Dogrudur, bende 3. etapta oturuyorum. Hep görürüm Atakentte, temiz ve diri bi araca benziyor, hakkınızda hayırlısı olsun.
Printable View
Yanlış hatırlamıyorsam 2011 ya da 2012 de bakmıştım araca. Ostimde bir arkadaşımın tanıdığı bir ustadaydı araç. Hatta beraber çıkıp biraz turlamıştık.
Sahibi çok temiz bakıyordu o zaman, satıldıktan sonra jant, direksiyon falan boyandı, kadran bi değişik olmuştu anlamadım neden böyle birşey yapıldı :)
O zamanlar temizdi ama şimdi nasıl bilmiyorum, fotoğraflardan bakımsız görünüyor.
Mert'in GC8'i gerçekten çoğu GC8'den diri duruyo, instagramdan takip ediyoruz birbirimizi, aracın maşallahı var .. Düşünen km'sine bakmasın, kaç yaşında araba 100binde olmasını kimse düşünmüyodur inşallah .. 100bin de bulan da gitsin onu alsın varsa eğerki .. :)
Gerçi Mert de ilandan çekti heralde arabayı görünmüyo çünkü ..
Kardeşim senin gibi subarudan anlıyan subaruları güzelleştiren bi arkadaşımız bu güzel sözleri için tşk ederim :)bende senin casperi zevkle takip ediyorum.
araba satılık halla ben halla binicem gibi devam ediyorum muanesini yaptırdım gecen hafta sis kapaklarını aldım boyaya verdim :) tanıdık subarudan anlıyan subaruyu seven birine gitmesini istiyorum gerçekten ***** siteye açıcam tekrar vakit bulunca ilanı.
Sat mert sana sti vercem ben :)
vallahı abi niyetim ole kısmetse:)
arkadaşlar ılanlar dışı mavı renk bugeye arıyorum komple boyalı olabılır max 1 parça degısenlı olabılır mantıklı fıyat cercevesınde
Bir arkadaşım için düşünüyoruz bilgisi olan var mıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81740208/detay
Var mıdır bilen ne durumdadır ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98401648/detay
Arkadaşlar merhaba, ***** sitede yeni bir gc8 ilani acildi. GT kategorisinde mavi,VRC 72 plakali. Ilan sahibi yakin arkadasim ve eğer gerçekten güzel bir GC8 arayan varsa bence değerlendirsin. Çok özenli toplandi ve ikinci hayatina adim atti. Kupasi kendini belli ediyor zaten. Meka Teknik Doğan Usta'nin da ellerine sağlık diyelim. Herkese kazasiz belasiz günler arkadaşlar.
Bende forester xt 2.0 arıyorum varsa tanıdıkta bildikte haber verirseniz sevinirim
2003 2005 sti arıyorum arıyorum renk mavı kazasız degısensız 1 ıkı parca boya olabılır stoc arıyorum varsa ılanların dısında ıletısıme gecebılir
Takip ediyorum e46 m3 lerde olduğu gibi sti modellerde temiz araç bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor..
2005 sti arıyorum siyah mavi yada gri farketmez 400 bg kadar 3 4 parça boya olabilir değişen 1 tane olabilir 4 5 ay önce ***** sitede gri bir sti vardı ankarada bir galerici satıyordu aracı alan forumdan mi bilgisi olan var mı varsa tanıdıkta 2005 sti iletişim geçerse sevinirim
kazasız değişensiz mumkunse bikac parca boyalı gc8 varmıdır arkadaslar
eyvallah Erdem saol.
arkadaşlar 2005 veya 2007 stok mavi sti arıyorum oynanmamış çevresinde araç bilen yardımcı olursa sevinirim.
Connecting site...
Arkadaşlar bu GC8 hakkında bilgisi olan varmı acaba ? orjınal koltukları yok ustunde ve bikaç parça var sanırım ?
Üzerindekilere bakılırsa fiyatı gayet uygun. Gidip canlı görmek lazım fotoğraflardan güzel duruyor.
Connecting site...
bu araba daha öncede aynı galeriden ihale için ilan vardı aslı astarı nedir bilen var mı?
Arkadaslar gecmis postlara bakamadim.soruldumu diye,telefondan giriyorum incelenmiyor linkler tek tek :/
Connecting site...
Ufaktanda olsa bilgi gerekli arkadaslar
***** sitede bulunan mavi gc8 "34ZN8652" hakkında bilgisi olan var mı? 2 sene önceki eski sahibi Hakan bey ile görüşme fırsatım oldu, 2sene öncesine kadar baya temizmiş şuan bir fikrinin olmadığını söyledi.
Bende merak ediyorum.
arkadaşlar öncesinde soruldu mu bilmiyorum ama araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
onun dışında tavsiye edilecek ama bütçe olarak 20-25 aralığında gc8 öneriniz olursa çok sevinirm...
***** site ilan
Connecting site...
arac hakkında bilgisi olan varsa gidip bakıcaz ?
Connecting site...
Arac hakkinda bilgisi olan var mi ?
Connecting site...
Var mi bilgisi olan ?
Arkadaşlar nedir ne değildir bilgisi olan var mı ?
Connecting site...