140 dan 115 e çekmişler fiyatı![]()
dgs plaka değil bu araba, bende dgs 1 senedirfiyat iyiymiş ama bende mi koysam ilana
![]()
Merhaba,
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
aracı almayı düşünüyoruz , nasıldır bilgisi olan var mıdır?
Tekrar merhaba,
39 dan 60 dönelim dedim, E60 olarak sorgulama bulamadım,
Aracın plakası 34 DU 3307 şu anda , bilgisi olan varsa çok sevinirim
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
http://www.techturkey.com/forum/otom...0-400hp-3.html
eskı aracımdır şu an ılanlarda satılık. fabrıkadan cıktıgı gunden bugune kadar butun bakımları faturalı, evraklı,evvelıyatı bu kadar belırgın olan m5 az vardır. bende cok ıyı saklamıstım kapalı garajda sureklı seramık korumalı duruyordu.dusunursenız sımdıkı sahıbıyle gorustureyım sızı
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
yakın arkadaşımda 2003 siyah renk vardı içinde bej. 146 bine satıldı 3 ay evvel. şu an istanbulda. aracı alan kişide sıfır audi rs6, ilk sahibi olduğu mb 560 sec vardı... 3 ayda m5 i 200 km kullanmış. heryerini sıfır orj parçalarla sıfırlıyor. biraz kırışmış koltuk derisi için komple iç siparişi vermiş borusandan. yanılmıyosam 15-16 bin gibi bi rakamı vardı koltukların. aracın kazası vs kesinlikle yok. her aracın alıcısı farklıdır. kolay satılanı var, ilana girmeden satılanı var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)