Connecting site...
Connecting site...
Bu iki araç ile ilgili bilgisi olan varmı cidden bu rakam uygunmu alınırmı alınmaz mı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Her iki tarafada yazıyorum hangi konu daha güncel bilmediğim için
Connecting site...
Connecting site...
Bu iki araç ile ilgili bilgisi olan varmı cidden bu rakam uygunmu alınırmı alınmaz mı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Her iki tarafada yazıyorum hangi konu daha güncel bilmediğim için
a3 1.8 t sorgusunda sizin sorgulama mesajınızın 2 mesaj ustunde yazıyor şu sekilde:
araç sahibi ile uzun süre konuştum compressor değerini ölçtürecez, bobin yada enjektörde problem varmıs 1.4 1.5 barda titreme yapıyormus o yüzden araç suan kısık 1 barda yürüyormus bakalım sahibi iyi bir arkadaşa benziyor hafta sonu görmeye gideceğiz istanbula.
demiş ama gitmiş bakmısmı bılmıyorum
Connecting site...
selamlar araç hakkında bilgisi olan varmı?
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Gri olan 1.8T nin sorunu benzın pompasından cıktı, 4-5 gün önce sıfır walbro benzın pompası alındı.şuan sorun olmaması lazım.arac genel olarak duzgun.km orj.
Son 3-4yılda genelde hep yatan bi aractı.
Ciddi dusunen bence baksın.
Walla senın ıcın hangısı mantıklı olabılır bılmyrm ama s3 gibi bi araca lpg uygulanması bnm için şahsen ters bi durum.
Km de 200binlerde.ben vag grubundan pek anlamam ama vag grubundakı daha bilgili ardsların yorumlarını alırsak daha iyi olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)