temiz 540 bulursam satarım ancak. O da yok denecek kadar az. Benim arabamın detayları belli M paket M kumaş koltuk manuel vites. Baskı balata volan motor 40bin km önce yapıldı. M jantlar Conti Premium Contact 7 lastikler. Jom blue line coil over. 530 kaliper disk balata (alındı hazır kaliper taşıyıcı arıyorum takamadım) Farlarda kısalar biled uzunlar Stark led. Ön arka midrange. Motor Maslak Abarth Serviste yapıldı bakımları orada yapılıyor bütün kayıtları var orada aldığımdan beri. Aldığımda LPG vardı motor yapılırken söktük attık. 230 bin km de.
IN BOOST WE TRUST
Bu e39 5.40 bambaşka biseymis var mı bilgi sahibi olan bilen eden arabayı
Bunlar çok üzer mi
Just a moment...
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Ben temiz 540 bulamadım arabayı 3 hafta önce sattım. İlandan kaldırmıştım sonra daha önce bakmaya gelen bir arkadaş aradı abi araba satıldı mı diye. Hayır deyince halen satılıksa ben almak istiyorum dedi pazarlıkta etmedi satın aldı. Temiz 540 bulmak gerçekten hayal. Benim 525 den yavaşına dahi bindim. Adam bana ok gibi gidiyor baksana dedi. Kızıltoprak ta bir tane vardı ilanda ona gittim resimleri güzeldi. Onunda sahibi cins çıktı. Yanına gittim Maslak a ustama göstermek istiyorum olmaz dedi. Ses geliyor belli ki zincir gergilerini yemiş. Ses normal diyor. Tamam ekspertize sokalım dedim onda da sadece kendi tanıdığım ekspertize sokarım dedi. Dövmediğime dua etsin.
IN BOOST WE TRUST
dünc gece ilan gezerken bu baya hoşuma gitti, masrafını yazmamış ama fiyatta anlaşılır ise kendin yaptırmak mantıklı geldi bana
Just a moment...
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Sağ ön çamurluk çizgisini beğenmedim, far merceklerinde ve sis çerçevelerinde de bir enayilik var, far yıkama da yok. Arka sol kelebek cam perdesi yırtık ya da kırık muhtemelen, Shadowline opsiyonlu arabaya krom ön panjur yaklaşımı da enteresan. Beni heyecanlandırmadı açıkçası. İşi bilen birinin elinde değil araç.
///M Rulez...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)