Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafik cezalarım vergi sisteminde çıkmıyor :)
UmutRıza
02-11-2011, 19:03
Arkadaşlar bu normalmidir en az 25 tane trafik cezam var ama sorgulamada yada muayene öncesinde çıkmıyor. 4 sene önce yediğim radar cezasıda çıkmıyor 3 ay önce filmden egzosttan yediğim cezada çıkmıyor.
h.guroglu
02-11-2011, 19:10
benim 2004 te yediğim cezalar yok hala ortalıkta sen nediyon :D:D
Jeandan-R
02-11-2011, 19:11
Benim de yediğim ceza yok sistemde, kurcalamıyorum pek :D
ErenErdem
02-11-2011, 19:12
Devlet alacağı doğru zamanı bekliyordur :)
Hiçbir zaman alacağı kalmaz.
UmutRıza
02-11-2011, 19:12
yahu o zaman bu insanlar ceza yediğinde neden koştura koştura ödemeye gidiyorlar :)
bi tanıdığım okuldayken aldığı öğrenim kredisini ödemedi bilinçli olarak hiç bişide olmadı adamın şirketi bile var şimdi..biz eşşek gibi ödedik vala..
İnternetteki sorgulama ekranına düşmeyip, vergi dairesinde çıkanlar var. Vergi dairesinde de çıkmazsa ortada ödenecek bir ceza yok demektir:)
h.guroglu
02-11-2011, 19:16
ya arkadaşlar hazır konusu varken bi soryayım son 7 sene içerisinde ödenmemiş cezalara af çıktımı hatırlıyormusunuz...?
UmutRıza
02-11-2011, 19:20
valla benim cezalar internettede çıkmadı, muayene öncesinde vergi dairesinde memura cezalarımı ödeyeceğim dedim cezan yok dedi eminmisin dedim çok istiyosan at bi kaç kuruş yok ceza falan dedi :)
benmde var 3 tane onlarda görünmüyor aracı sattım satarkende cıkmadı
GokhanE.
02-11-2011, 19:23
arkamdan yazıldığına çok emin olduğum birkaç ceza var,arada bakıyorum nete çıkmıyor tebliğ falan da hak getire,daha da gelmez umarım :)
Jeandan-R
02-11-2011, 19:25
ya arkadaşlar hazır konusu varken bi soryayım son 7 sene içerisinde ödenmemiş cezalara af çıktımı hatırlıyormusunuz...?
Geçen sene bir af çıktı ama kapsamı neydi bilmiyorum
Birkaç ay önce af çıktı ama af tarihinden önceki 5 ay içinde yazılmış, 120tl geçmeyen cezalar için geçerliydi.
h.guroglu
02-11-2011, 19:29
ya benim baya cezam var ödenmemiş birçoğunu farklı araçlarla yemiştim araçları sattım vizeye fln girdim ama hiç çıkmadı acaba diyorum bir af falan çıktıda benimmi haberim olmadı diye o yüzden sormuştum.
bir trafik polisi abime sordum oda dediki devlet alacağını unutmaz elbet bir zaman gelir alır demişti o günden beri kafamı kurcalıyor
UmutRıza
02-11-2011, 19:31
ya benim baya cezam var ödenmemiş birçoğunu farklı araçlarla yemiştim araçları sattım vizeye fln girdim ama hiç çıkmadı acaba diyorum bir af falan çıktıda benimmi haberim olmadı diye o yüzden sormuştum.
bir trafik polisi abime sordum oda dediki devlet alacağını unutmaz elbet bir zaman gelir alır demişti o günden beri kafamı kurcalıyor
benimkileri devlet 5 senedir unuttu e zaten 7 senede birde af çıkıyor demekki napıyoruz trafik cezalarını ödemiyoruz :)
10 senedir araba sahibiyim çok alıp sattım yediğim cezalar 3-4 binlirayı bulmuştur hiç ödemedim hiçte çıkmadı:D Ehliyete yazılıyo falan diye duyumlar aldım ama selam verip borçlu çıkmamak için baktırmadım...
bende ödemiyorum çaktırmayın devam edin:D
Benimde baya var cezam ama geçen gün baktığımda 2 ay önce 2 tanesinin ki lanet olsunki ikiside radar işlendiğini gördüm. :(
derece43
02-11-2011, 19:51
Hiç sevinmeyin çok uzak değil yakında şoklanırsınız...
UmutRıza
02-11-2011, 19:53
sanırım şansa çıkıyor :)