User Tag List

Sayfa 7/17 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
313 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Nereye Gidiyor Bu Piyasa ?

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahıbınden.e .ok atmayın yahu sayısız parca ve araba & motor sattım ben oradan. canımız cıgerımız gercekten

modıfıye alemınde honda, 0 arac ve 2.elde volks.'ın baslattıgı akımın eserıdır bu fıyatlar.kımse aglamasın.ekmegı yıyen yıyor, gerı kalana da gırıyor maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu yorumu herkes yapıyor vallahi yapmayın yav keşke 10 12 etse benim diyen şahinden daha sağlam twisted şahini satamıyorum ben keşke o paraları etse...
    valla gözümün önunde 10 k ya sattılar ve aracı gör dalga dalga nokta nokta gocukler war...

Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yav herkes doğan'a, honda'ya bilmem neye laf atmış ta şunu niye kaçırıyorsunuz? Sıfır yeni kasa Polo'nun en boşu olmuş 49 bin TL. En dolusu 65 bin TL. Polo lan bu. Daha bugün gezdim bir dünya galeriyi.

Golf 1.6 TDI Highline paket olmuş 96 bin TL.

Renault Clio Icon 95 bg 1.5 DCI olmuş 65 bin TL.

İkinci el her ne kadar yüksekse sıfır da bir o kadar yüksek. Bizim milletteki düz mantık şu bir de. 2011'de sıfırını 50 bin TL'ye aldığı Golf'ün bugünkü 75 bin TL'lik fiyatını görünce arabaya 60 ister. Herkes kendine göre zeki herkes akıllı herkes çakal.
    ötv ve kdv yüzünden sıfır araç fiyatları yuksek
    ıbıza cupra 2014 net fiyatı 35k
    %45 ötv 15k
    %18 kdv 9k inciği boncugu derken 60k

alper1701 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yazılan astronomik rakamlara ne alınır nede satılır

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla gözümün önunde 10 k ya sattılar ve aracı gör dalga dalga nokta nokta gocukler war...

ötv ve kdv yüzünden sıfır araç fiyatları yuksek
    ıbıza cupra 2014 net fiyatı 35k
    %45 ötv 15k
    %18 kdv 9k inciği boncugu derken 60k

daha vahimi golf gti 50bin tl net fiyatı, satılan miktar ortada.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim olaya bakış açım şudur ; 2013 ten 2014 e geçtik , 0 fiyatları çok güzel arttı. 2014 yılında pazar olarak bu şekliyle araba almıyoruz deseydi tüketici. 2 ay kurumsallar dışında araç satılmasa nasıl olay çıkardı. Nerede bizde böyle toplum.

C sınıfı hb araç olmuş 70 lira ? Alırken hiç mi el titremez , bu paraya bir e46 alırsın üstüne günlük dizelini alırsın...

İnsanımız bu iştahla 0 araç aldığı sürece fiyat artar.

Cep telefonundaki gibi , ürün ömrünü yarılamadan hemen değiştireyim hırsı var.

Mesela ben iphone 4s aldım , iphone 6 çıkacakmış. Elimdeki telefon hala güzel bir telefon neden gidip 6 yı alayım. Düşünüyorum , 7 8 çıksa almam aradaki fark ile başka bir şey alırım.

2005 model 307 çok güzel , bir çok yönden tatmin ediyor. Bakınıyorum ara ara 70 liraya astra - 308 var alabileceğim. İyi güzel de arada 45 lira fark var. Sonunda elime geçecek yine C sınıfı hb bir araç. Biraz doyumsuzluğu yenebilmek gerekiyor.

aylık gelirim değişir o aradaki farkla hothatch alırım piste çıkarım ; ne olur , başka bir ihtiyacımı keyfimi karşılamış olurum. Ama o parayı verip de aynı şeyin lacivertini almak..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Net fiyat üzerinden karşılaştırma mantıksız olur
    ibiza cupra 60k fiyatı var ispanya fiyatı 20k euro,,,
    yabancı bi markanın kendi ülkesinde verdiği fiyattan aşağıya alma şansımız yok maalesef

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısa süreli getirilen ötv bir kalksa neler olacak bu memlekette ama. Süre anlayışımız tutmuyor onlarla.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Burada herkes yazıyor da bu forumda dünya kadar adam var bu şekilde piyasanın içine eden para kazanmak için plaka plaka araba araba yazalım isterseniz ya da onlar yazsın. Barındırmayın bu adamları, poh pohlamayın bu kadar basit.

Burada yazınca mal benim istediğim fiyata satarım moduna geçiliyor sen 15 liralık arabaya 25 yazarsan sonra da 3-5 çevrenle gazlaya gazlaya satmaya çalışırsan piyasa tabi allak bullak olur.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    En basit örnek. Dün " Borusan, Jaguar'ın distribütörlüğünü aldı" diye konu açtık.
    Bakın görün bundan sonra Jag fiyatları nasıl artacak..

camsemih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar sahibindenin etkisi var fakat sıfır araçların fiyatları şu sıralar özellikle çok arttı vergilerden dolayı araç almak isteyen vatandaşta 2. el araçlara yöneldi şuan 2. el araçlarda arzdan çok talep var piyasanın artmasının en büyük sebebi bu. hiç bir arabanın hakkı bu değil ama millet gözünü karartıp alıyor çünkü sıfıra ulaşamayacağı için bunu yapıyor.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden olay sadece honda fiyatlariydi simdi tum markalara sicradi. Piyasayi alici belirler satici degil. Adam 25 binde ies satiyor alan var. Almayin abi gidin 25 e daha modelli daha dolu arabalara yonelin, 25 isteyen bakin bakalim 20 ye nasil veriyor.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 accent 15'e alıcı buluyorsa kimse 1.6 iesler 20 bin eder mi diye sorgulamasın hondaya hakaret olur. 2000 model 1.6 ies 190 binde ağır kazası yok 14500 bine sattım 3 sene önce.
    men dakka dukka.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En basit örnek. Dün " Borusan, Jaguar'ın distribütörlüğünü aldı" diye konu açtık.
    Bakın görün bundan sonra Jag fiyatları nasıl artacak..
    daha nereye artsın eli yüzü düzgün bir fiyatlarına bak bence tam tersi düşüş muhtemel yada giriş paketi bomboş kararan ayna park sensoru olmadan gelmez bir Tr paketi yapıp oyle gazlarlar
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EF ye 16K İstiyorlar Ben 98- Ies e 17 k istiyorum çok diyolar
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    19 liraya araci al cilala parlat laguna lip tak prof makine ile sahil kenarinda 3-5 foto çek 24 liraya sat. Bunu surekli yapan biri var mesela

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    19 liraya araci al cilala parlat laguna lip tak prof makine ile sahil kenarinda 3-5 foto çek 24 liraya sat. Bunu surekli yapan biri var mesela
    Gidim elimde ki parayla bi temizlik boyası yaptırayım pasta cila arkasına 2-3 aksesuar bunlar bana 3 bin tutar arabaya 17 istiyoruz satarım 25
    Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasada dizel arabaya binen, arabadanda anlamayan sayısı o kadar çokki, asıl onlar yüzünden 0 araç fiyatları devamlı yükseliyor.

Adam bomboş araca 50-60bin tl verebiliyor. Donanım onun için hiç önemli degil. Şahine binse o bile o na çok ama gidip deli gibi paralar veriyor 0 arabalara.

İnsanlar dizel olsun az yaksın derken araçtan başka bi beklenti duymuyor. Cruise'muş, sunroofmuş, içinde ekran varmış yokmuş hiç umurlarında degil. elinde varsa 40-50-60-70 gidip o paraya alabildigi en lüx, bi o kadarda az yakan arabayı alıyorlar. 2gün sonra o arabanın degeri git gide artıyor. Eee işi bilen biri alınca noluyor ? Dopdolu bi araba istiyor. Ama boşuna 50lira veren amca yüzünden dopdolusuna 70-80lira vermek zorunda kalıyor. İşine gelmiyor almıyor, 2.ele yöneliyor.

2.el piyasası gün geçtikçe daha çok müşteri-satıcı çekecek. Çünkü gidipte bi Golfe 100k para vermek gerçekten akıl işi degil. O segmentin araçlarına bakın: Leon. Onların en dolusu ne kadar ? Max 70-80liradır. Nerdeyse birebir aynılar...
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Buyrun . Hem de 2 parça boyalı
    imzasız..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit yapamıyorum nedense ancak sahibinden com'un buna da bir düzeltme getirmesi lazım . 1.4 tsi gti var sadece normal 1.4 tsi yok .

İlandaki düz 1.4 benzinli motor , hayır açıklama kısmına bile 1.4 tsi yazıyorlar . İnananlar da mevcut .
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)