User Tag List

Sayfa 6/17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
313 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Nereye Gidiyor Bu Piyasa ?

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş honda da honda. honda da honda. honda neden pahalı mı? bugün eğer bi 106 20 küsür ediyorsa vtecin 25 26 lar hatta birçok insan için 30 etmesi normal. keza diğer modeller içinde kıyaslanabilir. demem şu ki arz talep meselesi. bu kadar insan da salak değil ya o kadar parayı boşa versin. harbi bi bitmedi bu muhabbet ya

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarak her şeyin fiyatı artıyor. Artamayan şey gelir seviyelerimiz. Sıkıntı burada doğuyor..

GSMH artıyormuş , iyi güzel de ; eşit dağılmıyor ki. Kişi başına gelir şu kadar olmuş , paranın %90 ı nüfusun %5 ine giderse , vay efendim arabalar pahalı ; vay efendim şu pahalı..

Bu yolda gidelim , 2 3 seneye araba fiyatlarını değil ; yeme içme zorluğunu bile tartışacağız.
    -Fırat

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çok değil sene baslarında arkadasımın
    c180 1.6cgi amg sini sattık 50binde 89 bin tl ye cizik bile yoktu.
    1 ay olmadı baska bir arkadasım tamamen modeline kadar aynı aracın 28bin kmde olanını sattı. yeni kasa cıkmasına ragmen 102.000 bine.

a6 3.0tdi quattroyu zor bela sattık 52bine ye 240bin küsürlerdeydi tamamen dogus bakımlı.
    gecen sahibinidende aynı 3.0tdi quattro kazalı onu arkadası dagılmıs akslar egik olanı 60 bindi mesela

0 aracımı kasımda 51 bine aldım şuan 63bin fiyatı var.
    yine babamın aracını 95bin TL gibi almıştık. aynı donanımlı 3.16iy şuan 120-125 den aşagı alma mümkünü yok.

kısaca durum bombok 20-25 e araba alıyım desen düzgün araba bul bulabilirsen
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasada düzgün araba yok olan da astronomik rakamlarda hayal kuruyo..
    mesela dün audi a3 almaya gittim.. Adam nerdeyse muayene ve geçmiş bandrol parasını da bana kitlicekti kızdım döndüm geriye ...bi de böyle kurnazlar var ...
    acele etmeyip beklemekte fayda var ...
    KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda ile toyota kuruşuna kadar hak eden marka.

Runaway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkez aldığı araca prim koyar oldu.yapılan bütün masraflar fiyata eklenir oldu.önceden aldığın

paraya zor satılan araçlar şimdilerde +2,3 bin TL rakam eklenerek satışa sunuluyor ve gariptir

çatırçatırda satılıyor.piyasa düşecek die bakıyorum 2013 den beri sürekli bi tırmanış söz

konusu.bakalım nereye kadar devam edecek.

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.el piyasasın yüksek olması daha çok piyasanın doymuşluğu ile alakalı.
    Biz henüz otomobile doymuş bir millet değiliz.
    Dünyada 1000 kişiye düşen motorlu araç sayısını gösteren ülkeler listesini veriyorum.
    Listeye bakıldığında Avrupa ülkeleri 500'ün üzerinde Türkiye ise 233 ile 60.sırada.
    Ülkelere göre araç sayısı listesi - Vikipedi
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfır clionun 50 lira ettiği memlekette 2.el araçların fiyatının artması çok ama çok normal...

ben cok normal görüyorum bu durumu.
    döviz artışı sebebiyle sıfır araç fiyatları artınca 2.elde artıyorlar haliyle.

ote yandan 20 yasındaki bebe bile babasının parasıyla al-satcılık yapabiliyor sahibinden com da.hakkıdır yapar hiç bir şey demiyorum ama piyasanın artmasında al-satçılık da rol oynuyor.

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yılbaşında twingoya niyetlendim. Piyasası klimalı vs olanlar 7-8 filandı yeni olanlar.

Ama şu an ***** sitede en ucuzu 8binTL ve en kötüsü. Sıfırlar yılbaşından beri çok arttı. Bu nedenle buda ikinci ele vurdu. Eskisi gibi değil birde üzerine kâr koyma olayları olunca iyice piyasada al sat olayı artar oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec powe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfır clionun 50 lira ettiği memlekette 2.el araçların fiyatının artması çok ama çok normal...

ben cok normal görüyorum bu durumu.
    döviz artışı sebebiyle sıfır araç fiyatları artınca 2.elde artıyorlar haliyle.

ote yandan 20 yasındaki bebe bile babasının parasıyla al-satcılık yapabiliyor sahibinden com da.hakkıdır yapar hiç bir şey demiyorum ama piyasanın artmasında al-satçılık da rol oynuyor.
    Hocam katılıyorum size,,bence bu tamamen döviz artışıyla ilgili,,
    benim 60k tl ye aldığım araba olmuş 80k,,,ama bu aracın euro olarak fiyatı aynı kaldı,,
    bu 2. el araçlardada böyle,,,geçen sene 20 eden arabaya 30 isteyince millet isyan ediyor ama 20 isteyen arkadaş,,geçen sene euro üzerinden fiyat yazsaydı,,,şimdi araba gene 30k olacaktı,,,yani fiyat artmış denileceğine euro-dolar arttı diye düşünülcekti...

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki aramizda temiz arac arayan vardir diye buraya yaziyorum, sahibinden.com'da ilani olmayan Canakkale'de kazasiz boyasiz 2007 model orjinal 34.000 kmde gri renk hyundai atos bulmustum bir yakinima, o istemedi kucuk araba diye vazgectik. Isteyenlere arac sahibinin irtibat numarasini verebilirim. Araba ve sahibiyle hic bir alakam yok, sadece burada temiz arac arayan vardir diye yaziyorum.
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nicosaint82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam katılıyorum size,,bence bu tamamen döviz artışıyla ilgili,,
    benim 60k tl ye aldığım araba olmuş 80k,,,ama bu aracın euro olarak fiyatı aynı kaldı,,
    bu 2. el araçlardada böyle,,,geçen sene 20 eden arabaya 30 isteyince millet isyan ediyor ama 20 isteyen arkadaş,,geçen sene euro üzerinden fiyat yazsaydı,,,şimdi araba gene 30k olacaktı,,,yani fiyat artmış denileceğine euro-dolar arttı diye düşünülcekti...
    döviz sürekli artar, tl değer kaybeder bu bizim kronik hastalığımız yapacak bir şey yok maalesef.

ama mesea hükümet kol gibi kdv ötv almaktan vazgecerse veya kendi aracımızı yapabilirsek belki durumlar değişebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtec powe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    döviz sürekli artar, tl değer kaybeder bu bizim kronik hastalığımız yapacak bir şey yok maalesef.

ama mesea hükümet kol gibi kdv ötv almaktan vazgecerse veya kendi aracımızı yapabilirsek belki durumlar değişebilir.
    Herkeste suç var yarın ötv ve kdv indirimi olsun,,o birbirine düşman araba firmaları,,yine aralarında toplanıp arabalara zam yaparlar,,,devletin indirdiği verginin yarısını ceplerine atarlar,,,

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf bu al-satçı fırsatçılar veya onlara benzemeye çalışan, aldığı her arabadan kâr etmeye çalışan insanlar yüzünden arabaya ihtiyacım olmasına, cebimde sahibinde yazılan fiyatlara yetecek ve artacak para bulunmasına rağmen ederinden çok daha fazla fiyat istenmesinden dolayı enayi yerine konmamak adına sabrediyorum almıyorum araba. Ama yakındır illa ki patlayacak bu piyasa.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıkıncı elin genel suclusu bana kalırsa bu arabasını sergilemek için 10 liralık arabaya 30bin yazanlar... bu ülkede dolar v.s. hep yüksekdi enflasyon hep vardı ama bu kadar saçma sapan araba piyasası ben daha önce hatırlamıyorm

bi olay vardı kşın fiyat düşer bayram geçsin fiyat düşer

ben 4 senedir aktif takip ediyorum 2007 yılından beride arabalarım oldu

4 yıldır hiç bir kış hiç bir bayram ertesi araba fiyatları düşmedi

es kaza acil ihtiyacı olanlar ucuza koyup sattı gitti onları ıstısna olarak tutuyorum.

cevremde ultra fiyat yazanları ben uyarıyorm kendi adıma ne kadar fayda eder bilmem
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

c.sar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence profosyonel fotoğraf makinalarının suçu
    Deklanşöre basan güzel kareyi yakalayan şişirme fiyatlarla ilan açıyor sırf arabasını göstersin diye
    1881 - 193

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci elde fiyatların bu denli şişmesinin tek suçlusu sahi...den.com un paralı üyelik sistemine geçmemesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _Burak_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinci elde fiyatların bu denli şişmesinin tek suçlusu sahi...den.com un paralı üyelik sistemine geçmemesi
    Üstte mesajları okurken tamda bunu yazacaktım benden önce yazmışsınız.Adam arabayı sıfır alıyor ertesi gün üstüne 2bin lira ekliyor açıyor ilanı..Kimisi keyfe keder satıyor veren enayi olursa satarım diyor vs..

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4is tek kapı arkadaşım geçen sene 15.500 aldı 98 model güvenlik paletli.
    Bu yaz ilan açtı 18.500. Satamayacaksın dedim bi deneyelim belki biri düşer dedi
    Allahtan 2 ay boyunca kimse düşmedi oltaya.
    Şimdi vazgeçtim binecem diyor.
    Harbinden aramızda bu fiyatlardan alan satan var mı?
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)