Su kacagi ciddi problemmis ozellikle turboda. 418 kullanip en sonunda satan bir arkdasimdan da teyitledim
Su kacagi ciddi problemmis ozellikle turboda. 418 kullanip en sonunda satan bir arkdasimdan da teyitledim
Konu üzerinden uzun zaman geçmiş tekrar belki bilgi alışverişi olur diye sormak istiyorum. Araç alma düşüncem var 320iedleri araştırdığımda sürekli kronikleri problemleri karşıma çıkıyor ilk alayım ağır bakım yaptırırım evin 2. Arabası nasıl olsa hor kullanmadan sürerim diye düşündüm ama en uzun süre sorunsuz giden 3 ay falan deniliyor her marşta korkuyla yol yapıyoruz gibi şeylerde okudum, 320d 2013 lerine 1.600 fiyat söylüyorlar az düzgününe e90 320d 2011 msport bakıyorum hatasız boyasız 1.4 200’binde değer mi kararsız kaldım dizeller hep 200k, 418 için hep kötü yorum var, 318i için bakımları ve kullanım şekline göre sorunsuz olduğu söyleniyor, sesli çalışması sarsıntılı ve turbo sorunları olduğu ama sıcak soğuk dengesi sağlandığında sorunsuz deniyor sizlerin değerli yorumu önemli benim için. Bütçe maks 2m
3.20i ed n13 motorluysa uzak durun.
2018'de 21.000km de LCI n13 aldım. Araç şuan 89.000kmde. Aracı zorlamadan kullandım bugüne kadar, herhangi bir yazılım vs. yok tamamen orijinal. Yağ sıcaklığım genellikle 105-110 derece aralığında geziyor. 120 dereceyi çok nadir gördüm diyebilirim. Bakımları aksatılmadan Askar'da yapıldı. Soğutma sistemi hortumları, tapa, turbo hortumları vs. zamanında değiştirildi. Bunca yıldır bir kez arıza ışığı yakmadı aracım. Geçen haftada ZF'de şanzıman yağını değiştim, onda da sorun olmadı.
Diyeceğim şu, evet bu aracın motoru biraz nazik. Bilinçsiz ellerde kullanılmış bir araç kesinlikle sorun açacaktır. Ama dikkatli kullanılmış bir araç, otomobilden anlayan bir kullanıcının elinde sorunsuz kullanılır.
bende sizinle aynı fikirdeyim ama piyasada oynanmamış düzgün 90km'yi geçmemişlere alakasız rakamlar yazılıyor önceden bir pazarlık adabı vardı şimdi 50 inen öp başına koy kafasındageç kaldığımı düşünüyorum n13 için b47 için km düşükler uçuk rakamda... 520i baktım 100k dayanmamış araçlar ilanda yatalak oldu fiyat düşmüyorlar vazgeçtim 2016 model için 2.5m vermekten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)