User Tag List

Sayfa 452/743 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
14117 sonuçtan 8.570 ile 8.588 arası

Konu: GTi - VTS Sorgulamaları

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ByShaGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    16 750 dedigim arabaya yok sunu sök yok bunu sök yok param yok 16 olmazmı şu olmazmı bu olmazmı derken iyiydi. ankaradaki 106 cıların kuyruk acısı war tabi benden yana alemin derdi ben olmusum demekki zamanında iyi koymusum. sen benim suratıma orda koysan izmite nası gitcegini hayal edionmu hayatında 2 106 binmişin 106 cıyım die gezion ben senin dogum tarihin kadar 106 binmişligim war. sen fabrikadan 0 km 106 arıon dayıcım benim yada ilanda olan araçların hiç biri gelmez sana. laf kaşarlıgını sen yapıon burda yok araba şöyle yok araba böyle. k bakma benim paraya ihtiyacım yok 10 lirayada wersem sıkıntı yaşamam anlıonmu satılırsa ekime satılmazsa ................. kadar. babamında dedigi gibi sana garajda yatsın sıkıntı yok
    Tesisatını istemedim.benim kolona teyibe ihtiyacım yok çünkü,sana sök dedim.oki?

Ayrılmadan techte arac hakkında yorum yapma demedin mi?normalde yapmayacaktım baktım herkes aracını sorgluyor benımde içim vicdanım el vermedi ALLAH yukarda.

Evet senin bindiğin 106 sayısınıda bindiğin arabalarıda biliyorum..sen merak etme piyasada benim nasıl 106 cı oldugumu nasıl arabaya binmeyeceğimi herkes bilir..sen daha dün tanıdın beni?araştır istersen..neyse sana hayırlı satışlar

ByShaGGy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arabam böle isteyen alır isteyen almaz sağ kapısı darbeli sağ arkadan ufak darbesi war. sol ön camurlugundada işlem war değişen yok. adam gelmiş şasede işlem war dio... bana burda bi araba plakası werrdi arabaya *** geçmiş resmen araba hatasız dio 106 anlayışında o kadar olur anca dayıcım senin.
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
    06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesisatını istemedim.benim kolona teyibe ihtiyacım yok çünkü,sana sök dedim.oki?

Ayrılmadan techte arac hakkında yorum yapma demedin mi?normalde yapmayacaktım baktım herkes aracını sorgluyor benımde içim vicdanım el vermedi ALLAH yukarda.

Evet senin bindiğin 106 sayısınıda bindiğin arabalarıda biliyorum..sen merak etme piyasada benim nasıl 106 cı oldugumu nasıl arabaya binmeyeceğimi herkes bilir..sen daha dün tanıdın beni?araştır istersen..neyse sana hayırlı satışlar

ben sana tech'de arabama şöyle böyle yazma demedim. sen o kadar bişii cıkarttınki bu sölediklerini yazma adamlar arabayı bişi sanmasın dedim arabaya bi pert kaydı koymadıgın kalmş okudum şok oldum!
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı salih_560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki kardeşim alper gelmiş araban bakmış sana tek birşey soracam o zaman neden airbag ın 98 airbag kardeşim bunu cevabını verebilirmisin ???
    kardeşim arac airbag açmış yerler sparco mparcosunu aracın soför emnıyet kemeri çekmiş airbag açınca her halinden belli zaten açtığı..onu bile bilmiyor birde 106 cıyım ben diyor..gülüyorum valla bu insanlara...

Evet sol şasede Kılıcın ucunda işlem var macun çekilmiş üstünede boya atılmış gözünle gösterdim sana..git ankarada en iyi ustaya sor bakayım benım sana gösterdiğim yeri ne diyecek sana..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası bi 106 cı oldugunu araştırdım m etmee hemde cok iyi araştrdm bu gune kadar kaç arabaya sahip oldugunuda ögrendim o yüzden senle daha fazla uzatmııcam. benim yaptıgım arabaları buraya yazarsam destan olur o yüzden sıkıntı yok sana hayırlı işler o paraya istedigin gibi araç bulursan el salla hadi eyw...... forumda ben o bebenin arabasını reklam etmesini iyi bilirim bak gör ben o cocuga neler yapıcam dediklerinide cok iyi biliorum elinden geleni ardına koymaa die bi şarkı war benden sana gelsin dayıcım
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim arabam böle isteyen alır isteyen almaz sağ kapısı darbeli sağ arkadan ufak darbesi war. sol ön camurlugundada işlem war değişen yok. adam gelmiş şasede işlem war dio... bana burda bi araba plakası werrdi arabaya *** geçmiş resmen araba hatasız dio 106 anlayışında o kadar olur anca dayıcım senin.
    o arabaya *** geçmiş diyorsunya hani ön çamurluk kaputu değişik diyorsun ya şimdi ankarada arabnın sahibini arıyorum ve bu söylediğini söylüyorum ona buluşun arabayı servise sokun o arabada bir parça değişen çıksın senın arabanı 20 milyara alıcam oki..ama değişen cıkmazsa sen arabanı bana bedava vereceksin..bende evin önünde kümes yapacam cocuklara oyun parkı yapacam içini..bahsedilen araba 06 K indigo mavii.. bizim sattığımı eski 34 TS.. aruyorum şimdi ankarayıı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim arac airbag açmış yerler sparco mparcosunu aracın soför emnıyet kemeri çekmiş airbag açınca her halinden belli zaten açtığı..onu bile bilmiyor birde 106 cıyım ben diyor..gülüyorum valla bu insanlara...

Evet sol şasede Kılıcın ucunda işlem var macun çekilmiş üstünede boya atılmış gözünle gösterdim sana..git ankarada en iyi ustaya sor bakayım benım sana gösterdiğim yeri ne diyecek sana..
    haklısın dayııı sen bu işi bilion yaaaa

ya git istedigine reklam et arabayı istersen yeni konu başlıgı yaz benim arabamı bilen bilio bişi anlıo gibi yazıon yaaa
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler saxo düşünen varsa bu araca baksın cok uyguna gıdıcek benden sölemesı

sag sol camurluk degısık baska hıcbıseyı yok şase falan saglam

http://www.techturkey.com/forum/otom...sunrooflu.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

benim aracımda momo top power vardı ama air bag açmamıştı neyse bu postun arkasında daha yazmaya gerek yok ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o arabaya *** geçmiş diyorsunya hani ön çamurluk kaputu değişik diyorsun ya şimdi ankarada arabnın sahibini arıyorum ve bu söylediğini söylüyorum ona buluşun arabayı servise sokun o arabada bir parça değişen çıksın senın arabanı 20 milyara alıcam oki..ama değişen cıkmazsa sen arabanı bana bedava vereceksin..bende evin önünde kümes yapacam cocuklara oyun parkı yapacam içini..bahsedilen araba 06 K indigo mavii.. bizim sattığımı eski 34 TS.. aruyorum şimdi ankarayıı..

bana cocuk diyen adama bak parka bahceye cok meraklı oldugun belli dayı
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası bi 106 cı oldugunu araştırdım m etmee hemde cok iyi araştrdm bu gune kadar kaç arabaya sahip oldugunuda ögrendim o yüzden senle daha fazla uzatmııcam. benim yaptıgım arabaları buraya yazarsam destan olur o yüzden sıkıntı yok sana hayırlı işler o paraya istedigin gibi araç bulursan el salla hadi eyw...... forumda ben o bebenin arabasını reklam etmesini iyi bilirim bak gör ben o cocuga neler yapıcam dediklerinide cok iyi biliorum elinden geleni ardına koymaa die bi şarkı war benden sana gelsin dayıcım
    bana bak koçum ben 106 yı alıp senın gibi millete cakmaya calışmıyorum.ben alıyorum biniyorum..isteseydim bu zamana kadar 20 tane 106 alır satardım kapiş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler saxo düşünen varsa bu araca baksın cok uyguna gıdıcek benden sölemesı

sag sol camurluk degısık baska hıcbıseyı yok şase falan saglam

http://www.techturkey.com/forum/otom...sunrooflu.html
    satıldı yazıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamda gözün kaldı herhalde bedawa istionya. sana werecegime benzn döker yakarım
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satıldı yazıyor...
    antalyadan bı arkadas gelıcem dıye oyaladı otobuse bınıyorum cart curt yaptı gelmedı bızım cocukta kızdı cok uygunu verıcek aracı olmadı galerıye verıcek burdan bırı faydalansın dıye yazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana bak koçum ben 106 yı alıp senın gibi millete cakmaya calışmıyorum.ben alıyorum biniyorum..isteseydim bu zamana kadar 20 tane 106 alır satardım kapiş..
    bende senin gibi konusanları ufak bi dokunuşda otobanda dumanlıorum biniorum gazlıorum satıorum okişşşşş....
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısın dayııı sen bu işi bilion yaaaa

ya git istedigine reklam et arabayı istersen yeni konu başlıgı yaz benim arabamı bilen bilio bişi anlıo gibi yazıon yaaa
    yavf birde burda böyle yok benim arabamı bilen biliyor felan deme..evet herkes biliyor arabanı tamam madem benım yazdıklarımın hepsine yalan diyorsan..bu aracını sorgulayan insanların hepsinin yol masraflarını karşıla gelip baksınlar aracına..kendine güvenıyorsan madem araban 17 milyarlık araba yap dediğimi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha fazla uzamasın sen haklısın benim arabamın üstüne uçak düştü ok hadi eyw.... işim gücüm war boş beleş işlerle ugraşamam
    06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    giriyon mu iddaya bak burda o kadar insan var..o arabada 1 parça değişen çıkarsa dediğimi yapacam YEMİN EDERİM ama çıkmazsa sen yapacak..şimdi arıyorum seni buluşturacam arabanın sahibiyle bekle 5 dakika.

braver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tarafıda tanımıyorum ama anlatılana göre burda haklı olan kişi aLperTunga adam telefon açıyor soruyor ediyor satıcı taraf arabam süper 10 numara diyor kefilim diyor sonra aracın yanına gidiyosun telefonda konuştuğundan farklı bambaşka araç çıkıyor adam yeri geliyo işini gücünü bırakıyor gidiyor alma niyetiyle sonra sonuç böyle oluncada ister istemez insana dokunur morali bozulur.Sağolsun burda herşeyini anlatmış en azından 1 kişi daha bu duruma düşmez kimse kusura bakmasın karşı tarafın yaptığı yanlış kesinlikle..İstenilen fiyata saygımız sonsuzdur ancak herşeyinn bi ederi var son olarak ankarada tek denilmiş üstüne yok denilmiş 106lar arasında ama bu aracı kimse görmemiş sanırım ankarada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)