Öncesinin E90 parasına E46 almaya bakıyoruz. Sevdiğim bi kasa fiyat biraz daha uygun olsa 50 bin civarı almayı düşünürüm.
Printable View
Bu fiyata 3.18 alınır mı? (klima calısmıyormuş, kalorifer calısıyormuş harici ön takım yeni yapılmıs)
BMW / 3 Serisi / 318Ci / BMW E46 COUPE SUNROOF+BEJ DOŞEME RECARO+SUNROOF TOPAZ sahibinden.comda - 716714941
Birde bu araç 3.20 denilmiş fakat M paket galiba tam emin olamadim, kasası çok düzgün geldi. İlana koyanda pro bi al&satçı galiba güzel çekmiş fotoğrafları pozları. Bu kmde 3.20 bu kadar eder mi?
BMW / 3 Serisi / 320Ci / ARANAN KAN BULUNDU sahibinden.comda - 719157734
İlkini elerdim ben olsam, maddi sıkıntısı olan birinin E46'ya binmesi sonraki sahibini ağlatabilir. Sorunları eksiksiz yapılmış araba almak lazım
İkincide de fotoğraflar aracın tüm olası kusurlarını gizleyecek şekilde çekilmiş. Fiyat bilgim yok ama gitmeden oralarda birisine güneşli havada baktırmak lazım
Selamlar
Yeni konu açmak istemedim.Aracı yorumlayacak kimse varmı?
Just a moment...
yav Allah aşkına 300binde BMW nasıl böyle "gram yağ yakma yoktur" "hiçbir yerinden ses gelmez" falan oluyor, kimse beni inandıramaz :D
dolu dolu diyor bi halt da yok arabada :D
bence hayallerde yaşıyor ama iyisi 600bin bu 450binse düşünülebilir tabiii
harman yok, otomatik far yok, muhtemelen yağmur sensörü de yoktur
elektrikli koltuk yok. dışarıdan bakınca aa BMW işte o kadar, sana ne lazım abi? 4 teker bi direksiyon, şase düzgün olsun yeter diyosan bu araba sana uygun görünüyor
Ben onlarin tamamini aldim gecen gun :)
Araba yok parca topladik nedense. Arabanin rengine gore koltuklarin rengini belirleyip sifir kaplatmayi dusunuyorum
Araba yorgun duruyor resimdenmi ciddenmi oyle bilemedim
İlanda mavi var oda fiyat olarak ucmus. Bilmiyorum gereksiz bir macerami olur
Fiyata yorum yapamıyorum artık ama eksper raporu varsa önden eksper raporunu görmek lazım ben bu model bmwlerde yazıldığı gibi çıkan araba hiç görmedim Ankara Mamak semt olarak pek sağlam araba çıkan bi yer değil ama sahibinin ilan açıklamaları düzgün gibi duruyor eksper raporu varsa görmek lazım
İsrarla sordum. Bak dedim arka sokaktan gelmicem. Aaa abi ordadami boya varmis vay bu degisikmiymis olmasin dedim
Eski sahibide arkadasim dedi. 3 parca boyasi var. Boyalarda tam degil lokal olanda var dedi. Kestiremiyorum ilk kez cok kararsizim belki haftaici giderim
Bence bi gezen adam falan yolla abi gidip de sinir stres yaşama
Ben uzaktan alacağım zaman sahibine expere götürür müsün diyorum, ekspertiz satın alıyorum araç gidiyor, sonra exper firması raporu bana atıyor telefonda da bilgi veriyor.
En son geçen sene böyle Hatay dan araba aldım, yanına gidince ekstralar çıkmadı mı ? çıktı ama çok da mesele değildi.
git gel yol masrafından kurtarırsın en azından olumsuz bir durum olursa, zaman da kaybolmaz.
Hayrılı ise olsun, 46 ben de çok severim şekli şusu busu 10 numara ama bavyera lı alman güzelleri nazlı ve masraflı oluyor diye o toplara giremiyoruz :)
Alırsan geçerken uğra sakarya ya bi tur atalım, en iyi e46 senin olmayan e46 diyorlar :))
Ben beğendim bu arada arabayı, telefonda da güven verdiyse arkadaş gidilir. Rakam artık konuşmamak lazım aklı başında bir fiyata ürün kalmadı ülkede zira.
ilk Bmw aracım e36 olmuştu ki beni inanılmaz şaşırtan bir araç oldu.Keşke zamanında 106-vti arasına 36 sıkıştırsaymışım dedim. Şimdi bile bu haldeyse döneminde nasıl güzeldir hayal edemedim.Ama gelen olarak BMW de sevdiğim 3 araba var. E60 başta olmak üzere E46 ve 4 serisi
Bu araba olursa kafamdaki proje hazır :) hayırlısı diyelim. Ankara içi ziyaretler dönüşte Düzce derken zaman kalırsa birde ıslak köfte yemeye uğrarız yanına :)
Bu arada aracın gerçekten mi manuel olduğunu yoksa otomatikten çevirmemi olduğunu nasıl netleştirebilirim
mdecoder , bmwem, bimmercat sitelerine şaseyi yazdım.Şanzıman hariç tüm bilgiler çıkıyor
BMW VIN decoder - Lookup and check BMW VIN Number and Get Vehicle History.
Bu site şansıman için A veya M yazıyor.
WBAKM41059CY76252 730 LD için için denedim, A yazdı
Benim arabada otomatik ama N yazıyor o ne demek acaba :D
https://i.hizliresim.com/kj1qrfc.jpg
Seninki çakma gibi :)
file:///C:/Users/229297/Downloads/BMW_Introduction.pdf
https://www.1addicts.com/forums/atta...7&d=1409917959
@PiscocuK Konuya dahil oluyorum. :)
[IMG]]https://i.hizliresim.com/1839d90.JPG[/IMG]
226
Sports Suspension Settings
Sportliche Fahrwerksabstimmung
249
Multi-function For Steering Wheel
Multifunktion Fuer Lenkrad
255
Sports Leather Steering Wheel
Sport-lederlenkrad
302
Alarm System
Alarmanlage
313
Exterior Mirror Package
Aussenspiegelpaket
346
Chrome-line Exterior
Chrome Line Exterieur
403
Glas Roof, Electric
Glasdach, Elektrisch
423
Floor Mats, Velour
Fussmatten In Velours
428
Warning Triangle
Warndreieck
431
Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d
Innenspiegel,automatisch Abblendend
434
Interior Trim
Interieurleisten
441
Smokers Package
Raucherpaket
470
Child Seat Isofix Attachment
Kindersitzbefestigung Isofix
473
Armrest, Front
Armauflage Vorn
508
Park Distance Control (pdc)
Park Distance Control (pdc)
520
Foglights
Nebelscheinwerfer
521
Rain Sensor
Regensensor
534
Automatic Air Conditioning
Klimaautomatik
548
Speedometer With Kilometer Reading
Kilometertacho
550
On-board Computer
Bordcomputer
640
Car Telephone Preparation
Autotelefonvorbereitung
661
Radio Bmw Business
Radio Bmw Business
672
Cd Changer Bmw For 6 Cds
Cd Wechsler 6-fach
785
White Direction Indicator Lights
Weisse Blinkleuchten
832
Battery In Luggage Compartment
Batterie Im Kofferraum
853
Language Version English
Sprachversion Englisch
863
Europe/dealer Directory
Service Kontakt-flyer Europa
880
English / On-board Documentation
Englisch / Bordliteratur
925
Shipping Protection Package
Versandschutzpaket
926
Spare Wheel
Ersatzrad
https://i.hizliresim.com/1839d90.JPG
Edit geri gelsin :)
Geldi iki gözümün çiçeği @YAS
Biliyorsunuzdur belki ama olurda bilmeyenler için olsun bu postum
Km sorgulamak içinde ista programıyla bir kaç yerden km okunabiliyordu (far anahtarı, sunroof modülü, orj anahtar hatırladıklarım)
Hâlen fabrikasyon ise tabiki :)
G.tümüze baka baka geri döndük. 3 kere BMW için Ankara'ya gittik.Kar kış değil mesafe uzak değil gezdik eğlendik sorun yok ama adamın söylediği tek doğru şey arabanın siyah olması :)
Böyle aşkın ızdırabını seveyim.İnsan gibi anlatıyorum.Soruyorum diretiyorum.Bak canım kardeşim güzel kardeşim.Adam bizi karşılamadı çalışıyormuş.Babası karşıladı.
Ben babamı o duruma sokacağıma kafa sıkarım dedim günün sonunda ama babası da işin içinde olduğunu geç öğrendik :)
Saygıda kusur etmedik ben üzerine süngeri çekmiştim ama yanımdaki kardeşlerimin mücadelesi sonrası kaporamızı ve exper paramızı geri aldık
Ben hevesinizi kırmamak için bir şey diyemedim paylaştığınızda; Ankara ve bmw yanyana gelmemesi gereken 2 kelime gerçekten (ankaralı arkadaşlarım gömmeden 25 sene Ankarada yaşadığımı, ailemin de hala orada olduğunu söyleyeyim)
Yine de merak ettim üstad, neler çıktı arabada sorun değilse tabii :)
temiz E46,S2000 bulmak gökkuşağın sonundaki hazineyi bulmak kadar zor maalesef :(