Peugeot 306 GTI 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 95736474
306gti alıcaklar bu aracı kaçırmasın derim
baskı balatayı OEM olarak yeni değiştirdik, amörtisör takozlarının üstünde ki tapalara kadar duran bir araçtır.
Peugeot 306 GTI 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 95736474
306gti alıcaklar bu aracı kaçırmasın derim
baskı balatayı OEM olarak yeni değiştirdik, amörtisör takozlarının üstünde ki tapalara kadar duran bir araçtır.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Eksik olma kardeşim Allah razı olsun, şimdi ben sana konuya yaz diye söyledim sananlar olabilirİnsanımız maalesef ucuz alıp uyanıklık yaptığı düşüncesine sahip oluyor, 3-4 bin lira harcayınca akılları başına geliyor, yaptığım masraf belli aldığım yan sanayi civata bile yok, kalem kalem yazmışım, ayrıca 306 GTI-6 nın verdiği keyifte cabası
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Abi arabayı bilmesem, uğraşmasak zaten tek laf etmem.
Yiğidi öldürüp hakkını yemiyceksin, sezarın hakkı sezara, mezarcılar da var s*ktir et ibn*leri. Turşu alsınlar onlar, suyunu da kabıyla birlikte veriyolarmış![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
arkadaş var dedi bu renk orjinalmiş ama bende hiç görmedim bu nasıl acaba
Peugeot / 306 / GTI / 1999 model 306 GTI sahibinden.com'da - 96216433
106yla aram hiç yok ama sırf araçların son durumundan her akşam bakıyorum kmsi orjinal kazasız 2 sahibinden alınma km 40 50 arası olan her gittiğimde branda ile kapalı olan ve sahibi hemen hemen hiç kullanmayan bir araç bu gün yağ filtre değişimi için gittim gitmişken sizin için fotosunu çektim
[IMG][/IMG]
yanından bile gecme bir arac bu kadar kötü kullanıla bilir... ama arac temiz , o araca acıyorum dogrusu.
çin hard s..x i yapılmıs bir 306 gti o bizzat gözlerimle sayısız kere gördüm.
boşuna 306 gti arama o fiyatlara bulamazsın.
macera arama güzel kardeşim git yavuz abideki gti-6 yı al rahat et.
306 gti cok degişik bir arac mutlaka temizini almalısın yoksa ocagını söndürür...
Alcatraz GTI-6
Beyler sahibi aracon 14binde olduğunu iddia ediyor, Aracı bilen tanıyan var mı ?
Acaba motor yaptırdı da kafasına göre kilometre mi sayıyor ?
Peugeot 106 Quicksilver 2001 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 94971165
Peugeot / 106 / GTI / 06 GT 303 ''Acil Satılık'' sahibinden.com'da - 96527753
Bu araç hakkında bilgisi olan varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)