User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: 35bin Liraya Dizel Araç

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcsadness Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s3 ünü alırız belki belli mi olur.
    Allah gönlüne göre versin kardesim hayirlisi ins...

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Götü boklu meganeı 5 liraya sıfır alıyosun 2-3yıl binip yine 5 liraya satıyosun, bir baksana bravonun sıfır fiyatlarıyla ikinci el fiyatları arasında ne kadar fark var. Kötü araba demiyorum, 1,6multijet motor efsane bir motor bencede ama bravo temsilcisi gibi her konuda bravo diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz, en çok tutan reklamlarmı ne öyle bir konu vardı onda bile bravo reklamı paylaşıyorsunuz. Bu çabanızdan sonra ciddi inceledim bravoları acaba bizim göremediğimiz bişey mi var diye, ben göremedim o tılsımı ama yinede tebrikler.
    Ülkemizde ki araçların 2.el değerinden kalitesini yargılayacaksak. Alfa'ya , mazda'ya , lancia'ya , creyslere , saab a hatta volvo y vs. bilimum 2.elde tutulmayan araçların sahipleri yaksın arabalarını o zaman. ben bravo segmentinde en iyi araba demiyorum , sadece diyorum ki polo parasına corsa parasına cam tavanlı canavar gibi c segmenti araba. bunda bir suç var mı ? sende bir bravo sürsen ya da tecrübe etsen hak verirsin bana. geçenlerde bir tanesi 55 bin lira clio ya vermiş. yaklaşık 1 dk dumur oldum baka kaldım adama vs. ne örnekler var. yazık günah değil mi b segmenti arabalara o paralara.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla haklısın ne diyeyim şimdi açınca güldüm ilanı. Ama adamın kendi malı isterse dünyayı ister
    bizim orada bir laf var. alan yok satanı sikeyim.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkemizde ki araçların 2.el değerinden kalitesini yargılayacaksak. Alfa'ya , mazda'ya , lancia'ya , creyslere , saab a hatta volvo y vs. bilimum 2.elde tutulmayan araçların sahipleri yaksın arabalarını o zaman. ben bravo segmentinde en iyi araba demiyorum , sadece diyorum ki polo parasına corsa parasına cam tavanlı canavar gibi c segmenti araba. bunda bir suç var mı ? sende bir bravo sürsen ya da tecrübe etsen hak verirsin bana. geçenlerde bir tanesi 55 bin lira clio ya vermiş. yaklaşık 1 dk dumur oldum baka kaldım adama vs. ne örnekler var. yazık günah değil mi b segmenti arabalara o paralara.
    Bu gün seat leona bindim. Hakikaten bravonun işçiliği çok daha iyi.
    Nadide şeyler değerlidir.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav ben bravo kalitesiz vs demiyorum fiat yeni doblo kullanıcısıyız, 1.6 mj 105lik 6 ileri motor Ayrodinamik olarak paraşütten esinlenerek tasarlanmış, 1500kglık dobloyu çok iyi yürütüyorsa bravoyu uçurur tahmin edebiliyorum. B segmenti aracın amacı farklıdır onla kıyaslamamak lazım. Clionun dizel en ful donanımı 55bin lira iken bravonun aynı şekilde dizel en ful donanımı en az 75-80bin liralarda olurdu hala üretimi olsaydı. Sıfır araç fiyatıyla ikinci el aracı kıyaslıyosun sen. 55e clio almak garip gelebilir, ben aldım banada hala garip geliyor ama o paraya alınabilecek başka araç yok malesef. Ona bakarsan 55e clio yerine bravo almaktansa 3-5yıl daha geriye gidilip mercedesin bmwnin d segmenti araçlarıda alınabilir.

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bravo 1.6 mjt cok hosuma gidiyosu babami ikna etti. Izmir de beyaz cam tavanli y i almak icin. Oyle nette bravo forumlarina bakarken bravo kronik sorunlar diye bi konu gördüm . Araci almaktan vazgectik. Cok ama cok aptal sorunlari var aracin. Egr kapagi catlayip sogutma suyunu bosaltiyo kronik sorunlardan biri... cogu kullanici yasamis bunu uzun yolda dagda bayirda dusunemiyorum tatile ciktin cat araba su bosaltti direkaiyon kutusu sorunu ic trimlerden gelen sesler cam motorunu arizali sanip kapi kartonu sokulsugunde cam motoeunu eksik vidalarla sabitlenmeye calismasi filan. 120 bg 300nm lik arabanin yokusta kalkis yaparken zorlanmasi ... kronik teyp problemleri... bu yazdiklarim burcok kullanicinin yasadigi sorun
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skoda fabia 1.6tdi 90hp'lerin de fiyatları belirtilen bütçe aralığında sanırım ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunlar çiçek gibi duruyor yaw

Connecting site...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1.9 Superb'de bakabilirsin

Connecting site...

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatı yukarı çekebilirseniz 2012 model kesinlikle masrafsız,hatasız,boyasız,km si çok düşük dolu bir dizel 2 araca sahibim, her 2 araçta hatasız boyasız tek farkları renkleri tüm bakımları yetkili servis kayıtlı ayrıca 30 bin bakımları yapıldı...fümedeki tek + sıfır michelin energy lastikleri ikisinden birini düşünürseniz fiyatlarında da yardımcı olurum (düşünen tt üyeleri içinde geçerlidir )

Connecting site...

Connecting site...
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)