Pek bir kroniği bulunmaz aslında, arada bir şaft takozu(lastik) boşluk yapar değişim ister tork dan dolayı eskiyor garibim.
Cihanın dediği gibi tork konvertörü de tamir isteyebilir ama benim gözlemlediğim genelde arkaya geniş lastik takanlarda yada yazılım yapılanlarda oluyor düşük viteslerde yüklenince lastik saramadığı için tüm yük oraya biniyor. ben orjinal lastik ebadında olduğum için şimdiye kadar bir sıkıntı yaşatmadı.
Turbolarına iyi bakılmalı zira masraflı olabilir veya yapıldıysa düzgün çalışması da önemli. Biturbo olduğu için küçük ve büyük turbo compound olarak çalışıyor zaten 30d den ayıran en büyük özelliği, alt ve üst devirler dolu.
Krank kasnağı (vibration damper diye de geçer) iyi baktır belirli zamanda değişim ister.
egzoz larının içinin kapkara olmamasına dikkat et (şahsi tavsiyem, ne zaman egzozunun içi kapkara olup da bmw alan arkadaşım olsa başları arır, daha sonra bana sitem ederler nazara getirecekler ya bir gün hayırlısı

)
Orjinal m paketin m süspansiyonları ile gayet iyi yol tutuyor, Osmangazi köprüsünden Bursa ya kadar olan otobanda virajlarda 200 ün altına inmeden gidebilmiştim.
Aldığında Pcv valfini, termostatı ve intercooler borularının Oring lerini değiştirirsen iyi olur.
Abi yok ışık farkı değil diğer fotoğraflardan da fark bariz belli oluyor, kullanımdan olan parlama olsa hadi oturma ile sırt kısmı öyle olması lazım ama koltuk komple öyle.