ilandaki hawkeye sti eski sahibi arkadaşımdı, o birine sattı sanırım oda galeriye sanırım...
Printable View
ilandaki hawkeye sti eski sahibi arkadaşımdı, o birine sattı sanırım oda galeriye sanırım...
Connecting site...
Arkadaşlar yukarıdaki araç için acilen bilgilerinize ihtiyacım var. Çok teşekkürler.
8. ayda Burdur'dan satılıktı, ilan fiyatı 52000 TL idi. Eski plakası 35 KB XXXX. Yürüyen hakkında birşey belirtilmemiş. Sanırım yürüyeni standart. Eğer öyleyse WRX'e o kadar fiyat fazla bence.
Gt28 ile 600 beygir mi almış?? İlginç
bi de millet gtx35 falan takıyor600 hp için. halbuki gerek yokmuş, gt28 ile 600 hp alınıyormuş.
araç ilanlarda ısrarla sti yazılmış ama resimlerden anladığım kadarıyla wrx bu araç. çok dikkat edilmesi lazım. şanzıman ve motor ile ilgili hiç bir bilgi yok. :confused:
Teşekkürler arkadaşlar.
Connecting site...
arkadaşlar bu aracı bilen var mı ?
Abi aradım kapalıydı telefonu birazdan tekrar ararım.
bende hiç görmedim duymadım aynı şekilde. duruşu falanda güzel.
şimdi konuştum adamla. turbozone aydın, tork garaj orhan usta bakmış. motor, yürüyen, şanzuman iyi demişler ama kasası 4-4 lük değil demişler. araç konyadaymış eskiden. ön 2 çamurluk değişmiş ve komple boya varmış. eskiden motor daha doluymuş ama kırmışlar mı ne yapmışlarsa sonradan bu setup uygulanmış, dedi şuanki sahibi. lpg takılmamış hiç. 3 yıl önce 22 bin tl ye almış sahibi. arabayı kimin yaptığı bilinmiyor.
Connecting site...
Goffy Motorsport forgedlemiş.. Türkiye bu renkten 2 tane varmış.. bilen varmı bu aracı nasıldır neyin nesidir.
Bende aynisini sordum. Impreza gibi araba aliyorsun, bi sanziman kirsan, bi sorun olsa hayattan sogutur dedim. Kimin yaptigini nasil bilmezsin dedim. Cevabi aynen su oldu, 20 bin liralik araba neyini arastirayim dedi. Bende bu cevabin ustune ustelemedim. Hemen kapadim telefonu.