Orijinalini görmek için tıklayınız : Si sorgulama
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
Silence45
30-06-2014, 09:47
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hastasindan-temiz-masrafsiz-si-doch-169827899/detay)
bilgisi olan var mı acaba?
metar_07
30-06-2014, 16:11
167672540 ilan numaralı arac benim arkadaşlar aileye yeni üye geldiği için satıyorum. ilgilenen arkadaşlar varsa konusalım...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hastasindan-temiz-masrafsiz-si-doch-169827899/detay)
bu araba yaklaşık 1, 1,5 senedir ilana girip çıkıyo.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tertemiz-sedan-doch-si-manuel-klimali-fiyat-dustu-bu-hafta-son-169819691/detay)
Bu araca bakmaya giden gören bilen varmı ?
halen duruyor ilanı demekki satılmamış ?
Umut melek
02-07-2014, 10:37
Conta değişikliği olmuş bn ilgileniyordum bi ara satıldı abi demişti çocuk sonra gitmişler göstermeye arabayı öyle kalmış sanırım furkan varlık çocuğun adı öyle hatırlıyorum arkadaşlar
ben baktım dün gece araca :)
arac guzel duzgun duruyor,içi filan temiz hersey yerlı yerınde.
dıştan bi temızlık boyası yaptırmıs arkadas, boyasıda güzel.Dİ gece öyle gördum yanı.
arkadan ufak bı tıklaması olmus, ama havuzda fılan bsey yok,sol tarafnda 1 karıs ıslem war.bide bagaj kılıdının oldugu yerde duzeltme olmus.ama dedıgım gıbı buyuk bsey degıl.
panel ın etıketılerı fılan yok ama gece anlayamadm ben degııp degısmedıgını. kaput fılan orjınal.
araba genel olarak guzel yani.
hb arıyoduk ama bulamycz sanırım bnde alabilirim bu aracı.
By_MuGeN
02-07-2014, 13:04
bu si lerin sonu ne olacak fiyatlar nereye gidiyor böyle
güneşbalkan
02-07-2014, 14:42
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tertemiz-sedan-doch-si-manuel-klimali-fiyat-dustu-bu-hafta-son-169819691/detay)
Bu araca bakmaya giden gören bilen varmı ?
Araç güzel duruyor ama bu fiyata olması biraz garip geldi diğer fiyatlara göre
kim aldı acaba zaten durması hataydı :D
si lar tam bir arap saçına döndü.. :D
Onur Fatih
03-07-2014, 01:35
aynen 25 yaşındaki arabalara 20 bin isteyenler var :) :)
evet var onlardan biride benim :icon_tup:
bloodfast_06
03-07-2014, 12:24
biride benim temizse verir 20 alırım o parayada satarım ! :) hastalıksa hastalık
Walla son 2 3 sayfadir gittigim gordgm arabalari yazdim.
15 binin altindaki araclarda hep 4 5 parca degisen cikti.
Duzgunlerinin 18 olmasi normal oldu artik.
Kimse duzgun aracini 13 14e vermez.
Ben olsam bnde vermem. Herkes 20 yasnda araba edermi pesinde ama malesef ediyor.
Keske etmese herkes istedigi arabaya ulassa ama yapck bsey yok :(
14 15e sase-kule islemsiz arac arayisimiz suruyo :D
Degisen durumu artik goreceli :)
Shinigami
04-07-2014, 01:52
Ben 17500 istedim Beddua içerikli mesajlardan tutun 13 e el sıkışalım diye gelen mesajlara kadar hepsi geldi :) Ama kimse ne gerçekten alıcı olup pazarlığa oturdu ne de arabamı görmeye gelen oldu :D Gelseler neden o kadar istediğimi görecekler de zaten :D Neyse ilandan da düştü zaten... Kimseye zorla araba satmıyor kimse... 20 yaşındaki araba geyiği eskiyeli seneler oldu zaten :) Demem o ki 17-18 istiyoruz ama harcadığımız (kendi adıma konuşuyorum) 21-22 ye gidiyor. Biz severek binenleriz... Al-satcıları bilmem... Piyasası daha da yükselsin zararın neresinden dönsek mantığıyla bende isterim 20 :D
Hayır onuda geçtim o kadar masraf yapıyosun adam ona bakmıyoda tutmuş 20 yaşındaki bi arabaya boya varmı diye soruyo :) ölür müsün öldürür müsün :D
ben s2k gösterge takmışım crx dişli takmışım ıvırı zıvırı şuyu buyu bi zahmet isteyeyim yani 20 yide
şu gün göstergeyi satsam 1000 lira para eder
bloodfast_06
04-07-2014, 12:28
Ben 17500 istedim Beddua içerikli mesajlardan tutun 13 e el sıkışalım diye gelen mesajlara kadar hepsi geldi :) Ama kimse ne gerçekten alıcı olup pazarlığa oturdu ne de arabamı görmeye gelen oldu :D Gelseler neden o kadar istediğimi görecekler de zaten :D Neyse ilandan da düştü zaten... Kimseye zorla araba satmıyor kimse... 20 yaşındaki araba geyiği eskiyeli seneler oldu zaten :) Demem o ki 17-18 istiyoruz ama harcadığımız (kendi adıma konuşuyorum) 21-22 ye gidiyor. Biz severek binenleriz... Al-satcıları bilmem... Piyasası daha da yükselsin zararın neresinden dönsek mantığıyla bende isterim 20 :D
kardeşim katılıyorum sana :)
kadir jdm civic
04-07-2014, 13:23
35 HB ye ben 23 yazayım bari varmı bir eşi daha :)
alphaville
04-07-2014, 22:54
Yazın,çizin.Siz 17-20 yazarsanız,vti'lar bana göre 35-40 yazsalar normal karşılarım.Vti'lar her yönden ezer-geçer.17 veren 27'de verir.
Yazın,çizin.Siz 17-20 yazarsanız,vti'lar bana göre 35-40 yazsalar normal karşılarım.Vti'lar her yönden ezer-geçer.17 veren 27'de verir.
27 veren 57 de verir :S
ne guzel hesap
kimsenin burda vti a laf ettiği yokki abi. tabiki vti ezer geçer :)
::ZaFeR::
05-07-2014, 09:42
Benim Si'yı ucuza vermişim demek ki : ) Gerçi boya+kaporta+jant istiyordu o fiyatlara ulaşması için.
Resul911
05-07-2014, 10:41
bende çok masraf ettim ama değerine bilecek birisine daha hızlısını almak için 17bine vericem.
bakmaya gelecek kişi almadan gitmez ;)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ba-eg-si-satilik-169847940/detay/)
metar_07
05-07-2014, 11:09
arkadaşlar buraya herkez yazıyo ciziyo ya :::: bende de var degişsensiz temiz kazasız ama bakmaya gelen 3-5 kişi yavaşladı artık bu piyasa
Piyasanın yavaşlamasından ziyade Si ın hastası artık kalmadı olanlar 2 elin parmak sayısını geçmez zaten. bi süreden sonra da zaten si yetmiyo bir üst sınıfa geçmek istiyosunuz falan fistan..
aslanz61
08-07-2014, 22:40
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-sinan-dan-sir-168921221/detay)
bilen eden var mı? temize BENZİYO:soru::soru::soru:
erhanarici18
09-07-2014, 00:05
arkadaşlar buraya herkez yazıyo ciziyo ya :::: bende de var degişsensiz temiz kazasız ama bakmaya gelen 3-5 kişi yavaşladı artık bu piyasa
Sİ değilde DTİ olsaydı 15-20 kişi gelirdi
bence artık piyasa dizelde yap yazılımı bin
6 ay önce arkadaş 1.7 dti aldı 13'e şimdi 15'e alamıyosun
Umut melek
10-07-2014, 19:52
söylenenlere katılıyorum arkadaşlar hemde hepinize:) bnde honda bakmıyorum artık ne biliyim piyasadan mı havadan mi sudan mı anlamadim bide şöyle bişey var 17 18 aynen hakkı aracın ama son günlerde si aramalarına bakıyorum adam aracı 11 etmez gözümde abidik gubidik tamponlar var arabada 17 18 yazıyorlar arabalara baktıkca eg den soğudum resmen suan dizel arıyorum allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ama elbette yine dönüp dolaşıp dizelden sonra honda alicaz o ayrı konu:)
ben her hondayı sattıgmda diyorum bu sefer honda almıycam bi bakıyorum yıne almısım :)
en son EK kasayı sattıktan snra kesın kararlıydım honda almamaya gittim delsol aldım :D
nası bi tarikata karıstık anlamadım :)
metar_07
11-07-2014, 12:03
:D bi honda ancak başka bi honda alınacaksa satıla biliyor :D
Bad-Fast
11-07-2014, 21:27
Sİ almayı çok isteyen hatta hastası olan biri olarak bu fiyatlar varken farklı hondalarla yola devam etmeyi düşünenlerden oldum bende :)
Sİ almayı çok isteyen hatta hastası olan biri olarak bu fiyatlar varken farklı hondalarla yola devam etmeyi düşünenlerden oldum bende :)
valla abi şöylede bi durum var, 13 e hadi bilemedin 15e si alıyoruz ki ben bu hatayı daha önceki si larımda yaptım. aldıktan bi süre sonra orasını yaptır burasını yaptır cartı curtu 20leri buluyo aşşağı yukarı.. şimdi bu arabayı satarken sıfır masrafsız bi araba vereceksin 13e veya 15e geri satacaksın :) tövbe zora girmediğim sürece satmam..:)
Bad-Fast
13-07-2014, 11:54
aynen oda var tabiki ama bilemiyorsun işte aldığın araç senin baktığın gibi mi cidden :) , bende si da aynısını yaptım bi dünya masraf ettim ama ucuza gitti yine :) , alınca düzgün bişey satmamak lazım zaten en güzeli :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sari-si-gozler-ustunuzde-olacak-171840795/detay)
:ofk:
ıst.da 2-3 hafta önce 13.5 a ilanı wardı 12 ye fılan bırakıodu sahıbı.
eskısehırden 15.5a ilana girmiş.hadi fıyattan bizene ama kazası degısenını yalan soylemeyın bari yaa. :mad:
ne diyceğimi bilemiyorum ya. bu arabayı yakından görün 10 lira verilmez.
eskısehır dısından zaman ve para harcayan adama yazık gunah.
ben daha Sİ fılan bakmıyorum, elınde duzgun si olanlarda 20 den asagı ıstemesın walla, haktır..
arkdslar şu si hakkında bılgısı oln varmı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-satilik-si-166066307/detay)
veya 13 cıvarına baska Sİ önerılerınız varsa alabılırım.
bı ardsm hb si arıyor.
sağ ön hoparlör kapagı eksik motor içi resimleri yok
Ardslar bu araca bugun baktim.
Sag-sol camurluk,kaput,panel degisik.
Yolcu tarafindaki sasede duzeltme var.
Motor ici siyah renk.kapi icleri ve bagaj ici boyali.
Sag arkadan da bi kazasi war.sag arka camurluk bagajla beraber islemli.
Biraz duman atma var.
On koltuklar orj degil.
Aracin bazi yerlerinde curukler mevcut.
Tavan dosemesi otj.degil.garip biseyle kaplanmis.
Sunroof acilirken el yardimi ile destek istiyor.
Klima sokuk durumda parcalari yok.
13 civarina hb si satan eden warsa goreselim bu arada :)
metar_07
15-07-2014, 18:10
yok arkadaşlar!!!! lacivert var bende de yeminle ne podyede ne de motor içinde yada kapı içleri olsun tamamen orj boya degişen yok... ama mantık şu ki 93 model arabaya o para verilmez ?... şükürler olsun sorunsuz gazlamaya devam :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sari-si-gozler-ustunuzde-olacak-171840795/detay)
eskısehırden 15.5a ilana girmiş.hadi fıyattan bizene ama kazası degısenını yalan soylemeyın bari yaa. :mad:
ben daha Sİ fılan bakmıyorum, elınde duzgun si olanlarda 20 den asagı ıstemesın walla, haktır..
milletide kendi gibi salk sanıyo heralde.. arkadaş bence başlığı cenaze si olarak değiştirmeli..
Engin benim aracada baktin :) bizede giydirme valla ben yurure guvenirim hep on panelin siparisini verdim sunroof ayaklarida tamir oldu :D hata kalmiycak bende yirmi isterim :) valla ben les halde aldim ama bir si parasi daha harcadim harciyorum bir cok arkadasim yardimci oldu hala daha devam da etmekteker aractan anlamayan kimseye emanet etmedim honda ferit ve sevtas honda harici elliyen olmadi serdar kardesim siteden onunda destegi cok oldu araba esimin dogumundan sonra komole boyaya gircek kismetse tekirdagdayim sikintidan ilan koydum arayan soran olur diye :)
Engin benim aracada baktin :) bizede giydirme valla ben yurure guvenirim hep on panelin siparisini verdim sunroof ayaklarida tamir oldu :D hata kalmiycak bende yirmi isterim :) valla ben les halde aldim ama bir si parasi daha harcadim harciyorum bir cok arkadasim yardimci oldu hala daha devam da etmekteker aractan anlamayan kimseye emanet etmedim honda ferit ve sevtas honda harici elliyen olmadi serdar kardesim siteden onunda destegi cok oldu araba esimin dogumundan sonra komole boyaya gircek kismetse tekirdagdayim sikintidan ilan koydum arayan soran olur diye :)
yok müdür sen ne dedıysen aracında da geldgmzde onu gördük, harıcı bsey cıkmadı.
ufak tefek masrafları harcycak nakıt ve zamanımız olmadgnda tam anlamyla karar veremedık.ikilemde kaldık acıkcası.
senlık bı problem yok Allah a sukur :icon_tup:
bahçeköyde sedan beyaz orj bir si var bilen varmı ?
bloodfast_06
16-07-2014, 17:12
doğru tespittt :):)
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=171734536&rnd=7996)
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı. Özellikle kayserili arkadaşlardan haber bekliyorum.
Teşekkür ederim
07 hh 867 füme civic hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
bloodfast_06
08-08-2014, 09:00
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-94-si-sade-ve-temizlik-174402607/detay) bilgisi olannnnn ? ?? ? ? ??
abdullah
08-08-2014, 09:28
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-tek-fiyat-174614329/detay)
varmı bilgisi olan extraya göre makul fiyatı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-tek-fiyat-174614329/detay)
varmı bilgisi olan extraya göre makul fiyatı ?
sahibi foruma üye (http://www.techturkey.com/forum/members/4989-svtec.html)
alphaville
09-08-2014, 00:38
19-20 bin liramı vereceksin bloodfast 7-8 daha koy vti al.Şunlara prim yaptırmayın.Midem bulandı bu arabadan artık.Zaten bakmıyorum.Sİ'lar bazı manken kadınlar gibi oldu,elden ele dolaşıyor.Bu si konusu benim için bitti.
pıyasada eskı hondacı kalmadı coluk cocugun elınde honda bakıyorum ıkı kapak tkıp basıp satıyor el ayaga düştü hondacıyım ama nefret ettım bu yuzden hondadan bende satıcam dogrusu saglam araba ama el ayaga çok düştü apaçi gozuyle bakılıyor artık
Onur Fatih
09-08-2014, 00:50
Aynen öyle şahinden inip hondaya binince bu durum çıkıyor ortaya ve şunu da söyleyim ne zaman eg-ek kasa görsem apaci gözüyle bakıyorum bizim burdakiler öyle
şöyle bi durum da var bu si lara 18-20 isteyenler neyin kafasını yaşıyor ciddi bi şekilde soruyorum bu arabalar gerçekten bu fiyatlara satılıyor mu yoksa reklam olsun diye mi ilanda?
Onur Fatih
09-08-2014, 00:53
gidin yumurta kasa accentleri basın aşağı daha iyi
cunku pıyasada gercek hondacı azaldı herkes alsatcı olmus sanayıye gıdıyorum adam soruyr yenımı aldın benıde alsatcı sanıyor yok dıyorum 3 4 senedır bınıyrm dıyorum
Aynen öyle şahinden inip hondaya binince bu durum çıkıyor ortaya ve şunu da söyleyim ne zaman eg-ek kasa görsem apaci gözüyle bakıyorum bizim burdakiler öyle
şöyle bi durum da var bu si lara 18-20 isteyenler neyin kafasını yaşıyor ciddi bi şekilde soruyorum bu arabalar gerçekten bu fiyatlara satılıyor mu yoksa reklam olsun diye mi ilanda?
Bunu bende merak ediyorum cidden 20 yaşındaki araçlara 16-18k para veriliyor mu?
Yoksa herkes keklik peşinde mi? Ya tutarsa.
Arabanin yasi farketmiyor hic bir sekilde kullanim amaci ve aractan beklentiye gore degisir olay simdi bende de si var satayim dedim fiyati uygun yazdim yine aktinda biseyler ariyorlar arayanada ne var ne yok soyluyorum ici rahatolsu diye piyasasi yokki amk spor gazetesi uygun yazdin cabuk satilsin isim gorulsun diye yok arkadas panel degisti diyorum kazadami oldu diyor adam motorun essek kadar resmi var doch motot mu diyor vti koltuk hangi arabanin diyor hee isi bilen cakalda ne olcak 250 300 e o koltuklar var diyor piyasada ne atabalar felegin cenberibden gecmis ben bir si parasi harcadim arabanin uzerine boyasi hosuma gitmiyor boya ister diyorum kendi fikrimi soyluyorum adam vay araba kazalami diyor. Coluk cocugun eline duscek diye vazgeciyorum ama 2 ci araca gucum yetmiyor suan siyah caddebostandaki si benim gecmisi ni pek bilmeden aldim aldigim gibi komple motor yaptim akslarindan en ufak civatasina kadar degistirdim ne var ne yok aksesuarin kralini aldim ama bizim ufakligingelcegini hesaplamadim sirf cocuk icin arac satiyorum ama iste cakal cukal eline duser diye uzuluyorum
Arabanin yasi farketmiyor hic bir sekilde kullanim amaci ve aractan beklentiye gore degisir olay simdi bende de si var satayim dedim fiyati uygun yazdim yine aktinda biseyler ariyorlar arayanada ne var ne yok soyluyorum ici rahatolsu diye piyasasi yokki amk spor gazetesi uygun yazdin cabuk satilsin isim gorulsun diye yok arkadas panel degisti diyorum kazadami oldu diyor adam motorun essek kadar resmi var doch motot mu diyor vti koltuk hangi arabanin diyor hee isi bilen cakalda ne olcak 250 300 e o koltuklar var diyor piyasada ne atabalar felegin cenberibden gecmis ben bir si parasi harcadim arabanin uzerine boyasi hosuma gitmiyor boya ister diyorum kendi fikrimi soyluyorum adam vay araba kazalami diyor. Coluk cocugun eline duscek diye vazgeciyorum ama 2 ci araca gucum yetmiyor suan siyah caddebostandaki si benim gecmisi ni pek bilmeden aldim aldigim gibi komple motor yaptim akslarindan en ufak civatasina kadar degistirdim ne var ne yok aksesuarin kralini aldim ama bizim ufakligingelcegini hesaplamadim sirf cocuk icin arac satiyorum ama iste cakal cukal eline duser diye uzuluyorum
Sizin aracı baktım dün fiyat uygun 92 model olan demi?
12-12500 bırakacaksınız galiba.
Zaten temiz bir SI edeceği fiyat odur.
Siz diyorsunuz ki bir SI parası daha harcadım.
Fakat 18k yazmadınız. Bırakın bir SI parası harcamayı; adam bir jant bir f/h/e yapıyor hoop fiyat oldu 19 bin.
Sizin araç alınır ama işte aile için zor araç.
Yine bekar genç arkadaşlara uygun.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fabrikadan-ciktigi-gibi-orjinal-174797224/detay)
Bilgisi olan var mıdır ?
Onur fatih hayirdir si ler ile bi alip veremediğinmi var ne zaman gorsem bu konuya girip eg leri bokluyorsun
Butun dunya eg kasayi kabul etmis
Hondanin hangi modeli ucuzki si lere laf atiyorsunuz
Sizin aracı baktım dün fiyat uygun 92 model olan demi?
12-12500 bırakacaksınız galiba.
Zaten temiz bir SI edeceği fiyat odur.
Siz diyorsunuz ki bir SI parası daha harcadım.
Fakat 18k yazmadınız. Bırakın bir SI parası harcamayı; adam bir jant bir f/h/e yapıyor hoop fiyat oldu 19 bin.
Sizin araç alınır ama işte aile için zor araç.
Yine bekar genç arkadaşlara uygun.
Temiz bi si 12 bin mi :D
12 bine temiz si olsa burda hondayi boklayanlar kosa kosa gidip alir :)
Gecmis sayfalara bakin daha gecen ay a kadar 15 bin tl ye kdr baktgmz bi dunya si da 4 5 parca degisenli arabalar cikti...12 bine anca ex o da ne kdr duzgun cikarsa artik.
Bu arada yukarda siyah si a bnde baktim.12 ye birakmiyor ardsmz,bencede birakmasin.yazik olur aracina.
Temiz bi si 12 bin mi :D
12 bine temiz si olsa burda hondayi boklayanlar kosa kosa gidip alir :)
Gecmis sayfalara bakin daha gecen ay a kadar 15 bin tl ye kdr baktgmz bi dunya si da 4 5 parca degisenli arabalar cikti...12 bine anca ex o da ne kdr duzgun cikarsa artik.
Bu arada yukarda siyah si a bnde baktim.12 ye birakmiyor ardsmz,bencede birakmasin.yazik olur aracina.
2-3 sene önce en kralı 13tü bunlar yaşlandıkça kondisyonu artıyor.
Yukarıdaki arkadaş 12ye bırakmasada olur 13 istiyor zaten.
kadir jdm civic
11-08-2014, 00:17
Su para etmez yok bu para etmez muhabbetlerini bir geçelim artık.
Kimine göre etmez 94 model araç 7 bındır. birine göre eder 17 18 verir hata swaplarına 35 bın veren var kasa aynı kasa.
Suan lacivert sedan Si me 17 bın veren var vermıyorum...
Aracı satılığa koyduğunda biri çıkıp bu arabayı alıyorsa kimsenin fiyatı kimseyi bağlamaz.
Eg bir tutkudur isteyen biner isteyen binmez. ben ölünceye kadar allah kısmet ederse kapımda bir eg kasa olacaktır.
kadir jdm civic
11-08-2014, 00:29
Asıl mevzu Su aslında.
Uzun zamandır Hondacı olan arkadaşlarımız abilerimiz,
Zamanında temız Si leri civicleri ucuza alıp pahalıya satmışlardır. Temiz iyide para kazanmışlardır. Artık piyasada duzgun Si ler az kaldı. Artık arabanın temiz olması veya değişensiz olması pek önemli degil jant takan yay takan 14 17 arasında rakam yazıyor aracına. hal böyle olunca zamanında 8 10 bin arasında Sİ alan adam kalkıp 17 bın verip Si almaz. böyle olunca tabi onların gözünde temiz Si 10 12 bın tl arasındadır fazlada etmez ama alıp 17 18 bın internete yazar satarda.
Lafım kimseye degildir genel olarak konuşuyorum genel kani budur.
E ee Si ye 17 18 bın veren adamlar neden veriyor bir sürü sebebleri var en cokta hayalleri için veriyorlar.
Onur Fatih
11-08-2014, 00:58
Onur fatih hayirdir si ler ile bi alip veremediğinmi var ne zaman gorsem bu konuya girip eg leri bokluyorsun
Butun dunya eg kasayi kabul etmis
Hondanin hangi modeli ucuzki si lere laf atiyorsunuz
Hee alip veremedigim var evet sen beni gectin ya hani eg ile o gunden beri eg leri cekemiyorum dizel arabayla 60 ta basiyosun 40ta basinca yok vites kacti yok sente atladi bahaneler :)
senin frene bastigin yerde ben gaza basiyodum tum mesele burda
herzaman eniyiSİ :D adamlar 1,4 ieslere 20 bin isterken buneyin kafası laa :D
alın işte bir ön yargı daha hiç şaşırılmayacak bir konu :) dışarda eg ve ek apaçileri çok olduğu için arkadaşlarda bizleri ondan sandı heralde.. 2-3 sene öncesine kadar piyasa yine hemen hemen bu fiyatlardı. emin olun sizdede DÜZGÜN BİR Sİ olsun , TEMİZİNE 12-13 diyen arkadaşlar acaba kendileri kaça satardı o da ayrı bi konu... temiz eg nin fiyatı belli o yüzden doğan slx veya temiz bir şahinin ettiği değeri tartışın :)
Hee alip veremedigim var evet sen beni gectin ya hani eg ile o gunden beri eg leri cekemiyorum dizel arabayla 60 ta basiyosun 40ta basinca yok vites kacti yok sente atladi bahaneler :)
senin frene bastigin yerde ben gaza basiyodum tum mesele burda
canım sen önce bi esay geç
bırak iyi yürüyenini ölüsü olsun sen o arabayla yine geçemezsin
7-8 boy yediğin yetmediyse
şimdi b18c var istersen geleyim arada ilçe olsun
ben doğruları söylüyorum senin gibi gözümün içine flaş tuttuğun video yu
vay silindi vay kayboldu diye saklamıyoruz
canım sen önce bi esay geç
bırak iyi yürüyenini ölüsü olsun sen o arabayla yine geçemezsin
7-8 boy yediğin yetmediyse
şimdi b18c var istersen geleyim arada ilçe olsun
ben doğruları söylüyorum senin gibi gözümün içine flaş tuttuğun video yu
vay silindi vay kayboldu diye saklamıyoruz
İl desek daha doğru olur ona :)
Fiyati uygun tuttum bahane yuksek yazdim bahane millet 8 bine si alip yapip 15 bine satma derdinde kirkimizda biriz hepimiz birbirimizi biliriz ellenmemis araba olsa 20 eder derler adam ugrasir makine yapar hakkini ister cok oynanmis yorulmustur derler ... hem dul hem bakire olsun istiyorlar engin ataca geldi bakti arkadasinin butcesi yetmedi. Yaptigin masrafi saymican diye bir tabir var deli oluyorum. Yatmis bakimsiz ama kazasiz si alsa hic masraf yapmiyacak sanki.. sistim valla valla kredi cikarsa satani s.k.n.ler
Onur Fatih
11-08-2014, 11:15
İl desek daha doğru olur ona :)
:) uslubu bozmak istemiyorum zorluyorsunuz neyse
ben dostca denemeye gittim yoksa sokerdim ve tek kisi basardim si geldiginde sokuktu ben 2 kisiydim 60 ta bastik. Hirs boyle bisey iste benim devrimde basinca si sente atladi :) subaplarda skinti yok :D
Herseyin zamani var gun gelir o sehirleri vilayetleride sokarsin bu kadar skinti yapmaya gerek yok siz hep beraber izleriz keyifle :)
Onur git seat konusuna falan ne isin var senin apacilerin konusunda
Yorma bizi
:) uslubu bozmak istemiyorum zorluyorsunuz neyse
ben dostca denemeye gittim yoksa sokerdim ve tek kisi basardim si geldiginde sokuktu ben 2 kisiydim 60 ta bastik. Hirs boyle bisey iste benim devrimde basinca si sente atladi :) subaplarda skinti yok :D
Herseyin zamani var gun gelir o sehirleri vilayetleride sokarsin bu kadar skinti yapmaya gerek yok siz hep beraber izleriz keyifle :)
B18C swaplı eg ye sok bakalım nasıl sokuyosun hem bir ilk olursun..
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-zalim-esay-monrock-gri-sunroof-no-gas-stock-170498950/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
bu arabayı bilen varmı
tanıdık geliyor bana ama çıkaramadım arkadaşıma düşünüyoruz
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-zalim-esay-monrock-gri-sunroof-no-gas-stock-170498950/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
bu arabayı bilen varmı
Benim bildiğim bu araba daha önceden istanbul/ sarıyerde gökhan diye bi arkadaştaydı. bu arabayı çok hışı bir halde aldı üzerinde sunroof bile yoktu ve kaportası kadar motoruda bitikti. daha sonradan bağcılar tarafında motor yaptırdılar 1 hafta kullanmadan araba 3 piston çalışmaya başladı ve tekrardan motora aldılar arabayı.. ama nasıl topladılar ne derece yaptılar onu bilmiyorum. kasası benim hatırladığım çoğu yerinde macun vardı.. koltuk döşemelerinde kılıf varsa benim söylediğim araç bu...
bloodfast_06
12-08-2014, 10:53
19-20 bin liramı vereceksin bloodfast 7-8 daha koy vti al.Şunlara prim yaptırmayın.Midem bulandı bu arabadan artık.Zaten bakmıyorum.Sİ'lar bazı manken kadınlar gibi oldu,elden ele dolaşıyor.Bu si konusu benim için bitti.
düzgünse 18-19 verilir. ortalıkda yıkık araç çok olduğu için düzgün si sahipleride istiyor
bloodfast_06
12-08-2014, 11:00
burası savas alanına dönmüş :) vermicemm vermicemmm boş kasamı 17 ye bile vermiycem :D
bu arabayı bilen varmı
Benim bildiğim bu araba daha önceden istanbul/ sarıyerde gökhan diye bi arkadaştaydı. bu arabayı çok hışı bir halde aldı üzerinde sunroof bile yoktu ve kaportası kadar motoruda bitikti. daha sonradan bağcılar tarafında motor yaptırdılar 1 hafta kullanmadan araba 3 piston çalışmaya başladı ve tekrardan motora aldılar arabayı.. ama nasıl topladılar ne derece yaptılar onu bilmiyorum. kasası benim hatırladığım çoğu yerinde macun vardı.. koltuk döşemelerinde kılıf varsa benim söylediğim araç bu...
bnde sarıyerdekı olabılır dıe dusunuyorum. gidip bakmıstım, bnden sonra siteden ömer aldı aracı nick i agah olabilir.
eger o arac ise daha detaylı bılgı verebilir.
bloodfast_06
12-08-2014, 11:45
bnde sarıyerdekı olabılır dıe dusunuyorum. gidip bakmıstım, bnden sonra siteden ömer aldı aracı nick i agah olabilir.
eger o arac ise daha detaylı bılgı verebilir.
karbon kaput felan vardı dıye hatırlıyorum ben bu aracı 1-1.5 sene önce ilandaydı
Shinigami
13-08-2014, 04:09
düzgünse 18-19 verilir. ortalıkda yıkık araç çok olduğu için düzgün si sahipleride istiyor
17 bine düzgün si koyduk ilana arayan bile olmadı. 3 ay durdu ilanda... Yaptıklarımı sökecem bi de 16 ya koyacam bakalım kimler arayacak? Hikaye bu işler 1 sene kadar daha kalırsa swaplar kullanırım oaşalar gibi... hışırlar da bi yerden sonra emekliye ayrılacak nasılsa :)
17 bine düzgün si koyduk ilana arayan bile olmadı. 3 ay durdu ilanda... Yaptıklarımı sökecem bi de 16 ya koyacam bakalım kimler arayacak? Hikaye bu işler 1 sene kadar daha kalırsa swaplar kullanırım oaşalar gibi... hışırlar da bi yerden sonra emekliye ayrılacak nasılsa :)
şu an 17.750 arkadasımın aracına bakmaya geliyorlar
araba ful orjin extra hiç birşey yok
Shinigami
13-08-2014, 11:12
şu an 17.750 arkadasımın aracına bakmaya geliyorlar
araba ful orjin extra hiç birşey yok
Full orjin olunca daha değerli oluyosa demekki :D Bizde orjin oluruz her parçasını ilk ben söktüm zaten hepsi mevcut :)
20-08-2014, 23:28
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-muhendisten-temiz-honda-176279647/detay)
94 model.Klima var mı yok mu bilmiyorum.94 modellerin döşemesi bambaşka o bile yeter :D
varmı 2003 1.7 dizel çok temiz hususi giderli corsa ile takas yapacak hb si :)
omrasm01
21-08-2014, 14:45
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-pazarlik-yok-170913146/detay)
İlanda ki araç hakkında bilgisi olan var mı ?
bloodfast_06
25-08-2014, 15:16
otomatik ise ben düşünebilirim ?
otomatik ise ben düşünebilirim ?
araç manuel malesef :) manuel olur derseniz görüşelim aracım çok temiz dosta gidecek türden.
Aranızı eg plaka beyaz corsa mı ?
bloodfast_06
26-08-2014, 13:16
araç manuel malesef :) manuel olur derseniz görüşelim aracım çok temiz dosta gidecek türden.
anladım bayan kullanacagı için tercihimiz otomatik
Shinigami
27-08-2014, 10:31
Bende düşünebilirim...:icon_tup:
29-08-2014, 10:21
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-muhendisten-temiz-honda-176279647/detay)
94 model.Klima var mı yok mu bilmiyorum.94 modellerin döşemesi bambaşka o bile yeter :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-idda-ediyorum-turkiye-de-tek-son-fiyat-aciklamayi-iyice-oku-177036846/detay)
Fiyatı 16.5'tan 22.5'a çıkmış.Piyasının iyice rayından çıktı :D
aa çok iyiymiş ya 24,500 den düştü bide bu fiyata :D hemen gidip görelim hoşumuza giderse alırız. :D
omrasm01
29-08-2014, 15:30
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-idda-ediyorum-turkiye-de-tek-son-fiyat-aciklamayi-iyice-oku-177036846/detay)
Fiyatı 16.5'tan 22.5'a çıkmış.Piyasının iyice rayından çıktı :D
Yaptıkları yapacakları işin debriyajına koyim pompaladılar iyice piyasayı :ofk::ofk:
Vtec2Mesut
01-09-2014, 12:13
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=176217376)
Vtec2Mesut
01-09-2014, 12:14
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=176217376) varmi bilgisi olan
Nameless34
03-09-2014, 12:22
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-artik-acil-176027130/detay)
Bu aracı tanıyan bilen var mı?
tanımıyorum ama feleğin çemberinden geçmiş
bayaaaa toplamışlar bu arabayı
bu aracı bilen eden varmıdır biraz kaporta garibime gitti ama özellikle arka plaklık uzatılmış vs.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-baris-garage-178040148/detay/)
[QUOTE=bykral;7605189]bu aracı bilen eden varmıdır biraz kaporta garibime gitti ama özellikle arka plaklık uzatılmış vs.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-baris-garage-178040148/detay/)[/QU
yanlış hatırlamıyosam 14 ec plakalı si bu.. eğer o ise yanına bile yaklaşılmaz..
skybiker269
07-09-2014, 12:38
Güzel kardeşim arabanın sahibi benim varsa bi sıkıntı bana yaz. Arabaya harcadığım parayı geç emeği saymıyorum bile.Mal benim değil mi 20 bin yazarım istersem. Herkes yorumlarına dikkat etsin. Ne ölü arabaları millet 18 19 20 bin'e veriyor. Her malın bir alıcısı vardır. Varsa kişisel bir problemin Eskişehirdeyim. Adımı söyle herkes gösterir.
milletide kendi gibi salk sanıyo heralde.. arkadaş bence başlığı cenaze si olarak değiştirmeli..
sıkıntınıın büyüğü sende kardeşim.. arabayı gidip görmesek kandırcaksın milleti. hadi satarsın onu anlarız istersen 20 değil 120 yaz ama bari o arabaya değişensiz yazmaaa !
skybiker269
10-09-2014, 09:30
Sıkıntı sende güzel kardeşim. Kimseye değişensiz dediğimiz yok. Bildiğimizi söylüyoruz. Bilmediklerimizde vardır. Kimseye arabamız kupon kazasız belasız demiyoruz. Eklemeli arabaları boyayıp jant takıp basıp 5 katı yazan istanbul çeteleri gibi değiliz merak etme. Başkasının aracına malına *** atılmaz. Önce efendi olmalı insan,üslubuna dikkat etmeli bişeyler yazarken. Unutma ki en büyük günah kul hakkı yemektir.
sıkıntınıın büyüğü sende kardeşim.. arabayı gidip görmesek kandırcaksın milleti. hadi satarsın onu anlarız istersen 20 değil 120 yaz ama bari o arabaya değişensiz yazmaaa !
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-satilik-katana-174552770/detay/
Araç hakkında bilgisi, gördüğü, duyduğu olan var mıdır?
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar si arıyorum hb satmayı düşünen varmıdır eli ayağı düzgün temiz bir araç arıyorum
bu araç hoşuma gitti fakat arkadaş ne msjlara cevap veriyor nede telfonu var ilanda tanıyan eden varmıdır :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-s2000-red-sir-178747707/detay
Shinigami
29-09-2014, 13:55
arkadaşlar si arıyorum hb satmayı düşünen varmıdır eli ayağı düzgün temiz bir araç arıyorum
bu araç hoşuma gitti fakat arkadaş ne msjlara cevap veriyor nede telfonu var ilanda tanıyan eden varmıdır :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-s2000-red-sir-178747707/detay
Düzgün istiyorsan elimdeki gayet güzel bi araç keyfe keder boya ister sadece orjinal km li motor daha açılmamış sıkıntısız... düşünürseniz görüşelim...
muratburunce
29-09-2014, 15:20
92 integra ile takas düşünen olursa irtibata geçebilir benle
aracın sahibi arkadaş forumdan http://www.techturkey.com/forum/member.php?39891-serkan1905
volkan23
02-10-2014, 20:07
arkadaşlar cok düzgün bi esay vardı bende gideri felan bayağı sağlamdı f/e/h vtı ile gıçlı başlı gıdıyordu kozmetık extrasıda wardı sırf foruma satılsın dıye getırdım forumda ılan werdım sahıbındene ılan wermedım dedım bılen bırıne gıtsın en azında ınanın ful orjınaldı temızlık olsun dıye bı boyası wardı o kadar degısen macuk kesınlıkle yoktu 17500 den burda ılana koydum kımse el surmedı benımde pek nıetım yoktu sadece borcum wardı ve işten çıkıp okuluma devam etmem lazımdı dıye satıyordum sadece bı ıkı arkdaş mesaj attı onlardanda anlaşamadık siteden kaldırıyordum tam ılanı bı daha burda bı arkadaş ıstedı verdım aracı ama yemın ederım cok pişmanım keşke satmayaydım hem kasa hem sorunsuzluk yönünden harıka araçlar kıymayın aracınıza satmayın motorlarınızı revıze edın devam edın ınanın değmez ben sattığım ıcın cok pişmanım şimdi geri istiyrum çocuk vermıyor aracı bı tane polis amcada war ful orjınal adam bılmıyor esay ne nedır İzmirli burda görev yapıyor nasıpse bayramdan sonra konuşup alıp boyatıp topluyacam bınecem
volkan23
02-10-2014, 20:09
38 VP 708
Kayserideki mavi Sİ hakkında bilgisi olan var mı ?
http://i.hizliresim.com/djP7oZ.jpg
http://i.hizliresim.com/59gG4M.jpg
kardeşim araç buraya elazığa satıldı sonaxda calısan bı çocuk aldı oda bı ıkı ay bındı karakoçan dıye bı ılımız war oraya satıldı satılırken alttakı lıp sokuldü o lipide ben aldım kendı esayıma taktım :)
Temiz düzgün si yokmu arkadaşlar bayram sonrası hemen alalım :)
Arkadaşla aynı düşüncedeyim. İstanbul içi, bayram sonrasında temiz bi Sedan Si talibiyim. Satıcak arkadaş varsa hemen irtibat kurabiliriz.
06-10-2014, 10:37
Valla ben de ara sıra piyasayı takip etmek için bakıyorum.Temiz Si piyasa da pek kalmadı.Olanlar da ellerinde tutmaya çalışıyorlar zaten.
arkadaşlar cok düzgün bi esay vardı bende gideri felan bayağı sağlamdı f/e/h vtı ile gıçlı başlı gıdıyordu kozmetık extrasıda wardı sırf foruma satılsın dıye getırdım forumda ılan werdım sahıbındene ılan wermedım dedım bılen bırıne gıtsın en azında ınanın ful orjınaldı temızlık olsun dıye bı boyası wardı o kadar degısen macuk kesınlıkle yoktu 17500 den burda ılana koydum kımse el surmedı benımde pek nıetım yoktu sadece borcum wardı ve işten çıkıp okuluma devam etmem lazımdı dıye satıyordum sadece bı ıkı arkdaş mesaj attı onlardanda anlaşamadık siteden kaldırıyordum tam ılanı bı daha burda bı arkadaş ıstedı verdım aracı ama yemın ederım cok pişmanım keşke satmayaydım hem kasa hem sorunsuzluk yönünden harıka araçlar kıymayın aracınıza satmayın motorlarınızı revıze edın devam edın ınanın değmez ben sattığım ıcın cok pişmanım şimdi geri istiyrum çocuk vermıyor aracı bı tane polis amcada war ful orjınal adam bılmıyor esay ne nedır İzmirli burda görev yapıyor nasıpse bayramdan sonra konuşup alıp boyatıp topluyacam bınecem
valla kardeşim aynı *duyguyu bende 3 sene önce yaşadım ama çok şükür eski arabam kadar sağlam bir si buldum ve onunla devaö ediyorum. inş sende en kısa zamanda kafana göre araç bulursun..
Shinigami
08-10-2014, 08:55
Kimsenin almaya niyeti yok herkes temiz si soruyor :) Temiz çok da alcak adam yok :)
berdoz76
10-10-2014, 21:08
Temiz si varda, düşündüren taraf temiz esayı satınca yerine ne koyabileceğim. Şu an için araba satmak kolay fakat sorunsuz, sollamalarda acaba geçebilirmiyim diye düşündürmeyen, karizma, pedala yüklenince tahrik edici motor sesini alabileceğimiz, az yakan,çok kaçan araç ne alabilirim sorusuna cevap bulamadığımızdan araçlarımızı satmıyoruz. Anlayacağınız AŞK var, terketmek yok.
Temiz si varda, düşündüren taraf temiz esayı satınca yerine ne koyabileceğim. Şu an için araba satmak kolay fakat sorunsuz, sollamalarda acaba geçebilirmiyim diye düşündürmeyen, karizma, pedala yüklenince tahrik edici motor sesini alabileceğimiz, az yakan,çok kaçan araç ne alabilirim sorusuna cevap bulamadığımızdan araçlarımızı satmıyoruz. Anlayacağınız AŞK var, terketmek yok.
:bravo::bravo::surucu::Bravoo::Bravoo: cuk oturmuş bu yazı...
alpbodrum
11-10-2014, 08:41
Çok haklısın.
bence eg'ler bu yüzden arttı piyasa olarak. Satma konusuna gelince kimse oralı değill :D işin şakası tabi :)
bloodfast_06
14-10-2014, 13:50
temiz si varda, düşündüren taraf temiz esayı satınca yerine ne koyabileceğim. Şu an için araba satmak kolay fakat sorunsuz, sollamalarda acaba geçebilirmiyim diye düşündürmeyen, karizma, pedala yüklenince tahrik edici motor sesini alabileceğimiz, az yakan,çok kaçan araç ne alabilirim sorusuna cevap bulamadığımızdan araçlarımızı satmıyoruz. Anlayacağınız aŞk var, terketmek yok.
aŞk bu olsa gerek :)
Burak-Akın
21-10-2014, 00:03
kanka 200 ü satma gibi durum olursa bende mecbur si alıyorum gibi :) bakınıp duruyorum piyasaya
kanka 200 ü satma gibi durum olursa bende mecbur si alıyorum gibi :) bakınıp duruyorum piyasaya
200sx satıp si alan bir ikimiz oluruz sanırım ben yarin istabula gidiyorum kısmetse alıyorum kırmızıyı :)
metar_07
21-10-2014, 17:05
arkadaşlar bu doch si motor hakkında en iyi bilgi sahibi arkadaş kimdir ? nasıl ulaşırım kendilerine?
Konu nedir yardimci olalim
Vtec2Mesut
21-10-2014, 20:19
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-keyfi-satilik-184086084/detay araç hakkında bilgisi olan varmi
metar_07
22-10-2014, 09:25
Konu nedir yardimci olalim
kardeşim bi söylentiye göre si ye integraların üst kapagı oluyormus? arabayı daha da cok besledigin için gidişi daha iyi olur die düşünüyorum.
birde bi si ye fazla aşırıya kaçmamak şartıyla nasıl birşeyler yapılarak yükleme yapa bilirim. (YÜRÜMEKTEN SIKILDIM KOŞMAYA BAŞLAYALIM)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-keyfi-satilik-184086084/detay araç hakkında bilgisi olan varmi
Benim eski aracım özelden yazarım size..
Arkadaslar bu arabayı düşünen varsa bu gun gittim baktim sag camurluk degisik sag arkadan kaza var oynanmış ici cok dağınık motor sıkıntı yağ yakıyor duman atıyor bu gun ankaradan gittik gotumuze bakarak geldik. http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=184232584&rnd=2232
ilan açılmıyo yalnız bi kontrol edermisin?
İlan No: 184232584 araç bu.
kardeşim bi söylentiye göre si ye integraların üst kapagı oluyormus? arabayı daha da cok besledigin için gidişi daha iyi olur die düşünüyorum.
birde bi si ye fazla aşırıya kaçmamak şartıyla nasıl birşeyler yapılarak yükleme yapa bilirim. (YÜRÜMEKTEN SIKILDIM KOŞMAYA BAŞLAYALIM)
hacım yok öyle birşey b serisi bir motorun kapağını d serisine takamazsın
onu kim salladıysa çok değişik fantazisi varmış
crx 3-4-5
emme kelebek kapak port polish
oversize sübaplar
yazılım yeterli olur
bulabilirsen ince conta
Arkadaslar bu arabayı düşünen varsa bu gun gittim baktim sag camurluk degisik sag arkadan kaza var oynanmış ici cok dağınık motor sıkıntı yağ yakıyor duman atıyor bu gun ankaradan gittik gotumuze bakarak geldik. http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=184232584&rnd=2232
Keske burdan bi sorgulatsaydin yardimci olurduk
. Bosu bosuna o kadar yol da gelmezdin.. neyse hayirlisi olsun
bayramoglu
22-10-2014, 21:24
türkiyede araba piyasası yükseldiyse bi şahin bi honda yüzündendir
serkanokan
23-10-2014, 06:08
Geçmiş olsun Serhat. Bulursun kismetini acele etme.
Fiyatta 17 bin arkadaş yazık günah.
Başlığa neden hatasız yazarlar ki değişeni olan arabaya.
Arkadaşlar araç hakkında acil bilgi lazım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ciddi-yururlu-si-182255210/detay
feleğin çemberinden iki kere geçmiş bu araba bunu sorgulatmana bile gerek yok :S
zOnstyLe
23-10-2014, 11:13
Arkadaşlar araç hakkında acil bilgi lazım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ciddi-yururlu-si-182255210/detay
Ki o km ye bile bakınca kac tur geri sarıldıgı belli oluyor..
metar_07
23-10-2014, 11:33
hacım yok öyle birşey b serisi bir motorun kapağını d serisine takamazsın
onu kim salladıysa çok değişik fantazisi varmış
crx 3-4-5
emme kelebek kapak port polish
oversize sübaplar
yazılım yeterli olur
bulabilirsen ince conta
üst kapagı bi açtırayım da bilogun durumu neyi kurtarır... yada üst kapak durumu nedir... elimizdeki imkanları seferber edecez :D
Keske burdan bi sorgulatsaydin yardimci olurduk
. Bosu bosuna o kadar yol da gelmezdin.. neyse hayirlisi olsun
geçen sayfalardan sordum ama kimse yazmadı pek birşey. arakdaş arabasına güvenir bir şekilde konuşunca gidip baktık ama bakmaz olsaydım.
Geçmiş olsun Serhat. Bulursun kismetini acele etme.
Teşekkürler abi bakalım bekliyoruz :)
23-10-2014, 15:45
Sattığım Si'yı imkanım olsa tekrar geriye alırım.Piyasa da gerçekten eli ayağı düzgün araba kalmadı artık.
Sattığım Si'yı imkanım olsa tekrar geriye alırım.Piyasa da gerçekten eli ayağı düzgün araba kalmadı artık.
Aynı pişmanlık bende de var 2 parça 30 cm geçmiycek şekilde boya vardı aracım da başka birşey yoktu gittim onu sattım esekklik ettim :)
23-10-2014, 16:28
Aynı pişmanlık bende de var 2 parça 30 cm geçmiycek şekilde boya vardı aracım da başka birşey yoktu gittim onu sattım esekklik ettim :)
Senin beyaz Si gerçekten müzelikti valla.Tek eksiği klimasıydı sadece.Aynı benim sattığım araba gibi :)
Senin beyaz Si gerçekten müzelikti valla.Tek eksiği klimasıydı sadece.Aynı benim sattığım araba gibi :)
Cidden öyleydi kliması da evde duruyordu herşeyi eksiksiz vardı aslında :)
gençler dert etmeyin o kadar
verin 35 liracık size tertemiz sedan eg vereyim :D
serkan1905
23-10-2014, 22:11
Geldin baktın gösterdin aracı 16500 e kırmızı renk kafasi düzgün tek parça degiseni olan baska si varsa bulabiliyosan git onu al sana uymamis olabilir burda milletin arabasina *** atma araci soran oldu mu sana kalkıp link veriyosun yok soyle yok boyle sanane kardesim hayirdir hata bizde karsimizdakini adam yerine koyuyoruz...
dietpepsi
23-10-2014, 22:56
Yag yakiyormu gercekten peki????
serkan1905
23-10-2014, 23:03
Evet yüksek devirde var duman atması ya sekman ya da subap lastiginden o yuzden fiyatı uygun tutuyorum
bayramoglu
23-10-2014, 23:09
hocam kusura bakmayın herkesin malı kendine kıymetliymişte bu fiyat mı uygun 20 yaşında araba expertizi kaçki aracın fiyatı 16.900e uygun oluyor...
serkan1905
23-10-2014, 23:17
Si kategorisine bi gir bak düzgün var mı varsa kaç para aracın model yılına göre fiyat kiyasliyosan sana bi sorum olucak si nedir? Bana bi anlatirmisin hocam
bayramoglu
23-10-2014, 23:22
Si kategorisine bi gir bak düzgün var mı varsa kaç para aracın model yılına göre fiyat kiyasliyosan sana bi sorum olucak si nedir? Bana bi anlatirmisin hocam
hocam si'in ne oluğunu da biliyorum piyasanın durumunu da biliyorum fakat başta belirttim kusura bakmayın diye benim sitemim size değil sizde bunu piyasanın altında bıraksanız yeni araç alamicaksınız o fiyata. benim sitemim piyasaya milletin farklı ülkelerde harçlığıyla biriktirip satın aldığı araçlara neredeyse ev parası veriyoruz hala ülkemizde benim sitemim buna. sonuçta uygun değil sizde ben de başkaları da bu yaştaki bu donanımdaki bi araca bu fiyatı vermek istemez kim isterki? isteyen varsa saygı duyar susarım...
serkan1905
23-10-2014, 23:28
Kardeşim sende haklısın o konuda hemfikiriz yurtdışında söylediğin gibi komik rakamlar ama yapicak bişey yok burası Türkiye..
serkan1905
24-10-2014, 00:53
Geldin baktın gösterdin aracı 16500 e kırmızı renk kafasi düzgün tek parça degiseni olan baska si varsa bulabiliyosan git onu al sana uymamis olabilir burda milletin arabasina *** atma araci soran oldu mu sana kalkıp link veriyosun yok soyle yok boyle sanane kardesim hayirdir hata bizde karsimizdakini adam yerine koyuyoruz... sen o paraya git ex bak kendine
Kardeşim sende haklısın o konuda hemfikiriz yurtdışında söylediğin gibi komik rakamlar ama yapicak bişey yok burası Türkiye..
Yurt dışında ciddi anlamda komik ama. Hollandada staj yaparken arkadaşlardan biri markette çalışarak 1300 euro biriktirip Si aldı. Bide yeni fırın boyanmış araç. Boya sıkıntı olmasın dedim, Abi burda adamlar baktırmaya bile götürmüyor temizse göz kararı alıyor zaten ucuz dedi. O an kayış koptu bende :)
serkan1905
24-10-2014, 01:37
Yurt dışında ciddi anlamda komik ama. Hollandada staj yaparken arkadaşlardan biri markette çalışarak 1300 euro biriktirip Si aldı. Bide yeni fırın boyanmış araç. Boya sıkıntı olmasın dedim, Abi burda adamlar baktırmaya bile götürmüyor temizse göz kararı alıyor zaten ucuz dedi. O an kayış koptu bende :)
Aynen öyle dostum. Bizimkiler motor içi boyasiz araç bakar onlar farkli renklere boyayıp fantezi yapar :)
Geldin baktın gösterdin aracı 16500 e kırmızı renk kafasi düzgün tek parça degiseni olan baska si varsa bulabiliyosan git onu al sana uymamis olabilir burda milletin arabasina *** atma araci soran oldu mu sana kalkıp link veriyosun yok soyle yok boyle sanane kardesim hayirdir hata bizde karsimizdakini adam yerine koyuyoruz... sen o paraya git ex bak kendine
Tamam kardeşim sen haklısın tabi ki senin araban kral senin araba süper. biz ne anlarız si dan honda dan senin dediklerin dışında ne çıktı ( iç plastik akşamlar eksik vidalı dağınık kaputt değiştimi sorusuna ben tam bilimyorum değişmedi sanırım! . sağ arka çamurluk da işlem var ne olduğu belli değil. sadece stoplar söktüm gidince far lip teyp yok motor yürüyen sorunca da sadece 2 den 3 geçerken cırt var gidince motor çıkıyor) bunlar başka arabaydı haklısın dürüst olun biraz dürüst..
metar_07
24-10-2014, 09:50
arkadaşlar si ye strokr uygulayan var mı hiç aramızda? yada d 17 krank ne dir bileniniz?
24-10-2014, 12:06
arkadaşlar si ye strokr uygulayan var mı hiç aramızda? yada d 17 krank ne dir bileniniz?
Ankara'da yapıldı diye biliyorum ama detayları hakkında bilgim yok fazla.
Evet yüksek devirde var duman atması ya sekman ya da subap lastiginden o yuzden fiyatı uygun tutuyorum
arkadaş ankaradan gelmeden önce telefonda bunları belirttiniz mi ?
Onur Fatih
24-10-2014, 13:36
Ilana aciklamasinda yag yakiyor duman atiyor diye bisey gormedim yaziktir ankaradan istanbula insanlari bosuna yormussun yanlis anlasilmasin dediklerim....
metar_07
24-10-2014, 13:54
Ankara'da yapıldı diye biliyorum ama detayları hakkında bilgim yok fazla.
birisinde var d17 krank kol piston felan... bunu mu yapmak yada üst kapak taşlama port pilsh felan yapıp tepeli piston takmak mı karar veremedim ?
serkan1905
24-10-2014, 14:57
Tamam kardeşim sen haklısın tabi ki senin araban kral senin araba süper. biz ne anlarız si dan honda dan senin dediklerin dışında ne çıktı ( iç plastik akşamlar eksik vidalı dağınık kaputt değiştimi sorusuna ben tam bilimyorum değişmedi sanırım! . sağ arka çamurluk da işlem var ne olduğu belli değil. sadece stoplar söktüm gidince far lip teyp yok motor yürüyen sorunca da sadece 2 den 3 geçerken cırt var gidince motor çıkıyor) bunlar başka arabaydı haklısın dürüst olun biraz dürüst..
Benim arabamin icine ve dışına laf edebiliyosan burda senin si arabasindan ne kadar anladığın ortada hic bisey solemiyorum sana istediğin gibi yaz çiz ben malımı biliyorum sen bu kafayla aramaya devam et 15-16 ya bulursun bi karış boyalı biblo si dürüstlüğüde senden öğrenecek değilim arabanin yaninda niye saymadin tek tek bunlari bana yanimdayken kuzu modeli eve gidince çakal modeli uzatmanin anlamı yok hadi bak işine
metar_07
24-10-2014, 15:00
yav arkadaşlar wolan olmus uzatmayın lütfen.... sonunda admin vtı sayfası gibi kitleyecek konuyu lütfennnnn
Kardeş herkez neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Bir daha ki sefere şehir dışından gelenlere ne var ne yok söylersen neyi sökeceğini iyi olur. benim gibi yanında kuzu eve gidince çakala denk gelmeye bilirsin birdahakine sıkıntı olur.
bloodfast_06
04-11-2014, 16:02
sakin arkadaşlar
Shinigami
07-11-2014, 19:22
Var abicim o fiyata hatta daha ucuza...Fabrika boyası duruyo tavanda hatları düzgün iç plastik aksamları yerli yerinde motoru daha kapak açılmamış dedik. 3 aydır ilanda duruyo daha bakmaya gelen bile olmadı. Sorsan herkes temiz araç araç arıyor. İhtiyacım var acil satılık 177030915 ilan numarası gelen pişman olmaz alır gider... Dosta gidecek araç...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-safkan-stock-sanrouflu-si-antalyanin-hizlilarindan-183385853/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-94-honda-civic-eg-si-hb-klima-plussunroof-181397787/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1-haftalik-fiyat..temiz-oynanmamis-si-174124397/detay
Daha önce bu araçlar sorgulanmışmı bilmiyorum arkadaşlar yakın zamandaki postlarda göremedim. O yüzden ilanlardaki araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim. İyi günler.
bloodfast_06
10-11-2014, 13:27
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-safkan-stock-sanrouflu-si-antalyanin-hizlilarindan-183385853/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-94-honda-civic-eg-si-hb-klima-plussunroof-181397787/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1-haftalik-fiyat..temiz-oynanmamis-si-174124397/detay
Daha önce bu araçlar sorgulanmışmı bilmiyorum arkadaşlar yakın zamandaki postlarda göremedim. O yüzden ilanlardaki araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursalar sevinirim. İyi günler.
hb siyah olan si lar satıldı diye biliyorum.
Antalydaki araçda düzgün duruyor hatları felan.
hb siyah olan si lar satıldı diye biliyorum.
Antalydaki araçda düzgün duruyor hatları felan.
Teşekkür ederim...
Başka bilgisi olan antalyadaki araç hakkında özellikle.
ben sizin yerinizde olsam eğer imkanınız varsa Adanadakine bakarım.
bloodfast_06
11-11-2014, 10:55
adanadaki araç satıldı tanıdığım bi arkadaş aldı.
exvitermini
11-11-2014, 16:42
http://wwww.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ayrilik-vakti-sikintisiz-civic-si-arayana-dohc-186361641/detay
arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
zOnstyLe
13-11-2014, 09:20
http://wwww.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ayrilik-vakti-sikintisiz-civic-si-arayana-dohc-186361641/detay
Bize cok yakın bi semt ama daha önce görmedim aracı.
Var abicim o fiyata hatta daha ucuza...Fabrika boyası duruyo tavanda hatları düzgün iç plastik aksamları yerli yerinde motoru daha kapak açılmamış dedik. 3 aydır ilanda duruyo daha bakmaya gelen bile olmadı. Sorsan herkes temiz araç araç arıyor. İhtiyacım var acil satılık 177030915 ilan numarası gelen pişman olmaz alır gider... Dosta gidecek araç...
Bu arkadasin aracini bizzat gordum, tertemiz, dosta gidecek bir arac. Motor kondusyonuda 6 ay once cok tatmin ediciydi si'ye gore.
driftboy
13-11-2014, 10:12
izmirdeyken kipa'nın önünde görmüştüm yanlış hatırlamıyosam ve bitaraflarım düşmüştü..
exvitermini
14-11-2014, 19:47
uzaktan gördüysen normaldir :D.bizde kalktık 160 km yol yaptık sabahın köründe.araca baktık 10 dk mızı bile ayırmadık.geri döndük.araç sahibi camurlukta çürüme var demişti aracın heryerinde çürük var.isteyen olursa pm den bilgi verebilrim.
logıcthıs
16-11-2014, 20:16
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cift-renk-si-165982465/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
Arac hakkinda bilgi verebilecek varmi arkadaslar? Ilan tarihide eski ama arkadas cok begenmis
bloodfast_06
18-11-2014, 18:11
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cift-renk-si-165982465/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
Arac hakkinda bilgi verebilecek varmi arkadaslar? Ilan tarihide eski ama arkadas cok begenmis
daha önce sorgulanmıştı diye hatırlıyorum geçmiş sayfalara bakarsanız bulabilirsiniz.
Sultanneylideki kirmizi si ya yazin baktim ve ustayada gosterdik.
6 parca degisen var.
2 parca islemli.
Tavan ya isemli ya degismis. Usta agzinin ucuyla soylerkn tmm tmm deyip duymak istemedik :D
Bagaj kapagi orjdi sanirim.
logıcthıs
19-11-2014, 14:26
Sultanneylideki kirmizi si ya yazin baktim ve ustayada gosterdik.
6 parca degisen var.
2 parca islemli.
Tavan ya isemli ya degismis. Usta agzinin ucuyla soylerkn tmm tmm deyip duymak istemedik :D
Bagaj kapagi orjdi sanirim.
Arkadas bakmaya gitmisti.Muhtemelen baktirdi araca halen ilanda olduguna gore oda anlamistir neyin ne oldugunu.Saolasin verdigin bilgiler icin.
metar_07
19-11-2014, 18:33
arkadaşlar elimde motor hasarlı lacivert si var maddi durumum olmadıgı için yaptıramıyorum?
kasada degişen kesinlikle yok motor dagılık durumda isteyen olursa ya pm den yada 0555-761-38-98 görüşelim
metar_07
21-11-2014, 22:42
arkadaşlar elimde motor hasarlı lacivert si var maddi durumum olmadıgı için yaptıramıyorum?
kasada degişen kesinlikle yok motor dagılık durumda isteyen olursa ya pm den yada 0555-761-38-98 görüşelim
arkadaşlar öncelik d16 ama b16 motor aramaktayız artık.
Burak-Akın
22-11-2014, 12:42
daha önce sorgunlandımı bilmiyorum aradım bulamadım. bilen gören varmı; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ruhumuz-olmadan-sadece-birer-makinayiz-183407323/detay/
metar_07
22-11-2014, 21:48
arkadaşlar yokmu bildiginiz bi d 16 motor ya :(
Burak-Akın
25-11-2014, 12:55
daha önce sorgunlandımı bilmiyorum aradım bulamadım. bilen gören varmı; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ruhumuz-olmadan-sadece-birer-makinayiz-183407323/detay/
Arkadaşlar tanıyan bilen yok mu ???
road runner
25-11-2014, 14:22
arkadaşlar yokmu bildiginiz bi d 16 motor ya :(
http://www.techturkey.com/forum/standart-oem-parcalar/194693-satilik-d16a9-komple-motor.html
sercanavcı
29-11-2014, 12:48
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-siiiii..kingggg-189200283/detay/
bilgisi olan varmıdır ?
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=14204 2010 da Timur abideydi.
cagalazade
29-11-2014, 13:35
Bu arkadasin aracini bizzat gordum, tertemiz, dosta gidecek bir arac. Motor kondusyonuda 6 ay once cok tatmin ediciydi si'ye gore.
ılan no hata verıyor....?
Burak-Akın
29-11-2014, 14:12
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=14204 2010 da Timur abideydi.
Teşekkürler kendisine pm attım
RottingChrist
29-11-2014, 15:56
aracı ben bursa dan almıştım. aldığımda bakmadım 200+ km deydi. kasa olarak gayet düzgün içi bir çok si a göre temizdi. tavan harici boya vardı ve tavanda güneş yanığı vardı ben sorun etmedim öyle bindim. aracın üzerinde airmas header vardı ben aldıktan sonra 51 düz boru ve s2k susturucu takmıştım. motor kondisyonu çok iyi kondisyonda ve en ufak sorunu yoktu. ilanı inceleyince görüyorum ki bir çok şey aracın üzerinde duruyor. filtre, tork damper, akü tutacağı, vites topuzu, plakalıklar vs. benim sattığım arkadaş ufak tefek boya kusurlarını yaptırıp biniyordu ve son gördüğümde iyi durumdaydı. sonrasında kime sattı kim nasıl kullandı bilmiyorum.
plakalıkların değişmemesi, bagaj kapağındaki stickerin benim yapıştırdığım gibi durması, eski radyatörün durması gibi şeylerden kaza vs yapmadığını tahmin ediyorum. fiyat konusunda yorum yapamayacağım.
Teşekkürler kendisine pm attım
Burak-Akın
29-11-2014, 16:32
aracı ben bursa dan almıştım. aldığımda bakmadım 200+ km deydi. kasa olarak gayet düzgün içi bir çok si a göre temizdi. tavan harici boya vardı ve tavanda güneş yanığı vardı ben sorun etmedim öyle bindim. aracın üzerinde airmas header vardı ben aldıktan sonra 51 düz boru ve s2k susturucu takmıştım. motor kondisyonu çok iyi kondisyonda ve en ufak sorunu yoktu. ilanı inceleyince görüyorum ki bir çok şey aracın üzerinde duruyor. filtre, tork damper, akü tutacağı, vites topuzu, plakalıklar vs. benim sattığım arkadaş ufak tefek boya kusurlarını yaptırıp biniyordu ve son gördüğümde iyi durumdaydı. sonrasında kime sattı kim nasıl kullandı bilmiyorum.
plakalıkların değişmemesi, bagaj kapağındaki stickerin benim yapıştırdığım gibi durması, eski radyatörün durması gibi şeylerden kaza vs yapmadığını tahmin ediyorum. fiyat konusunda yorum yapamayacağım.
Yazdıklarınız ve telefonda anlattıklarınız için çok teşekkürler..
Burak-Akın
01-12-2014, 17:17
Temiz HB si aranıyor..
RottingChrist
01-12-2014, 17:57
ASS için anlaşamadınız mı?
Temiz HB si aranıyor..
sinanbaysal
01-12-2014, 18:25
http://wwww.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-94-honda-civic-eg-si-hb-klima-plussunroof-181397787/detay Verıldımı bılmıyorum ama arac hakkında bılgısı olan varmı
tlgylmz106
07-12-2014, 17:54
Daha önce verildiler mi bilmiyorum ama bu araçlar hakkında bilgisi olan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-site-de-ki-butun-si-lere-bak-sonra-bi-de-buna-bak-177036846/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-midnight-blue-si-187923973/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-si-kupon-beyazlardan-186001739/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-bakimli-189901244/detay
OkanVtec
13-12-2014, 00:43
Merhabalar herkese hayırlı satıslar ve alıslar. arkadaslar izmir de bi hb siyah 35 ha 2872 ilanda olmayan bi si buldum.Arkadasın dedigine göre p28 beyin headers eksoz headers var. bu arac hakkında bilgisi olan varmı ? Pazartesi antalyadan izmir e bakmaya gidicez. Bilen gören varsa aydınlatırsa beni cok sevinirim
OkanVtec
13-12-2014, 00:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-varmi-boylesii....klima-sunroof-degisensiz-zimba-si-190045217/detay
ilanı varmıs arkadaslar. su anda orjinal jantları oldugu icin tanıyamadım
OkanVtec
13-12-2014, 02:29
arkadaşlar evlilik durumları nedeniyle arabamı satma düşünceleri geçiyor aklımdan bu ara,almaya si kalmadı diyenlerle bi görüşelim.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/176489-mud-r-eg5-35-r-1035-a.html
iç mekan resimleri 2.sayfada
Arac duruyorsa hocam ne istiyoruz buna
OkanVtec
17-12-2014, 13:58
forum dan cvp gelmeyince araca gidip baktım hayatımda gördüğüm en berbat en kötü bir arabaydı. boşa verilen 500 tl oldu. sağlık olsun.
Jön Türk
20-12-2014, 09:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-az-yakar-cok-kacar-192388675/detay
2011 yılında bakmıştım ben bu araca 267bindeydi.Elimde de fotografı mevcut.Düşünen varsa dikkat etsin.
si değil ama aracı bilen varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-91-civic-140hp-enjeksiyonlu-193246114/detay/
SalihAnt
20-12-2014, 22:36
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-az-yakar-cok-kacar-192388675/detay
2011 yılında bakmıştım ben bu araca 267bindeydi.Elimde de fotografı mevcut.Düşünen varsa dikkat etsin.
bende si ararken sitede görmüştüm kemerde idi araç 11bin mi ne yazıyodu alan 9-10 falan almıştır 3 hafta kadar önce aydoğdu garage da gördüm fotoğraftaki gibi değil
aliburma
21-12-2014, 21:40
si değil ama aracı bilen varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-91-civic-140hp-enjeksiyonlu-193246114/detay/
Arkadaşlar Var mi bu aracı bilen??? Hatta son durumuna bakabilecek musait bir arkadaşımız var mı?
arkadaşlasr merhaba,yeni ilan var.bu aracı bilen eden var m?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2-sahibinden-orjinal-emsalsiz-195301250/detay
bloodfast_06
07-01-2015, 14:26
arkadaşlasr merhaba,yeni ilan var.bu aracı bilen eden var m?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2-sahibinden-orjinal-emsalsiz-195301250/detay
sağ önnden bakınca bi garip duruyor :(
metar_07
16-01-2015, 16:52
kimse kalmadı mı ya eg si ci ?
volkan23
19-01-2015, 10:54
temiz sedan degişensiz olsun satan veya haberi olan warmı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kartopu-dohc-si-sifir-motor-orjinal-198614887/detay
Araç daha önceden de uzun süre ilan da durdu. Şimdi tekrar ilana geri düştü. Araç hakkında bilgisi olan veya sahibi burdan ise bilgi alabilir miyim?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-diger-si-veya-v-tec-lerle-kiyaslamayiniz-en-dolu-si-bu-199878072/detay
Arkadaşlar bu şehir efsanesini bilen varmı ?
adam inanmış
o arabadan 135 hp çıksın öpüp başına koysun
hayır 170 bg ni geçtimde bu 2 bg nasıl almış abii :D :D :D 172 ps
Diğer araçlarla kıyaslamayın demiş adam niye nasıl almış o beygiri falan diye soruyorsunuz bırakın kıyaslamayın :D
bloodfast_06
19-02-2015, 20:25
Diğer araçlarla kıyaslamayın demiş adam niye nasıl almış o beygiri falan diye soruyorsunuz bırakın kıyaslamayın :D
172 bg nasıl kıyaslayabilirizki :) :) :) (-_-)
beyaz sedan var satılık si ilanda yok ilgilenen olursa detayları görüşürüz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-ihtiyactan-satilik-si-202141078/detay
Araç ikinci kez ilana geldi, aracı bilen tanıyan var mıdır?
kadir jdm civic
24-02-2015, 22:35
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-ihtiyactan-satilik-si-202141078/detay
Araç ikinci kez ilana geldi, aracı bilen tanıyan var mıdır?
yalnış hatırlamıyorsam eski 34 JA plakalı Sİ istanbuldaki sadihibi recep arkadaşımız nicki 92Sİ onunla bir iletişime geçersın
Bilgi için teşekkür ederim. :)
By_MuGeN
25-02-2015, 12:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2017-sevgililer-gunu-vizeli-honda-civic-si-202031077/detay/
bu araçla ilgili bilgi verebilecek olan var mı
Skyhawk34
25-02-2015, 16:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2017-sevgililer-gunu-vizeli-honda-civic-si-202031077/detay/
hiç düzgün durmuyor :)
serkan1905
25-02-2015, 17:01
S.a beyler araç hakkında bilgisi olan var mı bi arkadaşımıza düşünüyoruz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acill-ihtiyacdan-202073971/detay
arkadaslar ilandakı arac hakkında bılgisi olan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hastasina-kusursuz-honda-si-201765305/detay
Yanlış hatırlamıyorsam araç Küçükçekmece' de bitik bi haldeydi sonrasında üstün körü bi boya ile toparlandı ve satıldı. Fakat satış süresinden tekrar ilana düşme süresi arasında çok bi zaman yok dikkat edilmesi lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-si-doch-motor-202154462/detay
peki bu araç hakkında bilgisi olan müneccimler varmı
uhauhauahuah
bilen bilir
By_MuGeN
26-02-2015, 10:03
teşekkür ederim
By_MuGeN
26-02-2015, 10:04
Yanlış hatırlamıyorsam araç Küçükçekmece' de bitik bi haldeydi sonrasında üstün körü bi boya ile toparlandı ve satıldı. Fakat satış süresinden tekrar ilana düşme süresi arasında çok bi zaman yok dikkat edilmesi lazım.
teşekkür ederim
kadir jdm civic
26-02-2015, 20:21
16 yıllık sahibindenmiş araba uygun fiyatlı 10 bıne bırakıyor komple kaporta boya lazım. esnaf alırsa 1 2 bıne bitirir sayet normal biri alırsa 3 4 bın harcarlar bu arabaya adam etmek için.
tek kelime söyluyorum bir araba alıyorsan motoru patlak olsun en fazla 1 2 hafta içinde yatırıp biniyorsun. kaporta boya oldugunda en az 2 ay ugraşıyorsun...
Hondafatih
02-03-2015, 09:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-zararina-1.6-doch-motor-yer-ucagi-honda-civic-satista-202639413/detay
bu araba hakkında bilgi sahibi olan var mı?
bymurat___61
05-03-2015, 21:03
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-acil-saglik-sorunu-sebebiyle-182255210/detay
Bu araca gıttıık baktık sag yan dırek kesılmıs çekılmıs. Arac komple acık mavıden bu renge boyanmıs. Km gostergelerı masmavı saçma bır sekılde. aracın içi dısı bıtık bır sekılde kozmetık olarak toplamaya kalksanız toplaymazsınız bıle. Arkadaş bır tur attırdı bıze oyle ahım sahım gıtmıyo sağlıklı ies bile saplar. dusnun yanı. Motor bu arada ufluyordu. Aracın macun olamayn hıc bır yerı yoktu. VE macun işçiligi cok kısa omurlu yapılmıstı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-ve-bakimli-beyaz-1.6si-sedan-200845071/detay
Hayatımda gordugum en kotu şçilik ti.araç mınumum 2 parca. Aracın on panel deişmis sol on kapının ordan saglam bır darbe almıs kı sol podeyenın gousle bırleştıgı yerın megeslerı yenı yapılmıs. sonracıma sol on dırek duzeltılmıs ama o nasıl bır duzeltmedır. değişen civatala parcalrı demıyorum. Benım ıcın kaynaklı parca nazarımda degısşendır. gelıyorum bombaaya aracın kıcı kesık basşka bır kıc var aracta. artık yorum sızın. motoruna bakmadık bıle motoru hakkında fıkrım yok . yanı 7 lıraya bıle alınmaz her ıkı arcta :(
Bilginize..
BıD-Clio
05-03-2015, 21:35
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-acil-saglik-sorunu-sebebiyle-182255210/detay
Bu araca gıttıık baktık sag yan dırek kesılmıs çekılmıs. Arac komple acık mavıden bu renge boyanmıs. Km gostergelerı masmavı saçma bır sekılde. aracın içi dısı bıtık bır sekılde kozmetık olarak toplamaya kalksanız toplaymazsınız bıle. Arkadaş bır tur attırdı bıze oyle ahım sahım gıtmıyo sağlıklı ies bile saplar. dusnun yanı. Motor bu arada ufluyordu. Aracın macun olamayn hıc bır yerı yoktu. VE macun işçiligi cok kısa omurlu yapılmıstı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-ve-bakimli-beyaz-1.6si-sedan-200845071/detay
Hayatımda gordugum en kotu şçilik ti.araç mınumum 2 parca. Aracın on panel deişmis sol on kapının ordan saglam bır darbe almıs kı sol podeyenın gousle bırleştıgı yerın megeslerı yenı yapılmıs. sonracıma sol on dırek duzeltılmıs ama o nasıl bır duzeltmedır. değişen civatala parcalrı demıyorum. Benım ıcın kaynaklı parca nazarımda degısşendır. gelıyorum bombaaya aracın kıcı kesık basşka bır kıc var aracta. artık yorum sızın. motoruna bakmadık bıle motoru hakkında fıkrım yok . yanı 7 lıraya bıle alınmaz her ıkı arcta :(
Bilginize..
ilk arac durusuyla vs benımde hosuma gıtmedı ama ıkıncı araba duzgun durdugu halde o tur seylerının cıkması ılgınc :)
Bilginize..
Bir anlık hevesle bizimde akşamın bi vakti kalkıp gittiğimiz araç (Beyaz Sedan). Bagaj kapağı açıldığı zaman aracın arka panelinin, sol tarafı şaseden ayrıldığı çok rahat görülebiliyordu. Allah çarşısını pazar etsin yazık :(
bymurat___61
06-03-2015, 19:32
Bir anlık hevesle bizimde akşamın bi vakti kalkıp gittiğimiz araç (Beyaz Sedan). Bagaj kapağı açıldığı zaman aracın arka panelinin, sol tarafı şaseden ayrıldığı çok rahat görülebiliyordu. Allah çarşısını pazar etsin yazık :(
inan bagajını acmadık bıle :) bızde ok gıbı duruyo olum gıdıp alak dedım :) gittik en sonunda mazda pratica aldık. memnunuzda :)
By_MuGeN
09-03-2015, 19:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-manuel-sedan-si-204144104/detay
araç hakkında bilgisi olan var mı?
By_MuGeN
10-03-2015, 09:15
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-manuel-sedan-si-204144104/detay
araç hakkında bilgisi olan var mı?
güncellll diyelim acill
BıD-Clio
10-03-2015, 20:34
kalkmıs ılandan ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-182408709/detay/
araçla ilgili bilgisi olan varmıdır acaba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-182408709/detay/
araçla ilgili bilgisi olan varmıdır acaba
arkadaşlar bilgisi olan yokmudur araçla ilgili
sinanbaysal
30-03-2015, 00:56
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=204349392&rnd=3659) arkadaslar arac hakkinda bilgisi olan varmi
Fırtına_siR
07-04-2015, 01:49
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-cok-kisa-sureligine-acil-dip-fiyat-198208069/detay)
Arac hakkinda bilgisi olan varmi acaba ?
Fırtına_siR
07-04-2015, 14:46
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-cok-kisa-sureligine-acil-dip-fiyat-198208069/detay)
Arac hakkinda bilgisi olan varmi acaba ?
Arac hakkinda bilgi sahibi olan yokmu ?
Araç hakkında bilgisi olan veya sahibi aramızdan arkadaşımızsa bilgi rica edebilir miyim? :o
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-patron-geldi-208911309/detay/)
angaramos
18-04-2015, 21:25
Temzini bulmak çok zor bende arıyorum ancak piyasadkiler hep patlak çatlak temizlerinede çok para istiyorlar
angaramos
19-04-2015, 20:07
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-keyfi-satilik-202383471/detay)
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı
angaramos
19-04-2015, 20:17
...Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-keyfi-satilik-202383471/detay)
BıD-Clio
20-04-2015, 20:17
Arac benım ...
angaramos
20-04-2015, 23:01
:D hocam bir irtibat numarası alamdım ***** siteden
BıD-Clio
20-04-2015, 23:21
:D hocam bir irtibat numarası alamdım ***** siteden
Kusura bakmayın ılandakı mesajların coguna cevap veremıyorum ilan keyfı oldugu ıcın :) pm den mesaj atıyorum :)
srkn.ylc
23-04-2015, 07:40
Arac benım ...
Araç hakkında bilgi alabilir miyim ?
angaramos
23-04-2015, 18:48
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yaza-hazir-cicek-202715616/detay) araç hakkında bilgisi olan varmı
angaramos
24-04-2015, 22:46
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-rize-de-tek-doch-si-ae-136-196341266/detay/)
bu araç hakkında bilgisi olan çıksın lütfen