Orijinalini görmek için tıklayınız : Si sorgulama
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
adama kinaye yapıyorsun ama 17 veren 20yide verir :)
herkes arabacı oldu vti'nin fiyatlar eg'nin fiyatlar, şu hale bak ...
alanda kabahat aslında satan da değil, nasıl bi mantıktır çözemedim hala 2007den beri bu ortamlarda olmama rağmen.
bloodfast_06
13-02-2014, 16:42
alanda kabahat aslında satan da değil, nasıl bi mantıktır çözemedim hala 2007den beri bu ortamlarda olmama rağmen.
baba ben 17 veriyim sen de üste 3 verde alayım olurmu o cümleyi çok kolay çıkardın sen ?
4 tane si bindim hepsini 16 bin liraya aldım.
hiçbirinden zarar etmedende sattım. orjinalse veririm 17 sıkıntı yok tekrar satarımda . . !
abdullah
13-02-2014, 16:59
20 den aşağısı olmaz günceli ;)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-saks-mavisi-eg-kusursuz..iyi-seyirler-139830628/detay)
bloodfast_06
13-02-2014, 17:22
20 den aşağısı olmaz günceli ;)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-saks-mavisi-eg-kusursuz..iyi-seyirler-139830628/detay)
motorsuz 20 mi ? :)
::ZaFeR::
13-02-2014, 19:11
Klima olanların çoğu çok randımanlı çalışıyor sanki boşver takılma km'ler de hemen hemen sana yakın zaten :) kadranda öyle göstermez ama :p Bence eksiğin sadece sunroff. :icon_tup: enkei'ler duruyormu sende.
Benimkinin kadran da yanılma yok.Ben de neyse o :) Kafayı kırmış olsam komple tavanı kesip sunrooflu tavan takasım var :D Enkeileri biradere verdim.Hasarlılardı zaten o da düzeltip biraz kullandı sonra satmış birilerine.Bakalım bu yaz sattığı adamı kandırabilirsem geri alacam jantları mı :D
bencede zafer tek eksiğin sunroff.. enkeiler şu an zaferde deil bende aracı zafere sattıktan sonra enkeileri geri almak istemiştim ama kardeşi almış elinden..
O yaz bi anlık öfke ve sinirle öyle bir şey yapmış olduk maalesef abi :) Enkei ayarında bi jant alacam tekrardan ama : )
yok arkadas bu zamanda araba satılmaz
vallahi fiyatlara bak
ilanlardaki arabalara bakıp değer biçsem
ilan fiyatımı gören bana küfür eder
srkn.ylc
13-02-2014, 22:10
baba ben 17 veriyim sen de üste 3 verde alayım olurmu o cümleyi çok kolay çıkardın sen ?
4 tane si bindim hepsini 16 bin liraya aldım.
hiçbirinden zarar etmedende sattım. orjinalse veririm 17 sıkıntı yok tekrar satarımda . . !
:icon_tup:
yok arkadas bu zamanda araba satılmaz
vallahi fiyatlara bak
ilanlardaki arabalara bakıp değer biçsem
ilan fiyatımı gören bana küfür eder
Fiyatını geçtim, eli yüzü düzgün sağlam bi Sİ yok. adamı arıyoruz yok araba böyle yok araba şöyle arabada bişey çıkarsa şöyle yapsınlar böyle yapsınlar. bi baktırıyoruz arabaya şaseyi geçtim kuleye kadar hard cor. yapılmış araca...
abdullah
14-02-2014, 07:40
motorsuz 20 mi ? :)
Motorsuz derken ?
abdullah
14-02-2014, 09:56
motoru veya hiçbir şeyi sökük değildir isteyene güncel resim video atabilirim kim demişşe motoru sökük durumda diye bizede göstersinde bizde görelim
thedevil
14-02-2014, 15:40
bi aralar ben 18 bine Sİ bıraktım yüzüne bakan olmadı :D bide üzerinde S300 beyin vardı bugün babamın oğluna 2000 liraya verebileceğim jantlar vardı, karbon spoilerin den tut eibach coilover koni amortisöründen tut yay şapka subabına, headers artı ekosozundan tut orjinal lipine dışının komple sıfır parçalarla toplamasına kadar alayı vardı Allaha şükür hâlâ var, ama kimse yüzüne bakmadıya la bebe :D şimdi millet 20.000 liralara uçmuş yaz gele hayrola bakalım ne olacak :) Allah c.c cemi cümlemize sağlık sıhat versin
14-02-2014, 16:47
bi aralar ben 18 bine Sİ bıraktım yüzüne bakan olmadı :D bide üzerinde S300 beyin vardı bugün babamın oğluna 2000 liraya verebileceğim jantlar vardı, karbon spoilerin den tut eibach coilover koni amortisöründen tut yay şapka subabına, headers artı ekosozundan tut orjinal lipine dışının komple sıfır parçalarla toplamasına kadar alayı vardı Allaha şükür hâlâ var, ama kimse yüzüne bakmadıya la bebe :D şimdi millet 20.000 liralara uçmuş yaz gele hayrola bakalım ne olacak :) Allah c.c cemi cümlemize sağlık sıhat versin
Amin.Ünal Turan olmak lazım araba satarken :D
thedevil
14-02-2014, 17:21
Amin.Ünal Turan olmak lazım araba satarken :D
valla kim olmak lazım bilmiyorum da ölücü olmamak lazım Allah c.c cümlemize zorda kalıp mal satmak zorunda kalmaktan korusun....
the devil.
senin araç o paraları eder ve benim gözümde o fiyatları edicek tek araç.
zafer.
aynen kardeşim ünal turan olmak lazım :D ( Allah korusun )
thedevil
14-02-2014, 18:00
the devil.
senin araç o paraları eder ve benim gözümde o fiyatları edicek tek araç.
zafer.
en azından bunu bilen arkadaşlarda mevcut camiada sağolasın :)
14-02-2014, 18:45
valla kim olmak lazım bilmiyorum da ölücü olmamak lazım Allah c.c cümlemize zorda kalıp mal satmak zorunda kalmaktan korusun....
Sırf şu ölücüler yüzünden satmak gibi bir fikrim yok arabamı.Amin abi dediğinde haklısın.Millet vurdukça vuruyor o zaman.
zafer.
:D
thedevil
14-02-2014, 22:26
Sırf şu ölücüler yüzünden satmak gibi bir fikrim yok arabamı.Amin abi dediğinde haklısın.Millet vurdukça vuruyor o zaman.
:D
Aynen öyle
ondertopcu
14-02-2014, 22:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-acil-satilik-151889145/detay/
Gündelik binmeye alınırmı çok sıkıntı çıkartırmı
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=151889145&rnd=6052)
link gelmedi
ondertopcu
15-02-2014, 07:54
link gelmedi
düzelttim şimdi
kadir jdm civic
15-02-2014, 10:18
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-acil-satilik-151889145/detay/)
binmek istiyorsanız motorunda herhangi bir sıkınıtı yoksa alt takımıda iyise hiç masraf etmeden genel bakım yağ - yağ filtresi - antifiriz fren balataları bakımı yapıp gönül rahatlıgı ile kullanırsınız ben bu şekilde 1.5 senedir kullanıyorum aracımı daha bir masraf cıkarmadı.
ondertopcu
15-02-2014, 10:23
binmek istiyorsanız motorunda herhangi bir sıkınıtı yoksa alt takımıda iyise hiç masraf etmeden genel bakım yağ - yağ filtresi - antifiriz fren balataları bakımı yapıp gönül rahatlıgı ile kullanırsınız ben bu şekilde 1.5 senedir kullanıyorum aracımı daha bir masraf cıkarmadı.
otomatikmi sizin aracınız?
kadir jdm civic
15-02-2014, 10:31
otomatikmi sizin aracınız?
benım aracım manuel. otomatiginide kullandım. otomatik sanzımanı ustasına baktırarak almanız gerekli sanzımanda herhangi bir sıkıntı olursa istanbulda benım gördügüm adam gibi tek yapacak yer İKİLER HONDA Murat ustadır. Oda 1500 tl ye yapar.
ondertopcu
15-02-2014, 10:33
benım aracım manuel. otomatiginide kullandım. otomatik sanzımanı ustasına baktırarak almanız gerekli sanzımanda herhangi bir sıkıntı olursa istanbulda benım gördügüm adam gibi tek yapacak yer İKİLER HONDA Murat ustadır. Oda 1500 tl ye yapar.
Teşekkürler o zaman otomatiğe iyi baktırmak gerekli
bloodfast_06
15-02-2014, 20:15
en ciddi alıcı bizdik herhalde :)
thedevil
16-02-2014, 15:55
Valla bende şaşırdım bu speclerde bir aracı jantsız 18e jantlı 19a nasıl kaçırdınız hayret ettim 3-4 kısa dişlisi bile takılı hazır s300 lü hep saymayı unuttuğum birsürü extrası olan bi araç satılmadı vardır Allah (c.c)'ın bir bildiği :)
Valla bende şaşırdım bu speclerde bir aracı jantsız 18e jantlı 19a nasıl kaçırdınız hayret ettim 3-4 kısa dişlisi bile takılı hazır s300 lü hep saymayı unuttuğum birsürü extrası olan bi araç satılmadı vardır Allah (c.c)'ın bir bildiği :)
boşver abi iyikide satılmadı.. adam gibi Sİ yok piyasada , sende yüklü arabayı satıyosun :)
thedevil
16-02-2014, 18:52
boşver abi iyikide satılmadı.. adam gibi Sİ yok piyasada , sende yüklü arabayı satıyosun :)
Aynen kardeşim vardır bi keramet :) s300 beyinler bile 1600 liralara babamın oğluna gidiyor :)
Onur Fatih
18-02-2014, 01:37
fena değil
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-kazasiz-degisensiz-civic-si-154326499/detay)
siteden bi arkadaş daha ciddi olarak bakacaktı bu arabaya ama sonra ne oldu bilinmez.
srkn.ylc
18-02-2014, 13:29
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-si-doch-vtec-bakmaya-deger-154439538/detay)
İlan hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar :beuj: Teşekkürler...
abdullah
18-02-2014, 17:16
Aracımız Ankaraya Satılmıştır Alan Arkadaşa Hayırlı Uğurlu Olsun
http://i61.tinypic.com/11r9izb.jpg
özel değilse kaça verdiğinizi söyler misiniz. gerçekten suan ki si piyasasını merak ediyorum, temizler kaça gidiyor.
abdullah
18-02-2014, 17:25
özel değilse kaça verdiğinizi söyler misiniz. gerçekten suan ki si piyasasını merak ediyorum, temizler kaça gidiyor.
Alan arkadaşda forma üyü o zaten gerekli bilgiyi paylaşır bizim böyle bi bilgi vermemiz yakışık almaz ama değerinde verildi ve arkadaşda gerçekten ciddi yürüre kondüsyona sahip bi araç aldı güle güle kullansın ;)
Alan arkadaşda forma üyü o zaten gerekli bilgiyi paylaşır bizim böyle bi bilgi vermemiz yakışık almaz ama değerinde verildi ve arkadaşda gerçekten ciddi yürüre kondüsyona sahip bi araç aldı güle güle kullansın ;)
HER İKİ tarafada hayırlı uğurlu olsn.. gerçekten çok çok sağlam bir Sİ daha satıldı..
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-aciliyeti-onem-tasir-151982914/detay/)
sorulmuş ama cevap gelmemiş var mıdır tanıyan?
bloodfast_06
20-02-2014, 18:36
Aracımız Ankaraya Satılmıştır Alan Arkadaşa Hayırlı Uğurlu Olsun
http://i61.tinypic.com/11r9izb.jpg
Araç bizdedir. Gerçekten değerini bilecek kişilerdedir. Allah utandırmasın
bloodfast_06
20-02-2014, 18:47
sen merak ediyorsan kesin söylemem :) 5 para etmez zaten bu araç sen malın iyisinden anlıyosunya kardeşim merakde etme. merak eyi değildir...
sen merak ediyorsan kesin söylemem :) 5 para etmez zaten bu araç sen malın iyisinden anlıyosunya kardeşim merakde etme. merak eyi değildir...
ya çocuk çocuk konuşma dostum.
sizin gibiler yüzünden piyasa allak bullak oldu.
arabacısınız siz:icon_tup:
hondacısınız ;)
gülüyorum sadece. daha yorum yapmazsan sevinirim, uzamasın konu boşyere. almışsınız hayrını görün ok.
bloodfast_06
21-02-2014, 00:59
ya çocuk çocuk konuşma dostum.
sizin gibiler yüzünden piyasa allak bullak oldu.
arabacısınız siz:icon_tup:
hondacısınız ;)
gülüyorum sadece. daha yorum yapmazsan sevinirim, uzamasın konu boşyere. almışsınız hayrını görün ok.
sen yıllardır bu piyasada olduğunu söylüyorsun ve temiz bir si ın piyasasını bilmiyosun:rolleyes::rolleyes: Allah utandırmasın...
bloodfast_06
21-02-2014, 01:01
araç ankaraya 18 bin liraya mal olmuştur. Aynı güzelliğini, orjinalliğini, yürürünü korursak ki Allah'tan kaza bela gelmezse koruruz. Çok sıkıntı değil en fazla 1 lira zarar ederiz oda edersek. Ama orijinal bir si hastasına her zaman para eder. Zevkin keyfin benim gözümde bedeli yoktur :) senınde karışmaya hakkın yoktur. ASLAN . . .
Arkadaşlar konuyu boş yere uzatmayalım kapatalım konuyu boşverin.. Araç gerçekten çok temiz ve yürürü güzel bi arabaydı. her iki tarafada hayırlı olsun tekrardan.. kazasız belasız inş.
bloodfast_06
21-02-2014, 12:41
Arkadaşlar konuyu boş yere uzatmayalım kapatalım konuyu boşverin.. Araç gerçekten çok temiz ve yürürü güzel bi arabaydı. her iki tarafada hayırlı olsun tekrardan.. kazasız belasız inş.
Eyw. tşk ler
ben nerede yıllardır bu piyasada oldugumu söyledim?
yok öyle bir postum, gösteremezsin.
çok merak ettiysen söyliyim 2007den beri uğraşıyorum.
ben SI'ın ne oldugunu, ne kadar oldugunu, götünü kılını tüyünü gayet net biliyorum, kinayemi anlamamışsın si fiyatlarını sorarken bu da ayrı bi konu :)
benimle aşık atmaya kalkma çünkü benim öyle bir derdim yok. kendimi ispat etme gibi bi durumumda söz konusu değil.
ASLAN... :)
daha da yazzmıycam çocuk ne yazarsan yaz daha.
valla ZZ yine bana nasip olucak gibi geliyor abi ama hadi hayırlısı,4-5 yıldır ZZ ye karşı içimde taşıdığım hisde gram eksilme yok başımdan ne geçerse geçsin.
emin ol benim kadar ciddi olamazdın kardeşim,kenan abi iyi bilir :)
bloodfast_06
25-02-2014, 07:30
al koçum bu post hemde AYI POSTU hoşuna gitmiştir eminim. Ben parama ve keyfime kahya aramıyorum. O yüzden bu iş sana yaramaz. Hadi bakalım şimdi yazmazsan çok sevinirim . . !
bloodfast_06
25-02-2014, 11:24
Kapak olmuş sanki :)
hıııı birazda büyük gibi geldi bana :):):):p:p:p
bloodfast_06
25-02-2014, 11:26
emin ol benim kadar ciddi olamazdın kardeşim,kenan abi iyi bilir :)
eğer muayene + boya tarzı sıkıntıları olmasaydı zz şu an bizdeydi ama sana nasip olur inş :)
ulan ben sana yazmısım onu ???
ben ne zmaan sana aşalığıcı konuştum yok su zamandan beri bu piyasadyım diyerek? ben sana bunu kast ettim yukarda, sende bunu iyi anladın gayet çevir gazı yanmasın yapıyorsun karı gibi.
sana arabayı kaça geçirdikleri filan çokta s.kimde sanki adama bak, sanki ben bunu dert ediyorumda hala üsteliyor.
banane oğlum senin arabandan filan, ben oraya genel konustum, sende atladın sazan gibi üstüne alındın.
benim ağzımı bozdurucan akşam akşam. al arabanı ... şimdi ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi . uzatma dedikçe yazıyorsun karı gibi.
anıl sana giren cıkan ne? çakal gibi, açık arayan sansar tipliler gibi çıkmışsın hayırdır???? benimle ilgili bişeye yorum yapma git kumda oyna ;)
jazzbeyz
25-02-2014, 22:43
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-1-6-si-152-hp-aciklamayi-oku-155261861/detay)
Filtreden 16 HP almış,ilginç... :)
42dyc40 olanı pazar ivedikte gördüm. gayet zımba duruyordu hayırlı olsun kazasız belasız.
eğer muayene + boya tarzı sıkıntıları olmasaydı zz şu an bizdeydi ama sana nasip olur inş :)
Valla ben her sikintisini kabullenip 900km yoldan geldim kenan abinin yanina, guzelde fiyat verdim ama o zamanlar zz ilanda deildi ve satmayi dusunmuyodu kenan abi, hersey nasip diye bosuna dememisler, nasip olmadi :)
bloodfast_06
26-02-2014, 09:26
ulan ben sana yazmısım onu ???
ben ne zmaan sana aşalığıcı konuştum yok su zamandan beri bu piyasadyım diyerek? ben sana bunu kast ettim yukarda, sende bunu iyi anladın gayet çevir gazı yanmasın yapıyorsun karı gibi.
sana arabayı kaça geçirdikleri filan çokta s.kimde sanki adama bak, sanki ben bunu dert ediyorumda hala üsteliyor.
banane oğlum senin arabandan filan, ben oraya genel konustum, sende atladın sazan gibi üstüne alındın.
benim ağzımı bozdurucan akşam akşam. al arabanı ... şimdi ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi . uzatma dedikçe yazıyorsun karı gibi.
anıl sana giren cıkan ne? çakal gibi, açık arayan sansar tipliler gibi çıkmışsın hayırdır???? benimle ilgili bişeye yorum yapma git kumda oyna ;)
o kuyruğun kıçının arasında süper görünüyo hadi uza bakalım. üstü kalabilir :)
bloodfast_06
26-02-2014, 09:27
42dyc40 olanı pazar ivedikte gördüm. gayet zımba duruyordu hayırlı olsun kazasız belasız.
teşekkür ederim kardeşim denk gelirsek görüşelim haftasonları ivedeikte oluyoruz biz genelde.
bloodfast_06
26-02-2014, 09:29
Valla ben her sikintisini kabullenip 900km yoldan geldim kenan abinin yanina, guzelde fiyat verdim ama o zamanlar zz ilanda deildi ve satmayi dusunmuyodu kenan abi, hersey nasip diye bosuna dememisler, nasip olmadi :)
aynen öyle nasip kısmet kardeşim. O araçta emek çok kenan abiyi tebrik etmek gerekir :)
Sinirlenince çok tatlı oluyorsun alican.
StyleALP
28-02-2014, 22:22
Hatchback, sunroof öncelikli iyi durumda Sİ arıyorum. Yardımcı olur musunuz, önerilerinizi bekliyorum...
StyleALP
28-02-2014, 22:24
38 DP 105 plakalı Kayseri de ki gri Sİ hakkında bilgisi olan var mı?
Beyler link koyarsaniz insanlar size daha hizli yardimci olur, cepten giren var zamani az olan var vs.
hddsheriff
06-03-2014, 00:40
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=151195257&rnd=7629)
06 RE 759 hakkında bilgisi olan varmı ?
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=151195257&rnd=7629)
Link olmamış galiba.....
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beyaz-incim-vizyonda-151195257/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
Link olmamış galiba.....
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beyaz-incim-vizyonda-151195257/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
eğer yanlış araba değilse, sağ ön direğe kadar kazası vardı bu aracın..
hddsheriff
06-03-2014, 23:46
Link olmamış galiba.....
Güncel............
kadir jdm civic
07-03-2014, 08:32
Güncel............
bloodfast_06 nickli eleman ile konuş eski arabası idi sanırsam
hddsheriff
07-03-2014, 11:25
bloodfast_06 nickli eleman ile konuş eski arabası idi sanırsam
Pm yolladım , teşekkürler
bloodfast_06
07-03-2014, 12:41
gerekli olan bilgileri pm ile yolladım talip arkadaşa :):)
ykavcioglu
07-03-2014, 12:57
Olcay N satılıkmı
hddsheriff
07-03-2014, 15:58
gerekli olan bilgileri pm ile yolladım talip arkadaşa :):)
Teşekkürler
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-karadayi-16-jdm-76-hemde-bu-fiyata-156312541/detay)
bu arabanın geçmişini bilen varmı arkadaşlar
kadir jdm civic
07-03-2014, 20:18
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-karadayi-16-jdm-76-hemde-bu-fiyata-156312541/detay)
bu arabanın geçmişini bilen varmı arkadaşlar
bu araba ile çok oynadılar hacım.
K20 motor takıldı söküldü. geçmişi tech tarafından bilinen bir araçtır. kozmatik olarak güzel ama detaylı baktırmak lazım bayabi el değiştirdi.
bu araba ile çok oynadılar hacım.
K20 motor takıldı söküldü. geçmişi tech tarafından bilinen bir araçtır. kozmatik olarak güzel ama detaylı baktırmak lazım bayabi el değiştirdi.
teşekkür ederim kadir hocam görüntü olarak çok güzel doğru söyledin acaba şuan üstündeki motor ne durumda bide ağır kazası falan varmı acaba?
teşekkür ederim kadir hocam görüntü olarak çok güzel doğru söyledin acaba şuan üstündeki motor ne durumda bide ağır kazası falan varmı acaba?
http://i59.tinypic.com/2lub0g0.jpg
üzerindeki motor crx motorudur,ben aldığımda rodajı yeni bitmişti,motor canavar gibiydi ama elektriksel sorunları vardı,ben konya ya sattım ordan da samsuna geldi,şuanda samsundan satılık,sahibi hiçbi sorunu olmadığını hepsini hallettiğini söylüyor ki uzun zamandır da biniyor zaten,kaporta ve yürüyen olarak düzgün araba,ben verdiğimde bitek kaput değişmişti.geçmişi herkezin dediği gibi. ben mecburiyetten sattım yoksa çok seviyordum,ufak tefek masrafları olduğuna eminim pazarlıkla falan güzel paralara alınabilir,eg piyasası ortada zaten.
hidrolik direksiyon varmı bu araçta ?
crx kapagında hidrolik pompasının ayakları yok diye biliyordum
kadir jdm civic
07-03-2014, 21:58
hidrolik direksiyon varmı bu araçta ?
crx kapagında hidrolik pompasının ayakları yok diye biliyordum
yalnış biliyorsun sen takma yeri var kanka
bloodfast_06
08-03-2014, 17:12
Olcay N satılıkmı
yunus N'e 18,500 istiyor
StyleALP
14-03-2014, 13:27
UAT 27 plakalı Sedan Si hakkında bilgisi olan var mı?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/1617364_10202393552253383_287558641_o.jpg
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/q74/s720x720/1932492_228764820663003_576802270_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/q82/s720x720/1920182_10202393588854298_1126390904_n.jpg
metar_07
15-03-2014, 20:36
arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-lk250-kisa-bir-sureligine-ilandayiz-156145241/detay)
güneşbalkan
16-03-2014, 16:18
Blackalp nickli alper abinin eski aracı.ilanda yazan yaşlı amcadan alıp bu hale getirende kendisidir.gözünden sakınırdı aracı alper abi.ilandada yazdığı gibi ufak bi kazası olmuş sanırım.kendisi görürse detaylı bilgi verir zaten
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yogun-ilginiz-icin-cok-saolun-hayirlsi-ilk-gelen-alir-son-fiyat-157405792/detay) bu aracın akıbetını bılen warmı ???
güneşbalkan
23-03-2014, 12:52
arkadaşlar ilanda olmayan polishli pistonlu füme 93 esay'ımı gelen kişininde fiyatı öldürmemesi kaydıyla uygun bi rakama vericem.brc marka lpg mevcut, daha geçen hafta sonu 140 liralık lpg ile 760km yol yaptım.gırtlak yüklüler kadar olmasada yürürü iddalıdır.bi kısım mekanik bakımını uzun yola gidicem diye yeni yaptım.geri kalanıda alacak kişi halledebilir.düşünen olursa teklifini pm yoluyla yapabilir,görüşebiliriz
Bir arkadaş sorgulamamı rica etti.
Var mı geçmişini bilen arkadaşlar.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-farkli-omak-isteyenlere-b16a2-swap-sedan-eg-157383211/detay)
Mobilden yazıyorum geçmiş sayfaları inceleyemedim.
Teşekkürler.
Takata54
25-03-2014, 00:40
Yok mu temizinden hb Siii ?
arkadaşlar ilanda olmayan polishli pistonlu füme 93 esay'ımı gelen kişininde fiyatı öldürmemesi kaydıyla uygun bi rakama vericem.brc marka lpg mevcut, daha geçen hafta sonu 140 liralık lpg ile 760km yol yaptım.gırtlak yüklüler kadar olmasada yürürü iddalıdır.bi kısım mekanik bakımını uzun yola gidicem diye yeni yaptım.geri kalanıda alacak kişi halledebilir.düşünen olursa teklifini pm yoluyla yapabilir,görüşebiliriz
Arabanin resimlerini gorebilecegimiz biyer varmi kardesim?
arkadaşlar bu iki arac ile ilgili bilgidi olan varmıdır...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-sedan-si-binicisine-153786009/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bence-en-iyi-si-157316747/detay/)
yilmazcatalbas
25-03-2014, 14:19
arkadaşlar bilgisi olan varmı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-lk250-kisa-bir-sureligine-ilandayiz-156145241/detay)
araca abim baktı fakat fotoğraflardakiyle alakası yok
güneşbalkan
25-03-2014, 14:54
Arabanin resimlerini gorebilecegimiz biyer varmi kardesim?
Şu an dışardayım mobilden bağlanıyorum akşam eve geçince cevap yazıcam
arkadaşlar bu iki arac ile ilgili bilgidi olan varmıdır...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-sedan-si-binicisine-153786009/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bence-en-iyi-si-157316747/detay/)
kırmızıya bulaşma
metar_07
25-03-2014, 23:19
arkadaşlar aracla ilgili bilgisi olan varmı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gercek-japon-manuel-klima-sunroof-ve-turkiyede-sadece-17-adet-158526234/detay)
bilgim yok ama arabanın hiç içten resmi yok
ama görünen orta halli bi esay
o paralar verilmez
26-03-2014, 17:50
Bugün Midyat'da yıkık dökük halde bi Kırmızı Sedan Si gördüm.Sunroof felan vardı.İçim acıdı öyle görünce.Üstünde orjinal jantları vardı hala.
burkaykalyon
27-03-2014, 14:08
Var mı şöyle 15-16 bine kadar eli yüzü düzgün SI?
Valla piyasadaki Si ları gördükten sonra bende Si ı satmamaya karar verdim. inş istediğin temizlikte o paralara bulursun işin biraz zor kardeşim.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hay-ak-si-54-sk-554-158745460/detay)
stock bi vti ile stock bi si ın yürüdüğünü iddaa eden bi arkadaş gördüm. sizce varmı böyle bişey ???
Resul911
27-03-2014, 17:31
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hay-ak-si-54-sk-554-158745460/detay)
stock bi vti ile stock bi si ın yürüdüğünü iddaa eden bi arkadaş gördüm. sizce varmı böyle bişey ???
bence stock olarak yokk, vti yeterki 4.vitese atsın :cool:;)
hayırlısıı :D vay be biz beleşe vermişiz :D
27-03-2014, 17:51
Valla piyasadaki Si ları gördükten sonra bende Si ı satmamaya karar verdim. inş istediğin temizlikte o paralara bulursun işin biraz zor kardeşim.
Aynen.Geçen yıl satmaya kalktım.Millet bir sürü kusur buldu.Bende satmıyorum artık o yüzden.Gitsinler 2-3 kere motor yapmış Si'ları alsın.Ben şu an 318bin km'de üst kapak açılmamış EG'imle mutlu mesutum şu an :D Bu yaz boyadıktan sonra da dahada mutlu olacam inşallah.
yok öyle bi dünya
en babası 170 180 e kadar tutunur
stok olarak
aynen öyle allah izin verirse bi b16 yeter 5 sene daha
Aynen.Geçen yıl satmaya kalktım.Millet bir sürü kusur buldu.Bende satmıyorum artık o yüzden.Gitsinler 2-3 kere motor yapmış Si'ları alsın.Ben şu an 318bin km'de üst kapak açılmamış EG'imle mutlu mesutum şu an :D Bu yaz boyadıktan sonra da dahada mutlu olacam inşallah.
D16A9 un o açılmamış kapagını açınca japon havası kaçaçak ve seninde neşen kaçacak :D
27-03-2014, 18:54
D16A9 un o açılmamış kapagını açınca japon havası kaçaçak ve seninde neşen kaçacak :D
Amcacım niye öyle diyorsun.Japon birini bulur üfletiriz içine hava :D
Onur Fatih
27-03-2014, 18:55
eleman şekil yaaa :D
bloodfast_06
28-03-2014, 09:31
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kusursuz-guzellik-civic-sii-158547539/detay) varmı bilgisi olan ? ?
bloodfast_06
28-03-2014, 09:33
bence en fazla 3. vitesin sonuna kadar sonrası hikaye :)
Bad-Fast
28-03-2014, 18:04
beyaz veya kırmızı yap bari olmadı satarken ben alırım tabi 2 yıl sonra anca :D
28-03-2014, 18:20
beyaz veya kırmızı yap bari olmadı satarken ben alırım tabi 2 yıl sonra anca :D
Electro Blue olacak inşallah : ) Şeytan diyor Championship White yap ama kararsızım :D
Bad-Fast
28-03-2014, 18:50
yani beyaz la kırmızının alıcısı çok oluyor biliyon ki yakışıyor da :D
srkn.ylc
29-03-2014, 21:32
Bi abime si bakıyoruz hb manuel acaba bu araç hakkında bi bilgisi olan varmı? teşekkürler...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-12-yillik-sahibinden-satilik-civic-si-hb-157786344/detay)
Bad-Fast
29-03-2014, 21:52
Bi abime si bakıyoruz hb manuel acaba bu araç hakkında bi bilgisi olan varmı? teşekkürler...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-12-yillik-sahibinden-satilik-civic-si-hb-157786344/detay)
bilmiyorum ama gayet güzel göründü gözüme bakmakta fayda var .
srkn.ylc
30-03-2014, 07:47
bilmiyorum ama gayet güzel göründü gözüme bakmakta fayda var .
Eyv. Teşekkürler
sorgulatırım,eğer ciddi hasar kaydı yoksa çıkar yola alırım :D 13.500 gibi rakamlara verirse al derim derli toplu duruyo gerçekten
srkn.ylc
05-04-2014, 08:52
sorgulatırım,eğer ciddi hasar kaydı yoksa çıkar yola alırım :D 13.500 gibi rakamlara verirse al derim derli toplu duruyo gerçekten
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar bir kardeşime alıcaz araç hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-white-angel-civic-dohc-si-hatasiz-kazasiz-biblo-160136136/detay)
thedevil
08-04-2014, 14:07
hayırlısıı :D vay be biz beleşe vermişiz :D
Vay arkadaş heryerde aynı şeyi yapıyorsun abi içimizi kararttın :D
metar_07
12-04-2014, 10:47
Araniyor araniyor!!!!!!!!!
Sedan '''''' sİ ''''' araniyor?????
metar_07
12-04-2014, 11:23
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-cok-temiz-honda-1.6-si-155049004/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-eksiksiz-herseyiyle-hazir-moonrock-si-159257317/detay#)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-i-loves-jdm-gerisi-hikaye-141470122/detay)
ABİLER ARKADAŞLAR
RİCAMDIR
metar_07
12-04-2014, 11:25
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-cok-temiz-honda-1.6-si-155049004/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-eksiksiz-herseyiyle-hazir-moonrock-si-159257317/detay#)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-i-loves-jdm-gerisi-hikaye-141470122/detay)
ABİLER ARKADAŞLAR
RİCAMDIR
abdullah
16-04-2014, 08:05
[url=http://www.sahibinden.com/ilan/vasi
Umut melek
22-04-2014, 09:59
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=161650887&rnd=2994)
Arkadaşlar kocaeli de galerideymis bu araç aradım konuştum orda çalışan bi arkadaşınmış öğrendiğim kadarıyla beyazdan kırmızıya boyanmış keyfi şaselerde direklerde falan her hangi bişey yokmuş başka bi araç alınacağı için satılıkmış konuştuğum kişi gayet rahat bi sekilde istediğiniz yere gönül rahatlığıyla gösterebilirsiniz dedi sunroof klima faal miş yigenime baktım bu aracı başka bilgisi olan varmı arkadaşlar araçla ilgili gerçekten bilgisi olan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden çok heveslendi yigen yorumlarinizi bekliyorum
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=161650887&rnd=2994)
Arkadaşlar kocaeli de galerideymis bu araç aradım konuştum orda çalışan bi arkadaşınmış öğrendiğim kadarıyla beyazdan kırmızıya boyanmış keyfi şaselerde direklerde falan her hangi bişey yokmuş başka bi araç alınacağı için satılıkmış konuştuğum kişi gayet rahat bi sekilde istediğiniz yere gönül rahatlığıyla gösterebilirsiniz dedi sunroof klima faal miş yigenime baktım bu aracı başka bilgisi olan varmı arkadaşlar araçla ilgili gerçekten bilgisi olan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden çok heveslendi yigen yorumlarinizi bekliyorum
ilan bulunamıyor linkte. eger tahmin ettigim arac ise plakası 34 ULT 83 idi ve çekme belgeli bir araçtı.
Umut melek
22-04-2014, 15:45
Aynen kardeşim şimdi dikkatlice baktım araca plakaya dediğin gibi... ilan hala açılıyor 161650887 bi bak istiosan sende tekrar, peki akibiyeti nedir çekme derken yigen yanaşmasın ozaman cokta niyetlenmisti bilgin için saolasin
Sedan si için önerebileceğiniz araç var mıdır? (değişen-boya-kilometre önemli değil büyük kazası olmadığı motoru sağlıklı olduğu sürece)
Aynen kardeşim şimdi dikkatlice baktım araca plakaya dediğin gibi... ilan hala açılıyor 161650887 bi bak istiosan sende tekrar, peki akibiyeti nedir çekme derken yigen yanaşmasın ozaman cokta niyetlenmisti bilgin için saolasin
Arac aslında beyazdı dıstan kırmızıya boyandı. Bu aracların beyazı makbulken neden kırmızıya boyanmıs bilemiyorum. Ama arac cekme belgeliydi. Ve uzerinde karburoterlu sistem lpg takılmıs sökülmüs.
Sedan si için önerebileceğiniz araç var mıdır? (değişen-boya-kilometre önemli değil büyük kazası olmadığı motoru sağlıklı olduğu sürece)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/82513-94-honda-civic-si-vasli.html
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/82513-94-honda-civic-si-vasli.html
İlanı var mı abi ?
hayır yok orjinal hali ile 18
muratburunce
30-04-2014, 08:19
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gaza-basma-cocuk-uyuyor-160602640/detay/)
araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-135-hp-si-acill-161724387/detay)
bi arkadaşım rica etti alıcakmış ben pek beyenmedim ama bilen varmıdır aracı
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-135-hp-si-acill-161724387/detay)
Bu aracın macun yardımıyla ayakta durduğu resimlerdende belli oluyo sanırım.. evveliyatı iyi olmayan bir araba diye biliyorum.
Bu aracın macun yardımıyla ayakta durduğu resimlerdende belli oluyo sanırım.. evveliyatı iyi olmayan bir araba diye biliyorum.
anladım teşşekkür ederim
muratburunce
01-05-2014, 16:24
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gaza-basma-cocuk-uyuyor-160602640/detay/)
araç hakkında bilgisi olan varmıdır?
kimsenin bilgisi yokmu?
ercan arseven
01-05-2014, 21:25
araç hakkında bilgisi olan varmıdır uzun zamandır duruyor giden bakan varmıdır...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-fiyat-dustu-kacirmayin-acil-155651650/detay)
aman amann amannnn sakınnn :D
7-8bın liraya kac defa el degıstırdı :)
driftboy
02-05-2014, 00:59
motoru kırık
motorsuz
yada kazalı si arıyorum. Varsa bilen eden pm yoluyla ulaşırsa güzel olur
bloodfast_06
03-05-2014, 14:22
[QUOTE=muratburunce;7447807]kimsenin bilgisi yokmu?[/QUOT
bloodfast_06
06-05-2014, 07:17
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-daha-temizi-orjinali-yok-diyenlere-inat-alin-size-temiz-orjinal-163346929/detay) üstün zekalılar hee :)
araç hakkında bilgisi olan varmıdır uzun zamandır duruyor giden bakan varmıdır...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-fiyat-dustu-kacirmayin-acil-155651650/detay)
Bende merak içindeyim. Samsunda eşe dost' a bakması için haber gönderdik fakat geçen günlerde de ilanda olduğu için kafamda soru işareti var. Bilenler aydınlatırsa çok sevinirim. :icon_tup:
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-daha-temizi-orjinali-yok-diyenlere-inat-alin-size-temiz-orjinal-163346929/detay) üstün zekalılar hee :)
:D:D:D:D adamlar akıllı beyler
:D:D:D:D adamlar akıllı beyler
oha 30 a çıkarmış uhauhauha
reklamın iyisi kötüsü olmaz :D
bloodfast_06
07-05-2014, 10:07
oha 30 a çıkarmış uhauhauha
reklamın iyisi kötüsü olmaz :D
13 bin lira gibi rakama satıldı araç ankaradan :D MUCİT bunlar :D
güneşbalkan
07-05-2014, 10:17
Tıklama dokunma yok demiş ama gökkuşağı gibi kırmızının bütün tonları var
bloodfast_06
08-05-2014, 13:12
Tıklama dokunma yok demiş ama gökkuşağı gibi kırmızının bütün tonları var
aynen hacı :D tıklamamışlar ama giydirmişler :D
si ler yakında vti parası olucak demedi demeyin.....
si ler yakında vti parası olucak demedi demeyin.....
1.6iES ve 1.4 is ler VTI parası olmus Si ları 1.4is ve 1.6iES parasına vermek cok ayıp olur. Sorunun kökü 1.6iES ve 1.4is lerin gereksiz haketmedigi rakamlara yukselmesi bence.
srkn.ylc
08-05-2014, 22:53
Çok hızlılar :hahaha:
Shinigami
08-05-2014, 23:35
1.6iES ve 1.4 is ler VTI parası olmus Si ları 1.4is ve 1.6iES parasına vermek cok ayıp olur. Sorunun kökü 1.6iES ve 1.4is lerin gereksiz haketmedigi rakamlara yukselmesi bence.
+1 Kesinlikle katılıyorum... Millet kıytırık ieslere vti parası ister oldu... ya bu insanlar SI''ın ne olduğunu bilmiyor yada modeli düşük diye fazla yerden yere vurmaya çalışıyor(ölücülük)
Bad-Fast
09-05-2014, 18:51
artık temiz si de kalmadığından artık ies lere yöneliyor millet bence , geçen bakim dedim si ilanlarına bakmaya gitmek istediğin yoktu nerdeyse , ama gene de ieslerin o fiyatları abartı o ayrı .
güneşbalkan
09-05-2014, 18:53
Sanki vti ların parası çok normalde
StyleALP
09-05-2014, 19:54
38 VP 708
Kayserideki mavi Sİ hakkında bilgisi olan var mı ?
http://i.hizliresim.com/djP7oZ.jpg
http://i.hizliresim.com/59gG4M.jpg
smtkrglu
10-05-2014, 14:12
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-si-92-model-hb-162536787/detay)
araç hakkında bilgi sahibi olan varmı...
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-civic-si-92-model-hb-162536787/detay)
Arac sahibi siteye uye gorunce kendisi cevaplar
srkn.ylc
11-05-2014, 11:15
Piyasaya bakarmısınız.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acilll-2001-model-1%2C6ies-guvenlik-paket-lpg-manuel-161476353/detay)
hatalı fiyat diye şikayet seçeneği varmış :D
11-05-2014, 11:56
Honda'dan sogudum artık şu fiyatlar yüzünden :D
kimse yanlıs anlamasın ama 1.4 is lere 5 TL bile vermem. benim sahsi dusuncem
metar_07
11-05-2014, 23:32
kardeşlerim takım yay arıyorum ? yardımcı ola bilecek olan varmı?
muratburunce
12-05-2014, 08:03
kardeşlerim takım yay arıyorum ? yardımcı ola bilecek olan varmı?
arananlar kısmına yazarsanız daha çabuk dönüş olacaktır.
bloodfast_06
12-05-2014, 14:22
38 VP 708
Kayserideki mavi Sİ hakkında bilgisi olan var mı ?
http://i.hizliresim.com/djP7oZ.jpg
http://i.hizliresim.com/59gG4M.jpg
aracın motoru kırıktı tekrar motor koydular diye biliyorum kasaya gelınce önden kazalı gibi duruyor. Kaput çamurluk çizgileri uyumsuz .
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orjinal-kazasiz-degisensiz-emsalsiz-si-155651650/detay)
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
G.Ü.R.A.Y
12-05-2014, 15:48
Bir arkadaşımıza düşünüyoruz bilgisi olan var mı acaba ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fiyat-dustu-eksiksiz-herseyiyle-hazir-moonrock-si-159257317/detay/)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-fiyat-dustu-eksiksiz-herseyiyle-hazir-moonrock-si-159257317/detay/)
Arac istanbul da yakın bir arkadasımdaydı. daha sonra izmire gitti orda sattı arabayı denizliye. aracın specleri bence yeterince iyi bence dusunebilirsiniz.
Honda'dan sogudum artık şu fiyatlar yüzünden :D
Burdan da şunu anlıyoruz ; Herkez arabasının kıymetini bilsin... Arabayı satsanız alacak bir araba bulamazsınız..
12-05-2014, 16:48
Burdan da şunu anlıyoruz ; Herkez arabasının kıymetini bilsin... Arabayı satsanız alacak bir araba bulamazsınız..
Si'yı satsam sonrasın da ne alacam diye düşünüyorum bazen : )
araç benim hatasız değil sorunsuz da değil :) ama leş te değil... 14 16 bin isteyenlerin arasında bana göre iyi bir aracım var tabiki hataları var
alıralmaz lpg yi söktürdüm motoru düzelttim.. arac honda feritte yapıldı herşeyi..
oem si jantlarını buldum aldım..
orasında burasında apaçi işi olan şeyleri söktüm attım
büyük kazası yok ama 10 üzerinden 7,5 kaporta durumu bir ön tampon çamurluklara felan boya ister içinde eksik trim aksamı yok sadece torpido kilidi yok sunroofu faal elektirik tesisatı komple yapıldı vs.. fiyat uçuk diyen oldu bu paraları etmez diyen olur hepsine saygım var
ekstra olarak düz boru headers filtre kiti simota - indash teyp anfi mid bas felan var
arkadaşlar evlilik durumları nedeniyle arabamı satma düşünceleri geçiyor aklımdan bu ara,almaya si kalmadı diyenlerle bi görüşelim.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/176489-mud-r-eg5-35-r-1035-a.html
iç mekan resimleri 2.sayfada
arkadaşlar
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orj.126.000-km-de-94-model-civic-si-hb-klima-sunroof-kol-dayama-164373445/detay/)
bu si hakkında detaylı bilgisi olan varmı?ilanda yazılanlar doğrumudur?değişeni vs varmıdır?konu acil ve önemlidir.şimdiden teşekkür ederim.
muratburunce
13-05-2014, 10:26
arkadaşlar
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-orj.126.000-km-de-94-model-civic-si-hb-klima-sunroof-kol-dayama-164373445/detay/)
bu si hakkında detaylı bilgisi olan varmı?ilanda yazılanlar doğrumudur?değişeni vs varmıdır?konu acil ve önemlidir.şimdiden teşekkür ederim.
bu araca baya önce ben niyetlenmiştim istanbulda bi arkadaşımdaydı yanlış olmasın 14 civarına satılmıştı lpg'si fln vardı basıktı 110'luk son susturucu vardı basıktı fln...
abdullah
13-05-2014, 10:32
bu araca baya önce ben niyetlenmiştim istanbulda bi arkadaşımdaydı yanlış olmasın 14 civarına satılmıştı lpg'si fln vardı basıktı 110'luk son susturucu vardı basıktı fln...
aynen aracın eski resimlerin birkaçı banada bi arkadaş göndermişti benim arabayla karıştırıp plakaları çok yakın bunun sonu 79 bnmkisinin sonu 74
http://i58.tinypic.com/azewxu.jpg
http://i59.tinypic.com/158b3ag.jpg
Yazdigi yazinin fontunu s.... Kör oldum ilan açıklamasını okuyucam diye :D
Araba duzgun duruyor ama fiyat cok abartılmış
aynen aracın eski resimlerin birkaçı banada bi arkadaş göndermişti benim arabayla karıştırıp plakaları çok yakın bunun sonu 79 bnmkisinin sonu 74
http://i58.tinypic.com/azewxu.jpg
http://i59.tinypic.com/158b3ag.jpg
peki arkadaşlar temizliği kazası km sin orjınalliği konusunda bilgisi net olan var mı?14 lere satıldı şimdi 19 lar yazıyor:(lpg takılmış demek daha öncesinde buda iyi bir durum değil tabi.:(
muratburunce
13-05-2014, 10:41
düzeltiyorum 17'ymiş fiyatı ben niyetlendiğimde eski sahibi arkadaşımla görüştüm şimdi yazılanların hepsi doğru dedi alan adam full orjinal biniyormuş herşeyi sökmüş lpg'e yokmuş birde :) ben karıştırmışım araçları 2tane si vardı arkadaşta... temiz orjinal tamamen stoc bir si'ye dönmüş araç...
düzeltiyorum 17'ymiş fiyatı ben niyetlendiğimde eski sahibi arkadaşımla görüştüm şimdi yazılanların hepsi doğru dedi alan adam full orjinal biniyormuş herşeyi sökmüş lpg'e yokmuş birde :) ben karıştırmışım araçları 2tane si vardı arkadaşta... temiz orjinal tamamen stoc bir si'ye dönmüş araç...
bilgi için teşekkürler.ilanda yazılanlar doğru demekki.bu iyi oldu ama piyasa iyice yükselmiş:((
muratburunce
13-05-2014, 10:55
bilgi için teşekkürler.ilanda yazılanlar doğru demekki.bu iyi oldu ama piyasa iyice yükselmiş:((
honda piyasası özellikle çok yüksek yaz geldi fiyatlar şişmeye başlar iyce 2.el piyasası canlanınca... araba çok temiz düşünürseniz eğer tamamen stocmuş şuan... ama dediğiniz gibi evet fiyat çok abartı... arkadaşın söylediği satmaya pek niyeti yok yüksek yazdı bilerek veren çıkar diye dedi sağlam bi pazarlıkla fiyatı çekebilirsiniz belki...
araç benim hatasız değil sorunsuz da değil :) ama leş te değil... 14 16 bin isteyenlerin arasında bana göre iyi bir aracım var tabiki hataları var
alıralmaz lpg yi söktürdüm motoru düzelttim.. arac honda feritte yapıldı herşeyi..
oem si jantlarını buldum aldım..
orasında burasında apaçi işi olan şeyleri söktüm attım
büyük kazası yok ama 10 üzerinden 7,5 kaporta durumu bir ön tampon çamurluklara felan boya ister içinde eksik trim aksamı yok sadece torpido kilidi yok sunroofu faal elektirik tesisatı komple yapıldı vs.. fiyat uçuk diyen oldu bu paraları etmez diyen olur hepsine saygım var
ekstra olarak düz boru headers filtre kiti simota - indash teyp anfi mid bas felan var
Aracın yapılırken ben de ordaydım abi. yakından inceledim aracı. kazasız belasız insallah. bu arada torpido kilidi 20 TL sıfırı bilgin olsun.
arac benim yakın arkadasımdayken gayet duzgundu. su anda da hala oyle oldugunu dusunuyorum. specleri de dedigim gibi gayet iyi ve yeterli.
aracın denizli ye gitmeden onceki son hali asagıda
http://i.hizliresim.com/59GV9A.jpg (http://hizliresim.com/59GV9A)
Aracın yapılırken ben de ordaydım abi. yakından inceledim aracı. kazasız belasız insallah. bu arada torpido kilidi 20 TL sıfırı bilgin olsun.
eyw. kardeşim saol.
arac benim yakın arkadasımdayken gayet duzgundu. su anda da hala oyle oldugunu dusunuyorum. specleri de dedigim gibi gayet iyi ve yeterli.
aracın denizli ye gitmeden onceki son hali asagıda
http://i.hizliresim.com/59GV9A.jpg (http://hizliresim.com/59GV9A)
bu arac daha önceden b.düzünde cüneyt dıye birindemıydı?
bu arac daha önceden b.düzünde cüneyt dıye birindemıydı?
Aynen öyle... bi kaç sene önce beylikdüzünde satılıktı.
http://http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-134183924/detay/ (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-134183924/detay/) araç hakkında bilgisi olan varmı ?
arkadas ciddi ciddi inanmıs LPG yle beraber 160 BG almıs 1.6 Si dan 51 lik duz boruyla :D
http://i.hizliresim.com/0VEbER.jpg (http://hizliresim.com/0VEbER)
srkn.ylc
15-05-2014, 07:28
arkadas ciddi ciddi inanmıs LPG yle beraber 160 BG almıs 1.6 Si dan 51 lik duz boruyla :D
http://i.hizliresim.com/0VEbER.jpg (http://hizliresim.com/0VEbER)
:hahaha: Bende de var düz boru egzoz nasıl alıyo bu millet ya :D
bana 10 beygir versin 500 lira para vericem
muratburunce
15-05-2014, 08:48
http://http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-134183924/detay/ (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-si-134183924/detay/) araç hakkında bilgisi olan varmı ?
araç bayadır konyada ve satılıklarda ilginçtirki çok temiz ve düzgün durmasına rağmen satılmadı hiç...
araç bayadır konyada ve satılıklarda ilginçtirki çok temiz ve düzgün durmasına rağmen satılmadı hiç...
aracın sahibi ile bu aracı ilk aldıgı dönemden itibaren muhabbetimiz oldu
harcadıgı para baya baya oldu
sanırım şimdi bir düzen tutturabildi
çocuk harbiden harcadı
şanzumanından motoruna kadar
bizde tavsiyelerde bulunduk
ama hiç gözümle görmedim içi dışı nasıldır bilmiyorum
ancak yürüyenine motoruna baya bi harcandı
muratburunce
15-05-2014, 09:33
aracın sahibi ile bu aracı ilk aldıgı dönemden itibaren muhabbetimiz oldu
harcadıgı para baya baya oldu
sanırım şimdi bir düzen tutturabildi
çocuk harbiden harcadı
şanzumanından motoruna kadar
bizde tavsiyelerde bulunduk
ama hiç gözümle görmedim içi dışı nasıldır bilmiyorum
ancak yürüyenine motoruna baya bi harcandı
hafta sonu konyada olacam eğer müsait olursam bakacağım bi araca çok merak ettiğim araçlardan biri... dış kasa olarak ilk zamndan itibaren baua diri duruyor motor ve şanzumanda düzgünse alınabilicek bir araç tabi yakından görmek lazım içini dışını
Aynen öyle... bi kaç sene önce beylikdüzünde satılıktı.
Tamamdir.bildgmz aracmis.
Bu araci dusunenler icin 2 yil once 2veya 3parca degisen wardi.
Ayni yil icerisnde 2 defa motor yapildi. Son 2yilda ne oldu ne bitti bilgim yok.
hafta sonu konyada olacam eğer müsait olursam bakacağım bi araca çok merak ettiğim araçlardan biri... dış kasa olarak ilk zamndan itibaren baua diri duruyor motor ve şanzumanda düzgünse alınabilicek bir araç tabi yakından görmek lazım içini dışını
Aracın eski sahibi buraya üye bu satan arkadaş alıp motor yapıp biniyor arada görüyorum,güzel bir si...
muratburunce
15-05-2014, 11:11
Aracın eski sahibi buraya üye bu satan arkadaş alıp motor yapıp biniyor arada görüyorum,güzel bir si...
bende güzel diye biliyorum burdan satıldı araç ama fiyatıda uygun olmasına rağmen 1senedir ilanda nerdeyse satılmaması ilginç geldi bana
bloodfast_06
16-05-2014, 13:36
bende güzel diye biliyorum burdan satıldı araç ama fiyatıda uygun olmasına rağmen 1senedir ilanda nerdeyse satılmaması ilginç geldi bana
aracın tüm çizgileri hatları kayık bi durumda. Neresi temiz ben anlamadım . Motorundan bahsediyorsunuz herhalde :)
muratburunce
17-05-2014, 08:04
aracın tüm çizgileri hatları kayık bi durumda. Neresi temiz ben anlamadım . Motorundan bahsediyorsunuz herhalde :)
resimlerde düzgün görünüyor ona istinaden yazdım yoks aracı hiç yakından görmedim son halinide bilmiyorum o resimler kaç aylık kimbilir... motoru ztn hiç bilmiyorum ne durumda :)
serkandevran
18-05-2014, 12:54
bılgısı olan var mı?
bılgısı olan var mı?
benim aracım bilgim var :)
Ayrton Senna
21-05-2014, 00:33
Tamamdir.bildgmz aracmis.
Bu araci dusunenler icin 2 yil once 2veya 3parca degisen wardi.
Ayni yil icerisnde 2 defa motor yapildi. Son 2yilda ne oldu ne bitti bilgim yok.
sen iyilik meleği misin ?
typeRace
22-05-2014, 17:31
bu si hakkında bilgisi olan varmı acaba? geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım..
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-civic-si-161163382/detay/)
bu si hakkında bilgisi olan varmı acaba? geçmiş sayfalara baktım ama bulamadım..
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-red-civic-si-161163382/detay/)
arac eskiden bakırkoy tarafında 14 EC plakalı olan Si
arac bana ait. pm ile bilgi yolladım.
bi bitmediniz yaa :D devamı daha fena ama kimsenin tansiyonu kaldırmaz
http://i.hizliresim.com/BXWrPV.jpg (http://hizliresim.com/BXWrPV)
rahat ol olm adamda 1.6 vıtec 160bg sunrofsuz si varmış :) burdan da şunu anlıyoruz , anne sütü ilk 6 ay çok önemli :D
az daha zorlasa cabrio 160 hp 1.6 ies var dicekmiş spor gazetesi.
Bad-Fast
29-05-2014, 17:15
adam bütün honda modellerini donanımlarını birbirine katmış , sonunda 307 e bağlamış iyiymiş :)
Shinigami
31-05-2014, 00:17
rahat ol olm adamda 1.6 vıtec 160bg sunrofsuz si varmış :) burdan da şunu anlıyoruz , anne sütü ilk 6 ay çok önemli :D
Swaptır o swap :D :hahaha:
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-honda-civic-1.6-v-tec-doch-si-acil-satilik-164135849/detay/) araç hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-honda-civic-1.6-v-tec-doch-si-acil-satilik-164135849/detay/) araç hakkında bilgisi olan varmı?
Aracı bilmiyorum ama subwoofer iyiymiş :D
Aracı bilmiyorum ama subwoofer iyiymiş :D
ıspartadan satlıkken yakından gidip inceleme fursatım olmuştu ıspartadaki sahibi beledeyi otobüs şöföfrüydü hatta antalyada sıfır motor yapılmış yürüyeni fena değildi kasa olarak 10 üzerinden 6 alır ufak tefek yapılmaları vardı,9-10'lu rakamlara satıldı,sırf o direksiyon için araçtan bir nakışta soğumuştum halada kullanıyor yeni sahibi alınırsa ilk iş o direksiyonu değiştirin,kolay gelsin...
ıspartadan satlıkken yakından gidip inceleme fursatım olmuştu ıspartadaki sahibi beledeyi otobüs şöföfrüydü hatta antalyada sıfır motor yapılmış yürüyeni fena değildi kasa olarak 10 üzerinden 6 alır ufak tefek yapılmaları vardı,9-10'lu rakamlara satıldı,sırf o direksiyon için araçtan bir nakışta soğumuştum halada kullanıyor yeni sahibi alınırsa ilk iş o direksiyonu değiştirin,kolay gelsin... Direksiyon felan önemli degilde kasa nasıl işte :beuj::beuj:
Direksiyon felan önemli degilde kasa nasıl işte :beuj::beuj:
Bence sizin arac yada semih'in aracından pay biçiyoruz size göre bu araba cöp onu söyleyebilirim,yok ben 9 alıcam yapıcam derseniz cicek olur orası ayrı :)
Bence sizin arac yada semih'in aracından pay biçiyoruz size göre bu araba cöp onu söyleyebilirim,yok ben 9 alıcam yapıcam derseniz cicek olur orası ayrı :)
bilgin için Teşekkur ederım 35ah Çok zalım zaten :D Su anda istemız gibi araç bulamıyoruz:) Yok mu ilan harici Si satan ?
smtkrglu
03-06-2014, 12:24
bilgin için Teşekkur ederım 35ah Çok zalım zaten :D Su anda istemız gibi araç bulamıyoruz:) Yok mu ilan harici Si satan ?
Gene duramıyon demiii :D :D :D gıdıklamaya başladılar inceden:hahaha:
bloodfast_06
03-06-2014, 13:00
13-14 e çiçek si bulamazsınız :)
abdullah
03-06-2014, 13:22
:icon_tup: +10
13 14 bine çiçek arayan dolu zaten :) bugun benim aracada baktılar ilanda komple boyalı değişeni var yazdım biz orjinalciyiz dediler :D :D bende ilanı kaldırdım.. 22 yaşında orjinal araç için istenen rakamlar ortada...
abdullah
03-06-2014, 14:16
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-beyaz-hb-si-1994-model-kusursuz-166872243/detay)
Araç kendi aracımdır.detaylı bilgi isteyene verebilirim.
Şu andakı piyasa o civarda ama illa pahalı alınca İyi olacak die bişey yok :)
Gene duramıyon demiii :D :D :D gıdıklamaya başladılar inceden:hahaha: Aynen abi gıdıklıyor ufaktan :D
13 14 bine çiçek arayan dolu zaten :) bugun benim aracada baktılar ilanda komple boyalı değişeni var yazdım biz orjinalciyiz dediler :D :D bende ilanı kaldırdım.. 22 yaşında orjinal araç için istenen rakamlar ortada...
şimdi bu msj olmamış
arabaya bakan bendim kardeşim ben senin arabanda değişen mi baktım veya burda boya var araba komple boyalı falan mı dedim
arabanı kötülemek istemiyorum
sadece biraz elle tutulur bi si görmekti istediğim
yıllardır şu foruma üyeyim kimseyeyle bi tartışma yada polemiğe girmek istemedim ama zorla yazdırıyosunuz adama
Umut melek
04-06-2014, 16:30
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-white-sunroof-lu-si-r-165994918/detay)
Arkadaşlar antalyada beyaz sedan bu si ile ilgili bilgisi olan varmı acaba
bloodfast_06
05-06-2014, 17:35
Şu andakı piyasa o civarda ama illa pahalı alınca İyi olacak die bişey yok :)
Aynen abi gıdıklıyor ufaktan :D
temiz si yok zaten :) olanada istiyorlar
arkadaşlar bu kırmızı hb si hakkında bilgisi olan var mı?yakından inceleyen oldu mu daha önce?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-s2000-red-civic-sir-166294172/detay)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tum-bakimlari-yapilmis-muayeneli-94-mod-si-167797663/detay)
Bilgisi olan var mıdır?
arkdslar şu si hakkında bılgısı oln varmı?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-satilik-si-166066307/detay)
veya 13 cıvarına baska Sİ önerılerınız varsa alabılırım.
bı ardsm hb si arıyor.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-satilik-si-166066307/detay)
bı ardsm hb si arıyor.
sağ ön hoparlör kapagı eksik motor içi resimleri yok
sağ ön hoparlör kapagı eksik motor içi resimleri yok
dıkkat ettım, kapı içlerıde boyalı.
sahıbıyle konustuk 2 parca degısen var dedı, şase kule panel orj dedı. pzar gunu bakıcaz araca inş.
bi sorulatıyım dedım,belkı gıdıp bakan vardır diye.
Hatasız ve masrafsız bir sedan manuel si a verilecek en maximum rakam sizlerce nedir ? :) sunroof hariç full dolu
alphaville
15-06-2014, 22:47
Bende öyle bir araç düşünüyorum ve masrafsız giderli bir si sedana maksimum 15000 veririm.Çok cazibeli ve temiz olursa.Boyalı olması sorun olmaz.
Hatasız ve masrafsız bir sedan manuel si a verilecek en maximum rakam sizlerce nedir ? :) sunroof hariç full dolu
benim gözümde max 15.000 tl
bı ardsm hb si arıyor.
dıkkat ettım, kapı içlerıde boyalı.
sahıbıyle konustuk 2 parca degısen var dedı, şase kule panel orj dedı. pzar gunu bakıcaz araca inş.
bi sorulatıyım dedım,belkı gıdıp bakan vardır diye.
Ardslar bu araca bugun baktim.
Sag-sol camurluk,kaput,panel degisik.
Yolcu tarafindaki sasede duzeltme var.
Motor ici siyah renk.kapi icleri ve bagaj ici boyali.
Sag arkadan da bi kazasi war.sag arka camurluk bagajla beraber islemli.
Biraz duman atma var.
On koltuklar orj degil.
Aracin bazi yerlerinde curukler mevcut.
Tavan dosemesi otj.degil.garip biseyle kaplanmis.
Sunroof acilirken el yardimi ile destek istiyor.
Klima sokuk durumda parcalari yok.
13 civarina hb si satan eden warsa goreselim bu arada :)
Ardslar bu araca bugun baktim.
Sag-sol camurluk,kaput,panel degisik.
Yolcu tarafindaki sasede duzeltme var.
Motor ici siyah renk.kapi icleri ve bagaj ici boyali.
Sag arkadan da bi kazasi war.sag arka camurluk bagajla beraber islemli.
Biraz duman atma var.
On koltuklar orj degil.
Aracin bazi yerlerinde curukler mevcut.
Tavan dosemesi otj.degil.garip biseyle kaplanmis.
Sunroof acilirken el yardimi ile destek istiyor.
Klima sokuk durumda parcalari yok.
13 civarina hb si satan eden warsa goreselim bu arada :)
haftasonu bakamadığım için o arabaya bakmaya giderek sende yoruldun hacı :) araca aralık ayında bi arkadaş için bakmaya gittik, tam anlamıyla her yeri macun dolu bitik bir si dı.
Bende öyle bir araç düşünüyorum ve masrafsız giderli bir si sedana maksimum 15000 veririm.Çok cazibeli ve temiz olursa.Boyalı olması sorun olmaz.
Artık piyasada hemen hemen sağlam si kalmadığı içn elinde olanlarda satmıyor. şöyle bir piyasayı araştırdığınızda da f-e-h vs takıp 160hp doch VTEc diye si satmaya çalışanlarıda görerek bu arabayı almaktan vazgeçebilirsiniz :)
allah yardım etsin araba arayan arkadaslarımıza
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=165982465&rnd=1033)
Arkdslar telf.dan kopyaladim linki ama bu sultanbeylideki 14.600 olan,
38bn plakali araci bilen varmi.
Yarin onada bakmaya gidicem ama ck uzak.eger bilen varsa duruma gore hareket edelim.
Connecting site... (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=165982465&rnd=1033)
Yarin onada bakmaya gidicem ama ck uzak.eger bilen varsa duruma gore hareket edelim.
Yardım için link :D
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-temiz-doch-si-165982465/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
araca sase eklendi diye duydum ve oyle biliyorum. sahibi aracın toplanma asamalarının oldugu bir video izletiyormus gidenlere. ama yine de dogru yanlıs bilemem
ARKADASLAR 38 BN PLAkali arac icin kayseriden bi ardsmz sagolsun bilgi verdi.
Gitmeye gerek bile yoktu ama ardsm illa gidip bakalim deyince ve arac sahibide sadece 1parca degisen oldgunu soylynce gittik.
Ustaya gosterdik araci;
6 parca degisen cikti bilginize. :)
Son fiyat 13500.
Duzgun si olanlar 18 19 istemkte hakli sanirim :D
bloodfast_06
19-06-2014, 17:59
Gitmeye gerek bile yoktu ama ardsm illa gidip bakalim deyince ve arac sahibide sadece 1parca degisen oldgunu soylynce gittik.
Ustaya gosterdik araci;
Son fiyat 13500.
biraz öyle gibi :)
alphaville
19-06-2014, 21:53
Şu an temiz si bulmanın zamanı değil sanırım,sabretmekte fayda var..
Ustaya gosterdik araci;
Son fiyat 13500.
o kadar yolu boşu boşuna gitmekte ayrı mesele tabi. Artık temiz si aramak çok ama çok zor sanki :)
içinde atların tepişmediği iki parçadan oluşmamış sedan otomatik düzgün bi si arıyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6-si-1994-160814506/detay)
ardsm için ılgılenıyoruz warmı bılgısı olan varmı ardslar ?
eskıden 77 plakaymış.
muratburunce
26-06-2014, 12:02
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6-si-1994-160814506/detay)
ardsm için ılgılenıyoruz warmı bılgısı olan varmı ardslar ?
eskıden 77 plakaymış.
araç aynı fotolarla yakşalık 4-5 aydır ilanda sanırım...
Umut melek
27-06-2014, 08:29
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olsan var mi gri sedan klima lı 93 istanbul bayrampaşa adresi
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tertemiz-sedan-doch-si-manuel-klimali-169819691/detay/)
Arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olsan var mi gri sedan klima lı 93 istanbul bayrampaşa adresi
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tertemiz-sedan-doch-si-manuel-klimali-169819691/detay/)
valla kardeşim hiç bir bilgim yok ama araba benim çok hoşuma gitti
çizgileri burnu felan elle tutulur derecede güzel
bence sıkı bir pazarlık yapılır bu arabaya
Umut melek
27-06-2014, 08:37
Aynen öyle:) arıcam birazdan bnde sunroof suz sedan böyle diri uzun zamandır denk gelmedim motor kısmı da temiz gözüküyor kafadan kapılardan falan beğendim arabayı
Edit
Aradım kapora almış akşam yine ara abi dedi kredi çekmiş arkadaşları
bloodfast_06
27-06-2014, 09:32
aynen önden düzgün duruyor fakat sol ön çamurlukta oynama var gibi. Haricinde göze batan brsey yok
Bencede dıştan güzel duruyo bu paralara alınabilecek güzel bir araç..
Umut melek
28-06-2014, 12:47
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-umt-otomotiv-den-1993-civic-1.6-si-sedan-fume-klima-brc-lpg-169986777/detay)
Beyler denızli galeride füme sedan 93 klima var , bilgisi olan fiyat uygun geldi bana
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-umt-otomotiv-den-1993-civic-1.6-si-sedan-fume-klima-brc-lpg-169986777/detay)
Beyler denızli galeride füme sedan 93 klima var , bilgisi olan fiyat uygun geldi bana
Az yazmışım o zaman :)
güneşbalkan
28-06-2014, 14:29
Tamda şu anda avatarımda duran eski aracım detaylı bilgi istersenizde.sol iki kapı sacı değişik.0.50 mm piston,üst kapak polish,önlerde coilspring var araçta.ben bakımlarını yaptıramadığım için çok uygun bi rakama vermiştim oraya yazılan ilandan her türlü kar edicektir satan kişi diye tahmin ediyorum.galeriden görünüyor ama ben şahısa satmıştım aracı.baskısını stg1 olarak değiştirmiştim aldığımda.lastikleride yeni takmıştım michelin energy vardı üstünde verdiğimde.fiyatına göre alınabilicek bi si bence.ufak tefek klima gazı,turuncu sinyal,mügen ek falan takmıştım.buda ilk aldığım halinden
http://i1073.photobucket.com/albums/w389/gunesbalkan/image_zps2fe3371f.jpg
güneşbalkan
28-06-2014, 14:47
Ahada yazmışlar zaten yukarı :D
sayfada yukardakı gumus grı ıle u fume iyi duruyor.
bız hb araıyoruz 15 ın altına duzgun hb bulamadık.