Speclerimi değiştirmeden önce yaptığım denemeler elimde olan videoları ne zamandır ekliyim diyordum bilgisayarda bulabildiklerim bunlardı aracın speclerini hemen hemen herkez biliyo ama yinede tabi video video belirtiyim![]()
ilk olarak şöle bi otobana cıkış 2-3-4 videomuz varkavacık yolunun en cok saran yeri
bu videoda specler
kapak var işli OEM conta emme işli gaz kelebeği işli oem hepsi aem cai 63 egsoz..
2-3-4 - YouTube
turbo ies le olan deneme.yaptığım denemelerde beni en cok şaşırtan arabadır turbo ies maşALLAH bir an olsun kopmadı
Turbo iesle denerkenki speclerim
kapak var işli OEM conta emme işli gaz kelebeği işli oem hepsi aem cai 63 egsoz oem beyin
TypeR vs Civic Turbo ies - YouTube
palakasını bilmediğim iki tane s2000 kelalper kankam biliyor tanıyoronla beraber gitmiştik
kamerayı tam yerleştirememişim
s2000 lerde filtre egsoz var
TypeR vs S2000 - YouTube
TypeR vs S2000 - YouTube
ba typer la enes kankamla olan bi denemem var
burdada debriyajım tamamen bitti ataşehirden zorla eve götürdüm arabayı specler ise mugen daha yeni takmıştım enes'e cok rica ettim sağ olsun kırmadı beni denedi bu denemeden sonra stage2 debriyaj takıp hka ile denedik
soldaki typer benim sağdaki enes panpiş o akşam cok yakın gittik gayet zevkli olmuştu enesle hakkatten deneniyor
TypeR vs TypeR - YouTube
bu videoda hka typer la olan denemelerimiz
burdaki speclerim:kapak,oem emmeyi tekrardan tasarladım,oem gaz kelebeği,mugen ecu
hka typer&japantuner typer - Car Videos on StreetFire
Japantuner Hka typer - Car Videos on StreetFire
iyi seyirler arkadaşlar yorum yaparken lütfen kırıcı olmıyalım metal için.