kahvaltı organizasyonlarına katılırdı bu araç. sahibi düzgün, sakin kullanan bi arkadaştı. km si epey çokmuş, ancak motor forged yapılmış. bi tork garaja sor derim ben...
Printable View
Bilen var mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7442137/detay/
Connecting Site...
bilgisi olan?
Connecting Site...
aracın sahibi siteden mi? aracı tanıyan bilen var mıdır?
Araçlar hakkında bilgisi olan ?
Connecting Site...
Connecting Site...
Arac yıllardır Ismail abide, eski Subaru'cular tanır kendisini de arabasını da .. Gözü gibi bakar arabasına .. İlanlar içerisindeki en diri ve alınabilir wrx desem, boşa konuşmamış olurum .. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bi araç, kendisi Florya'daki Hobby Car Wrap'ın da sahibidir ..
Connecting Site...
bu aracı 2 aydır düşünüyorum detay ? arkadaşlar acilll .....
Connecting Site... varmıdır aracı ?
2003 2005 arası mavı sti arıyorum satmayı dusunen olursa ıletısıme gecebılır 05422126633...
Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 62.000 TL Sahibinden sat
araç ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
Arkadaslar 06 ba 4074 sti hakkinda bilgisi olan varmi
Çok ACİL Aracı Bilen ? Connecting Site...
Connecting Site...
Connecting Site...
Connecting Site...
bu araçlar hakkında bilgisi olan varmıdır? yada çevrenizde sti temiz düzgün teşekkürler
1. arac motor forged değilse mutlaka forged motor ister bütçe lazım
2. araç sti değil şanzıman wrx ise bu setupta muhtemelen şanzıman problemi yaşarsınız.
3. arac motor setup oğrenmek lazım ilk bakışta motor düzenini önceki kasa ej 20 -25 lere benzettim.
ben sti alacak olsam buna bakardım
Connecting Site...
ozyt1000 öncelikle teşekkürler ben çok dikkat etmedim 2.sinin sti olmadıgına. benım gönlüm ilkine kaymakta. 2005 kasa vardı sattım sımdı gene aynısından almak istemiyorum en azından yeni model birşey olsun birde hb düşünüyorum şimdilik. he ne olur ne olmaz bilinmez belki bi anda değişebilir fikirler :) karmaşık durumdayım anlıyacagın :D