Sanayideki ustalarla konuşuyoruz 2 sene önce 13-15 e satılan 1.4 ies ler şimdi 22-23 lira millette çakal tabi elindekini çıkarmaya calışıyor ama 98 model bir arabaya o paraları vermek hiç akıl karı değil tabi İstisnalar hariç![]()
Sanayideki ustalarla konuşuyoruz 2 sene önce 13-15 e satılan 1.4 ies ler şimdi 22-23 lira millette çakal tabi elindekini çıkarmaya calışıyor ama 98 model bir arabaya o paraları vermek hiç akıl karı değil tabi İstisnalar hariç![]()
41 E 4561
41 GJ 161
internet sanal rakamları ile gerçek dünyanın rakamları bambaşka..
eskiden insanlar galericelerden mümkün mertebe uzak durmaya çalışırdı şahısdan almaya çalışırdı..
şimdi tam aksine galericilerden almaya çalışıyorlar çünkü şahıslar çoğu piyasanın misli misli üstünde fiyatlar çekiyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Gıram sorunsuz içi daha 0 gibi olan 98 civic mi 14 de galeriye verdim babamın araba acelesi yüzünden 1 hafta sonra galeri 15,500 adapazarına verdi 2 ay sonra 16,500 yalovaya gitti orda da 17,500 tu en son arkadaşlarla hep birlikte bir sonraki şehir ve fiyatını merakla beklemedeyiz![]()
Ben farklı bir açıdan bakıyorum. Bence biz fakirleşiyoruz. Yoksa alan alıyor arkadaş, sıfır dizel corollaya çatır çatır 80bin lirayı basıyor adam. Benim için acıyor.
Roomster
Donanım Motor Kampanyalı A.T.S.
Fiyatı (TL) Fiyat Detay
Active 1.6 TDI CR 90 PS 52.400 Fiyat Detay Skoda
Model
Metalik Renk (TL) Sunroof (TL)
Roomster 1.200 -
yahu arkadaş bu en boşunu fiyatı ben en dolusunu ( style+panaroma ) geçen sene mayıs alında 34,500 e aldım varın siz düşünün
26000 km deki 2 eline adam 50k fiyat çeker olmuş şimdi ben bu aracı satmak istesem kaça satıcam ki benim aracım daha 9000 km de ne boya var nede rutuş aldığım fiyatıda yazdım liste fiyatınıda yazdım siz söyleyin kaça satalım![]()
50 bin yazacaksın abi, daha ucuz yazarsan altında bit yeniği ararlar
benim en başından beri bahsettiğim olay buydu, Sahibinden sitesi yıllardır var, dün açılmadı, son 2 yıldır artış var, görmezden gelsekte Türk Lira'sı çok değer kaybetti, piyasa kötüye gidiyor, millet kredi çekip, ev, araba, telefon almayı marifet sayıyor, şuan uzun vadeli borçlanma çok fazla, Allah sonumuzu hayır etsin
uzun vadeli borçlanma dediğin gibi çevremde nerdese kredi borcu yada kredi kartı full çakılı olmayan adam yok yakında millet çok sağlam patlıcak allah sonumuzu hayır etsin.
0 km araçların fiyat artışınında tek nedeni türk lirasının değerinden ziyade ötv ve kdv zammı arkadaş ödv dediğin şey 10 küsür senedir başımızda verginin vergisini ödüyoruz adam kdv yi ekliyor üzerine ötv ilave ediyor ama nedense zevkine olan ürünlerde ötv yok örnek olarak tek taş pırlanta bunda ötv yok sanki zaruri ihtiyaç anasını satiyim günlük aldığımız kullandımığımız her şeyde ötv mevcut
2013 ağustos'ta sıfır km 37 bine aldığımız 301'i 10 ay sonra 9bin km'de 41'e verdik piyasa uçtu.
Mart ayında bi corsa sattım 2001 1.4 comfort tek kapı, arabanın normalde değeri maksimum 12-13 tür. ben 14 yazdım diye arayanlar neden ucuz yazdın arabada bi problem mi var diye soruyorlardı. Her yönden çok garip bi ülkeyiz gerçekten
bizim millet önceden ucuza aldığı şeyin piyasası yükseldimi asla hazmedemez ben 3 sene önce 27.345 liraya almıştım şimdi 35.894 lira der kuruşuna kadar aklında tutar ama 3 sene önce dünyada neler oldu desen hiç bişey hatırlamazbende bugün 39 bin olan n ucuz sıfır polonun geçen sene 31 binlere kadar verildiğini hatırlıyorum bu piyasa hiç düşmeyecek gibi yazı kışı kalmadı kışın s2000 almak isteyen bir sürü tanıdığım var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)