User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 94 Astra GSİ(SFİ)

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GSİ güzel hoştur aşktır ama ilgi şefkat ister ki piyasada elle tutulur gsiların piyasası belli Belki biraz fanatiklik gibi olacak ama gsi aşığı olarak japonların öğrenciye uygun olduğu aşikar bence 1.5 ex felan bakardım çokta tatlı alımlı tam öğrenci arabası olurdu
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim 89 91 ef ler tr ye giren dual carb çift karbüratörlü olanlar hb sedan 90 hp tabi bunu enjeksiyona cevirip ufak tefek maddiyata bağlı birşeyler yaparsan satmak istemezsin inan buna 92 95 arasında çıkanlar eg kasa bildiğin si kasalar yani bunlarda d15 motor var el ve ex lerde 100 hp aynı şekilde tek karbüratör fakat ikisininde piston kodlari falan farklı 48 lik düz boru güzel bir son susturucu enjeksiyon filtre seni fena tatmin eder gibi geliyor si leri saymadım onlarda dohc 136 hp fakat ele avuca gelicek si ler piyasada hem yok hemde seni aşar fiyat olarak bu konular burda uzar gider sana bir tavsiye ilk araban olacağı için Temiz bir eg kasa bul yağına suyuna bak mezun olana kadar belkide evlenene kadar sürersin

hcanalagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GSİ güzel hoştur aşktır ama ilgi şefkat ister ki piyasada elle tutulur gsiların piyasası belli Belki biraz fanatiklik gibi olacak ama gsi aşığı olarak japonların öğrenciye uygun olduğu aşikar bence 1.5 ex felan bakardım çokta tatlı alımlı tam öğrenci arabası olurdu
    Yorumlara bakılırsa, astra sempatimi bastırmak zorunda kalıcam Civic 1.5ex,106quicksilver arasında kaldım diyebilirim. German style' cı olarak başlamak istediğimiz işten Jdm' ci olarak çıkıcaz

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hcanalagoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumlara bakılırsa, astra sempatimi bastırmak zorunda kalıcam Civic 1.5ex,106quicksilver arasında kaldım diyebilirim. German style' cı olarak başlamak istediğimiz işten Jdm' ci olarak çıkıcaz
    Sonuçta daha çok araba sahibi olacağız,yaşımız kaç ki.. Temiz araç olsunda yine bir gün hayalimizi yaşarız Bazen iinsan ne zaman bi şöyle aracımız olacak diyorda,arabanın masraf konusuna gelince duygusallık kalkabiliyor
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut melek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim 89 91 ef ler tr ye giren dual carb çift karbüratörlü olanlar hb sedan 90 hp tabi bunu enjeksiyona cevirip ufak tefek maddiyata bağlı birşeyler yaparsan satmak istemezsin inan buna 92 95 arasında çıkanlar eg kasa bildiğin si kasalar yani bunlarda d15 motor var el ve ex lerde 100 hp aynı şekilde tek karbüratör fakat ikisininde piston kodlari falan farklı 48 lik düz boru güzel bir son susturucu enjeksiyon filtre seni fena tatmin eder gibi geliyor si leri saymadım onlarda dohc 136 hp fakat ele avuca gelicek si ler piyasada hem yok hemde seni aşar fiyat olarak bu konular burda uzar gider sana bir tavsiye ilk araban olacağı için Temiz bir eg kasa bul yağına suyuna bak mezun olana kadar belkide evlenene kadar sürersin
    Honda için beklediğim yorum sonunda geldi, 92-95 1.5ex sedan d15 10lira civarı bulanabilmesi beni şaşırttı cidden. Sİ 'lar gençlikten nasibini almış geri kalanlarda dediğiniz gibi fiyatları ortada
    Motor üstü yağlanması diye kronik bir sorunu olduğunu duydum. Bu yüzden temkinliyim, bu motor sorunu ile bilgi verirseniz sevinirim

-Dediğiniz speclerde(48 lik düz boru,son susturucu,enjeksiyon,filtre) kaç bg'lik bir verim alırız?

-D15' i SOHC VTEC ' e çevirmek tahminen kaça patlar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuçta daha çok araba sahibi olacağız,yaşımız kaç ki.. Temiz araç olsunda yine bir gün hayalimizi yaşarız Bazen iinsan ne zaman bi şöyle aracımız olacak diyorda,arabanın masraf konusuna gelince duygusallık kalkabiliyor
    Aynen, allah herkesin gönlüne göre versin. Değerli yorumların için teşekkürler

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10-15 arasında ki araçların benim gözümde 5-10 arası masrafı var gerçi ben çok titiz ve orjinalciyim ama öyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10-15 arasında ki araçların benim gözümde 5-10 arası masrafı var gerçi ben çok titiz ve orjinalciyim ama öyle
    Bu tarz arabalarda orjinallik ayrı bir hoş olur orada hem fikiriz ama 5-10milyar masrafı olur derken?

10bin tl civarı gibi bütçem var.Tavsiye veya önerilere açığım

Ör: (Honda eg kasa 1.5ex,integra,crx,106quicksilver.)

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz arabalarda orjinallik ayrı bir hoş olur orada hem fikiriz ama 5-10milyar masrafı olur derken?

10bin tl civarı gibi bütçem var.Tavsiye veya önerilere açığım

Ör: (Honda eg kasa 1.5ex,integra,crx,106quicksilver.)
    Senin ilacın Proton 218 bi incele derim.

4g93 1.8 136 hp mitsubishi motoru var. Klima - abs - 4 disk fren vs vs.

10 un üstüne çıkarsan biraz birkaç iyi araba var.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 bin bütçe ile piyasa araçlarını unut ya da iyi araştır iyi pazarlık yap.

Benim önerilerim ilgini çekmeyebilir belki

mazda 323 veya suzuki swift derim. İkisi de sağlam temizi bulunabilen ucuz araçlar yakıt değerleri de fena değil.Ayrıca bulursan twingo al hele bir de tente tavan lı ve temizse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 Quick kullandim ne fren ne kaporta hicbisey bekleme. Corsa gsi 1.5 yıldır kullanıyorum ve hıc satmyi dusunmuyorum temiz duzgun bisey bulursan hic bekleme benimki 98 model cift airbag klima sunrof abs elektrikli aynalar vs. aradigin fiyatlarda belki 98 bulamayabilirsin digerlerindede sunrof yok tek airbag
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin ilacın Proton 218 bi incele derim.

4g93 1.8 136 hp mitsubishi motoru var. Klima - abs - 4 disk fren vs vs.

10 un üstüne çıkarsan biraz birkaç iyi araba var.
    Protonun piyasası yok ve temiz coupe'lerine güzel fiyat çekiyorlar. Bu bütçeyle beklentileri fazlasıyla karşılayacak bir araba, motoruna ileri dönük birçok şey yapılabilir ama piyasası ve tipi hoşuma gitmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim Erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 bin bütçe ile piyasa araçlarını unut ya da iyi araştır iyi pazarlık yap.

Benim önerilerim ilgini çekmeyebilir belki

mazda 323 veya suzuki swift derim. İkisi de sağlam temizi bulunabilen ucuz araçlar yakıt değerleri de fena değil.Ayrıca bulursan twingo al hele bir de tente tavan lı ve temizse.
    Civic 1.5ex eg kasa kovalamayı düşünüyorum ama görsellik açısından sunrooflu 106quickte aklımı çeliyor. 323,swift bana gelmez abi dede arabasına kaçıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 Quick kullandim ne fren ne kaporta hicbisey bekleme. Corsa gsi 1.5 yıldır kullanıyorum ve hıc satmyi dusunmuyorum temiz duzgun bisey bulursan hic bekleme benimki 98 model cift airbag klima sunrof abs elektrikli aynalar vs. aradigin fiyatlarda belki 98 bulamayabilirsin digerlerindede sunrof yok tek airbag
    Corsa gsi emsallerine güzel donanımlı ama beklentilerimi karşılamayabilir.

Eski 106quicksilver kullanıcısı olarak araç izlenimlerinizi detaylı bir şekilde anlatırmısınız

-48lik düz boru, ince conta, filtre, oem egsoz,
    chip ile max kaç bg verim alabiliriz performans tatminkar olur mu?

Honda civic eg(1.5ex) ,integra, 106quicksilver. Bu üç araç arasında kaldım diyebilirim.

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba...
    İlanını paylaştığınız araçlardan 11750 fiyatı olan , (plakayı net hatırlamıyorum ama sticker ve jantlar aynı) geçen sene izmit sanayide görmüştüm ve ciddi anlamda yorgundu. ezik göçükleri vardı , idare edecek kadar bile iyi değildi. Sonradan toplanmış olabilir veya o araç olmayabilir. Dediğim gibi %100 hatırlamadığım için net konuşamıyorum.
    - İkinci paylaştığın araç ise yine geçen sene gebzede bir galeride 9500 e kadar fiyatı düşürmüştü. Gidip bakıp kullandım. Tam alacakken gsi cı bir abimden duyduğum 2 3 sefer motor yapılmış dikiş tutmamış. Kasa olarak ben beğenmiştim. İç döşeme ve kapı döşemeleri komple oem e çevrilmesi şart. Ben baktığımda lpg yoktu.

Özetle gördüklerimin dışında başkalarından duyduklarıma %100 doğru diyemem. Şuanki durumlarını bilmemekle birlikte, bu iki araçta bence seni üzer diye düşünüyorum.
    GSİ alacaksan bence minimum 15-16.000 TL olanlara bakmalısın.

Yerinde olsam corsa b gsi alıp mantzel, yazılım, filtre gibi düşük maliyetli işlemlerle ciddi keyifli bir araba almayı düşünürdüm. Vectra a gt jantı veya 94 astra sfi jantıyla corsa b gsi'ın kaderini değiştirebilirsiniz.
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabam 98 gsi di onu sattigim gun gun Quick aldim gayet temiz olmasina ragmen surekli tak tuk ses yapiyodu kaportasi keza oyle cok zayif. Frenleri herkesin dedigi gibi berbat yakiti benzinliydi gaz yoktu bende ogrenciyim hic uzmedi. Sehir ici gayet iyidir park etmesi falan fakat kuru direksiyon hidrolik yok abs yok ve bu araba 2001 model ici bana gore 1970 model araba kadar eski yani bi dolgunluk yok her acidan kalitesiz bi aracti benim gozumde 106 sahipleri alinmasin BANA gore oyleydi. Benim cok merakim oldugu icin aldim ve 3 hafta icinde tiskindim sansima sattigim gsi mi 106 yi sattigim gun geri aldim yani ilk aracima hala biniyorum idda ediyorum corsa gsi 106 quickden cok cok fazla karsilar beklentilerini
    REDBULL GSİ
    CORSA B TÜRKİYE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım sizin gibi hayrandı daha geçenlerde 12.5k bir sfi aldı . Arabanın motoru iyidi iç döşemeler eh işte ön düzen bitikti 100 üstünde çok feci silkeleme yapıyordu 13k ya alaçağınız sfi aynı bunun gibi bir masrafı olucak size 14-15k ya gelicek. Bütçenizi artırın 15kya güzel bi sfi bakın derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba...
    İlanını paylaştığınız araçlardan 11750 fiyatı olan , (plakayı net hatırlamıyorum ama sticker ve jantlar aynı) geçen sene izmit sanayide görmüştüm ve ciddi anlamda yorgundu. ezik göçükleri vardı , idare edecek kadar bile iyi değildi. Sonradan toplanmış olabilir veya o araç olmayabilir. Dediğim gibi %100 hatırlamadığım için net konuşamıyorum.
    - İkinci paylaştığın araç ise yine geçen sene gebzede bir galeride 9500 e kadar fiyatı düşürmüştü. Gidip bakıp kullandım. Tam alacakken gsi cı bir abimden duyduğum 2 3 sefer motor yapılmış dikiş tutmamış. Kasa olarak ben beğenmiştim. İç döşeme ve kapı döşemeleri komple oem e çevrilmesi şart. Ben baktığımda lpg yoktu.

Özetle gördüklerimin dışında başkalarından duyduklarıma %100 doğru diyemem. Şuanki durumlarını bilmemekle birlikte, bu iki araçta bence seni üzer diye düşünüyorum.
    GSİ alacaksan bence minimum 15-16.000 TL olanlara bakmalısın.

Yerinde olsam corsa b gsi alıp mantzel, yazılım, filtre gibi düşük maliyetli işlemlerle ciddi keyifli bir araba almayı düşünürdüm. Vectra a gt jantı veya 94 astra sfi jantıyla corsa b gsi'ın kaderini değiştirebilirsiniz.
    GSi bütçeyi aşıyordu, bu yorumdan sonra zaten yalan olur gözümdeCorsa b gsi donanım,özellik açısından alınası bir araç ama kasası hoşuma gitmiyor, corsada c kasa makbul.. oda bütçeyi aşıyor.

-Honda civic eg(1.5ex),integra,106quicksilver aklıma yatan bunlar. Bu üç araç arasında sizin tercihiniz ne olurdu? Kısaca bilgilendirirseniz sevinirim

Yorum ve önerileriz için teşekkür ederim.

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GSi bütçeyi aşıyordu, bu yorumdan sonra zaten yalan olur gözümdeCorsa b gsi donanım,özellik açısından alınası bir araç ama kasası hoşuma gitmiyor, corsada c kasa makbul.. oda bütçeyi aşıyor.

-Honda civic eg(1.5ex),integra,106quicksilver aklıma yatan bunlar. Bu üç araç arasında sizin tercihiniz ne olurdu? Kısaca bilgilendirirseniz sevinirim

Yorum ve önerileriz için teşekkür ederim.
    Rica ederim. Tahmin ediyorum ki aynı yaşlardayız. Emin ol bu aklındaki araçları herkes bu yaşlarda düşünüyor.
    Bende 10 ay kadar önce integra vardı , bayağı toparladım sonra sattım. Öyle bi arabaki ciddi hastalık yapıyo şuan bile hala bakıyorum. (Maddiyat sebebiyle keyfi olarak tabiiki )
    13 liraya güzel bir teg alınır mı dersen alınır fakat olmadık bir zamanda çıkartacağı arızalara katlanırım diyorsan al.
    Sunrooflu teg almanı tavsiye etmem , % 95 inin sunroof çerçevesi çürük oluyor. Benimki de öyleydi. Kliması çalışanı cidden zor bulunur. Ön kapı camları aşırı çizik olur. Şoför koltuklarının köşesi genelde koltuk demirlerine kadar yırtık olur. 92 modellerin stop , ön tampon gibi parçaları 91 modelden farklıdır. 92 modelin stoplarını ve ön tamponunu zor bulursun. (Allah korusun arka stoplar kırılırsa 92 stopları bulmak cidden zormuş , tecrübeli teg ci lerden öğrendim.)
    Aralarında çok çok temizleride var , beğendiğin araç varsa linkini paylaş sana bildiklerimi söylerim. Çoğuna yaz gidip baktım ve bakıyorum. (İstanbul içi )

Civic 1.5 ex hakkında bilgim olmamakla beraber , bu kasayı kullananlardan duyduğum motorunun sorunsuz olduğu. 1.6 Sİ larda yağlama sorunu olabiliyormuş ama 1.5 ex karbüratörlü motorlar sorunsuz diye duydum. Detayları bilemiyorum kullanıcılar söyler.

Benim integram da buydu , sayfalara tek tek bakarsan ufak masraflarla güzelleşebileceğini anlarsın.
    Allah gönlüne göre versin..

http://www.techturkey.com/forum/otom...tml?highlight=
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler