Yahu sen niye gerildin ki şimdi? :D
Arabam elimde kalmaz. O konuda boş kağıda imza atarım. Sen rahat ol. MOG plaka RS elde kalmaz. Haset duygularını az da olsa bastırabildiğin uygun bi zamanda gerek servislerden, gerek sosyal çevreden araştırman kafî gelecektir :)
Herşeyi geçtim, satan da yok zaten. Duyarsan buraya yazarsın.
Megane 2 RS'ten bi b.k olmuyosa sen neden gerildin ben ona takıldım asıl. :D
Megane 2 RS.in derdi (beyin, enjektör, vb. vb.) seni germiş sanki. Sakin olalım bence.
650 hp almışsın bak. Ne güzel. Kullan, bak keyfine. Benim arabamdan yaklaşık 3 kat daha güçlü. Ne güzel :)
Kıskandım bak şimdi. :)
650 değil, 1650 yap sen. Belki anca tatminsizlik engelini aşabilirsin.
Neyse..
Geyiği bırakıp bi iki çift laf edecem. Kırgınlığa gerek yok şimdi yok yere.
Bakın, ister inanın ister inanmayın; TRde Avrupa'daki örnekleri kadar para harcanmıyor. İsterseniz araştırın. Gizli saklı, devlet sırrı bi olay değil bu. Belli başlı forumlar da zaten yıllardır aktif. Bu tarz upgrade yapan çoğu kullanıcı da hala aktif. En azından ben çoğuyla görüşüyorum. Ben de bi ara gaza gelmedim değil. Ama arabaya kıyamadım. Başka bi araç alıp fanzeti yapılır mı yapılır..
TRde hala kilitli diferansiyel için, viraj mı kasıyoz ne gereği var diyen büyük bir çoğunluk var. Kilidi sadece viraj için yapıldığını sanıyo adam. Ya da işine öyle geldiği için öyle konuşuyor. RS için konuşuyorum. Bu düşüncedeki adama +30/+40 lira harca, 300-400-500+ hp yap diyerek yaptıramazsın. Tamam herşey maddiyat; eyvallah. Ama parasına kıymayan büyük bir çoğunluk var. Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi??
Benim sıkıntım performans değil. Yoksa 50 kere yapmıştım. Dediğim gibi arabaya kıyamıyorum. En önemlisi de zamanım yok denecek kadar az. :/