Ben hazırlıklı gittim.Dediğim gibi turistik olur dedim.Eğer e46 yı almak için kitlenip gitsem sonu farklı biterdi.
3 parça boyalı dedik 5 parça çıktı
sökülen takılan değişen yok dedi kaput panel ve ön iki şase ucu çıktı :)
arabanın iç döşemelerini ve tavanını bişeyle boyamışlar
sol arka tekerin oradan ciddi ses uğultu geliyor.Sürtme yeaa bişi değil diyor ama ya rulman ya diff
direksiyon pompası çalışmıyor
klima kompresörü bozuk
elektrik tesisatı leş- lastik falan yok :)
kabaca bu şekilde daha varda bitmez.Adam ben expere karışmam diyor.1 saat kadar kapıştık experin önünde kaporayı alalabildik.Ya gerçekten çok rezillikti anlatamam.Babası değil çocuk gelse kapora ve exper parası kadar döver yollardım yalan yok.Şase çok önemli değil çok bişi yok diyor.Adamın önemsiz saydığı şeye bakarmısın :)
oradan gelmişken başka bir 46 alalım diye hızlıca baktık araba bulduk.Tamponu vurmuş sanayiye gittik bakmaya.Araba güzel diğerine nazaran sıfır :) onda da dedik ki bırak tamponu sinyali su sızdırmayı boku püsürü.düş 5000 alalım gidelim :) yok dedi.Tutuldum. Ben bana geleni 5 istediğinde 10 düşüp yolluyorum.Ulan mal alıcaz yalvarıyoruz mal vericez yalvarıyoruz.vermiyormusun vermiyorum ok dedim döndüm arkamı.Bugün arayıp 50 bin düşse gitmem.Söz konusu para değil.Para olsa onca arkdaşıma ne paralara arabalar verdim
Uzun lafın kısası kısmet olmadı yattım kulağımın üzerine bekliyorum