Countryman JCW olabilir.
Countryman JCW olabilir.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
ilk mesajda model yılı yazmadığı için e90 330 i talepleri karşılıyor. 130-150 bin TL bandına temiz bulunabilir diye düşünüyorum araştırılırsa. Örnek olması açısından aşağıya link ekledim, araç ile ilgili bilgim yok.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...94909037/detay
Teşekkürler 330i önerisi için.
Bu araç özel ithalat olabilir buna dikkat etmek lazım. OTV fln tam ödendi mi biraz sorunlu durumlar.
O sebeple fiyat düzgün tutulmuş da olabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...90360677/detay
Alternatif olabilir
Bu sektördeki sahtekar insanları, insan içine çıkmayacak hale getireceksin. Varsa firması 20 sene alım satım yasağı, bankalardan kredi yasağı vs. İbreti alem olarak tüm haber kanallarından salacaksın. Bak esnaflar bu işi yapmayı düşünürken tövbe çekmeyecekler mi. Ülkede iş kurmak devam ettirebilmek bu kadar zorken, böyle sahtekarların bu işlerden ekmek yiyebilmesi kanıma dokunuyor.
Instagram: mutusgarage
ülkenin gelen durumu vs iyice çıkmaza girdik.
Erteledim mecburen araba alımını şuanda. Kafamda böyle güzel bi araba alırım ufaktan oynarım düşüncesi vardı ama bu ekonomik şartlarda bazı şeyler çok lüks gelmeye başlıyor insanın gözüne.
Nasıl kurtulucaz bu durumdan bilmiyorum ? 2.0 10 yaşında bile araba almayı düşünür hale geldik...
Bir de 2. elin bu iğrenç piyasası ve çakal çukal tiplerin eline düşme durumu var.
KM indiren mi dersiniz, kazasını gizleyen mi ?
Topum olarak ağır bi çöküntü bu. Al sattan kolay para kazanma isteği, emek hırsızlığı vs...
Konu enesakkurt tarafından (24-03-2020 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: not
Thor Performance
DOB 208 THP156 Allure Stage3
Istanbul Park: 2:40:901 (2:37 virtual) - (2:43:25 w/ semi slicks on wet)
Korfez: 1:05:469 (w/ semi slicks on wet)
Başıma bişey gelmeyecekse Audi kadar karakteri olmayan bir araba yok bana göre diyeceğim.
İçi, konsolu, vites kolu, direksiyonu estetikten yoksun bu kadar mı çirkin yapılabilir arkadaş.
Fiyatlarda pek gerileme olmasa da pazarlık şansı fazla şuan. Gerçekten satmak isteyen makul rakamlara inebilir.
benim tek derdim 100k üstü araba almak istemiyorum. psikolojik bir sınır sanki benim için.
Belki hiç tecrübe etmediğim için bilmiyorum. Düzenli bakımları yapılmış temiz arabalarda km nin belki de çok önemi olmayabilir
Audiler dıştan çok yakışıklı. Ön taraf, a ve c sütunlarının açıları, farlar vsvs.. Yakışıklı çocuklar genelde ona bişey demiyorum.
Ama içi? Arabanın içinde isem ben, iç kısmının estetiği benim için daha önemli olması gerekmiyor mu?
Dışarıdan görecekler için para vermiyorum ben kendim için para veriyorum.
Dışı sülün gibi, içi .ötüm gibi. Bana göre tabi bu..
F30 yıllardır aynı etikette ki bence de öyle.
175k TL lere artık hem gazlamalık hem aile diyorsan düşük modelli Golf R lara bakarsın. Bilmeyen adam için tam bir sleeper..
Yok düşük model olsun istemiyorum diyorsan gazlama kısmını pas geçeceksin, aile arabası modunda yüksek modelli bir araba alacaksın, yazılım filitre vs ite kaka 200hp lere yaklaşırsın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)