Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000,90 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 73533619
34 VML 18 / R9 Broadway
34 KPK 39 / Honda Civic EF
34BP7924 / Peugeot 106 GTI
34BM9611 / Honda Civic Vtec2
41NP089 / Honda Civic VTİ
Sırf sunroof için arabamı satıp sunrooflusunu alasım geliyor ama kendi arabamada kıyamıyorum...Sunrooflu 106 gördükçe benim arabayı sunroofsuz getirten adamında bayininde benim arabaya sunroof koymayan PSA işçisininde diyerek zincirleme giydiriyorum lanet olsun....
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Olm sunrooflu GTI ların tavanında ekstra kuşak var içeride bizde o kuşak yok o yüzden kestirmem tavanı değiştirmek gerek komple hauahuOnu değiştiriceme arabayı değiştireyim daha iyi diyorum ama kıyamıyorumda ....
M.Kemal ATATÜRK
Ahh bide sunroof olaydı eyiydi ama![]()
Neyse seninkini araklarım artık yapacak birşey yok
![]()
M.Kemal ATATÜRK
106 da sunroof paha biçilemez![]()
sanruf iidr sabah arabanın içine oturuyorum koltugu hafif yatırıp sanrufu açıyorum sonrada kapatıyorum aradaki fark inanılmazsanruf sevgim yokdu ama farkını görünce sevdim
![]()
FeeLTheFire´
Araç hakkında bilgisi olan var mı ?
Peugeot 106 GTI 1998 Model 14.000,90 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 73533619
bilgisi olan var mı
gecen yaz 10 11 gibi bi rakama veriyolardı şanzuman sorunluydu yapılmıştır şuan durumunu bilemem helalinden 12 eder bu paraya verirse içi dısı ii se motorunda duman yagyakma fincan sesi yoksa alınır...
Abi moral bozmayın surda kendimizi avutuyoruz işte ses yapar su alır diye sizde gazlamayınValla bugün bi XS de sunroof gördüm PSA daki montaj hattını üreten fabrikaya bile sövdüm
![]()
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)