Merhaba,
ilandaki araçla ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı acaba?
Audi / S Serisi / S3 / 1.8 T Quattro / 2000 MODEL COK TEMIZ VE BAKIMLI 1.8 T QUATTRO 4X4 FULL+FULL sahibinden.comda - 577832792
Merhaba,
ilandaki araçla ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı acaba?
Audi / S Serisi / S3 / 1.8 T Quattro / 2000 MODEL COK TEMIZ VE BAKIMLI 1.8 T QUATTRO 4X4 FULL+FULL sahibinden.comda - 577832792
Ahı gitmiş Vahı kalmış gibi duruyor. Ön farlar tuaf, jantlar S3 jantı değil içi baya bakımsız gözüküyor ayrıca aracın yanına gittiğinizde gökkuşağı gibi gözükme olasılığı yüksek. Max edeceği 30. bin.
R.E.S
bir dönem 26 ya kadar düşmüştü yaklaşık 1 yıldır farklı farklı 2-3 elden ilanda oluyor sürekli. hatta kırmızı şeytan diye ilan başlığı vardı baya ezberlemiştim o ilan karşıma çıkıyordu sürekli![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Feleğin çemberinde best time yapmış![]()
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
390'dır o 190 filan değil.
MSN => raymanbu@hotmail.com
Hepinize hak veriyorum. Peki şöyle bir şey söyleyeyim, temizine 50-60 bin vermek mi yoksa böyle bir araç alıp kendime göre üstüne 20 bin harcamak mı? Bu arada dün volkswagen bayisinde 1.0 comfortline golfun 140.000TL olduğunu öğrenince 50binler komik olmaya başladı gözümde.
Kesinlikle temiz bir araç alın derim, kendime göre harcayım derseniz işin içinden çıkamazsınız. Paranız cebinizde olsa dahi her zaman işler düzgün yürümüyor, maddi manevi yorar sizi.
Temizini düzgününü almak daha mantıklı olur S3 Türkiye'de parçası çok bulunmayan tabiri caizse kupon bir araç ya yurtdışı bağlantıların iyi olacak yada servise bağımlı olacaksın ki A3 için bile bazı parçalar şuan akıl zorlayan paralar isteniyor serviste S3 dediğinizde işler çok farklı yerlere gidebilir![]()
Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için. Bu aracı yüklemeye elverişli yapısı için tercih ediyorum, fiyatı da bugün bir e36'ya göre gayet uygun. Biraz daha bakınayım o halde.![]()
Valla e36 yı bilmemde 48 ve50 bine vti satıldığını gördüm. 2 parça değişenli ies e 33 lira para istiyorlar amacım polemik yaratmak değil sadece karşılaştırmak. Bence 50-60 bandına güzel bir s3 8l al keyfine bak. Ifak ufakta yüklersin.
farları dosemeleri jantları orjinal deil.kule gergisi ıvır zıvır bır suru parcası yok.26 ya ılandayken motor kırıktı die hatrlıoeum plakasıda 14 du.ılk boluda ılana cıkmıstı.bide km pek inndırcı deilagır kazası yoksa bunu alıp toplamk dha mantıklı ama prca bulabılecegine inanıyorsan
motor parcalarında sıkıntı yasamassın.
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Dostum ben açıkçası donanım fiyat güç olarak karşılaştırma yaptım parça konusunda pek bir bilgim yok ancak ikinci eli hiç düşünme bu arabayıda illaki yürütmek isteyen olacak. Ayrıca maslağa gidipte parçasını bulamaman veya getirtememen biraz şaka gibi bir şey bence olay paraya bakıyor biraz))
Audi / S Serisi / S3 / 1.8 T Quattro / Audi S3 8L Emsalsiz 34 AJM 060 sahibinden.comda - 531534618
eski aracımız , ciddi kondisyonlu bakımlı ve temiz bi araç bunu değerlendirebilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)