nası bi gidip gelme bilemedim mini ve e39 :D araç güzel duruyo diger bi konuda paylaşıldı ama fiyatı çok yüksekti ona bakınca baya bi uygun
Printable View
Selamlar, bu aracın ederi nedir sizce 110binden satılıktı şimdi fiyat 125 e çıktı 100 bine alınır mı bu araç verirlerse?
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / 2003 BORUSAN EXCLUSİVE HAFIZA ISITMA PERDE TELEFON 66.240 KM sahibinden.comda - 695879947
BMW / 5 Serisi / 528i / Standart / BAYRAM ONCESİ SON FIRSAT OZEL RENK 5.28i ///M PAKET MAKYAJLI sahibinden.comda - 662467640
Şu araç ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmiyim.
Canlı kanlı gördüm diri bir araç ama konuyla ilgilenenlerinde fikirlerine saygıyla yaklaşıyorum.
Bu aracın eski sahibi forum üyemiz, geçen sene müşteri olmuştum, ben de çok beğeniyorum bu aracı ama değişenler ve hasar kaydı gözümde büyümüştü açık konuşayım, yanlış bilmiyorsam 4 parça değişen vardı, araç çok albenili ama, eğer fiyatta anlaşırsanız hasar kaydı ve değişene takılmıyorsanız, şase direk podye vs gibi yerler hasarsız ise alınır bence.
Benim eski aracimdi bahsedilen yesil e39. Cok keyifli ve essiz bir arac.
Pismanim sattigima :)
Ama alacaginiz aracin yasi geregi surekli ilgi ve bakim isteyecegini de goz ardi etmeyin.
BMW / 5 Serisi / 525d / Standart / BMW 5.25D MANUEL sahibinden.comda - 696123418
Merhaba ilandaki araç hakkında bilgi alabilir miyim? Birde fiyat ne olmalı. Ayrıca 525d sıkıntı olur mu ?
bir kaç kez gittim araca , bir kaç kezde uzaktan aşık aşık izledim desem yeridir.
aylarca 39 aradım bu araç kadar diri ve kondüsyonlusuna bir kaç yerde denk geldim ama onlarda da satıcıların haklı tavrı olarak fiyatta anlaşamadık.
bu aracın 4 parça değişen kısmıyla olan konu beni biraz modumu düşürdü.
sizinle özel olarak iletişime geçebilirsem bu araç hakkında sorularıma cevap bulursam ciddi alıcıyım.
5532862984.
whatsappdan bir hello bırakırsanız çok sevinirim.
Günlük araba sorgulama mesajımı atıyorum, aşağıdaki aracı bilen var mıdır?
BMW / 5 Serisi / 540i / Standart / 5.40 manuel orj amerikan m paket 2 parca boyalı hatasız 210 km sahibinden.comda - 698539214
Aracımın ilanı buraya da atayım, motor şanzıman kusursuz bi sıkıntısı yok forumdan arayan olursa yardımcı olurum :)
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / DEĞİŞENSİZ - MEMURDAN - e39 sahibinden.comda - 679912350
Aynı paraya o 15 yaşındaki E39 mu (benzinli üstelik) Yoksa bu linktekileri mi tercih ederdiniz? Üstelik detaylı arama da yapmadım, yapsam daha temiz daha düşük km dizel boyasızlarda var 110-130k arası. Bahsı geçen araç cidden 60-70kdan fazla yapmaz alınmaz yani gereksiz bence :D
BMW / 5 Serisi / 520d / M Sport / NOKTA HATASIZ GRAM BOYASIZ 145 binde 2010 model520 Tr de ilk sahibinden.comda - 627036631
BMW / 5 Serisi / 520d / Comfort / 92.000 KM ilk sahibinden emsalsiz temizlikte Orijinal arayanlara sahibinden.comda - 693175996
BMW / 5 Serisi / 520d / Premium / Oğretmenden,Sadece 128.000km-İlk Sahibinden-EMSALSİZ TEMİZLİKTE sahibinden.comda - 691190865
BMW / 5 Serisi / 520d / Premium / Orjinal BMW arayanlara sahibinden.comda - 575183909
Tertemiz 5.40i 255 bin km 2001 model İlan No: 772625802 BMW / 5 Serisi / 540i / Standart / Tertemiz 5.40i 255 bin km 2001 model sahibinden.comda - 772625802
Bu araç alınır mı 5.40i almayı düşünüyorum bu araç kafama yattı yakıt ve vergiden başka bana büyük masraf açar mı diye tedirgin oluyorum
6 ay önce kadar bujilerin orası yağlanıyordu bu aracın, temizletiyordu yine yağlanıyordu şuan ne durumda bilmiyorum
Büyük tank lpg deposu vardı simit tank taktıracaktı en son 2 ay evvel, şuan naptı yine bilmiyorum :D
21-22 litre/100km tüketimi vardı en son gördüğümde
Haricinde rengiyle duruşuyla albenili bir araç, zamanında bende niyetlenmiştim 8-9 ay önce falan eski sahibi satarken ama yürütme maliyeti biraz ürküttüğü için vazgeçmiştim
Her zaman derim E39 alınacaksa 5.30 alınmalı, 4.4 motor zevkini bence E38'de yaşamak gerekli :D
MURAT AKBULUTLU DAN 1998 MODEL 5.20 IA
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Alsak başımıza iş açar mıyız?
BMW / 5 Serisi / 530i / Standart / İLK El..Değişensiz sahibinden.comda - 984409333
yukarıdaki heyecanlı arkadaşa selam olsun :D bakgör ne hale geldik :D
güldük eglendik soru şu gerçekten dediği gibimidir ?
abi e39 düşünüyorsan bu ilandaki eskı aracım.anlamayan birine geçmiş ama hala aynı.açıklamalar facia iç okuma :)
BMW / 5 Serisi / 530i / Standart / AYYILDIZ OTOMOTİV'DEN EMSALSİZ KUSURSUZ E39 ///M sahibinden.comda - 1002872061
Hortlatacağım konu açmak istemedim E39 alma fikrim var. Aklımda iki türlü senaryo var. İlki;
Facebook Marketplace'den 300k civarlarına 520i business alıp m62b44 swap atıp (şanzıman konusunda emin değilim yerli yabancı herkes otomatiğin arabanın karakterine daha uygun oldugunu belirtiyor) yürüyen kısmını elden geçirip (temiz çıkma, aftermarket, sıfır oem parçalarla) iç ve dışın kozmetiğine el atıp işi bitirmek. Yani işin sonu 540i'msi bir 520i yaratmak
İkincisi;
550k civarlarına 525i 528i 530i alıp eksiklerini giderip binmek.
Maaliyet kısmı biraz garip ya ben çok iyi düşünüyorum ya da bilgisizim (büyük ihtimalle ikisi de) bakındığım kadarıyla birinci seçenek 750k gibi bir değere teslim oluyor. İkinci seçeneğe yöneldiğimde de illa 100-150k kenara ayırmam gerekiyor gibi hem kozmetik incik cıncık hem de mekaniksel olarak. Fiyat kafa kafalara geliyor sanırsam.
İkinci kısmın bir dezavantajı da çoğu arabanın lpg görmüş ve km düşürülmüş olması. Km düşürülmüş olması ilk seçenekte o kadar önemli değil metal yorgunlugu ve şase hariç diye düşünüyorum.
Sorularıma gelirsek:
- Siz hangisini tercih ederdiniz?
-Lpg sorun mu (şahsen midem bulanıyor)
-Güncel sanayi ortamında bu iş kaç ay sürer ve ne kadar bayılırım ustalara?
-Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşımın servisine bir E38 740i geldi yeni alınmış, yatak sesi vardı motor yaptık, bu sefer şanzımandaki sorunlar daha belirgin oldu, revizesi 150 bini tutar diyor şanzımancılar, çıkma şanzıman 80 bin civarı. 180 bine de anahtar teslim ZF 8HP takıyorlar. Şanzıman tarafı için bilgi vermiş olayım :)
Sanayiye ne kadar bayılacağının ucu çok açık, sky is the limit. Bu işi iki senaryoda da fantezi olarak görüp ona göre vakit ve nakit ayırmak zorundasın
e39 528 üstü için iyisi 300bini geçmemiş olanlar 700 üstü artık, altına buluncak araçlarda astarı yüzünü geçer, 520 lerde uygun fiyata temiz araçlar düşüyor, onlara swap bi ihtimal olabilir.
bu araçların temiz dolusu 900-1 i de hak eder yalnız.