Arenimo nun arabası manuel içi kırmızıydı dby deki dkg içi bej büyük ihtimalle ilandaki araç
DOA 29 olan araç Arenimo'nun eski aracı.
Aren KC plaka iken Ankara'ya bir abisine verdi.
Ama zannetmiyorum öyle bir yerde videosu çekilsin, kuaförü yapılsın falan.. Garajında durdu uzun süre..
Zira 1.000 km yaptı alan kişi, sonra da DOA'ya sattı.
Araç içi kırmızı gibi garip bir renkve tabii ki manuel..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Arenin arabası şu an ki doa plaka manuel. Diğer araçları ERB M3 olan m performance koltuklu büyük ihtimal Eski BTH43 plakalı araç içi sarı.
11' E92 M3 - 34 MCT 30
Konu ERB'ye nasıl geldi acabaevet BTH o ..
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
BMW / M Serisi / M3 Coupe / Sahibinden 2011 E92 LCI M3 sahibinden.comda - 688235932
arkadaşlar araçla alakalı detaylı bilgisi olan varmı
sahibi ile görüştüm komple boyalı bi parça değişen varmış hasar kaydı bedelsiz çıkıyor
fiyat konusunda anlaşacağız gibi ne diyorsunuz alınırmı alınırsa kaça alınır
Kawasaki zx6r
Nissan 350Z
The Beetle
bu araca sanırım bir ara supercharger takıldı ve söküldü, m3 camiasını takip edenlerler net cevap verebilir. Bu durumun bir artısı ve eksisi olur mu bilmiyorum. Komple boyanma sebebini herkes biliyor zaten o konuda sıkıntı yok. Satan kişininde araçları kupon ve temiz oluyor. Fiyat olarak bana uygun geldi.
G-Force Motorsport hat ein neues Foto... - G-Force Motorsport | Facebook
bu resimdeki araç sanırım
Aracın sc si takılması,hatta ilk testı vs sını ben yaptım. Sahıbı hemen motor kırdı. Rengınde malesef parlaklıklar vardı,komple vernık uygulandı.Bırde kazası vardı ama hatırlamıyorumcok zaman gectı ustunden. Sanayıde cok yattı bazı sebeblerden oturu.
Cok uyguna almalısın,adı cok duyulmus bır M3...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)