boy boy turbo![]()
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
Merhabalar iyi akşamlar,
Arkadaşım bu aracı almak istiyorda bilginiz varmıdır araçla ilgili acaba kazası belası sorunu falan yardımcı olursanız cok sevinirim,
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 72965687
anlaşabilirseniz benim gf8 satılık ilanı var
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2003 Model 44.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 81486033
arkadaşlar bu aracı bilen tanıyan var mıdır acaba sahibi siteden birisi midir?
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - Pasif İlan - 84623857
bu aracı tanıyan bilen varsa bana ses ederse sevinirim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yakin arkadasima fiyati 25-26 iken pazarlik ettik sonra icimize sinmedi vaz gecdik... bursadan birine soyle bakdirsin
2010 model 1.5 elegance için neler diyosunuz. 4x2 model düz vites ? ortalaması 9 küsür litre diyolar ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
2.0R modeli düşük kalıyor. 2010 altı düşünmüyorum. şuan corolla kullanıyorum 2008 d4d. aradaki konfor kalite farkı nasıldır acaba. sıfır 1.3 auris yerine bunu düşünüyorum, parça bakım masrafı vs olsun acaba üzer mi ? kronik sorunu var mı ?
hb 2.0 r modelleride var ama anladığım kadarıyla pek fazla güç istemiyorsunuz.kronik sorunu pek fazla yok ara sıra lpg kaynaklı sorunlar çıkıyor o da sistemi takan yerin ustalığıyla alakalı.bakım parça servis v.s toyota kadar yaygın değildir.donanım olarak nasıl çok bilmiyorum ama o fiyatlara bu kadar donanım seçeneği bence güzel.
aile arabası olucak zaten. güç ile alıp veremediğim yok. bi yakıttan tırsıyorumdizelden sonra ne olur diye 9-10 litre 100km de
4x4 1.5 impreza ş.içi 9,8 lt /ş.dışı 6,2 lt buna göre 4x2 impreza tahmini 7-8 litre arası yakar.her ne kadar boxer çok yakıyor gibi yanlış bir düşüncede olsa bence diğer motorlardan ekonomik bir motor benim araba 1800cc karbüratörlü 1.6 şahinden az yakıyordur![]()
7-8lt ise iyi. sorun olmaz10lt düşündürmüştü beni. var mı aramızda 1.5 araç sahibi fwd
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)