yok.. tamam ötv var tamam kur artıyor ama buna orantılı zaten firmaların bunu abzorve edebilicek kar payı var.. bunu en rahat model yılı değişim vakitlerinde yerli yabancı bütün firmaların elindeki stokları tüketmek için yaptığı vergi bizden ötv bizden v.b bizden kampanyalarından anlayabilirsiniz..

olay ekonomiksel değil.. kimse kendini kandırmasın..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü 4-5 bayi gezdim başlıca fıyatlar şaşırmışlar tabı bende benim gözlemlediğim bayiye giren markete gelmiş gibi bakıyor çıkıyor , fiyatlar uçmuş ama yinede bir arz talep meselesi var .

golf 7 90 hp dizel mıdlıne plus 69.000
    golf 7 105hp dizel comfortlıne 75.000
    honda cıvıc makyajsız kasa 1.6 125 hp benzinli 61.500
    Leon 1.6 tdı dsg 105 hp 68.000 baz paket
    Polo 1.2 tsı dsg baz paket 55.000 küsür
    golf 7 gtı 3 kapı 136.000 küsür
    golf 7 gtı 5 kapı 138.000 küsür

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayide sıfır araç çatır çatır satılıyorken herkes bu fiyatlara ragmen arac sırası bekliyorsa 2. elinde bu kadar artması normal.
    düşünce belli arac almak için 3 ay bekleme şimdi al
    gecen gördüm adam arac sırasını satıyor 3bin tl ye
    2 sene yok piyasa çok kötü bir sekilde patlıyacak alttan alttan bir kriz geliyor bakalım hayırlısı
    piyasada nakit yok ama tüketim çılgınlıgı had safada
    insaat sektörü patladı yakında bankalar nakite dönmeye baslar
    evler arabalar krediler derken zengin daha zengin fakir daha fakir olma yolunda ilerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bayide sıfır araç çatır çatır satılıyorken herkes bu fiyatlara ragmen arac sırası bekliyorsa 2. elinde bu kadar artması normal.
    2 sene yok piyasa çok kötü bir sekilde patlıyacak alttan alttan bir kriz geliyor bakalım hayırlısı
    evler arabalar krediler derken zengin daha zengin fakir daha fakir olma yolunda ilerler

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanların çoğu kendi parasıyla araba almadıkları için o satışlar çok doğal.. kaç kişi sıcak cebindeki parayla araba alıyor artık.. eskiden insanlar ceplerindeki para ne kadarsa ona orantılı peşin yada taksitlendirmeyle alırdı ama cebindeki bankasındaki sıcak paraya göre alırdı..

şimdi ceplerinde olmayan hayali paralarla araba alıyor bazı insanlar.. vatandaşın geliri 3 bin tl aldığı araba 200 bin tl çektiği kredi 48 ay 60 ay tarlayı arsayı evini ipotek attiriyor alıyor .. bu herkes için geçerli değil tabiki ama ne yazık ki bazıları bu tip şeyler.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu konu hakkında birşeyler yazmak istiyorum.

2014 Şubat ayından beri 2007 model Audi TT bakıyordum. Mart ayında bağcılarda güzel bir audi tt buldum. Konuştuğum çocuk sahibiydi. Kazasız ve tramersiz TT için 73 bin TL istedi. 1 hafta sonra arabayı alma niyetiyle gittim. Haliyle pazarlık sünnettir mantığıyla az da olsa pazarlık yapmak istedim. Sahibi pazarlık yapmayacağını söyledi. Ben de çıktım gittim.

Ağustos ayında her zamanki rutin sahibinden ilan kontrollerimi yaparken, Mart ayında baktığım arabayı ilanda gördüm ve fiyat olarak 82 bin yazılmıştı. Hemen ilanı açanı aradım.

Son olurunu sordum. 78 bin dedi. Arabanın geçmişini bildiğimi söyleyince , evet ben 73 bine aldım dedi.

Şu anda ilan kalktı ve başka bir galeri aynı arabanın ilanını açtı. Yazılan rakamı söylüyorum 88 bin.

Şimdi TT'lerin değeri mi arttı yoksa bu galerici milleti suni bir piyasa mı yaratmaya çalişiyorlar.

Arkadaşlar lütfen bu yüksek fiyatlarla spor araba almayın. 1 senedir spor araba arıyorum. Hala bulamadım. Alacaksanızda pazarlık olarak kafanızda bir fiyat belirleyin. Bir Audi TT'nin değeri sizin için 75 bin ise, alacağınız aracın fiyatı ne olursa olsun 75 bin teklif edin.

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüksek fiyatlar ne yazıkki sadece spor araçlarda değil. Normal aile tipi binek araçlarada yansımış durumda 21k tllik bir araç %30 yükselmiş durumda.
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O km araç fiyatları artmadı tam aksine fiyatlar azaldı,,
    geçen sene euro veya dolar parası olanlar,,,simdi aynı arabayı alabiliyor,,dövizle satış yapan araba firmalarından,,
    türk parası olarak düşünürsek geçen sene 50,000 tl olan araba şimdi 60-65 arası desek,,
    geçen sene araba almak yerine parayı euro yapıp beklese,,,bugün aynı arabayı alır,,,üstünede 10,000 tl para kalır,,
    türk parası tutanlar zaten en baştan kaybetti döviz çıkınca,,
    ama geçen sene araba alanlarda karla değil,,onlarında zararı var,,,50 ye araba aldım 60 a sattım diyorlar,,,benim cebimdeki para 70k oldu sen nasıl kar ediyorsun ??

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Şimdi şu yukarıdaki araç sitede de ilanı olan 07 LLG plakalı araç , eski plakası 07 TM olan. Sitedeki fiyatı 58 bindi, satılalı 13 gün olmuş, şu anki fiyatı 70 bin. Herkesin bahsettiği şey tam olarak bu, sıfır fiyatlarından ziyade fırsatçıların artması.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazarı manüpile edilmesine dolaylı yoldan etkili olduğunu göz önüne bulundurarak sahibinden.com'a dava açsa kapatılsa herşey düzelir mi acaba ? yok fazla kahve içtim ondan soruyorum.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuyu tartışılır durur aynı başlık altında bir sürü konu açıldı konuyu açan arkadaş araba almak istemış cebındeki paraya göre ilandaki arabaların bukadar etmıyeceğını fark etmiş ama baktıgında elindeki parayla düzgün araç alınmıyor.

95 model ex ım ilanda konusuda var 15900 yazdım. düşündüm bunu yazarken tüm ilanları kontrol ettim adam yazmış 13 lira araba leş sonra bir kaç kişi ile konuştum bomboş otomatik exi adam satmış 15500 tl ye şimdi ne diyelim. İlla birileri cıkıp bu arabayı alacak degerlendirecek bu fiyatlara neden alayım diye alan adam verdigi parada gözük yoksa sorun yok. He ben bu arabayı 1 sene satamazsam ozaman istedıgım fiyatı sorgularım ama inanın size ölü denicek hondaların 9 10 bın tl satıldıgını gördüm ki suan bir 10 bine bir Sİ ilenı çıksın millet birbiriyle yarış almak için bende dahil alıp iki süsleyp satarsn 3 4 bın kar edersin.

Tüm araba kullananlar aynı fikirdedir kimse kalkıp 10 bıne araba alıp 5 bın harcayıp sonra 10 bıne geri satmaz kimse kimseyı kandırmasın.

Suda var ülke politikası suan sıfır araçlarda okadar yüksekki ınanın 94 model araba sıfır arabadan daha rahat ve konforlu daha saglam. adam gibi araba alıcaksan 60 70 bını gözden cıkarıcaksın birde baktıgında yurtdışında bu arabalar daha ucuz ben neden kazıklanıyorum neden okadar ötv ödemek zorundayım.

bu konunun sonu olmaz hayırlı geceler
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu her gördüğümde içimden cehennemin dibine diyorum

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu her gördüğümde içimden cehennemin dibine diyorum

İmzanı ve otomobil bölümünü güncelle.
    Instagram: mutusgarage

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type r lar 70 lira olmuş
    2.0T FSI

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    type r lar 70 lira olmuş
    edit: fn2 civic type r lar
    2.0T FSI

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit: fn2 civic type r lar
    abi RS'ci adamı typer memnun etmez

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)