Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni pist gunleri icin tarih var mı?
emreozer
29-11-2011, 20:38
Herkese merhabalar. Korfez pisti veya istanbul park icin bildiginiz pist gunu tarihi var mi?
Tesekkurler.
34tb9544
29-11-2011, 20:48
Nerdeeeeeeeee keske olsa ?
emreozer
04-12-2011, 20:45
Bu istanbulpark pistini yonetenlerde hakikaten hic ticari kafa yok. Kiralayacaklari 1 ambulans 1 itfaiye araci, birkac gorevli. Pisti ac haftasonlari hrkese, fiyatini belirle millet gitsin hevesini alsin. Eminim ki kazalarda azalir bilincte artar. Sanki pist eskiyecek! Sinir oluyorum.. Curuyor kendi kendine...
O hesaplar okadar basit olmuyor .
Forumu okudukça sorulariniza yanitlar bulacaksiniz .
Bir sonraki pist günleri serisi organizasyonuna techturkey.com üzerinden ilan edildiğinde ulaşabilirsiniz .
Şuan için bir tarih belirlenmedi .
O hesaplar okadar basit olmuyor .
Forumu okudukça sorulariniza yanitlar bulacaksiniz .
Bir sonraki pist günleri serisi organizasyonuna techturkey.com üzerinden ilan edildiğinde ulaşabilirsiniz .
Şuan için bir tarih belirlenmedi .
nedenını de yazarmısınız ızmıt korfez pıstını acabılıyoruz da ıstanbul parkı neden acamıyorz 300 degılde 500 alsalar da olmazmı?not:gercekten blmedıgımden soruyorum ve merak edıyorum art nıyet yok
aynı şeyleri yüzlerce defa anlatmak zorundamı bu adam? :) forumda bir sürü konu var bunların daha önce detaylıca konuşulduğu.
nedenını de yazarmısınız ızmıt korfez pıstını acabılıyoruz da ıstanbul parkı neden acamıyorz 300 degılde 500 alsalar da olmazmı?not:gercekten blmedıgımden soruyorum ve merak edıyorum art nıyet yok
pist kirası 10 lira üstünde (edit: 13 küsür tosfed in faturası vardı)
ambulans güvenlik ve org. kaliteli olması için gerekli şeyler ve koşuşturma bunlarda 5-6 milyar tutuyor. sponsorlar olmasa hangi 300-500 herşey kıtı kıtına yetiyor, ki bugra nın kendi cebinden para çıkıyor..
istanbul park ın sabah 9 akşam 4 arası kirası 60bin dolarmıydı bugra ? :D
İstanbul parktada organizasyon yaptik yapabiliyoruz da böyle bir yasak durumu yok 35bin euro + 5km pist uzerinde calisicak personel guvenlik sonrasinda izleyiciler icin ayrilan alanlarin temizlik hizmetleri ambulans itfaiye + kdv vs..vs..vs...
Kisi basi 1000 - 1500 euro oderseniz neden olmasin ....
Simdide diyeceksiniz ki pahali daha ucuz olsun siz demeden onuda acikliyim ...
İstanbul park in 1 yillik bakim maliyeti ( hic organizasyon yapilmasa bile ) +- 1.500.000 TL ( sıfır sayısı doğrudur yanlis yazmadim ) siz boyle bir piste vede gidere sahip olsaniz nekadara kiralardiniz ....
Haa bu para harcanmadanda pist orda durur ama 2 sene sonra çöp olur çürür tabiricaizse...
Dedigim gibi forumu arastirin okudukca bu ve benzeri pist mevzularinda konular görür nedemek istediğimi daha iyi anlarsiniz ....
peki birşey sorucam madem bu kadar maliyet var ve birilerinin cebınden cıkıyor bu para bı sekılde bizim verdiğimiz miktar diyelim kişi başı 500 olsa ve senede 4 sefer falan yapılsa azda olsa faydası olmazmı piste bomboş dürup masraf yapılmasından iyi değillmidir??
emreozer
06-12-2011, 18:02
Bugra bey, daha once yazilmis olan konulari okudum. Zaten benim dusuncem szin gibi pisti kiralamak ve sonrasinda da 3. Kisilere kullandirmakla ilgili degil. Mevcut yonetimin bizzat sahislara da hafta icleri pist gunleri yapmak, ve cesitli ticari satislarla( merchandising goods- t shirtler, yurtdisi internet uzerinden pist gunu satis-bulgar ve romenlere vs., gibi) ek gelir elde etmeleri seklknde. Sponsorlar bile olabilir bunun icin.. Yurtdisinda bircok pist bu sekilde bos gunlerini dolduruyor. Gunlugu 35000 euro demek bunun en kolayi tabi ama ogrendigim kadariyla gecen sene sadece 20 gun kiralanabilmis. Bu arada istanbulpark pistiyle o kadar ilgililer ki internet sitesinde hala F1 reklamlari var. Trajikomik!
Sizin yaptiginiz isi cok takdir edyorum ve turkiye gibi motorsporlari kulturunun dusuk seviyelerde oldugu bir yerde cesaret istedigini dusunuyorum. Umarim ileride cok daha farkli sekillerde bu isi yapabilirsiniz, kendi islettiginiz pistte yarislar ile beraber.
Keske sizin gib girisimci ve bu ise gonul vermis kisiler bu tur isletmelerde de yer alsa.
KingoAtmo
07-12-2011, 08:10
Tourist rides Nordschleife | Nürburgring (http://www.nuerburgring.de/en/angebote/driving-experiences/tourist-rides-nordschleife.html)
no comment
kelalper
07-12-2011, 09:33
Arkadaşlar eğer o paraları vermeye razı iseniz zaten merak etmeyin Buğra orayı kiralar. Evet pahalı ama neden pahalı. İlk olarak orası uluslararası arena. Pist kalitesi iyi olmak zorunda. Yaz kış o pisti kullanıma açtığınız zaman belli bir süre sonra asfalt kirlenmeye başlıyor. O büyüklükte bir pisti hadi temizleyelim demek kolay değil. Zırt deyince de asfalt dökemezsiniz normal yola asfalt döker gibi. Asfaltından herşeyine özel bir pist. Hız olarak gerçekten hızlı bir pist. Yani şöyle düşünmeyin oo freni yapar dururum. Belli bir süreden sonra Ferrarilerin R8 lerin frenleri bile dayanmıyor şişmeye başlıyor. Ferrari track day sonunda piste çıktığınız zaman pist üzerindeki kire carta curta inanamazsınız ki körfezdeki arabanın yarısı kadar araba çıkıyor piste. Adamlar pisti korumak adına fiyatını yüksek tutuyorlar ki kazandıklarından daha fazlasını piste harcamak zorunda kalmasınlar.
KingoAtmo
07-12-2011, 09:41
Arkadaşlar eğer o paraları vermeye razı iseniz zaten merak etmeyin Buğra orayı kiralar. Evet pahalı ama neden pahalı. İlk olarak orası uluslararası arena. Pist kalitesi iyi olmak zorunda. Yaz kış o pisti kullanıma açtığınız zaman belli bir süre sonra asfalt kirlenmeye başlıyor. O büyüklükte bir pisti hadi temizleyelim demek kolay değil. Zırt deyince de asfalt dökemezsiniz normal yola asfalt döker gibi. Asfaltından herşeyine özel bir pist. Hız olarak gerçekten hızlı bir pist. Yani şöyle düşünmeyin oo freni yapar dururum. Belli bir süreden sonra Ferrarilerin R8 lerin frenleri bile dayanmıyor şişmeye başlıyor. Ferrari track day sonunda piste çıktığınız zaman pist üzerindeki kire carta curta inanamazsınız ki körfezdeki arabanın yarısı kadar araba çıkıyor piste. Adamlar pisti korumak adına fiyatını yüksek tutuyorlar ki kazandıklarından daha fazlasını piste harcamak zorunda kalmasınlar.
Kimin malını kimden koruyorlar ?
kelalper
07-12-2011, 11:37
Bravo çok güzel yaklaşım Atatürk olimpiyat stadınıda halka açsınlar insan girsinler maç yapsınlar. Baharda da oturur çimlerde mangal yaparsınız. Hatta bi kaç tane F16 yı falanda insan kullanımına versinler canı sıkılan sıraya girsin binsin kullansın parasını verip. Onlarda senin benim malım nede olsa.
qwertynord
07-12-2011, 11:47
Bu kadar saçma bi mesaja ancak bu kadar güzel cevap verilirdi elinize sağlık
KingoAtmo
07-12-2011, 12:23
Doğru ya ferrari, porshe sahipleri senede 2 tur atsın , ondan yapıldı pist.
Senin bahsettiğin stadlar 1 sene içinde istanbul parktan daha fazla organizasyona ev sahipliği yapılıyor ... sadece maç da değil konser de veriliyor.
Ki rusyada parasını verip artık savaş amaçlı kullanılmayan eski miglerle tur atılabiliyor :)
Amerida parasını verip nascar pistinde nascar arabası ile pilot eşliğinde tur atılabiliyor.
Aşağıda da NORDSCHLEIFE pistinin kullanım bedelleri:
PRICES FOR TOURIST RIDES 2012:
1 lap: 26,- €
4 laps: 95,- €
incl. 1 ring°werk ticket, 10 % discount of onboard cameras
25 laps : 490,- €
Annual ticket: 1.445,- €
incl. 2 ring°werk tickets, 10 % discount of onboard cameras
The validity of the new prices starts at the 01.01.2012.
Disregarding the terminal value the tickets lose their validity on the 31.12.2012.
Örnekleri var, istedikten sonra oluyor :D
Ama önce vatandaşların bilinçlenip, kendisini o pisti kullamaya layık görmesi gerekir
yeri burası değil belki ama yazmak istedim , kımse yanlış anlamasın herkez burda konusuyo ama sadece konusuyor ben 6-7 ay önce bi yazı yazdım bu kadar pist istiyosak drag yada time trial için meclise yürüyelim yada eylem tarzı birşeyler yapalım dedim miniks hilmi abi dışında bende warım diyen olmadı ben cumhurbaşkanlığı dahil birçok belediye , valilik , radyo tv tartışma programlarına bir çok kez mail attım Ankara b.belediyesine proje bile yolladım fakat hepsi olumsuz , twitter dan gerekli bazı kişilere yazı yazdım onlarda dönmedi daha napıyım:Deli: yani tek başına olacak işler değil eğer bişeylerin olmasını istiyorsak klavye başında hiç birşeye çağre bulamayız , şimdi bidaha sormak istiyorum gerçekten bu işe gönül veren abiler kardeşler toplanalım gerekli izinleri alalım bi yerde sesimizi duyuralım ankara - istanbul - izmir -antalya vs vs nereye pist yapılırsa yapılsın yada istanbul park ucretsız yada indirimli açılsın güzel bi drag ve time trial pistimiz olsun diyorsanız el ele vermek lazım eğer gerekli katılım olursa adminler başka bi sayfayada konu açabilirse iyi olur
saygılarımla ... :icon_wack
kelalper
08-12-2011, 07:58
Senin bahsettiğin stadlar 1 sene içinde istanbul parktan daha fazla organizasyona ev sahipliği yapılıyor ... sadece maç da değil konser de veriliyor.
Ki rusyada parasını verip artık savaş amaçlı kullanılmayan eski miglerle tur atılabiliyor :)
Amerida parasını verip nascar pistinde nascar arabası ile pilot eşliğinde tur atılabiliyor.
Disregarding the terminal value the tickets lose their validity on the 31.12.2012.
Ama önce vatandaşların bilinçlenip, kendisini o pisti kullamaya layık görmesi gerekir
Istanbul Park kapalı değil ki parasını verdikten sonra girebiliyorsun. Sen Istanbul Park ın fiyatına pahalı diyorsun Rusyada MIG kullanmaktan US de NASCAR kullanmaktan bahsediyorsun. Ona bakarsan NASA uzaya da yolluyor parasını verirsen. O stadlarda yapılan organizasyonlarda kaç kişi geliyor ne kadar para kazanılıyor bir fikrin var mı.
Nurburgring olayına gelince o pist artık uluslararası arena değil. Sadece organizasyonel yarışlar yapılıyor ve tüm pisti kapamanında fiyatı Istanbul Parktan yüksek. Üzerindeki Asfalt normal bildiğin yol asfaltı.
Istanbul Park için Fermas parasını veriyor bütün koşulları sağlıyor pisti kiralıyor. Aynı şekilde Doğuş Otoda aynı şekilde. Ona bakarsan birçok adamda Arabalarını çekici ile götürüp pisti kapatıp kendi kendine takılıyor.
İşin özü elimizdeki ile yetinelim. birisi çıkıp cebinden pist yaptırmadıgı sürece biz amatorler için uğraşmazlar..İzmit,izmir TT, Konya,Akhisar Drag Allah bunları aratmasın..
benim gibi pc başında gazlayın daha ucuz ve sorunsuz :D
pc başında gazlayın daha ucuz ve sorunsuz :D
cok fazla bisey solmeye gerek yok katiliyorum :Bravoo::Bravoo:
İşin özü elimizdeki ile yetinelim. birisi çıkıp cebinden pist yaptırmadıgı sürece biz amatorler için uğraşmazlar..İzmit,izmir TT, Konya,Akhisar Drag Allah bunları aratmasın..
Amin kardeşim çok haklısın
türkiyede yaşamak zaten lüks..arabaya binmek.. birde hızlısına..benzin felaket..pist fiyatları uçmuş..ne gerek var hocam..bize her yer pist..diyecem ama pist gibisi yok..hayatımda geçirdigim en güzel günlerdendi 23 ekım korfez pisti..emegi geçenlere tekrar teşekkürler
1.sayfada yazdıgım yazıdan sonra tam 476 kişi konuyu okumuş fakat 3 kişi teşekkur etmiş bunun haricinde ne beğenen var ne pm atan ne de yorum yapan ... buda demek oluyoki klavye insanıyız , lafa gelince herşeyi yapıyoruzz icraata gelince tık yok , yani hiç bişeyi hak etmiyoruzz ... aksini iddaa eden warsa buyursun yazssın eğer ben yanlış konuşuyosam özürümüde dilerim ama gerçekten istek hırs azim yok çogumuzda...:(
yaz geliyo havalar aciyo yokmu yeni tarih gunceli :D
bahadı-R
28-02-2012, 20:14
Pist istiyoruzzzz pisttttt
yaz geliyo havalar aciyo yokmu yeni tarih gunceli :D
Tarihler pek yakinda aciklanacak hazirlik donemindeyiz
bahadı-R
28-02-2012, 22:22
Yaz benii buğraa tarih mekan onemli değil viraj yapmak istiyorumm....
::ZaFeR::
28-02-2012, 22:51
canlı yayin vs olursa güzel olur ?
valla bu sefer kaçırmak istemiyorum :)
ProdriveSTI
01-03-2012, 00:09
eylül-ekimi bulursa RS'le şansımızı deneyecez bakalım,öncelikle yapılması gerekenler var araca umarım hallederiz o güne kadar.
ben o tarihlerde tatilde olucam buğra :D
valla bu sefer kaçırmak istemiyorum :)
bende düğün dernek muhabbetlerinden ötürü gelememiştim, bu sefer bir araçla gireceğiz kısmet olursa bakalım :)
Olsada çıkıversek :)
Baydı dümdüz gazlamak
Allah a cok sukur tek keyfim arabam, onlada piste girince kafamdan hersey her sıkıntı ucup gidiyor.. Beni bu kadar koparan tek şey.. Bunun için ciddi butceler gerek ozel pistler için.. Bunun için tutkulu olması gerek.. Oyle insanlar da zaten işi basından askın oluyor yada ugrasmak istemiyor, organizasyon yapsınlar ben parasını verir gazlar cıkarım diyor bence.. Ve bu dusunceden oturu, degerli organizasyoncu arkadaslarımızdan baskasına dusmuyor bu gorev ve onlar da var olan butun imkanlarla ve alternatiflerle ki bi korfezimiz var bize yetebilen, elinden geleni yapıyorlar.. Her turlu protesto, destek, dernek işleinde ses duyurma işlerinde elimden geleni yapmaya hazırım.. Caddede gazlamayın gazlamayın yok eksoz takmayın, yok bilmem ne.. E o zaman biraz da yardımcı olun.. Basketbol seven için saha avr, futbol için saha var yuzen için havuz var, avcılık için alan var.. İstenildikten sonra bir pist cok zor degildir sanırım.. Saygılar...
bahadı-R
01-03-2012, 07:27
Ya gerçekten nisan ayı gibi bi organizasyon yapılamaz mı yetişmez mi ?
yazın herkes bi yerlere dağılıyor ?
Yok tarih yakin, beyler oyle 4 ay bekletmem sizi :D
Ayrica 4 organizasyon tek katilim gibi bir fikrim var. Detaylari acikliyinca eminim sizlerde seveceksiniz .
Bu isi gercekten takip edicek insanlara bir kupa sunmak istiyorum yol otomobilleri ile ....
Trance-R
01-03-2012, 09:30
ticari fikirde olsa , sürümden kazansalar ne olur ki ?
versin 100 tl giriş 1 saat kardeşim geç napıyorsan yap.
günde 50nin üstünde araba soksan 5bin tL...
ne bilim 50 arabada 100 tlden rahat gelir kanaatindeyim.
sürekli olsa , reklam filan , işi döndürmeye başlasak da ; devamı gelse büyüse "çark" olmaz mı ?
izmit körfez org. için günlük kaç lira bütçe ile oluşturuluyor ? bileniniz varsa , bende öğrenmek istiyorum :)
benim yazdıklarım sadece 1 fikirdi.saygılar.
buğra abi bu yeşil inşaatın bi pist projesi vardı ndurumda acaba ?
kelalper
01-03-2012, 10:50
ticari fikirde olsa , sürümden kazansalar ne olur ki ?
versin 100 tl giriş 1 saat kardeşim geç napıyorsan yap.
günde 50nin üstünde araba soksan 5bin tL...
ne bilim 50 arabada 100 tlden rahat gelir kanaatindeyim.
sürekli olsa , reklam filan , işi döndürmeye başlasak da ; devamı gelse büyüse "çark" olmaz mı ?
izmit körfez org. için günlük kaç lira bütçe ile oluşturuluyor ? bileniniz varsa , bende öğrenmek istiyorum :)
benim yazdıklarım sadece 1 fikirdi.saygılar.
Günlük 5000 tl istanbul park ın pist açıldığında günlük masrafının 3 te 1. Günlük çekici ambulans yangın söndürme teknik ekip gideri günlük 12000 tl civarında. En az 2 ambulans ve 1 yangın söndürme şart. Onun dışında pistteki görevlilerin masrafları az buz değil. İstanbul park gerçekten çok büyük bir pist. En güzeli Paristeki Carole pisti. Körfezden biraz büyük. 20 dakika 15 motor çıkıyorsun motor başı 30 muydu 40 Euro muydu neydi onu veriosun. Bütün ekipman hazır. Sabahtan akşama kadar bir sürü motor girip çıkıyor. Çekicisinden doktoruna her virajdaki flagman ine kadar sürekli çalışıyor. Pist kenarına girip çıkmak serbest ama işi olmayan girmiyor gidiyor tribunde izliyor. Yandaki otoparkta sabah motor kullanım dersleri veriliyor. Dandirik bir büfesi var sosisli patates falan satıyor. Kapalı alan 0. Yağmur yağdımı direk tepene.
buğra abi bu yeşil inşaatın bi pist projesi vardı ndurumda acaba ?
Bilemiyorum onu Emreye sormak lazim . Görunce yazar kendisi ...
.......:icon_tup:
Pistin surekli islemesi icin,pist uzerinde hazir organizasyon olmasi gerek...
Yani ambulans-cekici-kiralik araclar hazir olmali. Ayrica kendi araclariyla giricekler icinde cazibe merkezi olmali...
Trance-R
01-03-2012, 22:25
Günlük 5000 tl istanbul park ın pist açıldığında günlük masrafının 3 te 1. Günlük çekici ambulans yangın söndürme teknik ekip gideri günlük 12000 tl civarında. En az 2 ambulans ve 1 yangın söndürme şart. Onun dışında pistteki görevlilerin masrafları az buz değil. İstanbul park gerçekten çok büyük bir pist. En güzeli Paristeki Carole pisti. Körfezden biraz büyük. 20 dakika 15 motor çıkıyorsun motor başı 30 muydu 40 Euro muydu neydi onu veriosun. Bütün ekipman hazır. Sabahtan akşama kadar bir sürü motor girip çıkıyor. Çekicisinden doktoruna her virajdaki flagman ine kadar sürekli çalışıyor. Pist kenarına girip çıkmak serbest ama işi olmayan girmiyor gidiyor tribunde izliyor. Yandaki otoparkta sabah motor kullanım dersleri veriliyor. Dandirik bir büfesi var sosisli patates falan satıyor. Kapalı alan 0. Yağmur yağdımı direk tepene.
yok abi biliyorum 15bin tl'lik rakamları ...
ambulans,çalışanların ekstra külfet olduğunu farkettim ama , şu istanbul parka ekstra olarak revizyon yapılsada , 400 metrelik güzel bir drag pisti eklentisi olsa mis olur hatta ...
bence süper olur , illede piste çıkıp gazlamaya gerek yok.
eklenti yapıp piste;kompleks gibi yansıtmayla süper olur karting filan , millet hafta sonu çıkar gelir ...
karışık işte :(
Yanlız İstanbul Park ın asfaltıda öyle yollardakiler gibi değildi lastikleri çok zorluyor ve ortalama bir araç lastiğini 3 turda bitirebiliyor diye duymuştum:)
1000 1500 TL yi verip kabak lastiklerle ..tümüze bakarak dönmekte ayrı bir keyiftir bence:D
Benim merak ettiğim kaza durumunda noluyor birde bariyer cart curt parası alıyorlar mı zaten kendi arabanla patladığında da yandın kasko falanda nanay.
Bu arada İSt park yollardaki orta sınıf araçların çoğunun dibgazda geçebileceği virajlara 180 190 ı bulabilecek düzlüklere sahip.
Bu pisti her önüne gelene açmakta faciaya sebep olur makas atmaya benzemiyor pist.
Amatörler için biraz daha düşük hızlı pistler lazım özellikle çatalca silivri hadımköy taraflarına yapılsa süper olur. Çok müsait alanlar var.
piste zarar verirsen sen karşılarsın bu izmit içinde geçerli daha dogrusu tüm TR pistleri için geçerli.. Yurt dısında nasıl bu uygulama bilemicem..
Hele durun amortisör sipariş ettim. nisan sonu organizasyon için iyidir :)
Ayrica 4 organizasyon tek katilim gibi bir fikrim var. Detaylari acikliyinca eminim sizlerde seveceksiniz .
Bu isi gercekten takip edicek insanlara bir kupa sunmak istiyorum yol otomobilleri ile ....
Buğra antin kuntin işler yapma o kadar organizasyona katılacak güç yok bizde :)
Burak Kasim
01-03-2012, 23:26
Bencede guzel olur abi bu fikir.
Degisik biseyler denemenin vakti geldi artik.
yok abi biliyorum 15bin tl'lik rakamları ...
ambulans,çalışanların ekstra külfet olduğunu farkettim ama , şu istanbul parka ekstra olarak revizyon yapılsada , 400 metrelik güzel bir drag pisti eklentisi olsa mis olur hatta ...
bence süper olur , illede piste çıkıp gazlamaya gerek yok.
eklenti yapıp piste;kompleks gibi yansıtmayla süper olur karting filan , millet hafta sonu çıkar gelir ...
karışık işte :(
Bu dediklerin imkansız..
Ben inanmıyorum kesinlikle, İstanbul Park gibi pisti biz amatorlere açmazlar hele drag organizyonu için asla, hadi açtılar kayıt ücreti ciddi para olur..bundan bikaç sene önce Buğra İP da yaptıgı 2 saatlik org. tek araç fiyatı 500 euro idi..
09:00 -16:00 arası İP ücreti 60bin euro idi geçen sene fiyatı.. izmitte yapılan ilk organizasyon yanlış hatırlamıyorsam 10 da başladı 7ye dogru bitti oda bazı araçlar 3.seansları dönmediler 40 araç ile sınırlandırmamıza ragmen, istanbul park olmaz hayal kurmayalım. bende isterim orda turlamak ama gerçekçi olalım imkansız. birisi cebinden ciddi bi parayı gömicek biz amatorler için tt-drag-drift-kartin parkuru olan yer kurmadan mevcut ile devam. yılardan beri aynı şeyleri çevirip çevirip duruyoruz..
Bence bos muhabbet hıc cabalamanıza gerek yok pıstı vermezler bence haklılarda bu sene motosıklet yarıslarının bırınde bırısı dustu pıste yag dokuldu cunku gereklı onlemler alınmamıstı yarıs 1hafta sonraya alındı butun yolları komple yıkadılar vs vs caddede araba ya da motosıklet kullanan bırıne hıc egıtım vermeden pıstte dondurmek sacmalık bence bu benım gorusumdur kımseye soyledıgım bısı yok benım pıstım olsa ya gercekten prof olan kısılere kıralarım ya da yatırırım nasılsa o bakım masrafı her turlu gırıyor bırde ekstaraya gerek yok dımı 3-5 kazanıcam dıye :))ıyı gunler
M_PROJECT
02-03-2012, 07:17
Bence bos muhabbet hıc cabalamanıza gerek yok pıstı vermezler bence haklılarda bu sene motosıklet yarıslarının bırınde bırısı dustu pıste yag dokuldu cunku gereklı onlemler alınmamıstı yarıs 1hafta sonraya alındı butun yolları komple yıkadılar vs vs caddede araba ya da motosıklet kullanan bırıne hıc egıtım vermeden pıstte dondurmek sacmalık bence bu benım gorusumdur kımseye soyledıgım bısı yok benım pıstım olsa ya gercekten prof olan kısılere kıralarım ya da yatırırım nasılsa o bakım masrafı her turlu gırıyor bırde ekstaraya gerek yok dımı 3-5 kazanıcam dıye :))ıyı gunler
dalga gectigini dusunmek istiyorum .
Şu pist işi gerçekten adamı heyecanlandırıyor... :):):) Özgürce gazlamak fikri uçuruyor.... :):):)
emreozer
22-03-2012, 23:22
O kadar yazdim ettim pist gunu olmus kacirmisim, sansa bak ya.. Neyse bir dahaki sefer.. Hergun bakacagim valla foruma bundan sonra.. Tuh :( kismet degilmis.
abi bence yap bi anket fiyatı söle gelcek kişi sayısını görüp uyarsa bi istanbul park süper olur valla
http://www.techturkey.com/forum/pist-yarislari-ve-time-attack/118027-06-mayis-2012-pazar-pistgunleri-serisi-izmit-korfez-yaris-pisti.html