2.7'ler çok sıkıntılı diye biliyorum ilk sahibinden bile olsa ben tercih etmezdim açıkçası
2.7'ler çok sıkıntılı diye biliyorum ilk sahibinden bile olsa ben tercih etmezdim açıkçası
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Sizde ne var takas için?
Okumadan imzalamam.....
2.7lerden uzak durun. Eniştem 0 Discovery aldı. 60 binde yatak sardı. Garanti süresi geçtiği için kabul etmediler ki bütün bakımları Borusanda yapılıyordu. Sandık motor getirtip satıp kurtardı kendini.
IN BOOST WE TRUST
rr sport yerine yürütmesi daha risksiz şeyler baksanız?
yine böyle büyük ebatlı birşeyler
audi q3-5-7
bmw'lerin neredeyse tüm suv modelleri
3,0crd jeep'ler
mercedes ml'ler
volvo xc60-90
bunlardan hiç takas gelmedi mi?
Tesla Model Y Sr
2019+ Kodiaq'ta bakabilirsin,
Genişlik olarak seni fazlasıyla tatmin eder,
Ama etiket olarak bilemedim,
RRS fena bir araba ama, aması çok....
Bitmiş okeye dönüyor.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
a200 sonrası japonu almanı farketmez tüm suv'lar iyi gelecektir mutlaka
burada mesele 1,2m civarı bütçeye alınabilecek "en az sürprizli" birşey bulmak
sanki yine mersodan devam edip ML280cdi mı bakılsa diyorum..
Tesla Model Y Sr
2.7 kapıya koyulacak araç değil , gaza basıyorsun araba tuğla gibi yerinden bile oynamıyor.
2022 model land bile alsanız motorlar hala aynı *** maalesef yine patlıyor yine patlıyor.
3.0 sdv td lerde problemli , benzinliler nispeten biraz daha sorunsuz diye biliyorum. uzun zamandır bende araştırıyorum.
Bu sınıf yüksek hacim bakılıyorsa bence porschelere bakın çok daha sorunsuz makineleri.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Q7 belli km üzeri biraz riskli ve iyi bir usta bulmak gerek Q7 sahibi olduktan sonra.
2012 model 3.0 tdi Q7 miz var yaklaşık 10 yıllık sahibiyiz araçta vuruntular ve direksiyonda titreme başladı bir çok usta servis gezdi hala çözülemedi yetkili dahi çözümleyemedi araç hala sanayide problem aranıyor.
Aslında belli bir yaş ve km üzeri 4x4 suv araçlara hep riskli gözüyle bakmak gerek çünkü yaş ve km arttıkça görülebilecek çıkabilecek arızalar ihtimali üstüne birde 4x4 olduğu için ekstra çekiş sistemi masraflarıda binebiliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)