Orijinalini görmek için tıklayınız : S virajında kaza.
yaklasık 1 saat once bostancı s virajında corsa c vırajda koptu kaldırıma vurup havada takla attı . ıcındekı arkadaslarda herhangı birşey yok . fakat araç pert.
Jeandan-R
09-11-2011, 01:49
aynı senaryoyu Golf5 yaşamıştı, o gözüme geldi şimdi. Geçmiş olsun diyelim kaza yapan arkadaşlara
alperkmen
09-11-2011, 01:49
geçmiş olsun diyelim.
Juggernaut
09-11-2011, 01:50
Ne renkti araç modifiye falan varmıydı?
psikolojikdeli
09-11-2011, 01:52
bugün bostancıya giderken beyaz bir corsaya baya bir sallamıştım, müzik sesinden rahatsız olup acaba o arkadaş mı
Tholl-ga
09-11-2011, 01:53
hız felakettir s tehlikelidir
emre yeşil
09-11-2011, 01:59
Hemen hemen her aksam gecerim oraya kadar süratli bile gelsem orada yavaşlarim tedbir olsun diye yanlışlıkla bir yere takilip reklam olmayalım diye S tehlikelidir her gaza gelen S e giremez.
walla corsa c tek kapı beyaz jant flan vardı farları ledli idi . bizde tanımıyoruz ole denk geldik . geçiş olsun Allah ' tan kendılerınde bıse yoktu
psikolojikdeli
09-11-2011, 02:03
ben giderken olanda led fln arka tamponda ışıklar basık siyah jant spoon sanırım tek kapı c corsa idi sarışındı sanırım kullanan çocuk
Allah korumuş cana gelmemiş
Şöförün araçtan çıktıktan sonraki ilk sözü sigara var mı ? :D Allah'tan can kaybı yoktu
TolgaEsentepe
09-11-2011, 02:05
fazla gaza gelmemek lazım ..
walla tam hatırlamıyorum jantlarını ama bahsettıgnız araca uyuyo sanırım . dımı taner o corsa da ole ıdı ?
Şöförün araçtan çıktıktan sonraki ilk sözü sigara var mı ? :D Allah'tan can kaybı yoktu
bi pişmanlık duygusu.. 80 le gitsem nolurdu a.. insan ilk onları diyor o anda :)
ama gercekten cok kotu bır kazaydı
Allahcc hepimizi beterinden korusun
Cana gelmemis ya ona sukretsinler, allah korumus..
walla tam hatırlamıyorum jantlarını ama bahsettıgnız araca uyuyo sanırım . dımı taner o corsa da ole ıdı ?
evet corsada aynen o şekildeydi
nitrO_Oxide
09-11-2011, 02:22
Amin cümlemizi.
vatanda denk geldik sanırım gri vtec 2 :)
kickbuttowski
09-11-2011, 02:26
valla kaskom varsa keyif sigarasi icerim ben kritigini yaparim oturup :D
gecmis olsun can kaybi olmamasi sevindirici..
vatanda denk geldik sanırım gri vtec 2 :)
aynen aynen :) tanıyamadım k.bkma :)
psikolojikdeli
09-11-2011, 02:38
GEçmiş olsun bu saatten sonra diyecek başka birşey yok
geçmiş olsun demekten başka bide akıllı olmak lazım demeden edemicem ...
ayrıca böyle becerikli arkadaşımız varsa bi tane picassomuz var :D:D
Sansliymis.arkadas ilk agizdan cikan kelimeyi yazmis iki kere ufak kaza yaptim her seferinde hay mk nasil vurduk :D
Az evvel S'ten geçtim. Sağ tarafta bir direk inmiş. Araba falan yoktu ortada..
edit : konu 4 saat önce açılmış zaten, araba olmaması normal :)
aybarsdnr
09-11-2011, 08:48
ben de gördüm allah korumuş..ambulans falan vardı sorun olmaması sevindirici
individual
09-11-2011, 12:27
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/375194_10150384161933950_528463949_8291974_2020358 284_n.jpg
Cana gelmesin fakat dikkatli olmak lazım . Bu s virajı denen yer dergilerde vs. de çıkmıştı bazı geceler toplanılıp geçiliyormuş ora mı ?
Edit : Araçta pek birşey yok gibi görünğyor sevindirici.
Cana gelmesin fakat dikkatli olmak lazım . Bu s virajı denen yer dergilerde vs. de çıkmıştı bazı geceler toplanılıp geçiliyormuş ora mı ?
Edit : Araçta pek birşey yok gibi görünğyor sevindirici.
Öyle görünüyoda araç düzelince o yatan tarafında ciddi hasar vardı
Öyle görünüyoda araç düzelince o yatan tarafında ciddi hasar vardı
Cana gelmemiş buda sevindirici bir haber . Allah cümlemizi kazadan korusun .
Cocuklugumdan beri orda pert olan arac sayisinin haddi hesabi yok.Genelde o virajlardan bmw ler nasibini alir.
bahsedilen viraj bumu:soru: merak ettim nasıl bir yer olduğunu google dan burayı buldum
http://img25.imageshack.us/img25/9050/haritaclipboard01.jpg
üzücü bi durum , Allah beterinden korusun ama akıllı olmak lazım zaten sakat bi viraj..
dün gece kumburgaz dönüşü 2 farklı noktada büyük kazalar vardı 2 yerdede araç metrobüs yoluna girmiş ve pertti
arkadaşlar hız felakettir, dikkatli olalım
silwerhooks53
09-11-2011, 16:08
bende 2 sene once skoda octavıaytla patladım vıraja gırerke s vırajında ısık oldugun unuttum ve yaklasık 90 veya 100 le ısıkta duran arabalara patlayıp aydınlatma dıregı ve trafık lamba dıregının arasından gecerrek çimlere uctum allahan araba saglamdı ucuz atlattım gercekten devlettede hata var bıraz s vırajını bıtımıne ısı konulması falan her ne kadar arkadasın yaptıgı kazayla ılgılı olmasada bı anımı paylasmak ıstedım:D
bende 2 sene once skoda octavıaytla patladım vıraja gırerke s vırajında ısık oldugun unuttum ve yaklasık 90 veya 100 le ısıkta duran arabalara patlayıp aydınlatma dıregı ve trafık lamba dıregının arasından gecerrek çimlere uctum allahan araba saglamdı ucuz atlattım gercekten devlettede hata var bıraz s vırajını bıtımıne ısı konulması falan her ne kadar arkadasın yaptıgı kazayla ılgılı olmasada bı anımı paylasmak ıstedım:D
Nedir devletteki hata? Işık koymak ne zamandan beri hata oldu? Devlet o ışığı oraya max 50 km hızla gidenler dursun ve trafik akışı düzenlensin diye koydu. Sen bu hız sınırının 2 katına çık, ondan sonra devleti suçla..
Ama viraj içine ışık koymak her zaman tehlikelidir.Evet ordaki kurallara uyan kişiler rahatlıkla ışıgı görüp zamanında durabilirler ancak ayda yılda çıkacak bir istisna bile, orada ışık yerine farklı çözümlerin üretilmesine kafi ve yeterli sebeptir bence.En azından viraj girişlerine çekilebilir ışıklar
sen dua et de o geçtiğin yerde uctugun yerde insan yokmuş.
Ama viraj içine ışık koymak her zaman tehlikelidir.Evet ordaki kurallara uyan kişiler rahatlıkla ışıgı görüp zamanında durabilirler ancak ayda yılda çıkacak bir istisna bile, orada ışık yerine farklı çözümlerin üretilmesine kafi ve yeterli sebeptir bence.En azından viraj girişlerine çekilebilir ışıklar
Işık yokken de orada kazalar oluyordu. Doğru düzgün araba kullanmamanın bahanesi değil trafik ışığı..
freelife
09-11-2011, 16:37
ışıkları kazalar yüzünden koydular zaten oraya ... s virajına girenlerin kaçı çıkabilmiş o virajdan merak etmiyor değilim yol geniş olduğu için yanılıyorlar hep bu işler bu kadar kolay değil..yinede allah beterinden korumuş..
S.Özeren
09-11-2011, 16:42
S virajı aşırı zevkli ama bi o kadarda tehlikeli viraj ortasında ağırlık dengesi değişiyo herkesde o anda patlıyo :) geçmiş olsun
eskiden türbün olurdu orda her cmrtesi kesin bi araba patlardı sağda solda araba parçaları olurdu hep. sonra betonla kapattılar o boşluğu oranında işi bitti gibi. çok sakat bi yer şow yapmaya gerek yok oralarda.
Murat Özcan
09-11-2011, 16:57
geçmiş olsunnn
bu s viraj olayı istanbulda baya ünlüyü bi ara hata tersten felan gidenler vardı küçüken hatırlıyorum yarış izlemeye götürmüştü babam bura bağdat caddesinin üstünde kalıyo galiba ?
Geçmiş olsun aman gaza basarken dıkkat !!!
S Viraji meshurdur, patlamayan yoktur :)
Arkadasa gecmis olsun...
bu s viraj olayı istanbulda baya ünlüyü bi ara hata tersten felan gidenler vardı küçüken hatırlıyorum yarış izlemeye götürmüştü babam bura bağdat caddesinin üstünde kalıyo galiba ?
13-15 senedir tersten giden yok.. Yolun yapısı müsait değil zaten tersten gitmeye. 4 şerit tek yön yol. Anca ortada yuvarlak çizerler, sonra ara sokaktan yukarı çıkar apaçiler o kadar. Ondan öncesini de sen hatırlamazsın zaten 19 yaşındaysan. ;)
Caddenin üstünde değil, altında kalır S
arkdasın biri ısıga takılmısta zamanında gece 1 gibi suluyorladı cimleri sularkene millet cimleri araba ile biciyor yada salto atıyordu simdi daha iyi sanırım durumlar ..
deeperblack
09-11-2011, 17:13
S virajı sünnet gibidir. Hızlı geçebiliyorsan erkeksin demektir....
Geçmiş olsun ne diyelim...
silwerhooks53
09-11-2011, 17:14
tmm arkadaslar bende sucluyumda yanı tam vıraj cıkısı ısıgı gormuyosunkı allahtan vurdum arabalarda bıse olmadı deıdınz gıbı ama ben bunu benı suclayın dıye yazmadım zaten patladımda hatanın bende oldugunu bılıyodum
S virajı aşırı zevkli ama bi o kadarda tehlikeli viraj ortasında ağırlık dengesi değişiyo herkesde o anda patlıyo :) geçmiş olsun
Aynen sahil yolu virajlari cok sakat kartal civarindada s e benzer yer var virajin ortasi bombeliymis resmen arka lastikler eskiydi arka koptu sag sol topladim ters dondum sonra yavas yavas geri kayarken arkayi vurdum bn daha sansliymisim arkadas hic toplayamamis neyseki icindekilere bisi olmamis
Allah korumuş , az önce incirli caddesinde limon çiçeği die bi sokakta :) önümde ki kırmızı toyota yola çıkıyodu , durdum yol verdim o sırada arkadan bir tane focus bindirdir
adam diyor ki ani durdun , yok öle birşey ani de durmadım sen mesafeni bıraksaydın , her zaman arkadan vuran suçludur die hatırlıyorum :)
can kaybı olmaması sevindirici geliri gelir :)
silwerhooks53
09-11-2011, 17:19
ya asında topluycak vaktım olmadı cunku vıraj cıksıı ısıklarda duran arabalrı gorunce kendımı en saga atıp kacmaya calıstım ama bosluk olmadıgı ıcın vurup cımlere uctum o aksam bırazda kafam doluydu gazlarken oldu alalha sukurler olsun hıckımseye bıse olmadı ıyı dıleklerı ıcınde herksese tesekur ederım
Arkadan vuran heryerde suclu bu evrende:D
Allah korumuş , az önce incirli caddesinde limon çiçeği die bi sokakta :) önümde ki kırmızı toyota yola çıkıyodu , durdum yol verdim o sırada arkadan bir tane focus bindirdir
adam diyor ki ani durdun , yok öle birşey ani de durmadım sen mesafeni bıraksaydın , her zaman arkadan vuran suçludur die hatırlıyorum :)
can kaybı olmaması sevindirici geliri gelir :)
Arkadan vuran heryerde suclu bu evrende:D
:D ama ne biliyim anlamadım , güm diye öne yığıldım :)
baya küçüktüm ben ama ozamanlar :) zar zor hatırlıyorum hata enka yada ankaranın bağadtı diyolardı gazetelere felan çıkıyodu her hafta tv de izliyoduk hep ölümlü kazalar oluyodu çok gencin canı yandı
aman diyorum amannnn önden çekiş araba ile yanlama eğitimleri genelde böyle sonuçlanıyo..ALLAH korumuş..
Ferhat_V
10-11-2011, 09:19
Bayramın 2. günüde ben tam viraja girerken arkamdan e90 kasa bmw yanlayarak bir girdi dedim tamam gitti bunlar :D adam virajın ortasında toplayıp verdi ayarı:D peşinden renault atitute midir nedir o girdi esp açıktı galiba 2 sağ sol yapıp topladı oda..millet çok sakat çok trafiği hiç düşündükleri yok.
allahtan alışkınım bu tarz olaylarada ani firen filan yapıp ortalığı karıştırmadım...:)
geçmiş olsun corsacı arkadaşada dikkat eder bundan sonra :)
2005 yılına kadar güzel bi yerdi s virajı patlayan arkadaşa geçmiş olsun
MR.TurboALİ
10-11-2011, 09:47
benzer bir olayı z4 yaşamışdı. geçmiş olsun.
Bi zamanlar sürekli üzerine çalıştığım virajdı isık olmayan halide süperdi, geceyarısından sonra bende focus varken 160/170+ süratleri sürekli denerdim çizgiden çıkmadan girme tripleri, tam soldan tam sağa çıkmalar, koparak toplamalar sürekli denerdim sağlam apaçiymişiz o zamanlar :D
13-15 senedir tersten giden yok.. Yolun yapısı müsait değil zaten tersten gitmeye. 4 şerit tek yön yol. Anca ortada yuvarlak çizerler, sonra ara sokaktan yukarı çıkar apaçiler o kadar. Ondan öncesini de sen hatırlamazsın zaten 19 yaşındaysan. ;)
Caddenin üstünde değil, altında kalır S
Abi sende guk70 varken S te kartallı kolpa selim vardı :)
önce 106sı vardı sonra 306 aldı işte oydu tersten kapayan :)
şu S ten hiç öyle fantazi geçişi yapmadım yapmamda Allah yaptrmasın :D
o gece sadce bu arac kaza yaptı ama nerden baksanız 5 6 arabada direkten dondu
Bi zamanlar sürekli üzerine çalıştığım virajdı isık olmayan halide süperdi, geceyarısından sonra bende focus varken 160/170+ süratleri sürekli denerdim çizgiden çıkmadan girme tripleri, tam soldan tam sağa çıkmalar, koparak toplamalar sürekli denerdim sağlam apaçiymişiz o zamanlar :D
kanka dediğin dönemi özlüyorum her ne kadar apaci olsa da yaa.. S'e girip hızımızı alamadan sonraki viraja (AZK'ya) girerdik..
Y plaka bir alfa 156 vardı iyi viraj yapardı.. sonra yubaru (yavuz) vardı o da baya güzel giriyordu o viraja.. turbo timer bize tuhaf geliyordu o zamanlar.. :)
Trance-R
10-11-2011, 15:45
allah korusun , bende oralardan geçtim dün gece , direk filan kalmamıştı , allah korusun ,
"Trafikte sorumlu davranalım" ... lütfen ,
up up up
dün gecede astra j'ler toplanmıştı.1 saate flan polis geldi dağattı s'i.neyse yarım saat 1 saat sonra 3-4 astra peşpeşe s'e daldı en arkadaki astra savruldu baya bi, sol sağ sol sağ yaptı sol tarafa tam bariyer bitimine vurdu.airbag flan patlamadı allahtan yırttı.şoförde bişe yok...
Birde lavuk dolmuşçu s'i geçtikten sonra sağda yolcuyu indiriyor sonra ilk sokağa girmek için en sağdan sokağa girmeye çalışıyor sol şeritten yardıran motorcu arkadaşımız tam şöfor kapısına bandırdı.tahminen 50-60 km'le vurdu.motorcu arkadaşımızın burnu kırıldı...
dolmuş alkollu, motor ehliyetsiz...
Sendeyiz Birand...
kickbuttowski
08-07-2012, 17:38
up up up
dün gecede astra j'ler toplanmıştı.1 saate flan polis geldi dağattı s'i.neyse yarım saat 1 saat sonra 3-4 astra peşpeşe s'e daldı en arkadaki astra savruldu baya bi, sol sağ sol sağ yaptı sol tarafa tam bariyer bitimine vurdu.airbag flan patlamadı allahtan yırttı.şoförde bişe yok...
Birde lavuk dolmuşçu s'i geçtikten sonra sağda yolcuyu indiriyor sonra ilk sokağa girmek için en sağdan sokağa girmeye çalışıyor sol şeritten yardıran motorcu arkadaşımız tam şöfor kapısına bandırdı.tahminen 50-60 km'le vurdu.motorcu arkadaşımızın burnu kırıldı...
Sendeyiz Birand...
S virajından ıııı son dakika haberleri aldık ııı şimdi mikrofonumuzu ııı forum sakinlerine ııı ııııı çeviriyoruz ııı..
mmged_jan
08-07-2012, 17:43
abimde body kitli honda olduğu dönemler vayyy vay vay ne güzeldi be
206 lar vectralar body kit neon full tesisatlı arabalar tunıng sektörünün 70 leri altın çağları :D
bundan 5 6 yıl önce bitane hyundai elentra tam apaçi işi yere basmış camlar filim falan bende alfa 155 vardı ozaman vırt zırt gazlıyodu yanımda bende tam s virajına yaklaştık orda gazladım viraja yan yana girdik tam yanımdaydı fırladı uçtu çok pis kaza yaptı ağaçları kopardı toz dumandan göz gözü görmedi baktım arabadan çıktılar ölen yok devam ettim bende:)
bundan 5 6 yıl önce bitane hyundai elentra tam apaçi işi yere basmış camlar filim falan bende alfa 155 vardı ozaman vırt zırt gazlıyodu yanımda bende tam s virajına yaklaştık orda gazladım viraja yan yana girdik tam yanımdaydı fırladı uçtu çok pis kaza yaptı ağaçları kopardı toz dumandan göz gözü görmedi baktım arabadan çıktılar ölen yok devam ettim bende:)
155 te ne yol tutardi gelmis gecmis en iyi yol tutan araclardan biri secilmis bir dergide.Hele q4 oldumu tadindan yenmez sanayi tozunu cok yutarsiniz hatta duzenli yutarsiniz ama iyidir 155..
Skyhawk34
08-07-2012, 18:54
geçmiş olsun arkadaşlara S virajlarında kopartma çalısmları :)
Jeandan-R
08-07-2012, 18:58
up up up
Sendeyiz Birand...
O astranin verilmis sadakasi varmis, ama oversteer durumunda frene basmasaydi rahat toparlardi.
erhanarici18
08-07-2012, 19:00
ya kardeşim çıkın otobana allah ne verdiyse basın egolarınızı tatmin edin
sahil yolu E-5 vs. hız yapılcak yerlermi
kim bilir kaçla girdiki o viraja takla attı
155 te ne yol tutardi gelmis gecmis en iyi yol tutan araclardan biri secilmis bir dergide.Hele q4 oldumu tadindan yenmez sanayi tozunu cok yutarsiniz hatta duzenli yutarsiniz ama iyidir 155..
evet ozamanki 155 im önden çekiş tspark dı şimdi bitane q4 üm var
orda gece 4den sonra az vıraj calısmadık vtec fatıhlerle hey gıdı eskı gunler
tatlı bi duygudur bi kaç kere spinlerim olmuştu daha onceki 206 aracımda ankarada cincin tarafına giderken bi viraj var orda spindeyken logar cukuruna sol tekeri bırakıp aksı çıkartmıştım yerinden şeritte kalmayı başarmıştı hatta yaşlı bir taksici abi tebrik etmeye gelmişti yanıma hiç unutmuyorum ama spine girince arac tatlı bir haz oluyo go-kart gibi değil boyle farkı bişey tarifi yok o arkadaşta verdiği haz sonrası sıgara istemiş olabilir ALLAH korumuş kendisine başkasına olmasında kaskolu aracına herşey olabilir sıkıntı yok :)
MuratCan07
08-07-2012, 19:36
Geçmiş olsun foto falan yokmu?
HondatugraL
08-07-2012, 20:31
petlas kullansa o virajda bişey olmazdı o viraja giren çok oldu ama oyle cıkanını gormemıs s2k ve 200sx cıler reklamda oyle dıyolar. :D
geçmiş olsun korsacılara Allah korumuş
ya bu s virajı kapatılcak diyolardı , kapatılmadımı halaa
ya bu s virajı kapatılcak diyolardı , kapatılmadımı halaa
kim demiş kapatılacak diye kapatma söz konusu olamazda virajı düzleyebilirler s i kapatırlarsa kadıköy pendik iptal olur :D
ulasoztas1
08-07-2012, 21:22
dün gece Focul rs + lancer + beyaz vtec gazlıyorlardı dolmuş kazasının orda polisleri görünce bıraktılar gazlamayı
Blackbird
08-07-2012, 21:32
dün gece Focul rs + lancer + beyaz vtec gazlıyorlardı dolmuş kazasının orda polisleri görünce bıraktılar gazlamayı
Kaza saat kaçta oldu ? 02:30 a kadar S ten sonraki sokak başında muhabbet ediyorduk ama bişey duymadık ?
O astranin verilmis sadakasi varmis, ama oversteer durumunda frene basmasaydi rahat toparlardi.
O Astra'ları tahmin edebiliyorum. Caddeden dönüşte yürüyoruz falan, 1-2 kere denk geldim onlara, sahipleri 20'li yaşlarda falan. Biri kırmızı, biri beyaz, biri koyu gri ekli tamponu olan bir araç. Arka arkaya dolaşıp gazlıyorlar genelde. Kötü olmuş hangisi kaza yaptıysa. Cts gecesi olan kaza oymuş demek, 3 polis aracı vardı o civarda..
Yeşil Focus RS ise bulduğu boşlukta basıyor ya hep caddede, sahil yolunda..
Yeşil focusa bende denk geldim dün akşam boşa kurusıkı basıyordu.
Özlemişim S virajını bende. ablamın yeni kasa Fiesta otm. ile dün akşam girip çıktım şoyle bol kopmalı bol kontralı 110+ süratlerde gayet eğlendim, ablam zırlamasa 1 kere daha girerdimde 2. yi pas geçtik. Kızıyor zaten bana bütün yol yavaş gidiyorsun buraya gelince basıyorsun diye :)
ulasoztas1
09-07-2012, 13:32
Kaza saat kaçta oldu ? 02:30 a kadar S ten sonraki sokak başında muhabbet ediyorduk ama bişey duymadık ?
bende saat 3 civarı geçtim otoparktan önceki girişin orda olmuştu kaza
gecmiş olsun Allah beterinden esirgesin
gurkanerkan
09-07-2012, 14:15
Vallahi yorumlar özendiriyor insanı..
Aynen toplayabilirdi ama geç kaldı biraz
Göz göre göre çaktı arabayı yaa
O Astra'ları tahmin edebiliyorum. Caddeden dönüşte yürüyoruz falan, 1-2 kere denk geldim onlara, sahipleri 20'li yaşlarda falan. Biri kırmızı, biri beyaz, biri koyu gri ekli tamponu olan bir araç. Arka arkaya dolaşıp gazlıyorlar genelde. Kötü olmuş hangisi kaza yaptıysa. Cts gecesi olan kaza oymuş demek, 3 polis aracı vardı o civarda..
Yeşil Focus RS ise bulduğu boşlukta basıyor ya hep caddede, sahil yolunda..
S'deyken kalabalıklardıda daha sonra gittikçe azaldılar.2-3 kere gazladılar s'te en sonundada çaktı biri işte daha geçen olmadı :D
20'li yaşlarda bi çocuktu.Füme astranın peşine giderken olanlar oldu..
Bi gün Focus RS'i görürsem durdurucam "geç lan yan koltuğa dicem" :D Arabanın hakkını vermiyor sahibi...
3 - 3.30 arası bişeydi
s te hala kaza mı oluyor :):)
MR.TurboALİ
11-07-2012, 16:50
s te hala kaza mı oluyor :):)
bokunu çıkardılar.. şişko mehmet abi ilker , kaan ,kadir,recep,ismail,tunca toplanır muhabbet ederdik belki bizi gören tanıyan vardır. o yanlıcak bu gazlıcak diye sağa sola çakıyorlar arabaları tadı kaçtı.. dum tıs dum tıs müzik açmalar falanlar filanlar...
2007...
vay be...
:) kapkaradan draglar & s'te sıfırlar ... guzel gunlerdı...
100lerce kısı teyze-dedeler mangalda..oh miss... :D
*2.fotoda benım yrv turbo da cıkmıs. cıft sıra araba olurdu s'ın basından sonuna kadar :)
bmw show - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ketYRocxSKY)
http://www.kolayresim.com/up/8u_3rzC.jpg
http://www.kolayresim.com/up/9u0_c85k.jpg
meşhur S virajı..
allah yardımcıları olsun her konuda
Muharrem C.80
12-07-2012, 22:59
arka sokaklarda park yerleri karaborsa olurdu yer yaratırdık resmen:) 2009a kadar s iyiydi aslında sonra heryerde olduğu gibi namı fazla yayıldı kalitede aynı oranla düştü tabi. polisler bigün sağlam basıp havaya ateş açarak en az 100kişiyi copla mopla kayalara kadar ara sokaklara kadar kovalamışlardı :D bence o beton oraya baya bi isabetli oldu adamlar şaak diye bitrdiler s'i.
MR.TurboALİ
12-07-2012, 23:38
o betonu dökenin ellerinden öpücem :D
Ultraleggera
12-07-2012, 23:44
arka sokaklarda park yerleri karaborsa olurdu yer yaratırdık resmen:) 2009a kadar s iyiydi aslında sonra heryerde olduğu gibi namı fazla yayıldı kalitede aynı oranla düştü tabi. polisler bigün sağlam basıp havaya ateş açarak en az 100kişiyi copla mopla kayalara kadar ara sokaklara kadar kovalamışlardı :D bence o beton oraya baya bi isabetli oldu adamlar şaak diye bitrdiler s'i.
Sene 2007 de olmuştu dediğin olay bizi kovalamışlardı elektirikli aletlerle silahlarla falan :D
fatihozturk
13-07-2012, 07:18
aynen 11 ekip arabasıyla gelmişlerdi neye uğradığımızı şaşırmıştık kaçan kaçana :D fena geceydi yaa..
ozaman slogan ''Cumartesi Gecesi S gecesi'' idi bütün semtden herkes oraya geliyodu.. :)
Şimdide tek tük geliyolar
Bakalım bu gece kim(ler) patlıcak
VTec_king
16-07-2012, 00:11
dun aksam uzun zamandır gitmediğim s e gittim eskiden hiç bir eser yok malesef
olsun yine eski günleri yad ettik biramızı yudumladık
arada yine uğramak lazım çok güzel günlerimiz geçti orda..