User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: honda civic 1.4 is 350k hakkında bilgi

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    14 e kadar verırse ben olsam baktırmadan alırdım akraba sonucta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    14 e kadar verırse ben olsam baktırmadan alırdım akraba sonucta
    Eğer lafından caymazsa o paralara işi bağlıycaz inşallah

vtiaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşleyen demir pas tutmaz yatan araba daha problemli olabiliyor.fiyat uygunsa değerlendirebilinir. İçi yeterki temiz olsun ne 100k da içi turşu ne 300k de içi çiçek gibi araçlar gördüm yeterki içi temiz olsun (motor + şanzıman da tabiki )

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nyz_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.. Aklımdaki fiyatta hemen hemen buydu zaten...
    aynısı var yeni aldım 266bınde yağ filtre buji... subap ayarı yaptım sıkıntısız bınıyorum... parcaları ucuz zaten...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibindendeki arabaların hepsinin kilometresi aslında 300 350 400 binlerde kilometre düşüre düşüre neredeyse 20 senelik arabaları 100 bin kmye indirdiler , orjinal km düşürülmeden kalınca ooooo yüksekmiş diyoruz halbuki digerleride o kmlerde motora baktırın problem yoksa alınır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtiaras Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşleyen demir pas tutmaz yatan araba daha problemli olabiliyor.fiyat uygunsa değerlendirebilinir. İçi yeterki temiz olsun ne 100k da içi turşu ne 300k de içi çiçek gibi araçlar gördüm yeterki içi temiz olsun (motor + şanzıman da tabiki )
    Vallah içi çiçek gibi arabanın.. Tek sıkıntısı boyası yılların verdiği yıpranmalar var boyada (güneş yanığı, ufak çizikler falan) ama ben onları dert etmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı var yeni aldım 266bınde yağ filtre buji... subap ayarı yaptım sıkıntısız bınıyorum... parcaları ucuz zaten...
    teşekkür ederim böyle olumlu düşünceleri duyunca cesaretleniyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibindendeki arabaların hepsinin kilometresi aslında 300 350 400 binlerde kilometre düşüre düşüre neredeyse 20 senelik arabaları 100 bin kmye indirdiler , orjinal km düşürülmeden kalınca ooooo yüksekmiş diyoruz halbuki digerleride o kmlerde motora baktırın problem yoksa alınır
    Bende aynı düşüncedeyim o yaşta illa düşük kilometreli araç vardır ama araçların hemen hemen hepsi düşük kilometrede olunca insanın inanası gelmiyor düşük kilometreli araçlara hep şüpheyle yaklaşıyor.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 100 bindeki aracı alıcağıma bu aracı alırım birincisi dürüst adam ikincisi piyazasa olan araçların %80 i 200 bin üzerinde ibnelik ruhta olduğu için halkımızda normal karşılıyor git motoruna baktır gözün kapalı al hayırlı olsun
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 100 bindeki aracı alıcağıma bu aracı alırım birincisi dürüst adam ikincisi piyazasa olan araçların %80 i 200 bin üzerinde ibnelik ruhta olduğu için halkımızda normal karşılıyor git motoruna baktır gözün kapalı al hayırlı olsun
    Bende öyle yapacam zaten teşekkür ederim...

berdoz76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili kardeşim toprağım, akraban, arkadaşın hiç farketmez en nihayetinde para veriyorsun. Araçtan anlamıyorsan kesinlikle Çimart'ta git, aracın servis kayıtrlarına baktır evveliyatını gör. Özellikle Komprosyon testi yaptır, Su kaçağı( antrifiriz) varmı ölçüm aleti ile ona baktır. Sonrası zaten kaza,değişen, bilgisayara bağlatma, kaporta onlara baktırırsın. Boyaya takılma. Avrupa takılmıyor. Eski boya ustalarının ve teknolojinin yetersizliğinden kaynaklı sıkıntılardan ötürü boyalı araba alınmaz diye anlayamadığım bir kanı oluşmuş. İmrenerek baktığımız antika, koleksiyoncu arabalarının hangisi boyasız bu kadar gösterişli duruyor, bir bilen varsa bana da anlatsın. Araç servis sonuçlarına göre kafana yatarsa aldıktan sonra serviste şanzuman yağı değişimi, antifiriz değişimi ve subap ayarlarını yaptır. Honda kullanıcısı olarak bu konularda kesinlikle servis önerimdir. Araç 300 küsürlerde baskı değişmiş, demekki kullanıcısı tek olmuş. Bu senin adına sevindirici . Km ye fazla takılma. Yeterki önceki sahibi yeterli dikkati ve özeni arabasına göstermiş olsun. Aracın egzozuna da bak motor ısındıktan sonra su dökme varmı. Su dökerse motorun güzel çalıştığına dalalettir. Egzoz sonunda yağlanma varmı bir peçete yaslaş çalışırken gaz pedalına bastır bakki peçete de yağlanma varmı.Bir Honda fanatiği olarak sana tavsiyelerim bunlardan ibaret.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berdoz76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim toprağım, akraban, arkadaşın hiç farketmez en nihayetinde para veriyorsun. Araçtan anlamıyorsan kesinlikle Çimart'ta git, aracın servis kayıtrlarına baktır evveliyatını gör. Özellikle Komprosyon testi yaptır, Su kaçağı( antrifiriz) varmı ölçüm aleti ile ona baktır. Sonrası zaten kaza,değişen, bilgisayara bağlatma, kaporta onlara baktırırsın. Boyaya takılma. Avrupa takılmıyor. Eski boya ustalarının ve teknolojinin yetersizliğinden kaynaklı sıkıntılardan ötürü boyalı araba alınmaz diye anlayamadığım bir kanı oluşmuş. İmrenerek baktığımız antika, koleksiyoncu arabalarının hangisi boyasız bu kadar gösterişli duruyor, bir bilen varsa bana da anlatsın. Araç servis sonuçlarına göre kafana yatarsa aldıktan sonra serviste şanzuman yağı değişimi, antifiriz değişimi ve subap ayarlarını yaptır. Honda kullanıcısı olarak bu konularda kesinlikle servis önerimdir. Araç 300 küsürlerde baskı değişmiş, demekki kullanıcısı tek olmuş. Bu senin adına sevindirici . Km ye fazla takılma. Yeterki önceki sahibi yeterli dikkati ve özeni arabasına göstermiş olsun. Aracın egzozuna da bak motor ısındıktan sonra su dökme varmı. Su dökerse motorun güzel çalıştığına dalalettir. Egzoz sonunda yağlanma varmı bir peçete yaslaş çalışırken gaz pedalına bastır bakki peçete de yağlanma varmı.Bir Honda fanatiği olarak sana tavsiyelerim bunlardan ibaret.
    Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim kardeşim.. Dediklerinin çoğunu yapıcam zaten aklımdaydılar zaten sadece egzosun su atmasını ve gaz bazınca yağlanma yapıyormu onları bilmiyordum ama onlarada dikkat edicem. peki gaz basınca egzoza tuttuğum peçetede yağlanma oluyorsa sorunmu vardır ve nedeni nedir acaba.

berdoz76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki sorun vardır. Yağ kokusu veya yağ zerrecikleri var ise sorun vardır. Motor içerisinde üfleme kontrolünü yağ çubuğunu çıkartıp yapacaksın. Motor sıcak olmuş olacak. Duman var ise uzak dur arabadan. Kontrolü yağ kapağını açarak yapan ustadan da uzak dur. Baktığın araba üsten egzantrik (Sohc) motor. Abin olarak benden bu kadar. Naçizane tavsiyem dikkatli davran, acele etme. Yaşın 28 herhalde. Kanın kaynar, oldu bittiye getirme işi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berdoz76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki sorun vardır. Yağ kokusu veya yağ zerrecikleri var ise sorun vardır. Motor içerisinde üfleme kontrolünü yağ çubuğunu çıkartıp yapacaksın. Motor sıcak olmuş olacak. Duman var ise uzak dur arabadan. Kontrolü yağ kapağını açarak yapan ustadan da uzak dur. Baktığın araba üsten egzantrik (Sohc) motor. Abin olarak benden bu kadar. Naçizane tavsiyem dikkatli davran, acele etme. Yaşın 28 herhalde. Kanın kaynar, oldu bittiye getirme işi.
    Eyvallah abi çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... O dediğin şekilde kontrol yapan usta görürsem kaputu kafasına bırakırım

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bal gibi alınır binilir en azından km 110 binde değil onlar daha tehlikeli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exclusive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bal gibi alınır binilir en azından km 110 binde değil onlar daha tehlikeli
    Aynen öyle kardeşim..

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda bu taş gibidir bakımlı araçsa alınır.
    gariban 106 gti....

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi birde işin satma yönü var.. " evladın olur satamazsın, elinde kalır " gibi cümleler duyabilirsin. Türkiye'de insanlar kilometre düşürerek kendilerini kandırıyor. 350 mi vooov alınmaz tepkileriyle karşılaşabilirsin satarken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İçimdekiler dökülmüş aynen bende böyle düşünüyorum, piyasadaki araçlar hep 100-200 arasında.Arabanın bırak debraj pedalını fren pedalında demir gözüküyor km 120k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)