Arkadaşlar selam
Antalya ya yarın Suzuki Jimny almaya gidiyoruz arkadaşıma.
Önereceğiniz expertiz var mı ?
Arkadaşlar selam
Antalya ya yarın Suzuki Jimny almaya gidiyoruz arkadaşıma.
Önereceğiniz expertiz var mı ?
Hocam Computest Murat Paşa şubesini benim konuda bir arkadaş tavsiye etmiş. Adresine bakarken de google yorumları çok iyi merkezin.
Computest Muratpaşa – Oto Ekspertiz Merkezine Hoşgeldiniz
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Ben maslakta Ümrana götürüyorum sıkıntı görmedim şimdiye kadar
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Öncelikle kusura bakmayın,tesadüfen gördüm konuyu.Cevapsız bırakmak istemedim
Computest Muratpaşa firma sahibiyim
Her zaman başım üstünde yeriniz var.Araç ile ilgili bir şey olursa da beklerim
Kaldığımız yerden hizmet vermeye devam ediyoruz…
Gökhan abi,güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim
Yapabileceğim bir şey olursa her zaman beklerim
Expertiz fiyatları ne olmuş öyle
7-8 bin lira dediler dün.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
A45 amg veya 2018 S3 için Ankara’da işini güzel yapan bir expertiz arıyorum. Tavsiye verebilecek olan var mıdır?
İstanbul'da işini iyi yapan bir ekspertiz firması tavsiyesi alabilirim. Avrupa,Anadolu yakası farketmez.
Ayrıca D-Expert açılmış ATaşehir'de. Nedir,ne değildir bilen var mı?
Ben Ataşehir D-Expert'te arabamı sattım. Bir ekspertizde bulunabilecek her şeyi fazlasıyla bulup not etmişlerdi. Yol testi olayı yok diye hatırlıyorum bir tek. O da sizde kalmış, önerim öncesinde yol testini yapıp sonrasında muhtemel tespitlerinizle mekanikerleri yönlendirip arıza tespiti yaptırmaya çalışmak olabilir
Ümran Göztepe'nin eski müdürü forumdandı Özgür Bey, onun yönlendirmesiyle 0'a yakın bir araba götürmüştüm, dolayısıyla pek değerlendirme yapamam ama ihtiyaç olsa giderim yine oraya
Haricinde ben araba alacağım zaman bildiğim servisine götürüp mekanik baktırıp, rastgele ekspertizde bizzat mikron değerlerini falan da görmek isteyerek kaporta & şase kontrolü yaptırıp alıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)