Orijinalini görmek için tıklayınız : lpg'li vti
vti bu gunlerde gerçekten insanların zoruna gidiyor
nedense anlamadım :)
ağaç , taş , meyve orantısı usta:D
Kim nereye isterse oraya takar bugatti ferrari audi porşe Ancak;
lpg nin zararsız olduğunu söylemek , teknik mekanik yönden jaguara mersedece takılıyo diye örneklerle zararsızlığını belirtmeye çalışmak , bilinçsizliktir hatadır hatta ayıptır.
Bende lpg yerine diesel i tercih ederim.Bugün LeMans ın dünya dewleri (Audi , Peugeot) dieselle yarışıyolar we resmen meydan okuyolar.Bu markaları dieselleri dünyada tartışılmaz diesel teknolojisini ellerinde tutuyolar.
Bu arada vti süper spor otomobilde oldu :D Ohaaaa diyorum.
vti heryönden sınıfının en kaliteli aracıdır kim neresini yırtarsa yırtsın ama süper sporda deil ohaa derler:D
bu konu vtilerin fiyatını düşürmek için karalama konusuna zıt gidiyo boyle prim yapar vtiler bu konu kapatılmalı:D
vtec vti piyasada uygun fiyatlı gideri olan spor araç olarak tutuldu.. bunda herkes hem fikir ama zaman içinde bilinçsiz veya bilinçli olarak uğradığı deformasyonlar modifiyeler kazalar yüzünden temiz ve diri olanı az kaldı yada düzeltilenlere harcamalar çok oldu yedek parçasının çok olması ve buluna biliyor olması ustalarının çoğalması (servisten ayrılıp kendi mekanını açan çok adam var) ilgiyi dahada yükseltti satanda alan da bakanda ekmek yiyor.. yani normal de 17-20 arası alınan vti lar şuanda 20-28 arası neden tek ve geçerli sebebi var parası yetişmeyip alamayanların ek kasa her aracı benzetme ve vti örnek göstererek araçlarını sergilemeleri oldu 1.4 1.6 ies lerin sorunsuz parça bol temiz araçlar diyerek araçlarına 17-20 arası para isterlerse.. olacak budur .. gayet doğal.. ben geçenlerde 1.4 is sattım 15.750 ye 1998 model araç.. ilanını 2 gün önce gördüm.. 18000 tl diye :D 2.250 tl kazanç. bekliyor.. ve araç verdiğim gibi belki pasta cila vs yaptı bu böyle giderse bu fiyatların olması gayet doğal..
ykavcioglu
12-12-2011, 11:13
Türkiye'nin en temiz vteclerinden birine Romano takacam beyler....
Murat Özcan
12-12-2011, 11:45
ya takılır neden takılmıycak turbo sistem montajı yapılır böylecede 5 bınden sonra benzıne atmaz
vti alın
sonra gıdıp baska bır araba alın lpg lı
gunluk ona bının
vtı ın dusun yakasından
arada bının vtı ya canınız yanmasın
Vti bence kendi sınıfında yakıt olarak gayet cimri bir araç . Bugun 1.6 megane kullansan hemen hemen aynı hatta megane daha cok yakıyo bile olabilir. Durum böyleyken o tarz bir araca gaz takmak ne kadar mantıklı olacaktır.Sonucta aldığın araba performanslı , gazlanmak için alınmış bir araç.
HondatugraL
12-12-2011, 13:25
siteye ortalama üç günde bir 200 sx almak çok saçma o para etmez bence ondan çok daha donanımlı ve hızlı olan clio daha mantıklı 12000 tl lik gti geçiyo gibi konular açarsan ilerleme kaydetme ihtimalin mümkün :hahaha:
fransıza hayır abı :D caponcuyuz :D
By_FresH
12-12-2011, 14:20
Piyasada bir sürü subaruda LPG var
hemen hemen ger gun goruyorum lpg kuyrugunda beklerken
sonuçta spor araba
her araçada lpg takılabılır
ama dedıgım gıbı bu arala site olarak vti takınsıtısı var üyelerde bu neden kaynaklanıyor anlamadım hala :)
aynen bu aralar yine milletin vti ile bir alıp veremediği var herhalde düşmanlık sezinliyorum lpg konusundada vardır mutlaka düşünen her araca olduğu gibi vti takılır gezilir tercih meselesi mekanik olarak sıkıntı çıkacagını düşünmüyorum
allahını seven ustume toprak atsın....
HondatugraL
12-12-2011, 14:35
allahını seven ustume toprak atsın....
http://www.kadirlitarim.gov.tr/wp-content/uploads/2011/03/toprak1.jpg
http://www.kadirlitarim.gov.tr/wp-content/uploads/2011/03/toprak1.jpg
az az degıl kurekle atın...
http://img857.imageshack.us/img857/8427/toprakkkk.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/857/toprakkkk.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
tuner faruk
12-12-2011, 15:02
Bugün sıfır FN2 Type-R alsam ilk gidip yapacağım iş LPG taktırmak olur :D
Hazır Hondayla BRC de anlaşma yapıp garanti kapsamından çıkartmıyorken hem ekonomi yaparım hem keyfime bakarım..
kanashibari
12-12-2011, 15:09
CRZ alıp gaz takalım 10 kuruş yaksın.
cemsultan
12-12-2011, 15:10
CRZ alıp gaz takalım 10 kuruş yaksın.
10 çok en fazla 6 bilemedin 7 :D
Bu arada farkındamısın Ercan 6 sene önce de aynı tantana vardı, hala aynı tantana :D
kanashibari
12-12-2011, 15:13
Develer tellal iken pireler berber iken diye başlayasım geliyor.....:D
Develer tellal iken pireler berber iken diye başlayasım geliyor.....:Dmasalllaaaaaaa masalllaaaaaaaaa (ata demirer) :D
vtec vti piyasada uygun fiyatlı gideri olan spor araç olarak tutuldu.. bunda herkes hem fikir ama zaman içinde bilinçsiz veya bilinçli olarak uğradığı deformasyonlar modifiyeler kazalar yüzünden temiz ve diri olanı az kaldı yada düzeltilenlere harcamalar çok oldu yedek parçasının çok olması ve buluna biliyor olması ustalarının çoğalması (servisten ayrılıp kendi mekanını açan çok adam var) ilgiyi dahada yükseltti satanda alan da bakanda ekmek yiyor.. yani normal de 17-20 arası alınan vti lar şuanda 20-28 arası neden tek ve geçerli sebebi var parası yetişmeyip alamayanların ek kasa her aracı benzetme ve vti örnek göstererek araçlarını sergilemeleri oldu 1.4 1.6 ies lerin sorunsuz parça bol temiz araçlar diyerek araçlarına 17-20 arası para isterlerse.. olacak budur .. gayet doğal.. ben geçenlerde 1.4 is sattım 15.750 ye 1998 model araç.. ilanını 2 gün önce gördüm.. 18000 tl diye :D 2.250 tl kazanç. bekliyor.. ve araç verdiğim gibi belki pasta cila vs yaptı bu böyle giderse bu fiyatların olması gayet doğal..
sende 18 ıstyrdun aracına 1.4 tu
manuel 120k civarındaki 1.4is in benim gözümde ederi en fazla 14.000 lira
Özgür Ozan
13-12-2011, 00:17
vti heryönden sınıfının en kaliteli aracıdır kim neresini yırtarsa yırtsın ama süper sporda deil ohaa derler:D
tek bi kısıma takıldım vti hangi yönlerden sınıfının en iyi aracı? mesela yol tutuşu mu çok iyi, frenajı mi çok iyi, yoksa donanımı mı malzeme kalitesi mi yalıtımı mı neyi sınıfının en iyisi? hani heryönden en kalitelisi oymuş ya merak ettim açıkcası bunu dalga geçmek için değil ciddi manada soruyorum
yanlış bilmiyorsam turbolu 1.6ies vardı
sende 18 ıstyrdun aracına 1.4 tu
istiyordum satılmaması :D için ama .... ciddi anlamda satmayı düşündüğümde .. yazdım fiyatını ilk arayan gelip aldı..
zıpkın gibi bmw 525 'e takmışım lpg, vti nedirki?
ne takılmayacak takılır çok da güzel olur. kimse de yadırgamaz ferrari değil porsche değil.
ne takılmayacak takılır çok da güzel olur. kimse de yadırgamaz ferrari değil porsche değil.
ya ben ayıplanırım diye vti almadım tırstım gittim is aldım bu konu yüzünden şimdi vti bakıcam arkadaş eko modda vtec açıcam artık :)
vtecburhan
13-12-2011, 12:14
vallla ilk başda şunu düşünmek lazım
takarım vtı de arabamı ne arabalara tup takıldı dıyen arkadslar bugun vtı almaya kalksanız lpg li vti alırmısınız ??? :D
onursumer
13-12-2011, 12:19
Ben alirim lpg li olsa ne olur olmasa ne olur
hazır lpgli varsa ben son fiyat pm aliim :D
vtecburhan
13-12-2011, 12:33
Ben alirim lpg li olsa ne olur olmasa ne olur
ozaman alın Bİ VTİ takın lpg yi nıye dert yapıyorsunuz bu kadar yaa :D :D
smtkrglu
13-12-2011, 12:45
Benzin bence bi takıntı kişiye göre değişir 2004 model Mustang e tüp takanı biliyorum ve benzinli halinden daha iyi gittiğini söylüyor :)
onursumer
13-12-2011, 13:04
ozaman alın Bİ VTİ takın lpg yi nıye dert yapıyorsunuz bu kadar yaa :D :D
Vti dusunmuyorumda su zamaninda typer cupta kullanilan rollgageli lpg li ep3lerde gozum kalmisti :)
lpg li ne vti alırım ne 3.20 alırım.
lpg takmış adam , o arabanın motoruna nasıl ne kadar iyi baktı , bakabildi.Masraflardan kaçınmadan ilgilenerek yapılması gerekenleri yaptımı ?
ama benim aracım lpg siz mi , lpg li . lpg düşünüyorsam bile alıp kendim taktırırım en iyisinden en iyi yerde. hazır lpg li bir araç asla almam , bana riskli geliyor.
Fatih_ + 1
Ben olsam ben de LPG'siz olanını alır bildiğim yerde kendim taktırırdım...
lpg li ne vti alırım ne 3.20 alırım.
lpg takmış adam , o arabanın motoruna nasıl ne kadar iyi baktı , bakabildi.Masraflardan kaçınmadan ilgilenerek yapılması gerekenleri yaptımı ?
ama benim aracım lpg siz mi , lpg li . lpg düşünüyorsam bile alıp kendim taktırırım en iyisinden en iyi yerde. hazır lpg li bir araç asla almam , bana riskli geliyor.
kardeşim sizde söylediğinizle çelişiyorsuz...sen o aracı 2.elde satarken adam demez mi o zman ben ne bilicem bunun motoruna nasıl bakıldığına diye?hor mu kullandın bakımlarını zamanında mı yaptın vs bircok durum war..yani herkezin istediği tek sey benzinin yarı fiyatına inmesi
Benim aracım 99 model otomatik 1.6 elantra.
115 hp fabrika çıkışlı.
otomatik oluşunun da etkisiyle benzinde 50 kuruş kadar yakıyor.
Üstüne basarak söylemek istiyorum aracım tam bir aile aracı.
Bir vti değil , alıp sıka sıka gezebileceğiniz .
Konu vti konusu.
Ayrıca her malın müşterisi vardır ben satılmaz kimse almaz demiyorum.
Kendi adıma konuştum , ben almam :)
unalyilmaz
13-12-2011, 17:29
selamlar lpg konusunda biraz biraz bilgim var paylaşmak istedim kendi aracım lpgli aracı aldıgımda 142 k civarındaydı kmsi istemeye istemeye atiker marka kit taktırdım (aldığım kişi taktırdı) ama 1.5 yıldır kullanıyorum araç şu an 160 k da hiç bir sıkıntı sorun yaşamadım lpg den dolayı da etrafımda motor sıkıntısı yaşayan duymadım ancak aracınıza lpg takmadan önce iyi araştırın kitin markasını, her araca aynı marka uyum sağlamayabilir ikinci konu işçilik çok çok önemli iyi biyere taktırın derim belirli yerlerde belirli iyi ustalar var mesela ankarada yaldızlar brc adamlar yıllardır sorunsuzluk ödülü alıyor. konuya gelince vti ye lpg takılırmı takılır hemde babalar gibi çokmu matah araba ölene kadar binecek halimiz yok, ha ben aşırı yüklicem derseniz lpg saçmalık olur affınıza sığınarak görüşümü belirttim.