Ben olsam şuna benzer bir şey alırım.Arabaya biniyorum derim en azından.
Mazda / MX / MX-5 / 1.5 / VEDA PLAZADAN 2018 MODEL MAZDA MX5 sahibinden.comda - 697602937
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Forumda bir çok konu var kabak tadı verdiyse neden sonuna kadar okuyorsunuz? Neden s2k söz konusu olunca tık çıkıyorsunuz? Nedir bu sizin sızıntınız ya ? Oku bakalım baştan yazdıklarımı gerecek ne yazmışım ? Senın şu yazdığın emir cümlelerimi yoksa ortalığı geren? Nerde takılacağımızı sanamı sorucaz klavyede boş yapma
instagram : _RAVENDARK_
s2000den zarar eden varmıdır ?
sene 2007de lacivert mec s2000i 60 alıp 2011de 48e satmıştık ahahahaha
DÜNYADA TEKİZ![]()
médiocrité partout
He he haklısın hadi. 37 yazıyor senınde bak işin gücün vardır git işini takip et. Konu hakkında yazmayıp buraya güncel stresini atıp ortam germeye geldiysen yaz sen hadi dök içini dinliyoruz biz seni... Ne yazdıysam forumda bul hepsını dislike ta at. Hadi bekliyorum ben tamam hadi sen bi sabah kahvesi modunda takıl bakalım yap hadi dislikenı sen . Of otoritesin sen hadi biz nerde takılalım ? sen burda takıl tamam tamam hadi Aslansın sen. 9380 msj yazıyor işin var demi? yoksa herkese sataşıyormusun sen burda? nedir anlat hadi anlat
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Tamam bittimi açıklamaların balkon konuşmasıda yapacakmısın foruma? Konu hakkında başka bir şey diyecekmisin yoksa sataşmak istediğin başkaları varmıdır? Bekleyelim mi biz? yazalım mı? Nasıl yapsak karar veremedim Otorite abi. Diğer yazdıklarına arkadaşlarınımı örgütledin yapılanmamı var sende? İşini takip et işini. İşin ama forumda yazdıklarımı araştırmak olmasın. hadi. Nasılmış densiz şekilde cevaplar almak? İnsanlara uslubunu düzeltmessen aynı uslupta yanıtlar alırsın . Haydi
eski bir arkadaşım v3 jantları Kenan baskana 800 TL'ye satmıştı.. (yıl 2011-2012 falan)
şimdi simit yiyor..![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
En tuhafida ne biliyomusunuz zamaninda burda don muhabbetinde yazan adamlarin 1 sene sonra bana telefon acip abi bu s2000 alinir mi demesi
Yigit her s2000 konusunda bastasin masalah zamaninda tutsaydin keske satmasaydin
Herkes atip tutmus bi seyler begenmeyen kucuk ogluna almasin bu kadar basit
C R M performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)