Acaba hala amcadan teyzeden ya da 150 bin km altı iyi kondisyonda vti kaldı mı gerçekten merak ediyorum bilgisi olan var mıdır?
Acaba hala amcadan teyzeden ya da 150 bin km altı iyi kondisyonda vti kaldı mı gerçekten merak ediyorum bilgisi olan var mıdır?
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Arabadan ülkeye 800-806 arası giriş yapmış çoğunun durumu ortada bir o kadarda durumu bilinmeyen vardır halen düşük km hatasız veya bir kaç boyalı araba aramak farklı bi kafa hadi diyelim var öfe’den size kalırmı sanıyosunuz ? Adam alıyor zaten bundan önceki herhangi bir arabasını alabilirdiniz neden almadınız ?
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
edit: @Gökhan Bilgin Ömer Faruk abime de aldığı bütün araçlar helaldir. ZD'yi aldığında sıfır araba parası verip almıştı. Her aldığı arabayı boncuk yapıyor biniyor ve satıyor sizin olayınızı anlamadım..
Dostum sen benim yazdığımı iyi oku ben ömer abinede *** atmadım elalemin arabasınada *** atmadım madem arıyorsun ömer abinde var neden almadın sorusunu dolandırma ciddi ol anladın mı benim olayımı şimdi
Hali hazırda '04 Vtec II'm var. Almaya niyetliyim ama herkes bütçesine göre araç bakmak durumunda. Öğrenci olduğum için günlük git-gel yapıyorum ve 65 liraya benzinli bir araç almak benim için mantıklı değil. 30 liraya VTi var ama 1.4 almak daha mantıklı öyle bir bombayı almaktansa.. Birine *** attığını da ima etmedim özelden numara verip forumu kirletmeyelim demen yerine buradan tartışalım konu araç sorgulama konusu..
Ben alacağım diye niyetlendiğimi mi yazdım herhangi bir yereYukarıda yazdım ki varsa kıyıda köşede bir araç merak ediyorum eskisi gibi kaldı mı diye. Herkes bütçesine göre araç bakmak zorunda misal 4-5 ay önce Eylül'de boyasız E36'yı alıyorum yazmıştın demek ki bütçende veya durumlarda bir sıkıntı oldu ki hala yok piyasada araç bende bunu anlatmaya çalışıyorum. ST'ye talip olmadım sadece takip ediyorum ki talip olsam da verecek 65 bin liram yoktu dolayısıyla alamazdım diyorum..
Neyse sen olaya vermiyosun kendini boş geç. Araç sorgulama konusunda muhabbet etmenin anlamı yok diyorum ara kirlenmesin diyorum açıklamaya bak sorgulama konusu burda konuşalım herhangi bir araba konuşmuyoruz şuan
@baskan96 reklamini yapmiyorum diye insanlar disardan baktiginda almamis sadece sozde kalmis zannediyor sanirimGökhan haklı burayı meşgul etmeyelim.Arabayı gôrmek istersen bana ulaşırsın.
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)