Orijinalini görmek için tıklayınız : Volvo Hakkında
Merhaba arkadaşlar. yardımınıza ihtiyacım war bırazcık :) 2004 model volvo s40 araclar hakkında bılgısı olan varmı acaba nasıldır nedır ne degıldır. şu anda elımde olan 2001 vtec 2 aracımı satıp volvo s40 almayı düşünüyorum ama sizlerınde görüşlerı nedir ? tşk edıyorum şimdiden...
Arac budur arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-memurdan-satilik-volvo-s40-67453417/detay
gambit49
14-12-2011, 22:03
2004 de hem s40 I hem s40 II var hangisini dusunuyorsunuz hangi motor secenegi
2004 de hem s40 I hem s40 II var hangisini dusunuyorsunuz hangi motor secenegi
aracın ilanını yazdım yukarida teşekkur ederım.
Burak E.
14-12-2011, 22:21
1.6 degilde 2.0 olan hatta 2.0T olan modeli daha verimli 1.6 motor hem hatal kalır hemde 2.0 kaar yakar bence yüksek hacimli bakın daha verimli olucaktır
s40 1.9 t4 leri tavsiye ederim maddiyattan gti'a biniyorum :D 200 hp fabrika çıkışı az paraya çok güç fakat o zamanlar araştırdığım kadarıyla turbo ömürleri kısaymış daha iyi büyütürsü .) ek olarak manuel al kesinlikle oto. şanz. önermiyor kimse benim bilgim bu kadar umarım faydalı olur
S80 T6 verelim aynı fiyata :)
Arkadaşımda var 2001 1.6 sı çok hantal kalıyor motor çok yaktığınıda söyler durur.
Civicden sonra daha iyi güvenli gelir ama o paraya mondeo ghia tercih ederdim ben.
aslında fazla gazlıycak degılım. gazlamak için bır süre sonra swap projesı war. şimdilik model yukseltmek we bırazda konfor ıcın bu aracı sectım acıkcası...
onursumer
14-12-2011, 22:38
kaliteli ve konforlu bir araç
ama 1.6 sınında 2.0 olanlarından yakıt olarak pek farkı yok
hacimli bir modelini alabilirsen daha iyi olur onun dışında ne parça sıkıntısı nede kronik bir problem yaşarsın kolay kolay
duzgun bakılmış bir araçsa üzüceğini sanmıyorum
ozellikle alırken içinin temiz ve sağlam olmasına dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum volvonun iç aksamı çok pahalı
Emir_b16a
14-12-2011, 22:52
2.0 t ve lpg yle çok keyifli bi araç olur :) lpg ye karşıysanız hala keyiflidir ama 1.6 sını tavsiye etmem hantal kalır kullandığınız araçtan sonra
rahatlık konusu tartışılmaz ztn
ErayCerit
14-12-2011, 22:53
2003ünü ben kullanıyorum 2 yıla yakın zamandır. 1.6 lpg'li ve 2.0'ıyla aynı yakan bir araba. Yol tutuşu konforu vs. vs. kesinlikle hondadan iyi emin olabilirsin ama parçası biraz pahalıdır.kolay kolay sıkıntı çıkarmaz ama çıkardığında sağlam bedeller ödetir :D kesinlikle al derim volvo ama 1.6dan uzak dur. şanzıman konusunda şüphen olmasın gayet sağlamdır,1.9T4'leri 200 hp ve şaka makinasıdır. kronik sorunu falan yok ve ilanda arkadaş VSA ASR falan işaretlemiş 2003lerden tek farkı ESP var bunlarda..
bizde 2.0 otomatik var tavsiye etmem..ergonomik kusurları var ve yedek parçası çok pahalı..ilandaki aracın fiyatına biraz daha ekleyip accord alabilirsiniz :)
Boost Up
14-12-2011, 23:50
bizde 2.0 otomatik var tavsiye etmem..ergonomik kusurları var ve yedek parçası çok pahalı..ilandaki aracın fiyatına biraz daha ekleyip accord alabilirsiniz :)
bizdede 1.8 otomatik var 2001. kullanması zevkli araba, dandrik lastiklerle bile güzel yol tutuyor, ergonomik kusurlar:soru::soru: oldukça sağlamdır onu söyleyebilirim ve yedek parçası gayet normal fiyatlarda. şahinci arkadaşlar sakın yanlış anlamasın ama arka tamponu 50-100 liraya alamazsın tabii ama diğer araçlara göre normaldir..
bizdede 1.8 otomatik var 2001. kullanması zevkli araba, dandrik lastiklerle bile güzel yol tutuyor, ergonomik kusurlar:soru::soru: oldukça sağlamdır onu söyleyebilirim ve yedek parçası gayet normal fiyatlarda. şahinci arkadaşlar sakın yanlış anlamasın ama arka tamponu 50-100 liraya alamazsın tabii ama diğer araçlara göre normaldir..
evet yol tutuşu güzeldir, sağlamdır..yolda bırakmışlığı yoktur..ergonomik kusur olarak cam açma düğmelerinin yeri iyi seçilmemiş ve koltuğun sırt ayarını yapmak zor..el girmiyor..parça fiyatları bence yüksek..öpmeye odaklılar :)
Boost Up
15-12-2011, 15:31
evet yol tutuşu güzeldir, sağlamdır..yolda bırakmışlığı yoktur..ergonomik kusur olarak cam açma düğmelerinin yeri iyi seçilmemiş ve koltuğun sırt ayarını yapmak zor..el girmiyor..parça fiyatları bence yüksek..öpmeye odaklılar :)
yok be abi parça fiyatları normal yaa:beuj::beuj: koltuk ayarı mayarı çokta önemli detaylar değil aslında:D:D
ama şu bi gerçekki, bu fiyatlara alınabilcek mantıklı arabalardan(kalite vs olarak) ve bende 1.6 almanızı önermiyorum. mümkünse 2.0T alın pişman olmayın:)
Benimde bir sorum var.2008 1.4 benzinli accent era aracım var.97-2001 arası s40lara baktım hoşuma gitti erayla s40 takası yapsam mı diye düşünüyorum.Aracı pek kullanmıyorum haftasonları ve arada akşamları çıkıyorum pek km yapmadığımdan s40 ın bana sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.Fakat kafama takılan sorular var.Bu araçların 2.0t 1.8 1.9 vs gibi bikaç motor seçenekleri var.performans pek sorun değil lpgde sorun çıkartmayacak en sorunsuz ve tutulan motor seçeneği hangisidir?accent erayı verip s40 almak mantıklı mıdır?Şimdiden çok teşekkürler.
Benimde bir sorum var.2008 1.4 benzinli accent era aracım var.97-2001 arası s40lara baktım hoşuma gitti erayla s40 takası yapsam mı diye düşünüyorum.Aracı pek kullanmıyorum haftasonları ve arada akşamları çıkıyorum pek km yapmadığımdan s40 ın bana sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.Fakat kafama takılan sorular var.Bu araçların 2.0t 1.8 1.9 vs gibi bikaç motor seçenekleri var.performans pek sorun değil lpgde sorun çıkartmayacak en sorunsuz ve tutulan motor seçeneği hangisidir?accent erayı verip s40 almak mantıklı mıdır?Şimdiden çok teşekkürler.
yok mu bu araçlar hakkında bilgisi olan, yardım edebilecek?
Erdem K.
16-12-2011, 10:31
bence accent era verilip 97-2001 arası s40 alınmaz. tekrarlıyorum bence alınmaz. tamam konfor, sağlamlık, yol tutuşu olarak s40 era'dan kat kat üstündür ama 97-01 arası alacağınız s40'ın masrafı era'dan fazla olur. fakat sizin beklentiniz prestij, yol tutuşu, konfor ise aradığınızı s40'ta bulabilirsiniz...
tamda detailing garage'a gore bir soru...
mertin zaten vardi t4u emrede marea hlx ini satti duble t4 oldular:)
simdi birde 850t5 aldilar ve ailecek volvocular, ne duzgun yorumu onlar yapacaklardir.
bence accent era verilip 97-2001 arası s40 alınmaz. tekrarlıyorum bence alınmaz. tamam konfor, sağlamlık, yol tutuşu olarak s40 era'dan kat kat üstündür ama 97-01 arası alacağınız s40'ın masrafı era'dan fazla olur. fakat sizin beklentiniz prestij, yol tutuşu, konfor ise aradığınızı s40'ta bulabilirsiniz...
temiz sunrooflu bişey bulursam takas edicek almayı düşünüyorum.yılda yapacağım max km 7-8bin olur aşırı kullanmayacağım ama temizide olsa sorun çıkartıcak araçlarsa girmem zaten.volvonun parçasını bulmakta derttir fiyatlarıda yüksektir.
Temizini alıp güzelce zamanında bakımını yaptırdıktan sonra sorunsuz bişekilde binebileceğim araçlarsa ciddi düşünüyorum.
mert0640
16-12-2011, 20:40
tamda detailing garage'a gore bir soru...
mertin zaten vardi t4u emrede marea hlx ini satti duble t4 oldular:)
simdi birde 850t5 aldilar ve ailecek volvocular, ne duzgun yorumu onlar yapacaklardir.
ailcek severek gazlıyoruz :D:D:D
Bende 1998 T4 var iyi arabalar. Gazlamam demişsin ben sana 2003-2004 2.0t otomatik tavsiye ederim.