yokuşta geri kaydırmayacak otomatik şanzımanlı şehiriçi kullanım amacı ile ne alırdınız?
bütçe max 35bin diyelim
hatta varsa tanıdıktan vs. ilgilenebilirim
yokuşta geri kaydırmayacak otomatik şanzımanlı şehiriçi kullanım amacı ile ne alırdınız?
bütçe max 35bin diyelim
hatta varsa tanıdıktan vs. ilgilenebilirim
2010 bravo var 188000km de boyasiz. Dizel otomatik active plus paket. Motoru problemsiz. Genel olarak bakimli bir arac. 38500 diyoruz son olarak.
Corsa bakıyorum ama bütçeyi biraz arttırsam da ağır hasarlılar hariç pek yok gibi
1,4 dualogic punto nasıldır?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ilan ile alakam yoktur ilk çıkanı attım.. bence o paraya en mantıklısı cruze olur...
Eşime ilk araba olarak almayı düşünüyorum dolayısı ile vurdu kırdı olacak gözü ile bakıyorum, şehir içi kullanımı amacı nedeni ile micra-punto-corsa gibi bişey daha uygun olur gibi
Fakat 1,2 easytronic ve 1,4 dualogic hakkında hiç bilgim yok geri kaydırma ve baskı balata değişimi gibi konularda
Bir arkadaşım Suzuki Splash aracını satmayı düşünüyordu 1.2 benzin lpg li tam otomatik şanzıman, düşünürseniz fiyatını vs sorarım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)