PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 m3 vs honda type-r

Sayfa : 1 2 [3]

searock///
21-11-2011, 21:27
abı yenı geldım dukkandan usudum bıraz bence hafta sonu ayarlayalım :)

ok dostum :) hafta sonu kesın ayarlıyalım ama ..

Görkem
21-11-2011, 21:34
ok dostum :) hafta sonu kesın ayarlıyalım ama ..

sen telefonunu getirme ama bu sefer :D

kelalper
21-11-2011, 21:38
kelalper@

sedan beyazı diyorsan onda piston egzantrik vs. yok ki abi? atmosferik derken bu kast edilmiş f-h-e lu olanı değil:)

hee pistonlu beyinli egzantrikli emme vs. vs. ile denediysen bilemiycem.

Denediğim arabada ne var bilmiyorum sadece denediğim arkadaş bana en hızlı olduğunu söyledi ki ben o akşam stock yazılımla çıktım. Yani üzerinde yazılım yoktu. Dediğiniz B16 Sarı Cupra ile nasıl gidiyor o zaman ona göre yorum yapiim.

chiefkadir
21-11-2011, 21:43
Ben kıyas manasında soruyorum SKN Type R ı geçer mi diye. Ona göre bende ne olacağını söyliim boşuna benzin yakmayalım Ankaraya kadar.kelalper sen bizim denemelerden kendine pay biçiyon ama burdaki denemeler seni yanıltır.. Sen orda Kaan m3 le dene biz sana skn ile nolur veya b16swap ile nolur söyleyelim ..Kaan m3 ile burdaki m3 aynı şekilde yürümüş Ruf e46 karşısında skn de aynı gidiyo m3 le :)

Biraz karışık oldu ama şöyle izah edeyim burdaki Megane Rs vs Typer denemesi seni aldatır..Burda 1100mt. yükseklikte Turbo arabanın nekadar avantajlı olduğunu az çok herkes anladı..Yani Skn istanbulda Skn e takmaz yürür:D

SONE-R
21-11-2011, 21:47
Burda 1100mt. yükseklikte Turbo arabanın nekadar avantajlı olduğunu az çok herkes anladı..Yani Skn istanbulda Skn e takmaz yürür:D

kadir panpa şu angaranın oksijensiz havasını en iyi biz biliriz :D

searock///
21-11-2011, 21:48
sen telefonunu getirme ama bu sefer :D

hahahaha ok kanka sıkıldım zaten o oyundan :)

chiefkadir
21-11-2011, 21:48
kadir panpa şu angaranın oksijensiz havasını en iyi biz biliriz :D Elmadağa çıkıyoz bırak arabayı kendimiz nefes alamıyoz :)

SONE-R
21-11-2011, 21:52
Elmadağa çıkıyoz bırak arabayı kendimiz nefes alamıyoz :)

ondan sonra ankara rollinglerini izleyenler sanıyor ki arabalar yürümüyo ciğersiz :D :D

chiefkadir
21-11-2011, 21:57
ondan sonra ankara rollinglerini izleyenler sanıyor ki arabalar yürümüyo ciğersiz :D :DAnkaraya bir şekilde yolu düşenler anlıyo conem:icon_tup:

JapanVsGermany
21-11-2011, 21:58
ben de vti warken kadir abinin kardeşinin megane RS ile denedim mesela 1000 rakımda :D

kelalper
21-11-2011, 22:10
Kadir benim megane şu anda üzerindeki yazılımla Ankarada istanbuldakinden çok daha iyi yürür. İstanbulda 10 AFR ile yürüyorum yani çok zenginde. Ben hiç bişeyden kendime pay çıkarmıyorum. O tayyar buraya geldiği zaman buradakilerden çok daha hızlı olmayacak o zaman sıkıntı yok yani. Ben ama oraya geldiğim zaman buradakinden daha hızlı olacağım anlatabildim mi. Benim arabamda şu anda sadece basınç 0.8 den 1.1 e çıktı. Onun dışında AFR dediğim gibi 10.X değil tam 10. Avans da fabrika değerinde.

chiefkadir
21-11-2011, 22:10
ben de vti warken kadir abinin kardeşinin megane RS ile denedim mesela 1000 rakımda :DO zamanlar avatarından daha gençtin:hahaha:

chiefkadir
21-11-2011, 22:12
Kadir benim megane şu anda üzerindeki yazılımla Ankarada istanbuldakinden çok daha iyi yürür. İstanbulda 10 AFR ile yürüyorum yani çok zenginde. Ben hiç bişeyden kendime pay çıkarmıyorum. O tayyar buraya geldiği zaman buradakilerden çok daha hızlı olmayacak o zaman sıkıntı yok yani. Ben ama oraya geldiğim zaman buradakinden daha hızlı olacağım anlatabildim mi. Benim arabamda şu anda sadece basınç 0.8 den 1.1 e çıktı. Onun dışında AFR dediğim gibi 10.X değil tam 10. Avans da fabrika değerinde.Tamam anladım bizim japontuner Kaan'ın Typerı geçiyosan sorun yok :hahaha:
Ama geçemiyosan sıkıntı büyük :D

bladerk
21-11-2011, 22:19
sanayi harici bi yerde akşam buluşması ayarlayın yaa :) alper ankaraya gelirsen bekleriz bizde

chiefkadir
21-11-2011, 22:21
sanayi harici bi yerde akşam buluşması ayarlayın yaa :) alper ankaraya gelirsen bekleriz bizde
Hadi yarın buluşak o zaman Batıkent Cumhuriyet iyimi:)

bladerk
21-11-2011, 22:22
Hadi yarın buluşak o zaman Batıkent Cumhuriyet iyimi:)

süper bence herkese uyar sanırım

chiefkadir
21-11-2011, 22:24
süper bence herkese uyar sanırımUymaya uyarda park yerini pert ederiz yine :D

searock///
21-11-2011, 22:27
cumhurıyet olmasında neresı olursa olsun ya .. ben sewmıyorum orayı soyle genıs bıryer olsun park yerı sıkıntısız :) mesa mc olsun derım :)

searock///
21-11-2011, 22:30
hem mesanın onundede 2 sıkarsınız bızde ızlerız:P

BoraRS
21-11-2011, 22:32
...O tayyar buraya geldiği zaman buradakilerden çok daha hızlı olmayacak o zaman sıkıntı yok yani. Ben ama oraya geldiğim zaman buradakinden daha hızlı olacağım anlatabildim mi...

Alper atmosferik olarak o tayyar Ankara' dan İstanbula gelip yazılımını İstanbula göre güncellesin temiz en az 3 boy alır ki bu da atmosferik bir araba için ciddi bir fark demek. Ben de bilmezdim Ankara vs İstanbul basınç farkını ve etkilerini ama bariz ortaya çıkıyor. Milletin İstanbulda koşturduğu s2000 ler Ankara' da resmen duvar oluyor. Yani arabasına göre fark çok olabiliyor. Yani buradan orayı kıyaslamak yanıltabilir. Sanırım Kadir üstadın anlatmak istediği bu.

Uymaya uyarda park yerini pert ederiz yine :D

Abi ne yaptınız ITB yi? Duyduğuma göre saksı yapıp salonun en güzel köşesine koymuşsun :hehe:

bladerk
21-11-2011, 22:37
Alper atmosferik olarak o tayyar Ankara' dan İstanbula gelip yazılımını İstanbula göre güncellesin temiz en az 3 boy alır ki bu da atmosferik bir araba için ciddi bir fark demek. Ben de bilmezdim Ankara vs İstanbul basınç farkını ve etkilerini ama bariz ortaya çıkıyor. Milletin İstanbulda koşturduğu s2000 ler Ankara' da resmen duvar oluyor. Yani arabasına göre fark çok olabiliyor. Yani buradan orayı kıyaslamak yanıltabilir. Sanırım Kadir üstadın anlatmak istediği bu.

Abi ne yaptınız ITB yi? Duyduğuma göre saksı yapıp salonun en güzel köşesine koymuşsun :hehe:

beynine başladım haftaya itb üzerinde olur rsin :icon_tup:

Görkem
21-11-2011, 22:44
hem mesanın onundede 2 sıkarsınız bızde ızlerız:P

valla güzel olur sende hazır oyundan sıkılmışken :p valla ya hafta sonu geniş bi mekanda geniş geniş takılalım yada eski usul eski toprak diyip mesa yapalım :)

chiefkadir
21-11-2011, 22:45
Abi ne yaptınız ITB yi? Duyduğuma göre saksı yapıp salonun en güzel köşesine koymuşsun :hehe:Panpa flanş mılanş manifold vs.fırsat buldukca ilgileniyorum,Erkutta beyin işini hallediyo en kısa zamanda sahne alırız :D

beynine başladım haftaya itb üzerinde olur rsin :icon_tup:İnşallah bro :icon_tup:

ogunozcan
21-11-2011, 22:47
valla güzel olur sende hazır oyundan sıkılmışken :p valla ya hafta sonu geniş bi mekanda geniş geniş takılalım yada eski usul eski toprak diyip mesa yapalım :)

yol cok ıyı ama gecen 65 yasında amca ıle denedık ya:D

GokhanErol
22-11-2011, 00:38
şimdi her postu tek tek alıntı yapıp uzatmaya gerek yok...
M3CSL
545le 2 defa bastım ilkinde 2,30da bıraktım çünkü otobanda kot farkından dolayı...
2.cisinde 2,50den biraz aşağıdaydı ibre Fatih daha net söyler arkadaydı çünkü bana göre bi 4 boy rahat vardı fark kapanmadığı için bıraktım 545 te 2,50de limitör olduğu için 2,50 bıraktım...

searock///:hahaha:

Deniz ben sana ne diyeyimki şimdi :Dbilmediğin araba hakkında nasıl bukadar net cevap verebiliyosun 2.el alınmış araba kontrol ve güvenilir olsun diye sadece alttan açılmış belkide piston vardır...
Sercanın m3 lpgydi nostu vsdi ben bilmem senin tezine göre stock 286 strokerlı 343 pistonlu dan daha hızlı kusura bakmada yeni yapılmış ,toplanmış 2 arabada böyle bişey çok extrem bi durum...
2,60 konusuna gelinde ben arabanın içindeydim kadran önümdeydi benden daha iyi göremezsin heralde Sercan üyemi bilmiyorumda isterse yazar 2,60danda alta indirdim kadranı çamurlukçıkardım bıraktı daha sonra konustugumuzda kesiciye girdiğini söyledi bitti gitti konuyu uzatmanın benim açımdan hiçbir anlamı yok...
sökülme mevzuna gelince bilen bilir ki sende gayet iyi biliyosun arabamın arka koltuklarını uzzuun zaman önce çıkardım keyif gazlama arabam arakayada binen yok canım istedi söktüm, ha c.tesi günü deneme için Allah şahidimdir olurda sercanın arabadan hızlıdır 2,0 lt hacimle deneyecez sağ koltugu çıkardım rollingden sonrada taktım eve geçtim öyle bi yazılmışki sanki dımdızlak yaptım arabayı istesem koltuklar hariç 50 kg daha atarım ozaman sökük deyin.. :)
2ye mevzuna gelince typer sökük m3 2 kişi sonuç normal diyecen demiii...:D aracın sahibi kabul ederse basarım ama sen olacan videoyuda çekersin izleriz...

cgr328

kardeşim yorum yaparken dikkat ettiğin için teşekkür ederim kalander adamışsın eyv... :)

ACW

Cihan,Muharrem güzel kardeşlerim ben bi tehlike yoksa gaz kesmem beni tanıyan herkeste çok iyi bilir sizin dd m3le 3 defa bastım ilkinde basar basmaz baya çıktım arkadan selektör atınca heralde dedim vites kaçırdı çektim 2. denemede 2,10 gibi çıkmaya başladı sonra önüme geçti taş yağmuru başlayınca bıraktım 3.denemede dönüş yolunda gişelerden çıkışta bastık ama atladığın biyer var önümde füme toyota corolla vardı sen solda olsuğun için önün boştu devam ettin bende mecburen bıraktım...;)

daha sonra gt28li s31.8t ile bastım ilkinde 2,40 bıraktım 2.cisinde yine önüme araç çıktığı için bırakmak zorunda kaldım...

sonra ruf50 İlker abiyle sohbet ettik sat m3 al dedi...;)
2,2 strokerli sti sahibine söyledim deneyelim diye benzinim yok bidaha ki sefere dedik sonrada dağıldık...
o geceye ait başka araçlardan çekilen videolar mevcut elinde olan isterse ekler isterse eklemez ona bişey diyemem çünkü bende yok...:D
ha şunuda belirteyim 2 haftada birçok araçla denedim ve biraz ara vermek istiyorum... :)

searock///
22-11-2011, 00:44
şimdi her postu tek tek alıntı yapıp uzatmaya gerek yok...
M3CSL
545le 2 defa bastım ilkinde 2,30da bıraktım çünkü otobanda kot farkından dolayı...
2.cisinde 2,50den biraz aşağıdaydı ibre Fatih daha net söyler arkadaydı çünkü bana göre bi 4 boy rahat vardı fark kapanmadığı için bıraktım 545 te 2,50de limitör olduğu için 2,50 bıraktım...

searock///:hahaha:

Deniz ben sana ne diyeyimki şimdi :Dbilmediğin araba hakkında nasıl bukadar net cevap verebiliyosun 2.el alınmış araba kontrol ve güvenilir olsun diye sadece alttan açılmış belkide piston vardır...
Sercanın m3 lpgydi nostu vsdi ben bilmem senin tezine göre stock 286 strokerlı 343 pistonlu dan daha hızlı kusura bakmada yeni yapılmış ,toplanmış 2 arabada böyle bişey çok extrem bi durum...
2,60 konusuna gelinde ben arabanın içindeydim kadran önümdeydi benden daha iyi göremezsin heralde Sercan üyemi bilmiyorumda isterse yazar 2,60danda alta indirdim kadranı çamurlukçıkardım bıraktı daha sonra konustugumuzda kesiciye girdiğini söyledi bitti gitti konuyu uzatmanın benim açımdan hiçbir anlamı yok...
sökülme mevzuna gelince bilen bilir ki sende gayet iyi biliyosun arabamın arka koltuklarını uzzuun zaman önce çıkardım keyif gazlama arabam arakayada binen yok canım istedi söktüm, ha c.tesi günü deneme için Allah şahidimdir olurda sercanın arabadan hızlıdır 2,0 lt hacimle deneyecez sağ koltugu çıkardım rollingden sonrada taktım eve geçtim öyle bi yazılmışki sanki dımdızlak yaptım arabayı istesem koltuklar hariç 50 kg daha atarım ozaman sökük deyin.. :)
2ye mevzuna gelince typer sökük m3 2 kişi sonuç normal diyecen demiii...:D aracın sahibi kabul ederse basarım ama sen olacan videoyuda çekersin izleriz...

cgr328

kardeşim yorum yaparken dikkat ettiğin için teşekkür ederim kalander adamışsın eyv... :)

ACW

Cihan,Muharrem güzel kardeşlerim ben bi tehlike yoksa gaz kesmem beni tanıyan herkeste çok iyi bilir sizin dd m3le 3 defa bastım ilkinde basar basmaz baya çıktım arkadan selektör atınca heralde dedim vites kaçırdı çektim 2. denemede 2,10 gibi çıkmaya başladı sonra önüme geçti taş yağmuru başlayınca bıraktım 3.denemede dönüş yolunda gişelerden çıkışta bastık ama atladığın biyer var önümde füme toyota corolla vardı sen solda olsuğun için önün boştu devam ettin bende mecburen bıraktım...;)

daha sonra gt28li s31.8t ile bastım ilkinde 2,40 bıraktım 2.cisinde yine önüme araç çıktığı için bırakmak zorunda kaldım...

sonra ruf50 İlker abiyle sohbet ettik sat m3 al dedi...;)
2,2 strokerli sti sahibine söyledim deneyelim diye benzinim yok bidaha ki sefere dedik sonrada dağıldık...
o geceye ait başka araçlardan çekilen videolar mevcut elinde olan isterse ekler isterse eklemez ona bişey diyemem çünkü bende yok...:D
ha şunuda belirteyim 2 haftada birçok araçla denedim ve biraz ara vermek istiyorum... :)

gokhan ben sana 260 a kadar yan yana gıtmedın demıyorumkı sen yanlıs anlıyorsun :) gıttın tabı sıkıntıda o zaten :) 2 gun once denedıgınle bassana 260 a kadar dıyorum :) bı bak aradakı farka .. kımse senın arabana kotu bırsey demıyor . m3 typer ı 22 ye kadar en gec gecemıyorsa zaten patatestır ... ı

bladerk
22-11-2011, 00:49
töreye göre sercan patates oldu sanırım :hahaha:

GokhanErol
22-11-2011, 00:51
gokhan ben sana 260 a kadar yan yana gıtmedın demıyorumkı sen yanlıs anlıyorsun :) gıttın tabı sıkıntıda o zaten :) 2 gun once denedıgınle bassana 260 a kadar dıyorum :) bı bak aradakı farka .. kımse senın arabana kotu bırsey demıyor . m3 typer ı 22 ye kadar en gec gecemıyorsa zaten patatestır ... ı

güzel abicim yol müsaittide benmi basmadım olamdı yapamadık napak ben anlamam patatesten vsden denk geldi denedik hem m3 var m3 var...:)

searock///
22-11-2011, 00:58
güzel abicim yol müsaittide benmi basmadım olamdı yapamadık napak ben anlamam patatesten vsden denk geldi denedik hem m3 var m3 var...:)

gokhan bak kardesım sana nıye gazlamadın demıyorum . sercanla yurudun dımı 260 a kadar yan yana !!! sonra 2 gun once baska bı m3 le yurudun dımı? 2 gun oncekı kacta gectı senı ? 260 a kadar yan yana yurudunmu onla sadece bunu soruyorum .. benım senınle hıcbır sıkıntım yok ..

GokhanErol
22-11-2011, 01:14
abi bu m3un sercanın m3den daha iyi gittiğini soran herkese söyledim zaten ogece erkut abide aradı sende ordaymışsın hatta ha ogece eğer 260a kadar basabilseydik yanında olurmuydum olmazmıydım bilmiyorum çünkü basamadık arabanın günü gününü tutmaz o gece 12,2-12,5 afrde gittim 2 arabada burda bigün illaki bakılır oke...:)

searock///
22-11-2011, 01:15
abi bu m3un sercanın m3den daha iyi gittiğini soran herkese söyledim zaten ogece erkut abide aradı sende ordaymışsın hatta ha ogece eğer 260a kadar basabilseydik yanında olurmuydum olmazmıydım bilmiyorum çünkü basamadık arabanın günü gününü tutmaz o gece 12,2-12,5 afrde gittim 2 arabada burda bigün illaki bakılır oke...:)

ok canım kardesım :) ıyı geceler

kelalper
22-11-2011, 07:41
Yok abi dünyadaki bütün M3ler sizi geçemeden kabul etmeyeceksiniz ben onu anladım daha fazla tartışmaya gerek yok bence.

ACW
22-11-2011, 08:45
GokhanErol
Cihan,Muharrem güzel kardeşlerim ben bi tehlike yoksa gaz kesmem beni tanıyan herkeste çok iyi bilir sizin dd m3le 3 defa bastım ilkinde basar basmaz baya çıktım arkadan selektör atınca heralde dedim vites kaçırdı çektim 2. denemede 2,10 gibi çıkmaya başladı sonra önüme geçti taş yağmuru başlayınca bıraktım 3.denemede dönüş yolunda gişelerden çıkışta bastık ama atladığın biyer var önümde füme toyota corolla vardı sen solda olsuğun için önün boştu devam ettin bende mecburen bıraktım...

daha sonra gt28li s31.8t ile bastım ilkinde 2,40 bıraktım 2.cisinde yine önüme araç çıktığı için bırakmak zorunda kaldımm..

--------

Sağol sende gerçekten dürüst iyi niyetli bi kardeşimizsin o gün muammer kullanmak istedi aracı 7 aydır asker paslanmıştır illaki ilk başta vites çekememiş olabilir doğrudur sonraki kalkışda doğdurur seninle dönüş yolunda bastığımızda ben kullanıyordum senin şeridinde ilerde araba olduğu onun için gaz kestiğinde doğrudur bunlarda hem fikiriz ama Bana dönüş yolunda bastılar sonucu m3 ün sahibi söylesin deyince geçildim gibi bir görüntü çıktı ortaya o yüzden öyle söyledim.

birde hafiflik derken senin ne kadar hafiflediğini bilemiyorum ama m3 gerçekten baya ağır bi araba 1460 boş ağırlığı var 30 yakıt sürücü falan 1570 lere geliyor jantlar bile kendi motorsportlarından baya ağır ama bunlar bahane değil tabiki.

Aracın çok iyi yürüyor Allah kaza bela vermesin.

Not olarakta şu standart olayına bi açıklık getireyim arabamızın motor şanzıman diff orjinal fabrikadan çıktığı halilye yani kısa dif şanzıman vs gibi ekstra hiçbirşey yok araçta zaten kısa difle 5. viteste 270 göremezsiniz m3 de havayı dahi orjinal kutusundan emiyor.

Teşekkürler.

searock///
24-11-2011, 09:28
yokmu aksam bı numara ? ACW 286 lık musaitmı aksam deneme yapalımmı?

ACW
24-11-2011, 15:39
Olabilir abi müsait bugun araç neyle deneyelim?

ogunozcan
24-11-2011, 15:53
Yok abi dünyadaki bütün M3ler sizi geçemeden kabul etmeyeceksiniz ben onu anladım daha fazla tartışmaya gerek yok bence.

vurdu gol oldu:D

searock///
24-11-2011, 15:56
Olabilir abi müsait bugun araç neyle deneyelim?

Senin araba patates değil ya Deniyecek araba bulmamız biraz zor :) sefayla denermisin e36 si var araba guZel yürüyor canlı , deneyelimmi onunla :) BMW kardeşliği :) m3 yaranlardan tık yok :)

ACW
24-11-2011, 16:00
Senin araba patates değil ya Deniyecek araba bulmamız biraz zor :) sefayla denermisin e36 si var araba guZel yürüyor canlı , deneyelimmi onunla :) BMW kardeşliği :) m3 yaranlardan tık yok :)

Biz erkan abinin orda oluruz akşam.

Akşam gazlamak isteyenler çağrıya ulaşabilirler.

CGR328
24-11-2011, 16:24
benim no : 0536 943 47 42

ufuk_acar
24-11-2011, 19:54
şaka sandım başlığı bir an..

motor hacımlerı farklı - motor hp farklı - sınıfları farklı - fiyatları arasında ucurum olan 2 arac...
ama yınede utanmadan m3 ıle typer nolur dıe sorulabılıyorsa.. 2.0 a o beygırı o serılıgı sokan japondan bır kez daha bravo... alman 40 yıl daha dusundun :D son caresı benzıne turbo besleme oldu ama o da motor yedırıyo:D

Baris
24-11-2011, 20:02
bi bitmediniz

Arasts61
24-11-2011, 20:07

motor hacımlerı farklı - motor hp farklı - sınıfları farklı - fiyatları arasında ucurum olan 2 arac...
ama yınede utanmadan m3 ıle typer nolur dıe sorulabılıyorsa.. 2.0 a o beygırı o serılıgı sokan japondan bır kez daha bravo... alman 40 yıl daha dusundun :D son caresı benzıne turbo besleme oldu ama o da motor yedırıyo:D

M3 un lt basina urettigi guc daha fazla typpe r dan

senna
24-11-2011, 20:10

alman neyi düşünsün?

ufuk_acar
24-11-2011, 20:19
alman 40 kez dusunur 1 kez yaparmış ya. onun ıcın dedım.
litre basına daha fazla guc urettı ama netıcede rakıp olarak gorulen typer ıse bence olayın bıttıgı nokta burası. kaldı ki typer a en ufagından bır turbo baglandıgında m3 ne yapar merak ettım. helekı denk hp de bı guc olursa.

CGR328
24-11-2011, 20:21

ağırlık farklı , aktarma oranları farklı ,top speed farklı ,class ları farklı şaka gibi dimi :icon_wack

Arasts61
24-11-2011, 20:21
litre basına daha fazla guc urettı ama netıcede rakıp olarak gorulen typer ıse bence olayın bıttıgı nokta burası. kaldı ki typer a en ufagından bır turbo baglandıgında m3 ne yapar merak ettım. helekı denk hp de bı guc olursa.

Millet burda karsilaştiriyor ama m3 u yapan muhendisler type r a rakip olsun diye yapmamistir bence:)

ufuk_acar
24-11-2011, 20:22
şaka maka ama adamlarda haklı... typer gördüm mü yolda bi tırsmıyorlarsa neyim:D bravo honda=) yaradana kurban:D typeR:D

alman kesinlikle m3 ü typer a rakıp olarak yapmadı o kesın.

ama golf gtı ı yaptı ondada netıce bellı. ki okadar tork a ragmen:D

kaldı ki zaten mesele lıtreye yuklenen hp yada motor hacmıne gore hp vs degıl... hele kı durumu turboyla kurtarmak hıc degıl=)

senna
24-11-2011, 20:28

şimdi rakip olarak gösterilince iyimi olacak? tamam k20 iyide bu nasıl bir bakış açısı

şaka maka ama adamlarda haklı... typer gördüm mü yolda bi tırsmıyorlarsa neyim:D bravo honda=) yaradana kurban:D typeR:D

fanatikler için yerimiz alt katta

saçma saçma yorum yapmayın şu foruma yeter

TaGo
24-11-2011, 20:28
bi bitmediniz

Yattim yere yigen :)

ufuk_acar
24-11-2011, 20:37
:D tamam tamam sustum=)

senna
24-11-2011, 21:07
şuraya o kadar şey yazılırki turboyla kurtulma vs emisyon diye birşey duydunmu? k20 nin yada başka başarılı atmosferik makinelerin neden üretimi bitti sence?

CGR328
24-11-2011, 21:16
adamlar motoru , aeroyu , yuruyeni vs tasarlaken rolling yapsınlar diyemi tasarladılar bencede çok saçma yorumlar geliyor artık saçmalamalar başladı

kelalper
24-11-2011, 21:58
arkadaş Type R a turbo yapınca arada M3 nooluo demişte M3 turbo yapınca Türkiye rekoru çıkartıo. :D

ACW
24-11-2011, 22:22

kaldı ki zaten mesele lıtreye yuklenen hp yada motor hacmıne gore hp vs degıl... hele kı durumu turboyla kurtarmak hıc degıl=)

-Ben typer görünce tırsmıyorum istisna olarak aklınızda kalsın

-standart bir typer m3 le basssında bizde bi izleyelim

-alman bu m3 ü 94 yılında yaptı !!!

-O turboladığı spor arabaları yoran arabaylada ailecek çoluk çocuk pikniğe gidebiliyorsun

---Bu konununda suyu çıktı---

Arasts61
24-11-2011, 22:30
-Ben typer görünce tırsmıyorum istisna olarak aklınızda kalsın

-standart bir typer m3 le basssında bizde bi izleyelim

-alman bu m3 ü 94 yılında yaptı !!!

-O turboladığı spor arabaları yoran arabaylada ailecek çoluk çocuk pikniğe gidebiliyorsun

---Bu konununda suyu çıktı---

92 yilinda yapti:)
Bu arada kadranda 280 den sonra bir lamba var o ne işe yariyor kardes:)

Turboğuz54
24-11-2011, 22:34

O değilde sizde fransızın 106 sını görünce delik arıyomuşunuz ulan ne adam şu fransızlar ufacıcık arabayla 2.0 lt tayyarları deliyolar :D

ACW
24-11-2011, 22:37
92 yilinda yapti:)
Bu arada kadranda 280 den sonra bir lamba var o ne işe yariyor kardes:)

Kendi aracımdan bahsetmiştim.
Hiçbir işe.

Faruk_Vtec
24-11-2011, 22:39
honda 90 yılında nsx'ı urettı :) pejo ıle type-R'ı bır tutamazsınız, kılo avantajı beygırden motordan tork'tan herşeyden once gelır..

ACW
24-11-2011, 22:40
honda 90 yılında nsx'ı urettı :) pejo ıle type-R'ı bır tutamazsınız, kılo avantajı beygırden motordan tork'tan herşeyden once gelır..

e36 m3 boş 1460 kg nediye kıyaslanıyo ozaman.

Faruk_Vtec
24-11-2011, 22:44
ben 106 ıle type-R'ı kastetmıştım... sız type-R'dan bahsedıosnz sanrm, m3 ten daha haff type-R..

CGR328
24-11-2011, 22:47
senelere indirgenirsek yok 92 yılı yok 88 yılı yok 1950 vs vs bmw nin m12 motorunu araştırın o zaman 1500cc 1000+ hp ayrıca daha neler neler var audi denmi bahsediyim mercedesdenmi boxerdan mı quattrodan mı ..... ... daha da aşşa incek olunursa alman teknolojisini 1.dünya savaşında bulunan buluşları motorları teknolojılerı hitlerin kaçırılan bilim adamlarını katarsak bu işde almanlar çok çok öne geçer hiç konuyu sapıtmayalım burda tartışma o değil :icon_tup:

Faruk_Vtec
24-11-2011, 22:53
yılda en fazla motor uretenı, lıtre başına en fazla guç alanı(ATMOSFERIK), robot uretenı duşunursek dedığınız gbı çok çok one geçer.. :) boxer? subarudan japondan bahsedıosnz sanrm..

ACW
24-11-2011, 22:58
yılda en fazla motor uretını, lıtre başına en fazla guç alanı(ATMOSFERIK), robot uretenı duşunursek dedığınız gbı çok çok one geçer.. :) boxer? subarudan japondan bahsedıosnz sanrm..

lıtre başına en fazla guç alanı(ATMOSFERIK) hangi aracıymış bu merakımdan soruyorum.

MeRtCaN
24-11-2011, 22:59
lıtre başına en fazla guç alanı(ATMOSFERIK) hangi aracıymış bu merakımdan soruyorum.

f20c Honda s2000
2.0
240 HP

CGR328
24-11-2011, 22:59
zeytinyağ misali :icon_wack bu konu uzar diyecek bişi yok japon fanatiği arkadaşlar burda yoğun bi şekilde fazla oldugu için istediğimiz kadar konuşalın yine kabul edilmez oluyoruz onun için bu tartışma bitmez :heyoo:

ACW
24-11-2011, 23:04
f20c Honda s2000
2.0
240 HP

Hmmm ürkütücü bi güç.

Turboğuz54
24-11-2011, 23:07
Hmmm ürkütücü bi güç.

:D :D iyiydi

chiefkadir
24-11-2011, 23:11
http://www.fotoyukle.net/?di=CH2L

Faruk_Vtec
24-11-2011, 23:20
honda fıt 2lıtre 260 hp :) lıtre başına 130 hp bu daha urkutucu..

Emir_b16a
24-11-2011, 23:35
madem cılkı çıkmış

beygir gücü araba sattırır tork yarış kazandırır :D şimdi döğüşün :D

bmw arabasını gr sevmem s2000 mi m3 mü deseniz 13b li miatta mk2 derim :D

f20c li e 36 derim :D hatta e21 dahi derim 2002 de derim ama bmw arabasını kapımdan içeri sokmam :D

qatrio
24-11-2011, 23:38
Herşeye eyvallahta e46 m3 ve typeR kıyası nedir baba ya 1 kalite 2 prestij 3 konfor 4 güvenlik daha saymayalım bence. typeR kesinlikle güzel bir araba lakin m3 karşısındada zor durucak farklı dünyaların arabaları. turbo typer ezer gibi yorumlar gelmesi ne asıl bu forumda turbo m3de var sitede ona bakanmı yok anlamadım adam türkiye rekorları aldı. typerın tasarımı dinamikleri ile m3 kıyaslamak saçmalık bu siteye üye olduysan kardeşim,abicim biraz araştırıcaksın marka fanatikligi yapmayın artık tadı kaçtı yani

ACW
24-11-2011, 23:40
Ayrıca bu kıyas sonuçlandı konu kapatılırsa iyi olur (lock)

erkin006
24-11-2011, 23:44
Ayrıca bu kıyas sonuçlandı konu kapatılırsa iyi olur (lock)

aynen...

bilen bilmeyen herkes bişey yazıyor sıkıcı olmaya başladı

Faruk_Vtec
24-11-2011, 23:45
doğuşecek bışy yk, sadece başlık altında konuyu konuşuorz..
eed honda fanatığıyım hondayı sevıorm ama yığıdı oldur hakkını yeme derler konfor = alman, performans = japon konu kısaca boyle ozetlenebılır konuyu açan arkdşmz merak edmıştır yolda gormuştur aklına takılmştır ve sormuştur doğal olarak m3 geçecektır, ama type-R'a bıraz masraf edıp (m3'un 4/1 fıyatı kadar bı fıyata) aracı yurur konuma getrmek ve m3 geçmk ayrı bı zevktır bunuda her type-R cı gbı bnde hatrlatmak ıstıorm.. :)

onur_S
24-11-2011, 23:51
honda geçer

Faruk_Vtec
24-11-2011, 23:59
hepımız fanatığız, bızler nasl japon araclarnı sevıorsak sızlerde alman araclarnı sevıosnz ama bu marka tutkunluğu gerçeklerı değıştırmez, alman aracı her zmn konforludur her zmn manıta avcısıdır.. :)

CGR328
25-11-2011, 00:05
konfor = alman, performans= japon

emınmısın ? alman derken bmw ile kısıtlı değilsin sanırım eğer öyle ise ( bmw nin son çıkardığı modelleri incele göz önünde bulundur ) genel alman olarak bahsedıosan a güç , sağlamlık , teknoloji , olarak almanları istersen birkez daha gözden geçir -BMW - MERCEDES -AUDİ -VW -OPEL - PORSCHE - FORD (Almanya) -TRABANT -MAYBACH-bugatti

Faruk_Vtec
25-11-2011, 00:13
teknolojıyı sağlamlığı ben konfor dıyerek hepsını bır kefeye koydum.. guçten kastın c63 amg falan ıse ona lafm yk :) ama o kdr parayı o arabaya yatrmak turkıye şartlarında ne kdr doğru ne kdr yanlş tartışılır, hele ıstnbul sokaklarında yazık...

CGR328
25-11-2011, 00:21
c63 -c65-sls amg - audi rs6- porsche 911 t - bmw m6 - bugatti vs vs vs..... fazlasıyla araba sayılabilir fiyat olarak pek iç açıcı olmasada demekki güçlü araba warmış almanların . buda demek oluyorki hem güç hem konfor A sınıfı :icon_tup:

GokhanE.
25-11-2011, 00:22
Araba piyasasında konfor,hız ve fiyatta uygunluk kriterlerinin üçü birarada olamaz,hızlı ve ucuzsa konforlu degildir,hızlı ve konforluysa ucuz degildir,ucuz ve konforluysa hızlı degildir.

Faruk_Vtec
25-11-2011, 07:26
o tarz bı araba 100kmde mın 35 lıtre yakar buda demek oluokı 1.250-1.500 :) anca rolantıde dolaşırız bu fıyatlarla..

konfor, hız, fıyat uçlusu.. ınsanlara gore gorecelı bı kavramdır arz talep meselesıdır bna gore olmasa olur dedğm şey konfordur, kımı huzurludur parayı dert etmez, kımılerıde hız'ı sevmez.. :)

senna
25-11-2011, 07:32
yılda en fazla motor uretenı, lıtre başına en fazla guç alanı(ATMOSFERIK), robot uretenı duşunursek dedığınız gbı çok çok one geçer.. :) boxer? subarudan japondan bahsedıosnz sanrm..

evet uzağa işeyebiliyorlar hepimiz alkışlıyoruz

sene 2011 2012 olacak hala bu fotoyu kullanabiliyoruz

http://www.yildizpark.net/images/YILDIZPARK/KUMKUMSALI/genis_sekizgen_kum_havuzu_b01.jpg