Orijinalini görmek için tıklayınız : Japantuner typer
PPR engineering
24-11-2011, 18:04
Speclerimi değiştirmeden önce yaptığım denemeler elimde olan videoları ne zamandır ekliyim diyordum bilgisayarda bulabildiklerim bunlardı aracın speclerini hemen hemen herkez biliyo ama yinede tabi video video belirtiyim :D
ilk olarak şöle bi otobana cıkış 2-3-4 videomuz var :)kavacık yolunun en cok saran yeri:)bu videoda specler
kapak var işli OEM conta emme işli gaz kelebeği işli oem hepsi aem cai 63 egsoz..
2-3-4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vjGuASf24CY)
turbo ies le olan deneme.yaptığım denemelerde beni en cok şaşırtan arabadır turbo ies maşALLAH bir an olsun kopmadı
Turbo iesle denerkenki speclerim
kapak var işli OEM conta emme işli gaz kelebeği işli oem hepsi aem cai 63 egsoz oem beyin
TypeR vs Civic Turbo ies - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iFXwPn27v_s)
palakasını bilmediğim iki tane s2000 kelalper kankam biliyor tanıyor :D onla beraber gitmiştik:)
kamerayı tam yerleştirememişim :D
s2000 lerde filtre egsoz var
TypeR vs S2000 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kkx9jiMJ5VE)
TypeR vs S2000 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8Y5Nlv4V5cg)
ba typer la enes kankamla olan bi denemem var
burdada debriyajım tamamen bitti ataşehirden zorla eve götürdüm arabayı specler ise mugen daha yeni takmıştım enes'e cok rica ettim sağ olsun kırmadı beni denedi bu denemeden sonra stage2 debriyaj takıp hka ile denedik
soldaki typer benim sağdaki enes panpiş o akşam cok yakın gittik gayet zevkli olmuştu enesle hakkatten deneniyor
TypeR vs TypeR - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kqBS0yzPoAc)
bu videoda hka typer la olan denemelerimiz
burdaki speclerim:kapak,oem emmeyi tekrardan tasarladım,oem gaz kelebeği,mugen ecu
hka typer&japantuner typer - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/hka-typerjapantuner-typer_2328700.htm)
Japantuner Hka typer - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/japantuner-hka-typer_2328702.htm)
iyi seyirler arkadaşlar yorum yaparken lütfen kırıcı olmıyalım metal için.
nakayama
24-11-2011, 18:15
Maşallah abi çok iyi gidiyor araban kpro headers vs olsa düşünemiyorum..
edo typer
24-11-2011, 18:16
butun araclara masallah..
japan kazasız belasız ıns aracının yururunu cok begenıyorum.. ben nadır typer begenırım:) ama tekrardan masallah zımba gıbı ALLAH nazarlardan korusun ıns
bugra_0101
24-11-2011, 18:17
Maşallah maşallah :)
abdullah songür
24-11-2011, 18:18
maşallah
tekerinize taş degmesin
Maşallah Kankaa
Ilk vıdeoya bittim :)
E ama hep sen geçmişsin:D
aynen yürürünün maşallahı var , allah kaza bela vermesn.
tuner faruk
24-11-2011, 18:34
Maşallah Allah nazarlardan saklasın :)
Skyhawk34
24-11-2011, 18:44
maşallah Allah kaza bela vermesin...
Eyup Duygun
24-11-2011, 19:00
Hey maşallah el emegi göz nuru olmuş bu (: (:
İlk video da sesler çok iyi,kazasız belasız..
Hahaaa yavrm masallah masallaaaah her yere em type r :) ben sonrasiyla daha cok ilgileniyorummm :)
ocean0636
24-11-2011, 19:08
Masallah, turgayinda dedigi gibi k-pro ve headers sonrasi fena olurr
Maşallah kankacım cok güzel denemeler.
Maşallah çok güzel yürüyor kazasız belasız.
Maşallah kanka güzel gidiyor araban :)
masallah morukcum masallah.
maşallah çok hızlı bunlar :D
by serçe
24-11-2011, 19:41
maşallah ....
herşey oem ama araba sanki aftermarkt ürünle dolu:D
Ucuza kaliteli uçmanın keyfi PPRMotosport hauhauhau :D:D
Masallah Typer candir tadi cokk baska be ya :)
Birde insanım diye geziniyorsun ortalıkta:)
bi port polish işim var sonra içinden geçicem :D
Viper_Si
24-11-2011, 20:00
maşallah speclere göre güzel
maşallah polisher nazar değmesin :) kproya karşıyız diyosun :D
ayrıca bikaç video eksik burda ya onları da eklemiycen mi abi anladın sen hangileri olduğunu.
bLackModeL
24-11-2011, 20:26
abi harıkalar yaratmısın sen yaa bayıldım videolara emegine saglık tıp tıp damlayan terine saglık ..
İBRAHİM_MEY_GTİ
24-11-2011, 20:27
ben böle bişey görmedim hay maşallah polish kralı:) ilk video kitledi beni onasıl 2 dir 3 tür anlamadım:)vitesine kuvvetttttt:):)
BMK TypeR
24-11-2011, 20:41
Maşallah kardeşim, Hızlı TypeR:)
maşallah düldüle kaan abi :D
masallah kaan, headers ne var aracta
chiefkadir
24-11-2011, 21:29
Haddinden fazla gidiyo maşallah Kaan eline sağlık...
Güzel insanın arabasıda güzel gider. Emek vermiş kardeşim belli :)
Maşallah kem gözlerden korusun kazasız belasız .. Eskiden typer sahipleri ilk iş filtre headers alırdı . Simdi kapaklarıı Kaan a versinler . Ben olsam öyle yaparım .
Maşallah. Bütün videoları da zevkle izledim. Sesler çok güzel. Turbo iES'i de kutlamak gerek.:)
mechanic
24-11-2011, 22:06
maeşallah. emek ortada..
yannız 3. sayfaya gelmişiz henüz patırtı çıkmamış şaşırdım doğrusu :D
Bu arabanın bu kadar iyi gitmesi, senin işini ne kadar düzgün ve başarılı yaptığının göstergesidir Kaancım
Maşallah, aracın gerçekten çok iyi yürüyor :)
EDIT: Bi kpro bide headers alsan o zaman şenlik olacak :hehe: Artık hak ediyor araban bence :) :)
Patirti cikmazki videolar ortada kimsede atar gider yapmiyo :D honda geri cagirmassa iyi kaanin type r i :D biz nasi yapamadik bunu bole adam bizim parcalarla neler yapmis diye :D
onursoytam
24-11-2011, 22:21
maşallah kaancım ellerine kollarına sağlık
diğer araclarında maşallah ı var.
Juggernaut
24-11-2011, 22:21
Maşallah kağan oğlan:D
Abi maşallah cok güzel devirleniyor maşallah aracın
onursoytam
24-11-2011, 22:37
kanka yeni speclerinle ilgili biraz bilgi verirmisin :D
masallah 41 kere cok guzel gıdıyor cıdden,Allah nazarlardan saklasın :)
percussionali
24-11-2011, 23:09
kardeşim maşşallh kazasız belasız inşallh çok güzel yürüyo aracın bide zayıflayıp boyunu kısaltırsan daha hızlı olur EM typer valla bak 2.m boy:eek: neİiy 2.mertermi :eek:130kg adam neİiy 130 kg:eek: mı anaaaam yürüyomu la o:D
Alicanrs
24-11-2011, 23:20
wayy kardeşim benim maşallah em typera ve denediğin tüm araçlara bu kdr iyi yürümesi işçiliğini ortaya çıkarıo bencede Allah kaza bela vermesin Sırıkkk :D ama dıtdıt dııııtt yapma:D
Maşallah çok iyi alet. Alican olm eleğe dönmüşün la videolarda :D İnsan biraz da olsa tutunur :D Bi de benim RS' e *** atıyosunuz :D
Alicanrs
24-11-2011, 23:45
Maşallah çok iyi alet. Alican olm eleğe dönmüşün la videolarda :D İnsan biraz da olsa tutunur :D Bi de benim RS' e *** atıyosunuz :D
zuahahaha :D:D aynen 30 boy oluo rs'ler yürümüo abi diyorum dinletemiorm :D
zuahahaha :D:D aynen 30 boy oluo rs'ler yürümüo abi diyorum dinletemiorm :D
Okanın CAI' sinden yapsaydın 3 boy alırdın kafadan o belki seni kurtarırdı :D
Alicanrs
24-11-2011, 23:47
Okanın CAI' sinden yapsaydın 3 boy alırdın kafadan o belki seni kurtarırdı :D
yok napsan yürümüo bu araçlar binilmez :D:D Kaanın kornasına hastaym dıtdıtdıt minibüsçü styla:D vol.2 ne zmn abi :D
Maşallah kanka.
Gayet sıkı yürüyor :)
Cliosportve
25-11-2011, 00:49
Maşallah siyah canavara
Speclerinin üstünde gittiği zaten ap açık
Tebrikler adam yapmış
maşallah seside güzel gidişide :)
Trance-R
25-11-2011, 01:24
maşallahı var :)
kazasız belasız , emek ve ellerinize sağlık ;)
Maşallah abi çok güzel gidiyo :)
Allah kaza bela vermesin.
abi maşallah ses olsun gidiş olsun, el emeği göz nuru resmen :)
Canlı makina, maşallah...
Maşallah, canlı makina :)
B.Aktepe
25-11-2011, 05:51
Masallah kaan; ellerine saglik daha da iyi olur insallah.
YavuzNaz
25-11-2011, 07:42
hacı abi ilk video müthiş, Allah kaza bela vermesin alet gergin :D
bahadı-R
25-11-2011, 07:46
Allah kaza bela vermesin kardeşim, yanlız bazı denemelerde kamera yoktu sanırım :)
kaan masallah kanka ellerıne saglık walla bılınclı kullanıcısın işni iyi bılıyosun, mazeme lıstene bakıyorum kayda deger bısey yok ama arac doluları gecmiş. insallah daha ıyı olur.
ne ukraynayamaı gidelim yok canım sende hee :D:D:D:D
kaancım,maşallah sesinden bile çok belli ediyor bu arabaya yapılacak herşeyin helal olduğunu ;) rodajım bitince bana bir roll lütfeder misin kanka ;))
kanashibari
25-11-2011, 08:14
Maşallah güzel olmuş ;)
Low-Rider
25-11-2011, 08:27
maşallah .
kelalper
25-11-2011, 08:31
Speclerimi değiştirmeden önce yaptığım denemeler elimde olan videoları ne zamandır ekliyim diyordum bilgisayarda bulabildiklerim bunlardı aracın speclerini hemen hemen herkez biliyo ama yinede tabi video video belirtiyim :D
ilk olarak şöle bi otobana cıkış 2-3-4 videomuz var :)kavacık yolunun en cok saran yeri:)bu videoda specler
kapak var işli OEM conta emme işli gaz kelebeği işli oem hepsi aem cai 63 egsoz..
2-3-4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vjGuASf24CY)
turbo ies le olan deneme.yaptığım denemelerde beni en cok şaşırtan arabadır turbo ies maşALLAH bir an olsun kopmadı
Turbo iesle denerkenki speclerim
kapak var işli OEM conta emme işli gaz kelebeği işli oem hepsi aem cai 63 egsoz oem beyin
TypeR vs Civic Turbo ies - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iFXwPn27v_s)
palakasını bilmediğim iki tane s2000 kelalper kankam biliyor tanıyor :D onla beraber gitmiştik:)
kamerayı tam yerleştirememişim :D
s2000 lerde filtre egsoz var
TypeR vs S2000 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kkx9jiMJ5VE)
TypeR vs S2000 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8Y5Nlv4V5cg)
ba typer la enes kankamla olan bi denemem var
burdada debriyajım tamamen bitti ataşehirden zorla eve götürdüm arabayı specler ise mugen daha yeni takmıştım enes'e cok rica ettim sağ olsun kırmadı beni denedi bu denemeden sonra stage2 debriyaj takıp hka ile denedik
soldaki typer benim sağdaki enes panpiş o akşam cok yakın gittik gayet zevkli olmuştu enesle hakkatten deneniyor
TypeR vs TypeR - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kqBS0yzPoAc)
bu videoda hka typer la olan denemelerimiz
burdaki speclerim:kapak,oem emmeyi tekrardan tasarladım,oem gaz kelebeği,mugen ecu
hka typer&japantuner typer - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/hka-typerjapantuner-typer_2328700.htm)
Japantuner Hka typer - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/japantuner-hka-typer_2328702.htm)
iyi seyirler arkadaşlar yorum yaparken lütfen kırıcı olmıyalım metal için.
evet o akşam s2000ler denemeye çıktığında çıkmıştık ama onlara konulu oldu arabalar stocktu. Benimlede konulu olmuştu. :D Sonu kötüydü o akşamın. Hatırlamak istemiyorum.
maşallah kaanım tabuları yıkan bı araban var.:D kazasız belasız olsun:)
Masallah kanka haddinden fazla iui insalllah hep bole emeginin karsilini alirsjn
salih_560
25-11-2011, 08:51
maşallah cok güzel kazasız belasız ...
PPR engineering
25-11-2011, 09:01
Allah kaza bela vermesin kardeşim, yanlız bazı denemelerde kamera yoktu sanırım :)
coğunda var aslında kanka :D var bi bu kadar daha ama ekleriz onlarıda..
PPR engineering
25-11-2011, 09:03
evet o akşam s2000ler denemeye çıktığında çıkmıştık ama onlara konulu oldu arabalar stocktu. Benimlede konulu olmuştu. :D Sonu kötüydü o akşamın. Hatırlamak istemiyorum.
kel kankam arabalar filtre egsozduda sen o akşam deneme sayılmazki arabanın içinde o kadar kişi vardı izlemeye gelmiştin ya :)sen onu deneme sayıyosan kendine ayıp edersin :D
o kendinden ağır tesisatı bi sök neler oluyo:)
PPR engineering
25-11-2011, 09:06
kaan masallah kanka ellerıne saglık walla bılınclı kullanıcısın işni iyi bılıyosun, mazeme lıstene bakıyorum kayda deger bısey yok ama arac doluları gecmiş. insaşşak daha ıyı olur.
ne ukraynayamaı gidelim yok canım sende hee :D:D:D:D
typer la gidicez haberin var dimi ordaki arabalarla denemeye ciddiyim gemi ile gidicez bu o tarafa olan türk plakalı arabayla 3 çıkartmam olucak :D
sağol kanka ALLAH razı olsun..
Kaan sen bu işi biliyorsun :) ALLAH kaza bela vermesin ....
-HAKTAN-
25-11-2011, 09:11
Maaşallah Kaan ellerine sağlık
Kaan çok şükür şu videoları izleyebildim, Gari Kayseriye gelme waktinde geldide geçiyo Haberin olsun:) Ellerin dert görmesin..
Bİİ TANE :))
Kaan abi maşallahı var aracının dahada iyi olur inşallah.Kazasız belasız sürüşler :)
typer la gidicez haberin var dimi ordaki arabalarla denemeye ciddiyim gemi ile gidicez bu o tarafa olan türk plakalı arabayla 3 çıkartmam olucak :D
kanka bizde gelelim sen asfaltta bizde otel odalarında yarışır ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz :D
kelalper
25-11-2011, 09:30
kel kankam arabalar filtre egsozduda sen o akşam deneme sayılmazki arabanın içinde o kadar kişi vardı izlemeye gelmiştin ya :)sen onu deneme sayıyosan kendine ayıp edersin :D
o kendinden ağır tesisatı bi sök neler oluyo:)
sen buradan laf yetiştireceğine telefonlarıma cevap ver lömbürdek hazır müşteri arıo burada. :D
PPR engineering
25-11-2011, 09:38
kanka bizde gelelim sen asfaltta bizde otel odalarında yarışır ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz :D
hahah otel odalarına ne gerek var evimiz var orda ceco da öle kendinizi kaybederseniz ben sizi nasıl toparlarım diye düşünüyorum..
şaka bir yana cidden götüreceğim arabayı bir integra typer var hemen deniyeceğim birde cellica gts var baya iddalı araçlar devamlı kalavyeden giderleşiyoruz hayır o değil arabaların kapaklarınıda ben yaptım ne b... yiycem hahahah
eyvahhh bende bundan korkuyodum :D aracın arkasına yatak yorgan atalım kanka sen denerken bende arkada denerım kendımı :D:D
hahah otel odalarına ne gerek var evimiz var orda ceco da öle kendinizi kaybederseniz ben sizi nasıl toparlarım diye düşünüyorum..
şaka bir yana cidden götüreceğim arabayı bir integra typer var hemen deniyeceğim birde cellica gts var baya iddalı araçlar devamlı kalavyeden giderleşiyoruz hayır o değil arabaların kapaklarınıda ben yaptım ne b... yiycem hahahah
:beuj::icon_wack:soru: işin zor kaancımmm :D
edit : konuyu çip etmeyelim kanka aksam atla gel konusuruz
34tb9544
25-11-2011, 10:05
Maşallah güzel yürüyor kanka gokiyle alicak öldürdü beni yaa ditdit diiiiittt hahaahaahaha:)
çok iyi maşallah ellerinize sağlık :)
H22Power
25-11-2011, 11:04
Ukrayna nın araba denemeleri mi meşhurmuş? :D
coğunda var aslında kanka :D var bi bu kadar daha ama ekleriz onlarıda..
benimle denediğin videoyuda ekle çeşit olsun ahahah :hehe:
Harika olmuş ilk video hastasını tedavi eder maşallah :)
Maşallah Kaan pek güzelmiş aracın.
kaancım maaşşallah kardeşim. ellerine emeğine sağlık. daha iyi olur inşaallah...
PPR engineering
25-11-2011, 12:04
benimle denediğin videoyuda ekle çeşit olsun ahahah :hehe:
ekliycem kanka da o video şirketteki bilgisayarda var ordan elamanı kaldırırsam ekliycem onuda..:D
Ukraynaya yarışmaya gidecekmişşşşşş... Ben de yedimmm...
İnsan bari müze kale gezecem derrr :D
PPR engineering
25-11-2011, 12:06
Ukraynaya yarışmaya gidecekmişşşşşş... Ben de yedimmm...
İnsan bari müze kale gezecem derrr :D
gittim daha önce 2007 de 2008 yine gideruk dayı :D
PPR engineering
25-11-2011, 12:07
Maşallah Kaan pek güzelmiş aracın.
çok teşekkür ederim hocam:)
PPR engineering
25-11-2011, 12:08
butun araclara masallah..
japan kazasız belasız ıns aracının yururunu cok begenıyorum.. ben nadır typer begenırım:) ama tekrardan masallah zımba gıbı ALLAH nazarlardan korusun ıns
tesekkür ederim edo beğenmene sevindim bende evonu izliyorum seviyorum videolardan gördüğümüz kadarıyla :)
bu piyasanın içinde olup da kendi aracını yürütemeyen çok adam gördüm, ancak el emeği göz nuru yaptığın typeR'ın tartışmasız iyi gidiyor kaan, yeni specler sonrası deneme videolarını merakla bekliyorum.
PPR engineering
25-11-2011, 12:13
Güzel insanın arabasıda güzel gider. Emek vermiş kardeşim belli :)
Maşallah kem gözlerden korusun kazasız belasız .. Eskiden typer sahipleri ilk iş filtre headers alırdı . Simdi kapaklarıı Kaan a versinler . Ben olsam öyle yaparım .
abi çok teşekkür ederim sağolasın :)
Kapakçı kaan maşallah :) :D
Ellerine sağlık . ;)
by_hayali
25-11-2011, 13:07
maşallah kapakçı :) gerçekten süpriz bi typer yaptın kardeşim
PPR engineering
25-11-2011, 13:28
bu piyasanın içinde olup da kendi aracını yürütemeyen çok adam gördüm, ancak el emeği göz nuru yaptığın typeR'ın tartışmasız iyi gidiyor kaan, yeni specler sonrası deneme videolarını merakla bekliyorum.
sağol ozan cım iyi düşüncelerin için çok teşekkür ederim.. şanzumanım bozuk onuda bi yapalım ondan sonra cıkıcaz yine inşALLAH
PPR engineering
25-11-2011, 13:41
maşallah kapakçı :) gerçekten süpriz bi typer yaptın kardeşim
eyvallah cok tesekkür ederim kanka:D
Öncelikle tebrikler. Allah araçlarınıza kaza bela vermesin?
Merak ettiğim şu; S2000 ile olan denemelerinizde de sadece kapak, emme, kelebek polish işlemleri mi mevcut araçta, beyin v.s var mı? Araç muazzam yürüyor, Allah nazardan saklasın. Emeğinize sağlık.
PPR engineering
25-11-2011, 16:53
Öncelikle tebrikler. Allah araçlarınıza kaza bela vermesin?
Merak ettiğim şu; S2000 ile olan denemelerinizde de sadece kapak, emme, kelebek polish işlemleri mi mevcut araçta, beyin v.s var mı? Araç muazzam yürüyor, Allah nazardan saklasın. Emeğinize sağlık.
beyin yok hayır.polish denemez o işleme parlatma değil yani:) head work :) desek dahi iyi olur biraz farklı işlemler alışılmışa gelenin dışında göz kararı değil hesaplayarak yaptığımız şeyler.:)teşekkür ederim beğenmene sevindim.
pepecura
25-11-2011, 17:03
maşallah :)
Ek.Civic_Spoon
25-11-2011, 17:11
maşallah kaan gerçekten nokta olmuş aracın bu setupına göre aslında setup bile denmez alayı oem malzeme kazasız belasız nazar değmesin inşAllah .. :)
Maşallah Kaan oğlan :D kazasız belasız İnşallah.
PPR engineering
25-11-2011, 17:56
Maşallah Kaan oğlan :D kazasız belasız İnşallah.
öner oğlan sağol teşekkür ederim:)
PPR engineering
25-11-2011, 18:00
dadlım 41 kere maşallahh
dadlum cok sağol:)
dııııttt dııııttt dadadadaatttttt
ausıfhsaıfjdfd
PPR engineering
25-11-2011, 18:12
dııııttt dııııttt dadadadaatttttt
ausıfhsaıfjdfd
bu gece cıkarım kunefe varsa :D sabah kızdım kendime neden gidip yemedim diye :D
PPR engineering
25-11-2011, 18:14
maşallah kaan gerçekten nokta olmuş aracın bu setupına göre aslında setup bile denmez alayı oem malzeme kazasız belasız nazar değmesin inşAllah .. :)
çok sağol kardeşim beğenmene sevindim
bu gece cıkarım kunefe varsa :D sabah kızdım kendime neden gidip yemedim diye :D
gece haber ederim kanka tatlı krizimin vurması gerek :D:D:D %70 ihtimal gideriz ama
olm şacid kral açtı telefonu
dedim sen kimsin
ben babasıyım
vay sacid kral napıyosun pampa
iyi pampiş sen nasılsın dedi
:D:D:D
PPR engineering
25-11-2011, 18:19
gece haber ederim kanka tatlı krizimin vurması gerek :D:D:D %70 ihtimal gideriz ama
olm şacid kral açtı telefonu
dedim sen kimsin
ben babasıyım
vay sacid kral napıyosun pampa
iyi pampiş sen nasılsın dedi
:D:D:D
sacit kral uyandırdı kalk lan dedi :D ne oluyo dedim gökhan diye bi kopuk aradı seni malak gibi yatma salonda dedi :D
PPR engineering
25-11-2011, 18:56
masallah kaan, headers ne var aracta
eser headersı oem ama şöle 4-1 kısa ya ben onu kesip biçip long 4-1 headers yaptım
beyin yok hayır.polish denemez o işleme parlatma değil yani:) head work :) desek dahi iyi olur biraz farklı işlemler alışılmışa gelenin dışında göz kararı değil hesaplayarak yaptığımız şeyler.:)teşekkür ederim beğenmene sevindim.
Eyvallah. Zaten bu gidişi görünce yapılanları sadece polish olarak nitelendirmek çok yanlış olur. Ama yinede oem parçalar üzerinde yapılan çalışmalarla elde edilen böyle bir sonuç kesinlikle maaşallahlık. Eline sağlık. ;)
kickboxer
25-11-2011, 20:55
binbir zorlukla bulduğum v4 kapaklarımı gözüm kapalı teslim edecek kadar güveniyorum bu adamn yaptıgı ıse mal gıbı degıl okuyup arastırıp sureklı ınsanları dınleyp bılmedıklerını ogrenmeye calısarak en önemlisi elindeki aletlerin yeterliliğiyle yetinmeyip sürekli daha iyi işçilik için daha farklı aletler alan bırısı :D adamsın kardeşim maşallah
bitince deniyelim mi:D:D:D
maş. süper gidiyo araç Allah nzardan saklasın :)
GokhanErol
25-11-2011, 23:09
hey maşAllah fena gidiyo kazasız belasız abicim...:)
PPR engineering
26-11-2011, 08:49
hey maşAllah fena gidiyo kazasız belasız abicim...:)
sağol gökhancım cok tesekkür ederim:)
PPR engineering
26-11-2011, 08:53
binbir zorlukla bulduğum v4 kapaklarımı gözüm kapalı teslim edecek kadar güveniyorum bu adamn yaptıgı ıse mal gıbı degıl okuyup arastırıp sureklı ınsanları dınleyp bılmedıklerını ogrenmeye calısarak en önemlisi elindeki aletlerin yeterliliğiyle yetinmeyip sürekli daha iyi işçilik için daha farklı aletler alan bırısı :D adamsın kardeşim maşallah
bitince deniyelim mi:D:D:D
kanka cok teşekkür ediyorum amacım tek kulvarda devam etmek biliyosun 15 işe birden saldırmak değil herşeyi değil tek bi şeyi yapmak istemişimdir hep o yüzden yoğunlaşıyoruz seviyoruz ne diyim :)
PPR engineering
26-11-2011, 08:55
maş. süper gidiyo araç Allah nzardan saklasın :)
çok teşekkür ederim.amin
Eyvallah. Zaten bu gidişi görünce yapılanları sadece polish olarak nitelendirmek çok yanlış olur. Ama yinede oem parçalar üzerinde yapılan çalışmalarla elde edilen böyle bir sonuç kesinlikle maaşallahlık. Eline sağlık. ;)
teşekkürler tekrardan sağolasın.
eser headersı oem ama şöle 4-1 kısa ya ben onu kesip biçip long 4-1 headers yaptım
maşallah kaan:icon_tup: peki headers ı uzatmak güç artışı sağladımı?
Murat Özcan
26-11-2011, 10:17
maşallah tum araclara
life is life
26-11-2011, 10:42
maşallah kardeşim.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
Maşallah yürümüyo koşuyo resmen Allah nazardan korusun
PPR engineering
26-11-2011, 12:31
maşallah kaan:icon_tup: peki headers ı uzatmak güç artışı sağladımı?
çok daha iyi oldu dynoya tabiki cıkmadım ama en azından denemelerimden farkı biliyorum..:)cok sağol teşekkür ederim..
PPR engineering
26-11-2011, 12:32
Maşallah yürümüyo koşuyo resmen Allah nazardan korusun
çok teşekkür ederim.amin
çok daha iyi oldu dynoya tabiki cıkmadım ama en azından denemelerimden farkı biliyorum..:)cok sağol teşekkür ederim..
maşallah reiz sen bu işi biliyosun zaten portpolish inede dicek yok allah nazarlardan saklasın
kanka cok teşekkür ediyorum amacım tek kulvarda devam etmek biliyosun 15 işe birden saldırmak değil herşeyi değil tek bi şeyi yapmak istemişimdir hep o yüzden yoğunlaşıyoruz seviyoruz ne diyim :)
başarılarının sırrı bu galiba :)
maşallah abi eline emeğine sağlık çok iyi işler çıkarıyorsun takip ettiğim kadarıyla.
cok guzel cevırıo ya, kprosuz ctrlerın sesınede hastayım:D maşallah..
PPR engineering
26-11-2011, 12:52
başarılarının sırrı bu galiba :)
maşallah abi eline emeğine sağlık çok iyi işler çıkarıyorsun takip ettiğim kadarıyla.
sağol kardeşim.tek kulvar her zaman iyidir profesyonelleşiyosun aynı işte :)
maşallah reiz sen bu işi biliyosun zaten portpolish inede dicek yok allah nazarlardan saklasın
estafurullah.teşekkür ederim düşüncelerin için tekrardan.
maşallah kardeşim.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..
çok teşekkür ederim.amin cemil cümlemize.
maşallah tum araclara
sağol murat.
SEÇKİN172
26-11-2011, 13:53
sen napmışsın yaha :) maşallah :)
masallah pampısım typer a senın yaptıgın araba mermı olur kanka sağol yc 106 mı da elıne saglık buarada clio rs astra gsı 206 rc lere duyurulur yrb sabah şeker pınar a denemek isteyenler ulaşşın pampıs senden bana h. kızılkurt yc 106 ve sbl 306 nın sahıbı
Hey maşallah abi çok sıkı gidiyo.
VTec_king
26-11-2011, 18:14
Maşallah Kaan Kazasız Belasız
Onur typer
26-11-2011, 18:36
noktaaaa..... sabırsızlanıorummmmmm noktaaaaa
maşallah kardeşim bide job la video olsaydı tam olurdu:):)
PPR engineering
26-11-2011, 19:54
maşallah kardeşim bide job la video olsaydı tam olurdu:):)
eyvallah abi off road a mı sardın job benim arabanın en yakın arkadaşıydı en cok onla gazlamıştır
PPR engineering
26-11-2011, 19:55
noktaaaa..... Sabırsızlanıorummmmmm noktaaaaa
:d:d:d:d:d
eyvallah abi off road a mı sardın job benim arabanın en yakın arkadaşıydı en cok onla gazlamıştır
napalım kaan en güzeli yaa..kırldı derdi yok erken bastın derı yok..hacim derdi yok HP derdi yok.;)maşallah sanada kardeşim yapmişsin yine yapacağini..
maşallah kaan rahat devirleniyor araba..diğer araçlara da maşallah :)
............................
Maşallah Kaan beğendim güzel çeviriyo..
Takurworx
30-11-2011, 00:15
Patron araba zımba gibi maşallah bikaç işin daha var onla ondan sonra ver bana da ben yürütiyim biraz :)
noktaaaa..... sabırsızlanıorummmmmm noktaaaaa
Sen bu saate kadar bekle sonra sabırsızlanıyorum die tavuk gibi çırpın :) noktaaa
PPR engineering
30-11-2011, 07:27
Maşallah Kaan beğendim güzel çeviriyo..
sağol cengiz beğenmene sevindim kardeşim:)
PPR engineering
30-11-2011, 07:28
Sen bu saate kadar bekle sonra sabırsızlanıyorum die tavuk gibi çırpın :) noktaaa
gözlük süper:D :D
PPR engineering
30-11-2011, 07:29
Patron araba zımba gibi maşallah bikaç işin daha var onla ondan sonra ver bana da ben yürütiyim biraz :)
aynen konuştuğumuz gibi...:D:D sağolasın..
PPR engineering
30-11-2011, 07:33
maşallah kaan rahat devirleniyor araba..diğer araçlara da maşallah :)
alper sağol teşekkür ederim.
maşallah gidişi çok iyi bide kpro falan olsa sarmaktan gitmeyecek :)
Onur typer
30-11-2011, 08:21
beklemek ıyıdır ınce hesaplar :) muradımıza erıcez işte
_muhaRRem
30-11-2011, 08:39
maşallahh maşallah
Senin yüreğin güzel Kanka..
pardon da nasıl olcak böyle :)
Maşallah 41 bin kere verilen emeğin karşılığı bu olsa gerek...
Allah nazardan korusun...
nissan200sx
10-12-2011, 12:43
maşallah araçlara
tlgylmz106
10-12-2011, 12:48
Harika valla maşallah tüm makinelere
maşALLAH maşALLAH..hızlımıyım doğrumu bu :D
PPR engineering
12-12-2011, 15:47
arkadaşlar herkeze tek tek teşekkürler...adnan oktar gercekten cok mütevazi cok efendi ve very sweeteee woman you :D:D gerçekten doğrumu bu hızlımıyım :D:D ALLAH sana daha iyisini nasip etsin inşALLAH mert'cim
maşALLAH maşALLAH..hızlımıyım doğrumu bu :D
speclerinin en yavaşı
eg 1.5 ex lerin en hızlısısın kanka :D
Sana da gider kapakçı. Deneyek :D
vtecburac
12-12-2011, 17:25
maşallah kaan son zamanlarda zevkle izlediğim bi typer ses olsun vites geçişleri olsun kusursuz :)
BA typerıda çok begenıyorum onada maşallah:)