Bu arabayi bende merak ettim..takipteyim..
Baya yuklu bi subaru vardi 42liydi galiba sokuldu o araba degil bu herhalde ??
Bu arabayi bende merak ettim..takipteyim..
Baya yuklu bi subaru vardi 42liydi galiba sokuldu o araba degil bu herhalde ??
STİ
valla dostum ben bildiklerimi yazdım ilk defa 32.000 den ilana girdi yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.. bayada bi ilanda kaldı satılmadı sonra bir galeriden ilana girdi yanlış hatırlamıyorsam 25.000 liraya bende içimden demiştim ya arabaya bişey oldu ölü parasına verdi yada ihtiyacı yoktu daha fazla uğraşmak istemedi o şekilde galeriye ölü fiyatına verdi... neyse takipte kaldım ilan kalktı dedim tamam bu arabada şimdi 10 sefer el değiştiricek.. öyle olmadı şuanda tekrar galeriden girdi büyük ihtimal aralarında gezdirdiler galericiler sitesinde iki sokak aşşağıya indi =)))
takipteyizzzzzzzz....
Ben o galeriye gittim sanırım ama tam emin değilim civic si bakmıştık arkadaşıma araç ölmüştü fotolardan iyi duruyordu sadece.Baktığınız araç komple boyalı.Yolum o taraflara düşerse ben bakarım araca size sağlıklı bir bilgi veririm.
TAmam arkadaslar bende beklemedeyim tesekkurler...
STİ
Geçmiş sayfalara baktım fakat göremedim... Nedir aracın durumu bilen var mıdır ?
Connecting site...
Connecting site...
merhabalar, bilgi rica edebilir miyim?
TeamPASAOGLU
Bi Subaru sorgulama da benden gelsin
Bir arkadaşım aracı alma niyetinde. Nedir aracın geçmişi? Bilen varsa yardım rica ediyorum
Connecting site...
Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Connecting site...
araç bizim fatihin arabası temiz arabadır kazası belası yoktur sol çamurluğunda lokal boya vardı sanırım
ztn eniştesinden aldı ilk sahibi sayılırlar
yaşından dolayı standart bakım masrafları vardır o kdr başkada sıkıntısı yoktu
gerçi it aramaz sormaz da arabası gzl araba
niki fk.sub olması lazım
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)