User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: yine e46 yine ben :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ve sunrooflu 2000 model gri 3.16 nın , 2004 sunroofsuz 320'den daha pahalıya sayılmasına ne dersin ? 2000 model 3.16 33 bine satıldı alan bidaha sattı 180 binde 3 parça boyalı , 3.20 2004 model 210 binde belden asagı boyalı sunroofsuz 30 bine hala satılmadı ikiside manuel
    hocam sende abarttın biraz sanki nerde 2004 320 pert değilse pestili çıkmış değilse yarın sabah gidip bakıyım araca anında tık para 30 bini veriyim alıp arabayı gidiyim tamam sunroof önemli bu araçlarda benim içinde önemli ama ecele derman da değil yani bu arada lütfen konu başka yerlere kaymsaın yukarıdaki araç hakkında konuşalım yada varsa tavsiye ettiğiniz favorilerinizde sağınızda solunuzda olan bir araç

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi okuduğunuzu anlamakla alakalı bir durum çıktı ortaya. Ben diyorum ki sunroofsuz alacağına biraz daha bekle sunrooflu bak ve satarkende binerkende sıkıntısız olsun. Temizse tabiki sunroof önemsiz ama ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. Piyasaya bakılırsa milletin gözünde hor kullanılmış bmw sunroofsuz bmw den iyi. Ayrıca sen sunroofsuzu kolay sattın diye diğerleride kolay satacak diye bir kaide yok
    Binmek için temiz düzgün araba arayan kişiye satarsın. Dediğin gibi temiz sunrooflu varsa onu almak en mantıklısı. Ama ona görede fiyatı var ve arada 1-2 bin oynuyor. Tamamen bütçe ve sabır meselesi acelen yoksa paranda varsa bekle elbet temiz dolu bi araç düşer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw'de özellikle 46 kasalarda en azından ben ve tanıdıgım birçok insan ulan sunroofsuz deyip geçiyor.

Bu arada bmw'den anladıgını sanan filan yazmıssında çakma armaya bile *** atıp o e36 yı alma diye yazdıgın mesajlar hala aklımda Sunroofsuz ilan görünce ne diyosun merak ediyorum.
    Alışmışsınız tabi 316 ların arkasında m3 yapıştırmaya ondandır hala aklında olması. Sırf sunroofu var diye leş araba almadığımdan dolayı ilanda ilk baktığım şey sunroof olmuyor o yüzden.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuçta aynı şeyleri konuşuyoruz herneyse. Sevo16, ilk paylaştığın aracın km si yüksek ve otomatik ayrıca sunroofsuz. Bmw yi almakla bitmiyor devamlı harcıyorsun, harcattırıyor. O yüzden aceleyle alınacak araçlar değil, ince eleyip sık dokumalısın ki temizini alıp başın ağrımasın. Ben senin yerinde olsam beklerim 3 ayda olsa beklerim elimdeki parayı 35-36 bin yapıp temiz araba kovalarım. Geçen sene bu paylaştığın ilandaki aracın emsalleri ve sunroofluları 30 bin civarına gidiyordu birde sunroof olayını eklersek sen düşün işte.

320i otomatiği işkence gibidir, gitmez ve yakar. Performans beklentin varsa bulaşma. Ayrıca şanzumana iyi baktır ki 2-3 bin lira masraf sıkışmasın
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuçta aynı şeyleri konuşuyoruz herneyse. Sevo16, ilk paylaştığın aracın km si yüksek ve otomatik ayrıca sunroofsuz. Bmw yi almakla bitmiyor devamlı harcıyorsun, harcattırıyor. O yüzden aceleyle alınacak araçlar değil, ince eleyip sık dokumalısın ki temizini alıp başın ağrımasın. Ben senin yerinde olsam beklerim 3 ayda olsa beklerim elimdeki parayı 35-36 bin yapıp temiz araba kovalarım. Geçen sene bu paylaştığın ilandaki aracın emsalleri ve sunroofluları 30 bin civarına gidiyordu birde sunroof olayını eklersek sen düşün işte.

320i otomatiği işkence gibidir, gitmez ve yakar. Performans beklentin varsa bulaşma. Ayrıca şanzumana iyi baktır ki 2-3 bin lira masraf sıkışmasın
    heh işte beklediğim cevaplar bunlar valla bütçemi arttırma şansım yok zaten 25 ten 32 ye çıkardım dahası olmaz acele etmiyorum bayramdan sonrayı bekliyorum zaten ama bu aracın yakında oluşu diri duruşu ilgimi çekti kmsi varsın 200+ olsun şimdiye kadar 200 altında hangi arabaya baktıysam kmsi oynanmış 13 yaşında araç senede ortalama 16-17k km yapsa normal 200+lar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bir kere kafadan bayramdan sonrayı beklerim.
    Fiyatlar senin gibi bayramı arabasız geçirmiyimciler yüzünden uçuk kardeşim
    Bayramdan sonra al araba, hevesine yenik düşme.

Ayrıca BMW ile ilgili sunroof ve düz vites konusunu yabana atma.
    İlk postunda yazan aracın hasar kaydı bence az değil, bazı araçlar hariç o meblada olan bir araç almam şahsen.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw de deri mercek ve sunroof soyledıgı gıbı cezbeden opsiyonlardır.5 ay onceye kadar bombos sayılabılcek 3 18 E46yı 27500e verdım.3 20 için 30 31 ıyı rakamlar bence.Otomatıgı tork konvertorluydu sanırım o kadar kotu sayılmaz ama manuel daha zevklı ve tasarrufludur.Genelde 3 18 tutulmaz derler ama fena degıldır.İyi bir pazarlık yapılırsa alınabılır
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5365410/detay/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmreYY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw de deri mercek ve sunroof soyledıgı gıbı cezbeden opsiyonlardır.5 ay onceye kadar bombos sayılabılcek 3 18 E46yı 27500e verdım.3 20 için 30 31 ıyı rakamlar bence.Otomatıgı tork konvertorluydu sanırım o kadar kotu sayılmaz ama manuel daha zevklı ve tasarrufludur.Genelde 3 18 tutulmaz derler ama fena degıldır.İyi bir pazarlık yapılırsa alınabılır
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5365410/detay/
    usta şimdi yanlış anlama bulmuşta bunuyor deme diyelim 28.500 e ben bu aracı anlaştım galeri üstünden 2 lira yemeden o arabayı satmaz ee galericinin 26.500e aldığı arabadanda bize hayır gelmez ekmeği yenmiştir ayrıca mümkün olduğunca sahibinden bakıyorum

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten 3.18 olacaksa yeni tip motor olsun 143 lükten. Eski nesili almaya gerek yok..
    -Fırat

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abartmayalım derken? 46 da sunroofsuz bmw lerin satışı hakkında bilgin varmı? Bu benim görüşümdür, bildiğin varsa yazar paylaşırsın yoksada boş post kasma.
    93 model e36 320 sahibiydim. aracımı 2 haftada sattım ve sunroof falan yoktu. hatta aracn plakası 34 p 7086 şuan kağıthanede. araç temiz olduktan sonra sunroof a o kadar takılmaya gerek yok. sen sunroof olsun ama isterse 4 taklalı pertten dönme olsun benm olsun kafasındasn ama yanlış kafadasın yazık... araç temizse değişeni yoksa çizgileri düzgünse sunroofa bakılmaz alınır paşa paşa binilir. sunroofa bu kadar tapmayın. bulmuşken kıllısını aramaya gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    93 model e36 320 sahibiydim. aracımı 2 haftada sattım ve sunroof falan yoktu. hatta aracn plakası 34 p 7086 şuan kağıthanede. araç temiz olduktan sonra sunroof a o kadar takılmaya gerek yok. sen sunroof olsun ama isterse 4 taklalı pertten dönme olsun benm olsun kafasındasn ama yanlış kafadasın yazık... araç temizse değişeni yoksa çizgileri düzgünse sunroofa bakılmaz alınır paşa paşa binilir. sunroofa bu kadar tapmayın. bulmuşken kıllısını aramaya gerek yok.
    Herkes cabuk satamaz sunroofsuz aracı diyen bi arkadas vardı. Bak arkadas 2 haftada satmıs. Ayrıca belirteyim benım aracım sunroofsuz ve otomatik vitesti... ve bos oğlu bos bı aractı ama kasası ve içi kız gibiydi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen sunroof olsun ama isterse 4 taklalı pertten dönme olsun benm olsun kafasındasn ama yanlış kafadasın yazık... araç temizse değişeni yoksa çizgileri düzgünse sunroofa bakılmaz alınır paşa paşa binilir. sunroofa bu kadar tapmayın. bulmuşken kıllısını aramaya gerek yok.
    Sen önce karşındaki kişiyle konuşmayı öğren . Okuduğunu anlamadan yorum yaparken laflarına dikkat et. Ben hiçbir kafada değilim merak etme sen. Arkadaşa yardımcı oluyoruz, sattığın 36 yla cam sunrooflu 46 da bir değil. Piyasa neyse onu diyoruz. Gereksiz tartışmaya girip can sıkmayın, konuyu açan arkadaşa yardımcı olun.

boranaydogmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimisinin sunroof takıntısı olmaz gider temizliğine bakıp aracı alır. Ben BMW'de sunroof'suz almam benim için olmazsa olmazdır ama sadece sunroof var diye de feleğin çemberinden geçmiş araba da almam. Beklerim temiz bir sunrooflu BMW denk gelirse alırım tabi bu benim fikrim. Sunroofsuz araç evet belki biraz geç satılıyor durumuna göre ama böyle bir takıntısı olmayan bir müşteri bulunca temiz bir araba çok rahat ve çabuk satılabiliyor...

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şu sunroof olayını ben cidden anlamıyorum. Panaromik cam falan olsa anlayacağımda bir nebze Sunroof ayırt etmeden bmw alıp satmışlığım var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayı kişiselleştiriyorlar Boran Abi, herkes temizliğine göre aracı alır. Amaç arkadaşa yardımcı olmak ilerde yaşayabileceği zorluğu daha almadan söylemek. Millet acele ederek ve anlamayarak bu piyasayı böyle yükseltti, sunroof var diye ne araçları aldılar.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç için hiç birşey demeyeceğim ama binici olduğunuz ve en az 3 - 4 sene binmek istediğiniz için kesinlikle sunroof lusuna bakın bu opsiyon benim içinde çok önemli ve iki sefer sunroof suz araç almak gibi bir hata ettim sonrasında çok pişman oldum
    sunroof sizin içinde önem taşıyan bir opsiyonsa bence mutlaka bu şekilde bir araç bakın sonra pişman olmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi okuduğunuzu anlamakla alakalı bir durum çıktı ortaya. Ben diyorum ki sunroofsuz alacağına biraz daha bekle sunrooflu bak ve satarkende binerkende sıkıntısız olsun. Temizse tabiki sunroof önemsiz ama ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. Piyasaya bakılırsa milletin gözünde hor kullanılmış bmw sunroofsuz bmw den iyi. Ayrıca sen sunroofsuzu kolay sattın diye diğerleride kolay satacak diye bir kaide yok
    "Piyasaya bakılırsa milletin gozunde hor kullanılmış bmw sunroofsuz bmwden iyi."
    Evet piyasada boyle bi zihniyet var. Fakat bu zihniyette olmayan bmw kullanıcıları, sırf piyasa bu halde oldugu icin sunroofsuz arabaya binmek istemiyorsa bu bana sacma geliyor.

Arkadaşın E46 arayışlarına gelince,
    Ne kadar düzgün araç alırsanız o kadar keyifle binersiniz, satarken de bir o kadar rahat olursunuz.
    Aldıgınız düzgün araç ne kadar dolu olursa keyfiniz doluluk oranıyla artar.
    Kısacası önceliginiz düzgün araç bulmakta olmalı bence.

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç için hiç birşey demeyeceğim ama binici olduğunuz ve en az 3 - 4 sene binmek istediğiniz için kesinlikle sunroof lusuna bakın bu opsiyon benim içinde çok önemli ve iki sefer sunroof suz araç almak gibi bir hata ettim sonrasında çok pişman oldum
    sunroof sizin içinde önem taşıyan bir opsiyonsa bence mutlaka bu şekilde bir araç bakın sonra pişman olmayın
    ayrıca neden yorumlar hep sunroof luysa felegin çemberinden geçmiş oluyor. yada sunroof yoksa neden temiz anlamına gelsin.. araç arayan arkadaş sunroof olsun isterse pert olsun diye bişey dememiş

yani biraz araştırırsın biraz beklersin ve istediğin gibi bir araç alırsın otomobil opsiyonları kişiye özeldir ve herkesin kendine has zevkleri var.. demem oki sunroof var diye pert araba alacak değilsiniz ve bu özelliği de seviyorsanız araştırın baktınız olmuyor ( binici olduğunuz için ) mecbur temiz bir araç alıp sunroof suz binin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar için teşekkürler biraz rolantiye aldık arayışları bayram sonrasını bekliyorum bir iki tane ilgilendiğim araç var ama fiyatta ortayı bulamıyoruz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)