Şu da değerlendirilebilir, en azından İstanbul
1089501874
bende e46 arıyorum ilk arabamı ilk bmw deneyimi yaşıyacağım ama arabadan pek fazla anlamıyorm hedefim zamanla onu bir m3 yapabilmek Allah izin verirse forumu gördüm üye oldum onaylanmam biraz uzun sürdü ama aranızdayım bana ne tavsiye verirsiniz bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim bütcem 480-550 bin arası sizce güzel en başta beni masrafıyla yormicak ilerde güçlendirebileceğim hayalimde ki m3 gibi yapabilirmiyim sizce şimdiden güzel yorumlar için teşekkürler.
önce bi kendini tanıt gerisi kolayforum olarak herşeyi hallederiz
http://www.techturkey.com/forum/uyelerimiz/
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
önce kendini tanıtman lazım....
e46 sorusuna gelince net alınmaz,ki kendimde kullandım arabam orjinaldi benim,gruplardan gördüğüm kadarıyla hepsi şuan saatli bomba hele hele otomatikleri tam bomba,ilk araba'da bence bmw olmamalı,daha basit seni üzmeyecek bi şey olmalı ilk araban
Linea 1.6Mjet
Günlük mü kullanacaksın aracı? Ona göre yorum yapılır,
Yoksa alayım kenarda dursun yavaşa yavaş toparlarım planı mı
1994 Doğan S, 1990 E30 318is, 2007 Astra 1.6, 2005 Mazda 3, 2012 F30 316i, 2017 HR-V 1.5 i-VTEC, 2007 E60 535D LCI, 2018 1.6 CDTI Insignia, 2018 C200d FL, 2018 Mx-5 ND 1.5, 2015 F32 420d
Şöyle açıklıyım abi zaten akşam 7 de işten geliyorum hafta sonu cumartesi pazar tatil genelde hafta sonları binmek zamanlada onu m3 çevirmek istiyorum ama aldığım da arabayı toplayana kadar bi araç parası masraf edermiyim ? aldığım da ufak tefek masraflarını giderip zamanla isteğim kıvama getirebilirmiyim ? umarım anlatabilmişimdir
ilk aracın için palio corsa tarzı bi şey alman lazım senin,grupları takip et 46nın artık yaşları gereği arka amortisör kule çatlakları,hele hele otomatikse komple revizyon görmeden düzelmesi imkansız oda bu ekonomi şartları altında 60 liralar bandı,motorda aman aman pek fazla bi şey yok sıralı 6 lardan söz ediyorsak,m52tub20 320ci vardı bende motor yönünde sadece tekleme buji,bobin,kadehleri değiştirmiştim başkada masraf etmemiştim motorda,kendim o dönem özel bmw servisinde çalıştığım için hep kontrolüm altında idi o zamanlar,hele hele m3e çevircem diyosun aldığın paradan daha fazla yer emin ol
Linea 1.6Mjet
sevgili ankaralı kardeşim
arabadan fazla anlamam diyorsun , 46 alıp m3 dönüşümünden bahsediyorsun
allah yar ve yardımcın olsun![]()
Tesla Model Y Sr
Reis niye öğrenecez işte![]()
hahaha valla doğru diyosun reis biz zoru seviyoruz heralde ama etrafımda bu işlerden anlayanlarda var forum da açık bi sorun oldumu hep beraber çözeriz![]()
Sen direk olarak insanlardan "Al tabi,yavaş yavaş halledersin" cevaplarını bekliyorsun bence. O iş öyle olmaz. İnsanlar sana yapma,evdeki hesap çarşıya uymaz diyor; sen halen zoru seviyorum ediyorum diyorsun. Al kardeşim, 450-500lere tabuta konmuş E46 al, sonra normale çevirmek için 100-150 daha harca. Birde üzerine motor,yürüyen aksam vs. derken bu tutarların x2'sini (iyimser tablo diyelim) daha veririm diyorsan al tabiki.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)