User Tag List

Sayfa 65/94 İlkİlk ... 1555636465666775 ... SonSon
1779 sonuçtan 1.217 ile 1.235 arası

Konu: Subaru sorguları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @arenimo
    Tanışıyormuyuz?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,5 Kasa düzgün olabilir hatasız da olabilir ama ilanda bundan bahsetmek gerekirdi.

Belki arayanlara anlatıyordur ilan sahibi buradan böyle suçlamak istemem.
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu arkadas araç sahibi çok iyi subarucu olabilir bunlar bizi hiç ilgilendirmez afedersiniz de telefonda bana söylemedikten sonra swap diye isterse subaru markasının sahibi olsun.
    Telefonda bilgisini vermemesi kabul edilebilir bir durum değil.

Araca kefil olabilirsiniz ama sahibine kefil olurken bu gizlediği durumu göz ardı etmeyin derim. Değişen çamurluğu yada kaputu söylememekten bahsetmiyoruz burada

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @arenimo
    Tanışıyormuyuz?
    20000 kullanılıcı sitede herkesin birbirini tanıması biraz zor , kaldı ki tanışmamız mı gerekiyor ?

aracın durumu ortada , noterden dönüyor alıcı noterde fark ediyor daha doğrusu fark etmese ne olucak ? ama araç sahibi iyi subarucu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ arenimo
    Dediğiniz gibi birbirimizi taniyor olma ihtimalimiz az iken tribunculuk ve boş boş konuşmak la suçlamak da biraz yanlış. Ben Barış ın arabası hakkında tek kelime etmemişim. Dediğim bilincli bir kullanıcıdır ki evet bu dogrudur. Araç swap dır değildir o ayrı bir konu. Ikinci dedigimde bu siteye üyedir evet bu da doÄ£ru, burda demek istediğim de yorumlara dikkat edelim az sonra siteye girer okur cevap yazar gereksiz yere atışmaya donmesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzeltiyorum 10808 üye varmış

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adana'da Tunca Bey'in mavi sti'ı sti arayanlar için biçilmiş kaftandır ...

hem kişiliği hem de dürüstlüğü ile düzgün bir insan olduğunu düşünüyorum, pm'de de belirttiğim gibi kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim
    teşekkürler en kısa sürede irtibata geçiyoruz
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ arenimo
    Dediğiniz gibi birbirimizi taniyor olma ihtimalimiz az iken tribunculuk ve boş boş konuşmak la suçlamak da biraz yanlış. Ben Barış ın arabası hakkında tek kelime etmemişim. Dediğim bilincli bir kullanıcıdır ki evet bu dogrudur. Araç swap dır değildir o ayrı bir konu. Ikinci dedigimde bu siteye üyedir evet bu da doÄ£ru, burda demek istediğim de yorumlara dikkat edelim az sonra siteye girer okur cevap yazar gereksiz yere atışmaya donmesin.

ben orada bir kaç kişiyi dahil ettim , sonuçta burada kimse araç sahibinin bilgisini ve ya ne kadar iyi subarucu olduğu ile ilgilenmiyor ,

öyle olsa araç sahibi sorgulamaları diye bir başlık açılırdı .

Dayı bey ( isminizi bilmediğim için bu şekilde yazıyorum )

direk size yazılmış bir şey yok yanlış anlaşılmasın atışılacak bir pozisyon yok zaten polemiklere girmiyorum tarzım değil

teşekkürler

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler,

Aracın sahibi benim.

Aracım evet swaptır, fakat tüm yasal işlemleri yapılımış, motoru işlenmiş, ruhsat kaydında "tadilat yapılmıştır" ibaresi ile 1.6 değil, Subaru İmpreza 2.0 WRX STi yazmaktadır, kimse STi olmadığını söyleyemez.

Arkadaşlara uzun yoldan geldikten sonra bu hususu söylemem benim ayıbımdır, şikayet etmekte de haklılar. Kendilerine vazgeçtiklerinde yol paralarını ödemeyi teklif ettim, hatta aracımla Denizli'ye bırakmayı da teklif ettim, ki beni bilenler bilir, hadi deseler hemen yola çıkardım.

Ben bu aracı yıllar boyu kullanmak, ve çocuklarıma bırakmak için yaptım, bir GTR hevesi ile satılığa çıkardığıma zaten pişman oldum...

Onca yolu gelen Denizli'li arkadaşlardan tekrar burada özür diliyorum, zamanlarını aldım.
    Ama ruhsatta 2004 STi yazdığını gösteren de benim, kimseyi ne kandırmak, ne de şişirme amacında değilim, ben söylemesem o satışı yapıp sonra uğraşırlardı, benim hayat görüşüme zaten uymaz.
    Yine de, swap meselesinin halkça yanlış anlaşılmasının, ve genelde swap yapanların eksik gedik iş yapıp, benim gibi mühendisler odasından proje çizdirip, tip onayını vs alıp, model değişikliği vs ile onca masrafı ve zamanı gözden çıkarmaması sebebi ile satış sitesine direk yazamıyorum.

Benim aracımın STi olmadığını kimse iddia edemez, her şeyi ile legal, muayenede sorguda STi olarak çıkan, düzgün yapılmış ve showroomdaki bir akranında da da artısı olan bir araçtır, ama piyasadaki ruhsatı 1.6 kendisi spec c swaplı araçlar yüzünden önyargı ile yaklaşılıyor, böyle başımızı ağrıtıyor.

Tekrar dünkü hatam için özür diliyorum, üçüncü şahısların kırıcı konuşmaları yerine eğer arkadaşımın hala kırgınlığı, benim yapabileceğim birşey varsa acilen arayıp bana iletmesini rica ediyorum, elimden geleni yaparım.

Aracımı da bunca sıkıntıyı yaşadıktan sonra satmıyorum, en başta niyet ettiğim gibi benimle yaşlansın, çocuklarıma bırakırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aciklamaniz icin tesekkur ederiz araci biz de bu sabah buradan sorgulamistik

Bu aciklamalar uzerine yazilacak bir sey yok saygilar

AhmetKadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aciklamaniz icin tesekkur ederiz araci biz de bu sabah buradan sorgulamistik

Bu aciklamalar uzerine yazilacak bir sey yok saygilar
    ne oldu ne bitti bilmeden Barış abiyi tanıdıgım ıcın araca da sahibine de kefil olunur dedim ki yanılmamısım.
    burda siz, can2k falan da karsı trıbun oluyor herhalde,
    ben tanıdıgım kişi hakkında yorum yazıyorum, siz tanımadıgınız kısı hakkında ''adam sabaha kadar bilgili olsan araba SWAP arkadaş'' yazıp; tribun lideri gelince de Saygılar oldu

neyse, hayırlı gunler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @arenimo
    1220 nolu post ta yazdığınız alıcının noterde swapı farketmesi Barış ı n açıklaması ile çelisiyor.
    Bu alıcının beyanımı, sizin çıÄ·arımınızmı? (Barış ın aciklamasını doğru kabul ederek soruyorum)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cep telofonundan otobuste yazdigim icin imla hatalari oluyor.
    Yukarida yazmak istedigim " sizin çıkarımınız mı" olacaktı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arenimo, sen beni, ben seni yanlış anlarım bu ön yargı mesajından sonra. Sen yanlış anlamış olabilirsin benim mesajımı, tanıdığım kişi ve araçı hakkında kendi düşüncemi yazdım. Tribüncülük yapıcak yaşta ve konumda değilim ben malesef, beni tanımıyosun çok normal böyle tepki vermen. Çok sevdiğim ve değer verdiğim birisi Barış abi. Olaya birinci ağızdan açıklık getirmiş zaten.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetKadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne oldu ne bitti bilmeden Barış abiyi tanıdıgım ıcın araca da sahibine de kefil olunur dedim ki yanılmamısım.
    burda siz, can2k falan da karsı trıbun oluyor herhalde,
    ben tanıdıgım kişi hakkında yorum yazıyorum, siz tanımadıgınız kısı hakkında ''adam sabaha kadar bilgili olsan araba SWAP arkadaş'' yazıp; tribun lideri gelince de Saygılar oldu

neyse, hayırlı gunler
    araç hakkında bilgisi olan var mı diye sorgulama yaptık,
    aracın sahibinin iyiliğinden bahsedildi,
    pmler geldi gittik gördük bunları yaşadık diye
    aklımızdaki bir araçtı tabi ikilemde kaldık buraya yazdık ama araç sahibinin iyiliğinden bahsedilmeye devam edildi
    biz tribün yapmıyoruz, araç arıyoruz, o yüzden buraya sorgulama yaptık,
    kimse kimsenin bilincini veya kişiliğini sorgulamıyo
    kendisi de bilgisini vermiş, konuşçak bişey yok
    hayırlı günler size de
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @can2k
    Dostum kusura bakma ama ben 48 yaşındayım ve beni hiç tanımadıgini kabul eden bir kişi tarafından tribunculuk ve boş boş konuşmakla suçlanmış durumdayım.
    Ne dememi beklersin.
    Boş bos konusmak nedir bak yazayım; bize ait evo8 ile direge dolandık şase sine kadar hasar vardı, araç izmirden hiç hatasız diye satışa kondu., ve bir çok kişi bu sitede alınacak en temiz evo 8 diye bas bas yazdı.( ahmet kadir hatırlar) aynı araç yine satılık ve yine aynı şeyler deniliyor araç hakkında .
    Geçen sene 120K km de araç sattım, alan adam 3 hafta sonra 60K km diye arabayı yine satışa koydu ve tahmin edersin yine bir yığin övgü.
    İste bunlar boş boş konuşmadır.

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...
    Baris Bilir
    Isini
    Tanıdığın, tanımadığın insanların soyadı ile dalga geçmek, laf oyunu yapmak yakışıksız bir tavır.

Ayrıca, Harun'u arıyorum, telefonunu açmıyor, ama yazılan "noterden dönüldü" cümlesi doğru değil, notere hiç gidilmedi, araç başında serviste konuşurken ruhsatı çıkarıp ben gösterdim 2004STi ibaresini.
    Orada kendisinin "hakkını helal et" deyip, karşılıklı helalleşip, sonradan burada farklı tavır alması da hoş değil.
    Ben alenen ve yüzüne de özür diledim, telafi etmek için samimi teklifte de bulundum, bundan sonra üçüncü şahısların beni tanısın tanımasın konuyu karşılıklı kırıcı boyuta taşımamasını rica ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakmayın arkadaşlar ama burada yine sizin yanıldığınız tek nokta araç sorguluyoruz araç sahibini değil !!!

bu yüzden komik oluyor araç sahibi çok bilgili çok iyi subarucu ee yani ? bu neyi değiştirir ? evet bu bir yerde türbunculuk oluyor çok gördük yaşadık 3 e bölünmüş arabaları ,

ama ahmet abimiz çok hassasdır arabada küfür bile etmiyor amaq araba 3 e bölünmüş e ama bu gün benim diyen sağlamlardan daha iyi duruyor yok öyle bir şey işte ,

Sevgili Dayı Bey , 48 yaşında olabilirsiniz saygı duyarız fakat ben de en az yaşınız kadar araba aldım ve sattım o kadar art niyetli o kadar karaktersiz insanlar gördüm şahit oldum inanamazsınız artık 2. el araba alamak gerçekten büyük şans başımdan talihsiz 3 olay geçti o da bana yetti

Burada aracı satanın hatası söylememesi yoksa aracı düzgündür vs bunlar zaten ap ayrı boyut , ayrıca tamam gereken tüm teklifler yapılmış masraf karşılanması vs ama bunu en başta alıcıya söyleselerdi zaten bu tarz bir diyalog yaşanmazdı .

Bu yüzden artık şu çok iyi arabacı çok bilgili terimleri bana biraz boş geliyo haticeden çok neticeye bakalım isterseniz günün sonunda araba arabanın durumu nedir ne değildir sahibi bir kenara araba bir kenara lütfen

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten burda araç sahibinin kişliğine vs kimse birşey demiyorki iyi veya kötü oluşu tartışılmıyor kendisi zaten gerekli açıklamayı yapmış, üzerine düşülüp sorulmasa swap oldugunu söylemiyecekti burda birbirimizi kandırmaya gerek yok. Bizim için önemli olan olayın Ankarada öğrenilmesi 600 km yol gelip de her neyse daha fazla uzamasına gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @arenimo
    Ankaraya yolun düşerse tanışalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)