Orijinalini görmek için tıklayınız : kapıda ödemeli kargo varmı?
arkadaşlar ptt harici kapıda ödemeli çalışan kargo varmı?
alıcagın urunu kımden alıyosan o fırmayla alakalı bısey bencee.
ben ankaradan plaka getirttim kapıda odeme secenegıyle yurtiçikargo getirdi.
alıcagın urunu kımden alıyosan o fırmayla alakalı bısey bencee.
ben ankaradan plaka getirttim kapıda odeme secenegıyle yurtiçikargo getirdi.
ürünü ben göndericem şirket falan değilim şahısa böyle bişey varmı?
GokhanRS
07-12-2011, 09:29
şahısa sadece ptt var. hatta ptt posta çeki hesap numarası alırsan kapıda ödeme ücretide azalıyor. kargolar için anlaşma gerekiyor öncelikle. ve anlaşmalı bile olsan ptt den daha fazla ücret alıyorlar.
ürünü ben göndericem şirket falan değilim şahısa böyle bişey varmı?
malesef bununla ılgılı bılgım yok.
Emre Ekrem
07-12-2011, 09:35
Nerede ise tamamı yapıyor fakat PTT biraz garip bir ücretlendirme yapıyor, tavsiye etmem.
şahısa sadece ptt var. hatta ptt posta çeki hesap numarası alırsan kapıda ödeme ücretide azalıyor. kargolar için anlaşma gerekiyor öncelikle. ve anlaşmalı bile olsan ptt den daha fazla ücret alıyorlar.
sağolasın gökhan hocam,
arkadaş bu netten mal satmak ne kadar sıkıntı yaw sahtekarlar yüzünden rahat rahat alışveriş yapamıyoruz, karşı taraf ptt ile gönderme diyo sallıyolarmış gevşek adamlar falan dedi neyse tekrardan teşekkürler...
Nerede ise tamamı yapıyor fakat PTT biraz garip bir ücretlendirme yapıyor, tavsiye etmem.
yurtiçi kargoyu aradım şimdi gidicem bakalım prosedür nasıl gelince yazarım...
crazydog
07-12-2011, 09:57
valla ben konyadan yarış koltuğu almıştım ptt ile geldi normal kargoda 1 gün sonra geliosa ptt ile 3 günde gelmişti yanlış hatırlamıosam :D
WarmongeR
07-12-2011, 10:04
Aras kargonun da var kapıda ödeme sistemi ancak onlarda şirket bilgileri filan istiyor bu sistem için.
Normal kargolarda bunu yapıyor ancak.Sözleşmeli müşterisi olmanız gerekiyor ve ay içerisnde minumum on kargonuz olması gerekiyor du yanlış hatırlamıyorsam böyle saçma sapan bir presödürleri var.
fatih(fb)
07-12-2011, 10:20
sözleşme olmadan kapıda ödeme olmaz sadece pttden yollayabilirsin. ben lipleri yolluyorum 2-7 gün arası değişiyor
ErenErdem
07-12-2011, 10:39
sürat kargonun da var
63owen63
07-12-2011, 11:05
ptt, yurt içi ,sürat var bildigim,
arkadaşlar şimdi kargodan geliyorum yurtiçi ve arasa gittim şahıs olunca böyle bişey yapmıyorlar, sözleşmeli müşteri olmanız gerekiyor dediler durum böyle zaten arkadaşlarda yazmış ben gelene kadar teşekkürler ptt kargoya muhtacız sonuç olarak