41AF101 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba...
İlanını paylaştığınız araçlardan 11750 fiyatı olan , (plakayı net hatırlamıyorum ama sticker ve jantlar aynı) geçen sene izmit sanayide görmüştüm ve ciddi anlamda yorgundu. ezik göçükleri vardı , idare edecek kadar bile iyi değildi. Sonradan toplanmış olabilir veya o araç olmayabilir. Dediğim gibi %100 hatırlamadığım için net konuşamıyorum.
- İkinci paylaştığın araç ise yine geçen sene gebzede bir galeride 9500 e kadar fiyatı düşürmüştü. Gidip bakıp kullandım. Tam alacakken gsi cı bir abimden duyduğum 2 3 sefer motor yapılmış dikiş tutmamış. Kasa olarak ben beğenmiştim. İç döşeme ve kapı döşemeleri komple oem e çevrilmesi şart. Ben baktığımda lpg yoktu.
Özetle gördüklerimin dışında başkalarından duyduklarıma %100 doğru diyemem. Şuanki durumlarını bilmemekle birlikte, bu iki araçta bence seni üzer diye düşünüyorum.
GSİ alacaksan bence minimum 15-16.000 TL olanlara bakmalısın.
Yerinde olsam corsa b gsi alıp mantzel, yazılım, filtre gibi düşük maliyetli işlemlerle ciddi keyifli bir araba almayı düşünürdüm. Vectra a gt jantı veya 94 astra sfi jantıyla corsa b gsi'ın kaderini değiştirebilirsiniz.