Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Ufaklık '08 Opel Corsa D GSI
aliergun
12-12-2011, 03:13
Herkese Selamlar
Aracı alalı 1-2 ay oldu ama fotoğraflarını koymak bugune kısmetmiş :)
Araba 08 model 2009 nisan çıkışlı. 25.000 de. Dizel corsa d sportlara bakarken sağolsun Cem Günay kardeşim buldu gösterdi.. (cem36) İyimidir kötümüdür derken içinde buldum kendimi :) Go-kart gibi turbolu oldukça eğlenceli bir araba :)
dizel arabadan sonra yakıtı biraz çok gelsede emsallerine göre makul durumda:) en azından hergün binip çengelköyken floryaya okuluma , yada erenköye garajıma gidebiliyorum:)
Şuanda Fabrika çıkışı stock. Çok fazla binmeyi düşünmediğim için orjinaline hiç dokunmak istemiyorum:)
İlk aldığım gibi kılcal çizik + hare doluydu :)
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/5-2.jpg
Garajda M85 + 205 + Glaze + wax tan sonra hiç birşeyi kalmadı tabi..
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/3-2.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/2-2.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/1-2.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/6-1.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/7-1.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/8-1.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/10.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/11.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/12.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/a1.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/a3.jpg
http://www.resimyagmuru.com/data/media/171/614762417_02bd7c0334.jpg
Fotoğraflar için çok vakit ayıramasamda fena olmadılar :)
Maşallahı eksik etmeyin :)
Maşallahı var valla Corsa'nın çil çil parlıyor..
Allah kazadan beladan korusun..
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum. Fakat nacizane görüşüm aracınız bu yükseklikte biraz van corsalar gibi duruyor tabi araç sahibi sizsiniz dolayısıyla karar da sizin. :)
bora1311
12-12-2011, 04:48
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
maşallah parıl parıl parlıyor elinize sağlık
KA®ANLIK
12-12-2011, 08:31
Maşallah Ali,
güzel araba...
kazasız belasız...
SekoLive
12-12-2011, 08:34
ali maşallah hayırlı olsun
ali allah kaza bela vermesin maşallah
Maşallah, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
gurlekyasin
12-12-2011, 08:47
maşallah çok yakışıklı duruyor...
Erdem K.
12-12-2011, 08:56
güle güle kullanın, maşallah...
dün akşam merter mc de görmüş olabilir miyim ?
B.Battal
12-12-2011, 09:08
Maşallah Ali basmak lazım kazasız belasız
yoshimura
12-12-2011, 12:04
Kazasız belasız. gsi yakıtı dısında iyidir
alper_pug
12-12-2011, 12:08
Cadde de görmüştüm 1-2 hafta önce , iyide gidiyordu hani :) Kazasız belasız inşallah
Ö.öztüRk
12-12-2011, 12:10
maşallah kazasız belasız
Maşalah çil çil tertemiz
Allah kaza bela vermesin..
aliergun
12-12-2011, 12:20
Maşallahı var valla Corsa'nın çil çil parlıyor..
Allah kazadan beladan korusun..
Tesekkurler :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler diliyorum. Fakat nacizane görüşüm aracınız bu yükseklikte biraz van corsalar gibi duruyor tabi araç sahibi sizsiniz dolayısıyla karar da sizin. :)
Uzun sure binicek olsam coil, yazilim egzoz istiyodumda gerek yok simdilik. Yuksek duruyor ama sertligi esmemesi guzel suan.
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Tesekkurler :)
maşallah parıl parıl parlıyor elinize sağlık
tesekkurler :)
Maşallah Ali,
güzel araba...
kazasız belasız...
Eyvallah abicim sagol :)
ali maşallah hayırlı olsun
ali allah kaza bela vermesin maşallah
Maşallah, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
maşallah çok yakışıklı duruyor...
güle güle kullanın, maşallah...
Sagolun :)
dün akşam merter mc de görmüş olabilir miyim ?
Ctesi atasehirdeydim, dun aksamda cavusbasindaydim.
maşallah .
gerçekten piyasadaki mantikli araçlardan biri.
kazasız belasız inşallah..
Güzel tercih yapmışsın ali , detailing operasyonu iyi olmuş güle güle kullan . Maşallah.
Maşallah hayırlı olsun
Eksoz ve bov güzel olur :)
Maşallah Ali kazasız belasız :)
hayırlı olsun ali güle güle kullan :)
turgay.ozgur
12-12-2011, 13:35
kanka Allah nazarlardan saklasın çok temiz makine, maaşallah ı var arabanın kazasız belasız...
Kardeşim maşallah çok güzel aracın Allah kaza bela göstermesin, içindeki ayrıntılarda dışı kadar güzel :icon_tup:
http://c1112.hizliresim.com/s/d/124ld.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bugra_0101
12-12-2011, 16:31
maşallah kazasız belasız kullan :)
hayırlı olsun güle güle kullanın :)
Kutluhan
12-12-2011, 17:22
2-3 ay aradım ama bir türlü 20-30 bin km civarlarında düşük km li bulamamıştım çok temizmiş hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...
Detailing aracı kendine getirmiş,Maaşallah.
Shadow_Dancer
12-12-2011, 17:42
çok güzel maşallah..
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin... :)
Kardeş Allah kaza bela vermesin,güle güle binmeyi nasip etsin.
Aydın üniversitesindesin galiba bizim gibi:)
Gule gule kullan kardesim :) Iyisinden bi LPG kiti guzel gider buna :D Huzurla binersin
VteC_MaNiaC
12-12-2011, 19:26
sanırım geçen gün starbucksta karşılaşmıştık :) iyi günlerde kullan :)
Güle güle kullan :)
Çok güzel araçtır TR'deki ilk D GSI'ı arkadaşıma almıştık İzmirde siyahtı oda. 39.000tl ye aldık 1-2 ekstrası vardı sonra yazılım+ jant yay vs. yapıldı çok yaktığı için sattık 32'ye 2 sene önce.
Yazılımdan sonra ilk 3 vites sarıyordu :D
Maşallah çok cici..:) Kazasız belasız...
araba bu haliyle güzel bence
monsterdriver
12-12-2011, 21:43
Maşallah aracın çok güzel.Corsa gsi jantları harika :)
aliergun
13-12-2011, 00:08
maşallah kazasız belasız
Maşalah çil çil tertemiz
Allah kaza bela vermesin..
Varmı sağda solda çıkma H&R 3.5-5cm falan :)
maşallah .
gerçekten piyasadaki mantikli araçlardan biri.
kazasız belasız inşallah..
Maşallah Ali kazasız belasız :)
hayırlı olsun ali güle güle kullan :)
maşallah kazasız belasız kullan :)
hayırlı olsun güle güle kullanın :)
çok güzel maşallah..
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin... :)
Maşallah çok cici..:) Kazasız belasız...
araba bu haliyle güzel bence
Maşallah aracın çok güzel.Corsa gsi jantları harika :)
Eyvallah beyler daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)
Detailing aracı kendine getirmiş,Maaşallah.
Güzel tercih yapmışsın ali , detailing operasyonu iyi olmuş güle güle kullan . Maşallah.
aynen önceki hali çok kotuydu.kolum rahatsızdı tek boş gunum olduğu için biraz özensiz yaptım. ara ara hareleri var vaktim olduğu bi gün sabahtan akşama güzel bir operasyon yapıcam inş :)
aliergun
13-12-2011, 00:18
Cadde de görmüştüm 1-2 hafta önce , iyide gidiyordu hani :) Kazasız belasız inşallah
Evet hatırladım:) Bu arabayı almadan once senin arabana bakmıştım zaten lunaparkın orda. ama gazlarken içindekini başkası zannettiğimden selam vermedim. kusura bakma :)
Maşallah hayırlı olsun
Eksoz ve bov güzel olur :)
Sadece HKS mantar filtre var arabada.. Blow off sesine yakın bir ses alıyorum zaten :) ama sadece emiş sesi çıksa güzel olucaktı. bov sesini sevmiyorum pek:)
kanka Allah nazarlardan saklasın çok temiz makine, maaşallah ı var arabanın kazasız belasız...
Eyvallah kanki :) deniycez bi gece:P
Kardeşim maşallah çok güzel aracın Allah kaza bela göstermesin, içindeki ayrıntılarda dışı kadar güzel :icon_tup:
Eyvallah kardeşim :) Sen bulmasaydın şimdi bu konuyu açmıycaktık :)
Kardeş Allah kaza bela vermesin,güle güle binmeyi nasip etsin.
Aydın üniversitesindesin galiba bizim gibi:)
Teşekkürler:) Aynen ptesi-perş günleri arabayla gidiyorum okula. vizelerde full okuldaydı araba görmüş olabilirsin:) Makine müh. bölümündeyim tanışalım bir ara:)
Gule gule kullan kardesim :) Iyisinden bi LPG kiti guzel gider buna :D Huzurla binersin
Eyvallah kanki. Lpg li araba var buna gerenk yok:P
http://img414.imageshack.us/img414/8085/lpg6ac.gif
sanırım geçen gün starbucksta karşılaşmıştık :) iyi günlerde kullan :)
Aynen teşekkür ederim:) döşemelere bayıldım :)
Çok güzel araçtır TR'deki ilk D GSI'ı arkadaşıma almıştık İzmirde siyahtı oda. 39.000tl ye aldık 1-2 ekstrası vardı sonra yazılım+ jant yay vs. yapıldı çok yaktığı için sattık 32'ye 2 sene önce.
Teşekkürler Baran:) Ama bugun değişik bişey oldu bugun okula git gel 25 lirayla 88 km yol yaptım. 28 kuruşa denk geliyor :) ki dönerken trafiktede içinde 3 kişiyle biraz sıkıştırmıştım:) Şaşırdım çıkan rakama :)
Satma fikrim değişirse eğer o zaman yazılım egzoza kesin giricem:) çok aklımda olan şeyler:) ama işte orjinalliğini bozmak istemiyorum arabanın :)
Teşekkürler Baran:) Ama bugun değişik bişey oldu bugun okula git gel 25 lirayla 88 km yol yaptım. 28 kuruşa denk geliyor :) ki dönerken trafiktede içinde 3 kişiyle biraz sıkıştırmıştım:) Şaşırdım çıkan rakama :)
Satma fikrim değişirse eğer o zaman yazılım egzoza kesin giricem:) çok aklımda olan şeyler:) ama işte orjinalliğini bozmak istemiyorum arabanın :)
Bakimdan onceki son depomda, full gaz sekli 27 kurus yaktim la :D
Cok iyi rakammis seninki :)
aliergun
13-12-2011, 00:44
Bakimdan onceki son depomda, full gaz sekli 27 kurus yaktim la :D
Cok iyi rakammis seninki :)
benim eski dizel corsa satmadan evvel full gaz 26-29 kuruş civarlarında yakıyordu tam bakımlı :) polo iyiymiş maşşallah :)
berkay_aydin
13-12-2011, 00:57
Hayırlı olsun Ali abi, çok iyi bir seçim olmuş bence :)
m. ali öz
13-12-2011, 01:34
hayırlı olsun satma fikrin var gibi ama binersen güle güle kullan :)
Hayirli olsun Gule gule kullan.
Teşekkürler:) Aynen ptesi-perş günleri arabayla gidiyorum okula. vizelerde full okuldaydı araba görmüş olabilirsin:) Makine müh. bölümündeyim tanışalım bir ara:)
Okulun oralarda görmüştüm aracı, Vizede arabayı bırak nerdeyse okulda yattık kalktık 3 haftaya yayılınca, Ekonomi ve Finans bölümündeyim bende. Tanışalım muhakkak:)
M U R A T
13-12-2011, 11:37
hayırlı olsun lazımsa h&r 35mm yay var
Jeandan-R
13-12-2011, 12:17
Çok güzel alet ali, kazasız belasız kullan. Bu arada şu zımpara işi için bana haber vericektin
S.Özeren
13-12-2011, 12:26
maşallah Ali Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
VteC_MaNiaC
13-12-2011, 15:34
eyvallah... egsoz ve filtreden sonra bizim D GSI da yakıt düştü... özellikle kalkarken ve vites aralarındaki isteksizlik ve silkelemede geçti :)
VteC_MaNiaC
13-12-2011, 15:34
sizin yazılımı kim yapmıştı ?
darkmann
13-12-2011, 15:36
hayırlı olsun güzel araba yakıtıda normal karşılıyıcaksın artık 150 hp :)
sizin yazılımı kim yapmıştı ?
Mehmet Gazihan olması lazım.
aliergun
14-12-2011, 00:57
Hayırlı olsun Ali abi, çok iyi bir seçim olmuş bence :)
hayırlı olsun satma fikrin var gibi ama binersen güle güle kullan :)
Hayirli olsun Gule gule kullan.
Çok güzel alet ali, kazasız belasız kullan. Bu arada şu zımpara işi için bana haber vericektin
maşallah Ali Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
Cümleten sağolun :)
hayırlı olsun lazımsa h&r 35mm yay var
Fiyat?
Okulun oralarda görmüştüm aracı, Vizede arabayı bırak nerdeyse okulda yattık kalktık 3 haftaya yayılınca, Ekonomi ve Finans bölümündeyim bende. Tanışalım muhakkak:)
Tamamdır inş :)
eyvallah... egsoz ve filtreden sonra bizim D GSI da yakıt düştü... özellikle kalkarken ve vites aralarındaki isteksizlik ve silkelemede geçti :)
Filtreyle orta derecede emiş sesi, yüksek bi şekilde turbonun havayı boşaltma sesini alıyorum, bov kadar çıkıyor :) Biraz egzoz sesi duysak iyi olabilir. ama sadece son susturucuyla nasıl bir ses alırım bilmiyorum. baş ağrıtmaması lazım. günlük kullanıyorum çünkü :)
hayırlı olsun güzel araba yakıtıda normal karşılıyıcaksın artık 150 hp :)
Artık başa gelen çekilir napalım:)
Masallah Ali :) Dizelden sonra guclu makinalar yakit fiyatlarini unutturuyor valla :) Gerci sen corsadan indin corsaya bindin ama yinede faraketmistir keyfi.
aliergun
14-12-2011, 12:47
Corsadan corsaya gectim ama Hem kasa hem motor hem yakit tipi degisti :) keyif cok farkli kesinlikle :)
ErenErdem
14-12-2011, 13:51
maşallah keyifle kullanın :)
by serçe
14-12-2011, 13:55
maşallah Allah kaza bela vermesin
M U R A T
14-12-2011, 16:48
Fiyat?
280 tl. 10garagder
emirakcicek
14-12-2011, 17:05
gercekten arba cok king olmus[COLO
R="White"][/COLOR]
aliergun
15-12-2011, 01:25
Teşekkürler :)
Buda bonusumuz olsun:) @ Ali's Garage ( Erenköy )
Madem lafı geçti garajında birkaç fotoğrafını koyayım:) Topladığımız bir araba
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/IMG_9674.jpg
bugra_0101
15-12-2011, 06:58
Ali ne zaman deniyoz :D
sahibindede ilanı var şuan galiba...
aliergun
16-12-2011, 02:40
Ali ne zaman deniyoz :D
Kanki bu gece çok atarlandım ilk vakitte deneyelim:D
sahibindede ilanı var şuan galiba...
doğrudur.
aliergun
24-12-2011, 01:52
Güncel diyelim:) Aynı zamanda arabanın yavaş yavaş satılma vakti geliyor. Olursa hayırlı bir iş var bakalım:)
aranıcınızın maşallahı var cok güzel :) kazasız belasız inş
Bir sorum olucak Ortamala 100km de şehir içi ne yakar yakıyor hesaplama sansınız oldumu?
aliergun
25-12-2011, 14:59
100 km de şehir içi kuruş olarak hesaplıyorum. Arabada depoda kalan benzini litre olarak gorebiliyorum burdan yola çıkarak,
floryadan erenköye (45km) 14:30-15:00 gibi az trafikte 2 lt ile geliyorum. bu uzun yol gibi oluyor trafik az çünkü.. hesap edince 19.5 kuruşa geliyor ( 4.300 den hesapla)
ama 50 liralık yakıt alıp sabah 8 de çengelköyden floryaya geçmeye çalışırsam ve iş çıkış saatlerinde dönersem ki trafiğin en yuksek olduğu zamanlarda o zaman yakıt yine sakin kullanmaya çalışınca 40-45 kuruş arasına geliyor.
en son olarak 2 gün önce 50 liralık yakıt aldım. 20-25 km si rollingte gitti. sonrası ortalama bir kullanımla depo bittiğinde 110 km ye gelmişti..
biraz uzattım ama ortalama sakin şehir içi kullanımda 25-40 kuruş arası yakıyorum diyebilirim:)
raptor_98
25-12-2011, 18:53
kazasız belasız kullanın,maşallahh....
100 km de şehir içi kuruş olarak hesaplıyorum. Arabada depoda kalan benzini litre olarak gorebiliyorum burdan yola çıkarak,
floryadan erenköye (45km) 14:30-15:00 gibi az trafikte 2 lt ile geliyorum. bu uzun yol gibi oluyor trafik az çünkü.. hesap edince 19.5 kuruşa geliyor ( 4.300 den hesapla)
ama 50 liralık yakıt alıp sabah 8 de çengelköyden floryaya geçmeye çalışırsam ve iş çıkış saatlerinde dönersem ki trafiğin en yuksek olduğu zamanlarda o zaman yakıt yine sakin kullanmaya çalışınca 40-45 kuruş arasına geliyor.
en son olarak 2 gün önce 50 liralık yakıt aldım. 20-25 km si rollingte gitti. sonrası ortalama bir kullanımla depo bittiğinde 110 km ye gelmişti..
biraz uzattım ama ortalama sakin şehir içi kullanımda 25-40 kuruş arası yakıyorum diyebilirim:)
Güzel anlatımınıza ve soruma büyük bir açıklık getirdiğiniz teşekkür ederim :) :icon_tup:
aliergun
26-12-2011, 00:47
kazasız belasız kullanın,maşallahh....
Teşekkürler:)
Güzel anlatımınıza ve soruma büyük bir açıklık getirdiğiniz teşekkür ederim :) :icon_tup:
rica ederim:)
aliergun
10-01-2012, 01:31
Dyno çıktılarıyla konumuzu guncelleyelim :)
sadece hava filtresi var ve son susturucunun flanşı sökük.. Gerisi standart :)
154 hp yere, ~177hp motor gücü çıkıyor :)
Torkta 210 a 244nm civarlarında ..
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/tarama0002.jpg
http://i1135.photobucket.com/albums/m635/maliergun/tarama0001.jpg
maşallah güzel değerler, ayrıca hayırlı satışlar. Bir arkadaşım bunlardan bakıyordu bi göstereyim bakalım ne diyecek :)
Fazıl T.
10-01-2012, 01:39
ali bu dynonun kalibrasyonu kayık sanırsam
aliergun
10-01-2012, 01:49
O aksam 20 araba ciktik. Kalibresi onceden dynoya cikanlara bakinca dogru. Standarti 156 hp olan hafif modlu c20xe kadettler gsilar 155-170 arasi guc verdi. Sende cikmistin buraya standartken ne durumdaydi ?
aliergun
10-01-2012, 01:52
maşallah güzel değerler, ayrıca hayırlı satışlar. Bir arkadaşım bunlardan bakıyordu bi göstereyim bakalım ne diyecek :)
Tesekkur ederim , hayirlisi olsun..eskisehirden koray diye biri aradi bugun. Ayni kisi olabilirler mi? :)
Biri Allah rizasi icin su arabanin sanziman oranlarini paylasabilir mi? :D Bulamadik hic bir yerde
Dyno'da 4'te mi basmak lazimdi 5'te mi onu bi ogrensek cok saglikli olacak :D
aliergun
10-01-2012, 07:12
Aynen ya Opel e ve Opel Turkiyeye mail attim cevap gelmedi :)
m. ali öz
10-01-2012, 16:19
ali lastik ölçülerin nedir ?
maşallah garajda garaj hani yok yok....
aliergun
10-01-2012, 18:38
ali lastik ölçülerin nedir ?
Fabrikasyon 215/45/17 225 te olabilir. Tam emin olamadim simdi :) yarin bakar soylerim.
maşallah garajda garaj hani yok yok....
Eyvallah biraz daginikti fotograf cekerken. Diger topladigimiz gsi in parcari etrafta :)
Çok güzel masallah, kazasız belasız...
maşallah araç çok güzel gözüküyor hayırlı olsun hem sana tavsiyem yere basman ve gösterişli bir jant takmandır zaten fazla bir şey yapmaya gerek yok çünkü sadesi bile güzel gözüküyor...
kanka fazıl oraya cıktıgında 192whp verdi. (teker verisi)
maşallah değerlere çok iyi
bahadı-R
11-01-2012, 07:47
Maaşallah hayırlı olsun , buna bi coilover bi de 17 enkei jant yılan olur yılan....
VteC_MaNiaC
11-01-2012, 08:03
225 45 17 fabrikasyon lastiğidir..
biz katalitiğide iptal ettik arabanın kaderi değişti yakıt tüketimi azaldı.. :) yazılımla efsane olur muhtemelen Ecufast e gitmek lazım :D
Maşallah Ali , çok güzel araban var , kazasız belasız inş. california scents e devam mı ? :D
aliergun
11-01-2012, 11:47
Çok güzel masallah, kazasız belasız...
Eyvallah :)
Maaşallah hayırlı olsun , buna bi coilover bi de 17 enkei jant yılan olur yılan....
maşallah araç çok güzel gözüküyor hayırlı olsun hem sana tavsiyem yere basman ve gösterişli bir jant takmandır zaten fazla bir şey yapmaya gerek yok çünkü sadesi bile güzel gözüküyor...
Tesekkurler. Kismetse haftaya arac yeni sahibinde olucak. O yapar ins :)
kanka fazıl oraya cıktıgında 192whp verdi. (teker verisi)
maşallah değerlere çok iyi
220hp massallah :)
225 45 17 fabrikasyon lastiğidir..
biz katalitiğide iptal ettik arabanın kaderi değişti yakıt tüketimi azaldı.. :) yazılımla efsane olur muhtemelen Ecufast e gitmek lazım :D
aynen lastik olcusu 225 mis. Sadece son susturucunun borusunu flanstan ayirinca bile guc farkediliyor. Yazilimi dusunemiyorum :)
Maşallah Ali , çok güzel araban var , kazasız belasız inş. california scents e devam mı ? :D
Eyvallah :)
Cal scents isine hem maliyet hem vakit yoksunlugundan ara vermek durumunda kaldim :)
m. ali öz
11-01-2012, 16:22
Fabrikasyon 215/45/17 225 te olabilir. Tam emin olamadim simdi :) yarin bakar soylerim.
tesekkürler aynı jantı 205 40 17 ile düşünüyordum da corsa ya. 225 bile abes durmamış şaşırdım.
aliergun
15-01-2012, 14:31
Gsi' a artık yeni sahibi biniyor.. Hayırlısı olsun :)
m. ali öz
15-01-2012, 15:33
araç izmire mi gitti ali ?
Hayırlısı olsun ali allah daha iyilerini nasip etsin.
aliergun
15-01-2012, 15:57
araç izmire mi gitti ali ?
Hayır mecidiyekoyde çalışan şişlide oturan bir arkadaşa sattım.
Hayırlısı olsun ali allah daha iyilerini nasip etsin.
Eyvallah Emre :)