rakam alalım ozaman =)
Printable View
Merhaba arkadaslar 34 fg 1414 2001 sti var bi arkadasin tanidigi satiyormus arac hakkinda bilgisi olan varmi motoru yapilmis olmamis arac su an calismiyor alinirmi
Altuğ'un da bahsettiği gibi o araç sti değil hatırladığım kadarıyla ...
ayrıca size tavsiyem, herhangi bir subaruyu almadan önce, bu işten anlayan ustalara aracı göstermenizdir. sti veya wrx veya gc8 araçlarda "motor yapılmış ama olmamış" şeklinde yuvarlak bir cümle kuran araç sahiplerinden bence uzak durun.
şimdiden hayırlısı olsun ...
Connecting site...
Bu araçla ilgili bilgisi olan varmı?
Bilen var mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7442137/detay/
Connecting Site...
bilgisi olan?
Connecting Site...
aracın sahibi siteden mi? aracı tanıyan bilen var mıdır?
Araçlar hakkında bilgisi olan ?
Connecting Site...
Connecting Site...
Arac yıllardır Ismail abide, eski Subaru'cular tanır kendisini de arabasını da .. Gözü gibi bakar arabasına .. İlanlar içerisindeki en diri ve alınabilir wrx desem, boşa konuşmamış olurum .. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bi araç, kendisi Florya'daki Hobby Car Wrap'ın da sahibidir ..
Connecting Site...
bu aracı 2 aydır düşünüyorum detay ? arkadaşlar acilll .....
Connecting Site... varmıdır aracı ?
2003 2005 arası mavı sti arıyorum satmayı dusunen olursa ıletısıme gecebılır 05422126633...
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 62.000 TL Sahibinden sat
araç ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
Arkadaslar 06 ba 4074 sti hakkinda bilgisi olan varmi
Çok ACİL Aracı Bilen ? Connecting Site...
Connecting Site...
Connecting Site...
Connecting Site...
bu araçlar hakkında bilgisi olan varmıdır? yada çevrenizde sti temiz düzgün teşekkürler
1. arac motor forged değilse mutlaka forged motor ister bütçe lazım
2. araç sti değil şanzıman wrx ise bu setupta muhtemelen şanzıman problemi yaşarsınız.
3. arac motor setup oğrenmek lazım ilk bakışta motor düzenini önceki kasa ej 20 -25 lere benzettim.
ben sti alacak olsam buna bakardım
Connecting Site...
ozyt1000 öncelikle teşekkürler ben çok dikkat etmedim 2.sinin sti olmadıgına. benım gönlüm ilkine kaymakta. 2005 kasa vardı sattım sımdı gene aynısından almak istemiyorum en azından yeni model birşey olsun birde hb düşünüyorum şimdilik. he ne olur ne olmaz bilinmez belki bi anda değişebilir fikirler :) karmaşık durumdayım anlıyacagın :D
alacaksanız ıyıce baktırın maltepedeyken cok kotu durumdaydı o zamanlar yenı motor yapıldı denmıstı bı ara kayboldu sonrada zaten tekrar maslakta motor yapıldı kaportası baya toparlanmış fıyatta da anlaşırsanız alınabılır wrx bakıyorsanız beykozdakı araca da bakın derım
Subaru Impreza 2.0 WRX 2001 Model 43.000 TL Sahibinden sat
arkadaşlar bu araç için görüşlerinizi bekliyorum 6-7 mesaj önce yine sorgulanmış ama daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorum
2003 2004 sti arıyorum 2013 polo gti takaslıda olabılır
Subaru Impreza 2.0 WRX 2004 Model 55.000 TL Sahibinden sat BILGISI OLAN GOREN DUYAN BILGILENDIREBILIRMISINIZ
şu aracın durumunu bilen varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71543563/detay
ben bu aracı bursada herkese sordum on numara bes yıldız bursanın en temız arabası cevabını aldım.. sahibi on numara bes yıldız cocuklar ama araba ıcın aynı seyı söyleyemeyecegım.. makınayı yapan turbocu rasım adında bırısı.. istanbuldan bursaya gidip yetkılı servıse cektırdım bu aracı.. servis motor numarasına bakmak ıcın kaputu actı, gerek yok aracı almaktan vazgecıyorum dedım.. karma karısık motor ıcı.. ıntercooler orj degıl kablolar hortumlar vs vs.. aracın ıcı de temız degıldı ıcıme sınmedi. o gun ılandan cektıler aradan 3 ay gectı tekrar koymuslar.. belkı de kusurlarını tamır ettıler.. gidip bakıp gormek gerek..
Subaru Impreza 2.0 WRX 2004 Model 55.000 TL Sahibinden sat
bu arac ıcın yorm yapacaktım yanlıslık oldu ;)
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 59.000 TL Sahibinden sat
bu sana gelir. Eski sahibi ile birlikte ankara'dan aldık geldik. kasa düzgün. tüm sahplerini tanıyoruz.
bu aracın geçmişini bilen var mı acaba
2005 Dccd li STİ
Loading site please wait...
2002 sti tek parca boyalı harıcı hatasız boyasız tramersı 34 enz 75 plakası detaylı bılgı ılanım var ***** sıtede