Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 m3 vs dbs typer izmir roll

Sayfa : 1 [2] 3

mert_leon
18-12-2011, 12:15
izmirin m3 leri hızlı deniyor eray abi sizce patates m3 getirirmi e46 ile nasıl gittiğini herkez biliyor.

miniks
18-12-2011, 12:18
[QUOTE=miniks;2873961]Abi hayırdır ? kullanmalar atmalar falan

bu ne hırs

Drift box var sende ölçüm yap vites atışların belli olur DBN den bakarız nasıl iyimi

bukadar celallenmene bana bursa agzı ile yazmana gerek yok[/QUOT

her konuda oldugu gibi gene bu konudada kendine pay cıkardın .....sen cok

iii vites atarsınn ....bekle ne kadar iii vites atıyon gurucezz...... yakındaa

Adem abi ben sana karşı bişi yazmadım adam gibi çok düzgün daha yeni aldı alışınca daha da iyi olur söküncede hızlanır yazdım

sen gittin bana ne yazdın sonra bana kendine pay çıkardın diyorsun

benim bişi ispat etmeme gerek yok bu zamana kadar Typerla M3 te gectim M3 le typer da gectim

yok vites diye atarım yok araba diye kullanırım bunlar yakışıyormu sana

sen çıkart EVO nu ozaman gösteririm ben sana nasıl vites atılıyor ....

m power_35
18-12-2011, 12:29
sadık araba sokmeden gelen bızız sen arabanın koltugunu yada baska yerını sokup geldın.ben sana arabayı gosterdım bagajınıda actım herseyı takılıydı sende gel bızım arabaya bak demedın.sımdı bende arabayı sökeyım ıstersen falan yazıyoesun baska bırılerıne.adem yazdı oraya baska adamlarla karıstırma araba cuma aksamı nasılsa onumuzdekı hafta cuma yıne oyle gelıcek ha sen daha fazla sokersen yada gorunmucek yerlerden sokersen zaten bellı olur oda sana kalmıs.

kardeşim ben araba sökmem niye sökeyim kendimi niye kandırıyım araçta yine iki adet spor koltuk vardı.sporco koltuk takmak sadece başka araçlaramı özel.kardeşim onlarıda orjinaline çeviricem.adem abiyede saygım sonsuz emin ol başkasıyla karıştırmamçağlar beni az çok tanımışındır merhaba dediğim insanlara asla yanlış yapmam.

Erol
18-12-2011, 12:34
konu nerden nereye geliyor..

hilmi ben sanmıyorum ki adem abini o lafı sana dedigini ( vites diye atar arab diye kullanırım)

ortalıga atılmış bir laf kii

adem abi dogru olanıda söylemiş bilmeyen arkadaşlar için..

type-r alışma gibi bir durumu söz konusu deil adam hemen hemen 2 haftada bir type-r cupda yarışıyor.

neyse konu bu deil...

yeni bir deneme lazım isteyen söker isteyen sökmez araç sahiplerine kalmış bişey ama bende dbs nin sökülmesinden yanayım..

miniks
18-12-2011, 12:48
Kardeşim benim ADEM abide telefonum var benim yorumumda bir uslup bozuklugu bir küçük görme falan yoktu adam gibi yazmışım

CUP ta yarışmak ile rolling te kullanmak aynı şeymi

bende cup ta bir *** yapamam hiç orayla alakalı pist olayı ile alakalı konularda yazdıgımı gördün mü ?

yani arabasına roll de alışır nerde basıcagı nasıl basıcagı vs vs tamamen iyi niyetli bir yorum yaptım

Birde ben tanıdıgı adamım yani insanlar önce yorum yaparken karşısındakinin de samimiyetini tartıcak

Erol
18-12-2011, 12:52
sanada hak veriyorum niyetini biliyorum en azından, kötü bir arkadaş deilsin..ama sizler böyle yaparsanız cemaat sıçar.

bir dedigine katılıyorum roll de araç kullanmak ile pist içi alakasız..

ama adem abide yılların otobancısı..:) öle 3-5 denme ile aracına alışacak birisi deil..

bence aracına alışmıştır. sadece aracın sökülmesi lazım.

Turboğuz54
18-12-2011, 12:55
bizi kandırmışlar o zaman , uçak sanıyorduk biz.

Valla bilmem abi burda bi tane vtisi olan abimiz var gelin bi dinleyin sanki ucak burdaki konuşmalara bakınca yani ondan bi farkı yokmuş gibi konuşmalar sanki typeri hiç bi araba geçemez de m3 geçti bi dünya muhabbet benim fikrim bu valla

Oz`
18-12-2011, 12:57
neyseeeya bırakın bunları Haftaya izmirdemiyiz :D

miniks
18-12-2011, 12:57
sanada hak veriyorum niyetini biliyorum en azından, kötü bir arkadaş deilsin..ama sizler böyle yaparsanız cemaat sıçar.

bir dedigine katılıyorum roll de araç kullanmak ile pist içi alakasız..

ama adem abide yılların otobancısı..:) öle 3-5 denme ile aracına alışacak birisi deil..

bence aracına alışmıştır. sadece aracın sökülmesi lazım.

iyi aracı söksünler görsünler ozaman M3 yine gecer 180 - 200 gibi

cdc70
18-12-2011, 12:58
isteyen söksün istemeyen sökmesin ama ondan sonra öle yada böle denmesin ve güsel bi çekim video beklıyoruz .cam car'da muharrem olsun bence :D ucak falan sanan insanlar varmış görürler hem

ama bu video da m3 en bastada yazdım gibi dbs typer'ı geçtiyse zaten diğer atmosferik typer'lar denemesinler bile
çok sağlam yürürü var yoksa dbs bırakın e36 yı e46 m3 lerle deneyip gecen bi tayyar
demek bu e36 m3 çok sağlam gidiyor demektir buda

kelalper
18-12-2011, 13:01
Ulan Tayyar sahibi olmak ne zor işmiş be kardeşim. Geçsen ayrı dert geçilsen ayrı dert. Adam geçilmiş diye bütün hondacılar oturdukları yerden sallamışlar yok vites atamıyor yok arabada sorun var yok araba sökülü değil. Kullanan adamda Cup arabasından inmeyen adam.

Bide E36> E46 demişler ayrı güldüm. M division daki adamlar salaktı boşuna uğraştılar E46M3 yapmak için aha uğraştık ve yaptık yeni M3 daha yavaş. Neyin kafasındasınız anlayamıyorum. Düzgün durumdaki E46nın düzgün durumdaki E36dan yavaş olması gibi bir durum söz konusu olabilir mi.Bi Honda da olur o işte. EP3 yerine Fn2 çıkartırlar.

Oz`
18-12-2011, 13:03
la olm nedir le bu typer düşmanlığınız sizin ? neyin peşindesiniz ? :) git kutu kolası kadar hacime sahip ol gel burda konuş yok benim kilom var o var bu var yok geçildimmi
m3 var m3 vaR? ne bu M3 kimin nesi ? hanginiz güzel yapılmış bir k24 ü geçebilirsiniz la ? kafanızmı güzel m3 e ne yapabilrisizni Wtcc si yok Dtm i var buyurun ponu getirin ama k24 ün güzeli sizi geçer knedinizi kandırmayın gherçi k20 yi ancvak geçebildiniz sewiniyorsunuz bu hırsın manası ne? suan hilmi k20 yapmış turb olamammış olsaydı o k24 tü alayınızıda geçiyirdu ? eee neoldu paranın gücü oldu biyerdee HAaaa biyere kadar sona biraz teknoloji konuşuyorki oda sanırım biraz dahaa yeni nesil olan k serisinde kim ne sökerse söksün :) kimene sök kardeşim m3 ü dbs yide söksünler emin olki bizde glirken sökücez nedensökmeyelim elimizde koz var 1350 kilo arabaykla neden geleyimki yanına bananeki senden değilmi ?

ondan dolayı fanatik olmayın c32 die bi motor var alayımzı öper ha pahalı ve burda yok yapabilicek bişeyde yok ondan dolayı sakin olun abartmayın :D

cdc70
18-12-2011, 13:05
Ulan Tayyar sahibi olmak ne zor işmiş be kardeşim. Geçsen ayrı dert geçilsen ayrı dert. Adam geçilmiş diye bütün hondacılar oturdukları yerden sallamışlar yok vites atamıyor yok arabada sorun var yok araba sökülü değil. Kullanan adamda Cup arabasından inmeyen adam.

Bide E36> E46 demişler ayrı güldüm. M division daki adamlar salaktı boşuna uğraştılar E46M3 yapmak için aha uğraştık ve yaptık yeni M3 daha yavaş. Neyin kafasındasınız anlayamıyorum. Düzgün durumdaki E46nın düzgün durumdaki E36dan yavaş olması gibi bir durum söz konusu olabilir mi.Bi Honda da olur o işte. EP3 yerine Fn2 çıkartırlar.

2 side standart olduğu zaman ama fn2 ep3 den daha hzlı orada yanılıyorsun

fn2 tek suçu elektronik gaz kelebeği :) performans aracına cok elektronik sokarsan ep3 de standart kalmazsa sende böle düşünmekte haklısın tabi

ama diğer sölediğin e36 e46 mevzusu ve geçme geçilme mevzusuna tamamıyla katılıyorum cok doğru işte bal gibi geçmiş e36 daha nedir bu kavga

Oz`
18-12-2011, 13:09
2 side standart olduğu zaman ama fn2 ep3 den daha hzlı orada yanılıyorsun

fn2 tek suçu elektronik gaz kelebeği :) performans aracına cok elektronik sokarsan ep3 de standart kalmazsa sende böle düşünmekte haklısın tabi

ama diğer sölediğin e36 e46 mevzusu ve geçme geçilme mevzusuna tamamıyla katılıyorum cok doğru işte bal gibi geçmiş e36 daha nedir bu kavga

hmm ozaman skyline felanda tırt öylemi onlarda elektronik gaz kelebeği ya :) ya arkadaşım bilmeden konuşma pls

elektronik gaz kelbeğinin amacını neden bu sisteme geçildiğini biliyormusun ?

kelalper
18-12-2011, 13:10
Honda Civic Type-R vs Honda Civic Type R - FastestLaps.com (http://www.fastestlaps.com/comparisons/honda_civic_type-r_fn2-vs-honda_civic_type_r_ep3_facelift.html)

Fn2 nasıl hızlıymış Ep3 den ben anlamadım.

PPR engineering
18-12-2011, 13:17
la olm nedir le bu typer düşmanlığınız sizin ? neyin peşindesiniz ? :) git kutu kolası kadar hacime sahip ol gel burda konuş yok benim kilom var o var bu var yok geçildimmi
m3 var m3 vaR? ne bu M3 kimin nesi ? hanginiz güzel yapılmış bir k24 ü geçebilirsiniz la ? kafanızmı güzel m3 e ne yapabilrisizni Wtcc si yok Dtm i var buyurun ponu getirin ama k24 ün güzeli sizi geçer knedinizi kandırmayın gherçi k20 yi ancvak geçebildiniz sewiniyorsunuz bu hırsın manası ne? suan hilmi k20 yapmış turb olamammış olsaydı o k24 tü alayınızıda geçiyirdu ? eee neoldu paranın gücü oldu biyerdee HAaaa biyere kadar sona biraz teknoloji konuşuyorki oda sanırım biraz dahaa yeni nesil olan k serisinde kim ne sökerse söksün :) kimene sök kardeşim m3 ü dbs yide söksünler emin olki bizde glirken sökücez nedensökmeyelim elimizde koz var 1350 kilo arabaykla neden geleyimki yanına bananeki senden değilmi ?

ondan dolayı fanatik olmayın c32 die bi motor var alayımzı öper ha pahalı ve burda yok yapabilicek bişeyde yok ondan dolayı sakin olun abartmayın :D

c32 keşke türkiyede olabilseydi bence bu m3 typer kavgası cok farklı yerlere giderdi :)

Talih.b16
18-12-2011, 13:22
Valla bilmem abi burda bi tane vtisi olan abimiz var gelin bi dinleyin sanki ucak burdaki konuşmalara bakınca yani ondan bi farkı yokmuş gibi konuşmalar sanki typeri hiç bi araba geçemez de m3 geçti bi dünya muhabbet benim fikrim bu valla

abisi vti bizde sen beni tanıyomusun?sen kimsin sana kim araba uçuyo dedi bi aydınlat bakalım bizi?yada uçuyo diyen kim mal sahibimi başkalarımı bi söle bakalım

cdc70
18-12-2011, 13:22
hmm ozaman skyline felanda tırt öylemi onlarda elektronik gaz kelebeği ya :) ya arkadaşım bilmeden konuşma pls

elektronik gaz kelbeğinin amacını neden bu sisteme geçildiğini biliyormusun ?

bana ne kızıyorsun ya :D aklıma o geldi söledim sonucta o da etki ediyor

tmm ben sustum ya :D bilmiyorum ben :D yoksa ihale şimdik bana kalıcak
dr

adm
18-12-2011, 13:24
[QUOTE=adm;2874652]

Adem abi ben sana karşı bişi yazmadım adam gibi çok düzgün daha yeni aldı alışınca daha da iyi olur söküncede hızlanır yazdım

sen gittin bana ne yazdın sonra bana kendine pay çıkardın diyorsun

benim bişi ispat etmeme gerek yok bu zamana kadar Typerla M3 te gectim M3 le typer da gectim

yok vites diye atarım yok araba diye kullanırım bunlar yakışıyormu sana

sen çıkart EVO nu ozaman gösteririm ben sana nasıl vites atılıyor ....

hah bende onu bekliyodum bastan beri sıkıntın bu senin ...tamam hazırlansın evo sonra deneyelim....unutma bu dedigini ama .....

cdc70
18-12-2011, 13:25
Honda Civic Type-R vs Honda Civic Type R - FastestLaps.com (http://www.fastestlaps.com/comparisons/honda_civic_type-r_fn2-vs-honda_civic_type_r_ep3_facelift.html)

Fn2 nasıl hızlıymış Ep3 den ben anlamadım.

ben bu tur zamanlarını yada fabrika verilerini hiç inanmıyorum açıkcası

0-100 de yazan değerlerin çoğu yanlıs oluyor çoğu marka ve modelde

araç var araç var durumuna inanıyorum bide kullanım

kelalper
18-12-2011, 13:27
dbs geçse bütün hondacılar gece 10 sayfa yapardı bu konuyu ama m3 geçince çoğu kişide tık yok :)
ayrıca geçilince neden hemen m3 kovalamak vs. yazılıyo bu typer istanbulda çoğu m3 ü geçmedimi izmire gelincemi geçemeyip kovalamaya baladı

bu konu maalesef doğru. Çarşamba akşamıda aynısı oldu geçilsek fotoroman olurdu burada geçtik ne video var ne bişey kimseden çıt çıkmıo.

kelalper
18-12-2011, 13:31
e36>e46 diyen olmadı.. ben sadece soru sordum. iyi oku sonra kendine gül sen...istanbuldaki e46 sağlıklı diyolardı o zaman bu e36 onu geçer mi anlamında sordum her lafa bilip bilmeden atlama

kardeşim ben sana yazmadım bunu. Sağlıklı E46 geçtiklerini iddia edenlere yazdım. Uslubuna dikkat edersen sevinirim. Seninle alakalı değildi ama alakalı olsa bile uslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim.Tatsızlık olmasın.

miniks
[QUOTE=miniks;2874666][/SIZE][/COLOR]

hah bende onu bekliyodum bastan beri sıkıntın bu senin ...tamam hazırlansın evo sonra deneyelim....unutma bu dedigini ama .....

benim baştan beri sıkıntım bu değil aga bak sen yazdın ilk ben sana gösteririm yakında nasıl hızlı vites atılıyor diye onu ima eden sendin

ben açık açık yazıyorum içten içten üstü kapalı yapmıyorum

böle oluncada kötü olunuyor

neyse abi ben sabırlı adamım beklerim sen ne zaman deneyelim dersen deneriz

chiefkadir
bu konu maalesef doğru. Çarşamba akşamıda aynısı oldu geçilsek fotoroman olurdu burada geçtik ne video var ne bişey kimseden çıt çıkmıo.Kim daha ne yazabilirki *** olduk tüm typercılar ,bi umudumuz dbs vardı o da geçemedi stock m3 ü bu saatten sonra m3 geçiyoruz demicekler ben onların adına söz veriyorum :D Ama m3 bulup geçtiklerindede kimse o m3 patates demesin;)

kelalper
18-12-2011, 13:33
ben bu tur zamanlarını yada fabrika verilerini hiç inanmıyorum açıkcası

0-100 de yazan değerlerin çoğu yanlıs oluyor çoğu marka ve modelde

araç var araç var durumuna inanıyorum bide kullanım

Bütün dünya yanlış bir sen mi doğrusun yani. Yetkili mercii sen misin bu konuda. O zaman adamlar araba çıkardıkları zaman sana getirsinler sen test et sonuçlarını sen yayınla yoksa seni inandıramayacaklar.

_muhaRRem
18-12-2011, 13:34
Kim daha ne yazabilirki *** olduk tüm typercılar ,bi umudumuz dbs vardı o da geçemedi stock m3 ü bu saatten sonra m3 geçiyoruz demicekler ben onların adına söz veriyorum :D Ama m3 bulup geçtiklerindede kimse o m3 patates demesin;)

gündüz gündüz çok içtin galiba

Talih.b16
18-12-2011, 13:34
bu konu maalesef doğru. Çarşamba akşamıda aynısı oldu geçilsek fotoroman olurdu burada geçtik ne video var ne bişey kimseden çıt çıkmıo.

işte benimde anlamadığım bu yorum yapmıyo insanlar sıkıntı bumu?yapmak zorundamı yada yapmaması niye bukadar işinize gelmiyor anlayamıdım?

miniks
18-12-2011, 13:35

kardeşim çok yanlış yzıyorsun

Donanım = agırlık demektir

E36 daki 286lık 321 likten daha iyi gidiyor muhabbeti de bu yüzden zaten

321 lik ile 286 lık arasında donanım farkından kaynaklanan kilo farkı var

aradaki beygir ve hacim bu yüzden cürüyor 286 lıklar daha iyi gidiyor gibi görünüyor

aynı şey E46 da da geçerli E46 da kaç adet airbag var bilmem ne fren sistemi yok viraj dengesi boku püsürü bunlar hep agırlık 343 hp ama 321 lik olan onu gecebilir

eskiden firmalar araclar hızlı gitsin diye ugraşırlardı ama artık araçlar daha güvenli olsunlar diye ugraşıyolar

bu yüzden FN2 yavaş kaç tane airbag var falan filan EP3 te teyp yok :)

Evo 10 da aynı şekilde evo9 dan yavaş

olayı anlamışsındır umarım

chiefkadir
18-12-2011, 13:35
gündüz gündüz çok içtin galibaKinayeyi anlayamadın galiba

_muhaRRem
18-12-2011, 13:37
Kinayeyi anlayamadın galiba

senin dünyanı bilmiyoruzki nasıl anlıcaz , daha açık yazman lazım

Mustafa Birsesli
18-12-2011, 13:38
..............

kelalper
18-12-2011, 13:39
Kim daha ne yazabilirki *** olduk tüm typercılar ,bi umudumuz dbs vardı o da geçemedi stock m3 ü bu saatten sonra m3 geçiyoruz demicekler ben onların adına söz veriyorum :D Ama m3 bulup geçtiklerindede kimse o m3 patates demesin;)

Kadir DBS den hızlısı var mı bi tane Ep3 sahibi çıksın benim arabam DBS den hızlı desin. Bakıyorum yok. Eee M3 çıkmış geçmiş. Ankarada denediniz Ankaradaki M3 de geçti sizin EP3 ü. Yaw benim arabam aldığımda stocktu aldığım adam ben ne M3ler geçtim bununla dedi. Dedim ne yaptınız daha önce bu arabaya yazılım mı var dedim. Yazılım ne oluo ki dedi. Hah dedim o zaman orada bi duracaksın. Piyasada stock Megane Rs e geçilen M3lerde var. Herkesin arabası kendisine güzel ama bazı şeyleride bilmek gerek.

cdc70
18-12-2011, 13:41
Bütün dünya yanlış bir sen mi doğrusun yani. Yetkili mercii sen misin bu konuda. O zaman adamlar araba çıkardıkları zaman sana getirsinler sen test et sonuçlarını sen yayınla yoksa seni inandıramayacaklar.

:) mantıklı

millet ne kadar asabi ya :D

chiefkadir
18-12-2011, 13:43
senin dünyanı bilmiyoruzki nasıl anlıcaz , daha açık yazman lazımDaha ne yazayım,sen kendin skn ile ne m3 lerle denedin sonuçlar *****..Dbs yi süren hakkını vermiş araba 280hp lerde bahanesi yokkken bu şekilde gidiyorsa m3 olağan üstü iyi..
Ayrıca kelalperin lafı üzerine yaptım o kinayeyi , daha kim yazcakki typercı olarak daha kimin yazması bekleniyor , .. Bilalin m3 denemesinde bütün m3 cüler yazdımı veya ne yazması beklenirki ? sıkı m3 cü deniz o konuya post bile atmadı normalide o...
Sende ne içtin vs yazmışsın yakıştıramadım...

Turboğuz54
18-12-2011, 13:44
abisi vti bizde sen beni tanıyomusun?sen kimsin sana kim araba uçuyo dedi bi aydınlat bakalım bizi?yada uçuyo diyen kim mal sahibimi başkalarımı bi söle bakalım

Benden büyüklere saygı duyarım ama abisi lafları hoş değil bence ve size söylemedim ben sapancalıyım ben ve burdaki bi abimizi dedim sizi tanımam ben

cem06
18-12-2011, 13:44
gürkan18´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

dbs geçse bütün hondacılar gece 10 sayfa yapardı bu konuyu ama m3 geçince çoğu kişide tık yok
ayrıca geçilince neden hemen m3 kovalamak vs. yazılıyo bu typer istanbulda çoğu m3 ü geçmedimi izmire gelincemi geçemeyip kovalamaya baladı

:icon_tup::bravo:

Talih.b16
18-12-2011, 13:45
Benden büyüklere saygı duyarım ama abisi lafları hoş değil bence ve size söylemedim ben sapancalıyım ben ve burdaki bi abimizi dedim sizi tanımam ben

tamam abi...

edo typer
18-12-2011, 13:46
Sadiklarda baska m3lerde var ve hepsinin kondusyonunun ayni oldugunu soylediler. Bence adem abi hepsiyle bassin,butun m3lerin bu kdr gidebilcegini dusunmuyorum

mert_leon
18-12-2011, 13:47
helal olsun dbs ye yine kattı ortalığı birbirne :D :D :D

cdc70
18-12-2011, 13:48
kel alper sen acaba megane aracınle bi typer'la deneyince ne sonuç çıkıyor ortaya mrk ettim .çok bi düşman gördüm de seni japon grubuna :)
hem ayrıca dünyanın en sağlam ve iyi motorunu düşük hacimle ve turbosuz yapan rüya güç üreten firma bmw -renault-mitsubishi -falan vs tüm araçların dışında HONDA 'DIR BUNU DA BİLDİĞİNİZ HALDE ZATEN HAZMEDEMİYENLER ÇOK DÜŞMAN KESİLİYOR HONDAYA
SLOGANI BELLİ THE POWER OF DREAMS :d RÜYALARIN GÜCÜ :))))))

kelalper
18-12-2011, 13:49
kardeşim çok yanlış yzıyorsun

Donanım = agırlık demektir

E36 daki 286lık 321 likten daha iyi gidiyor muhabbeti de bu yüzden zaten

321 lik ile 286 lık arasında donanım farkından kaynaklanan kilo farkı var

aradaki beygir ve hacim bu yüzden cürüyor 286 lıklar daha iyi gidiyor gibi görünüyor

aynı şey E46 da da geçerli E46 da kaç adet airbag var bilmem ne fren sistemi yok viraj dengesi boku püsürü bunlar hep agırlık 343 hp ama 321 lik olan onu gecebilir

eskiden firmalar araclar hızlı gitsin diye ugraşırlardı ama artık araçlar daha güvenli olsunlar diye ugraşıyolar

bu yüzden FN2 yavaş kaç tane airbag var falan filan EP3 te teyp yok :)

Evo 10 da aynı şekilde evo9 dan yavaş

olayı anlamışsındır umarım

Hilmi sen yapma bari 286lık 32likten daha canlıdır üst devirleri daha çok sever bunu herkes bilir ama E46 iki E36dan da daha hızlıdır. Ben bu arabaların hepsine 0 ken bindim kullandım. E36lar için dediklerin doğru 286lıktan sonra 321 lik alan arkadaşıma da söylemiştim bu eskisinden daha yavaş gibi demiştim. O da öyle gibi demişti. E46 aldığında da şimdi oldu demiştim. Kullanmadığım bilmediğim arabalar değil. Doğru E46 daha ağır ama performans olarak E36ların gerisinde değil.

TaGo
18-12-2011, 13:53
Sorun su beyler; bilal istanbulda m3 u gectigonde 1 allahin bmw fanatigi dahi "hayir bu araba patates" demedi. "maasallah" dedi hep birlikte.

Bu defa gecmiste "m3 lerin kocasi kabul edeceksiniz" olarak diretilen bir arac gecince DBS yi. Arkadas altinda aranmadik ipnelik kalmadi. Maasallah diyemedi topluluk. Bunum sebebi ne? Kabul etmek bukadarmi zor? Birde m3 DBS yi 1 kez gecti, omur boyi gececek die bir garantisi varmi? Ama bircok arjadas dbs icin bunu omurluk bicmistide ondan bozuldular.

Adem abi prof adam. Dun en guzel yuruyen s14 makinali atmosferigi yapanda bizzat kendi. Yani ne yapar eder bir tik ilerletir arabayi. Ancak herseyden once maarur olup bir kerede karsi tarafinda gecilebilecegini izleyici arkadaslar kabullenebilsin

Dou
18-12-2011, 13:54
Hilmi sen yapma bari 286lık 32likten daha canlıdır üst devirleri daha çok sever bunu herkes bilir ama E46 iki E36dan da daha hızlıdır. Ben bu arabaların hepsine 0 ken bindim kullandım. E36lar için dediklerin doğru 286lıktan sonra 321 lik alan arkadaşıma da söylemiştim bu eskisinden daha yavaş gibi demiştim. O da öyle gibi demişti. E46 aldığında da şimdi oldu demiştim. Kullanmadığım bilmediğim arabalar değil. Doğru E46 daha ağır ama performans olarak E36ların gerisinde değil.

E46 nın E36 dan fazla ağırlığına rağmen daha yavaş olmama sebebi kısa diferansiyeli

E36 ya E46 diff i koyunca çok güzel olmuştu

kelalper
18-12-2011, 13:56
kel alper sen acaba megane aracınle bi typer'la deneyince ne sonuç çıkıyor ortaya mrk ettim .çok bi düşman gördüm de seni japon grubuna :)
hem ayrıca dünyanın en sağlam ve iyi motorunu düşük hacimle ve turbosuz yapan rüya güç üreten firma bmw -renault-mitsubishi -falan vs tüm araçların dışında HONDA 'DIR BUNU DA BİLDİĞİNİZ HALDE ZATEN HAZMEDEMİYENLER ÇOK DÜŞMAN KESİLİYOR HONDAYA
SLOGANI BELLİ THE POWER OF DREAMS :d RÜYALARIN GÜCÜ :))))))

Sonucunu yazmiyacağım Çarşamba akşamı görüldü en yüklü FN2 ile denendiği zaman neler oldu. Yazılım daha bitmedi OZ da burada o da onaylayacaktır.

Haa şunuda söyliim K20 motor F4Rdan çok daha sağlamdır turbolandığı zaman neler yaptığını muharrem gösteriyor. Gördüğün gibi ben fanatik değilim. Neyin ne olduğunu biliyorumda yazıyorum.

cdc70
18-12-2011, 14:02
Sonucunu yazmiyacağım Çarşamba akşamı görüldü en yüklü FN2 ile denendiği zaman neler oldu. Yazılım daha bitmedi OZ da burada o da onaylayacaktır.

Haa şunuda söyliim K20 motor F4Rdan çok daha sağlamdır turbolandığı zaman neler yaptığını muharrem gösteriyor. Gördüğün gibi ben fanatik değilim. Neyin ne olduğunu biliyorumda yazıyorum.

teskkur ederim merk etmiştim sağol . muharremin arabası bizdeydi de bende ordan cok iyi biliyorum onu sölemene gerek yok bizim eski arac o yy oldu th ;)

kelalper
18-12-2011, 14:04
Sen bizim arkadaşın turbo S2000 ile denerken araya Subaru girdiğinde durduğumuzda Subaruyu kovalayanda bendim kardeşim.

cdc70
18-12-2011, 14:06
Sen bizim arkadaşın turbo S2000 ile denerken araya Subaru girdiğinde durduğumuzda Subaruyu kovalayanda bendim kardeşim.

:D wuwwwwwww seni görmemek mümkün değil zaten sürekli görüyorum megane'ı renkden zaten hemen göze çarpıyor
saygılar

kelalper
18-12-2011, 14:09
Saygı bizden.

dragon07
18-12-2011, 14:11
ben m3 cü abilerime büyüklerime bi soru sorcam :)

baskı balatası bitik bi m3, 280hp fwd araca typera rollde basar basmaz nasıl açar ?

cdc70
Saygı bizden.

ben senden küçüğümdür :D o yuzden saygı benden

seni görünce bagırcam zaten japon düşmanı diye :)

edo typer
bakın cok basıt bırsey yazıcam:

caglar benım aracımın egzantrıklı halıne bındı,ctr typerı egzantrıklı halıne bındı sımdıde dbsye bınıyor ve dbs cok hızlı dıyor..

ozgun,ctr typerın egzantrıklı halını ayarladı,bılalın aracı,mınıgın aracı ve daha bır cok typer ayarladı dbsnın bunlardan nasıl farklı gıttıgını bılıyor..

adem abı,herkesın canını yakan e30u yapan adam ve sımdı dbsye bınıyor ve guvenıyorsa,m3un yuruyusu alısılmadık demek.

deneme aksamı hatta cagların soyledıgını gore adem abı ılk kalkısta takmamıs bıle nasıl olsa gecerım dıye sonra basınca caglara soylemıs m3 cok gıdıyor dıye. caglarda da m3 var hergun ustundeler m3 bılınmeyen bır arac deıl. yururu bellı.

bu m3 sadık as dende hızlı bana gore masallah 2 aracada tekrardan. ben dbsde sorun oldugunuda sanmıyorum sesı solugu fln cok ıyı gelıyor. vıtes atıs konusundada sorun oldugunu sanmıyorum

kelalper
18-12-2011, 14:27
ben senden küçüğümdür :D o yuzden saygı benden

seni görünce bagırcam zaten japon düşmanı diye :)

olm yok öyle bişey kayınpederde Vtec 2 Honda var satıcam Doblo alıcam dio ben caydırıorum. S2000 sahibi bir sürü arkadaşım var. Hepside canım ciğerim. Sığabilsem S2000 alırım bende. Ama göz var izan var.

Serhat Y.
18-12-2011, 14:29

Alper turbolamaya gerek yok k20 bu şekilde de senin meg.rs inden hızlı, kandırma kendini yanılırsın;) 2.vitesten basabilseydik ogün fark oşekil olmazdı, aracını kullanan Bora bunu hissetti neyseki:rolleyes: bide önceki sayfalarda bişeyler yazmışın çarşamba çıktık denedik neolduysa kimsenin sesi çıkmıyor honda geçse böylemi olurdu gibi, bende ogune ait bikaç video var ortaya karışık. denemelerin hepsinde bir üst vitesinizden basmıştım ogün dipnot olarak belirteyim.
Fn2 vs. Ep3 vs Fn2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=b_em97E4eQ4)
Fn2 roll.ist.dec.15.2011 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TBWAhtgknnw)

cdc70
18-12-2011, 14:29
olm yok öyle bişey kayınpederde Vtec 2 Honda var satıcam Doblo alıcam dio ben caydırıorum. S2000 sahibi bir sürü arkadaşım var. Hepside canım ciğerim. Sığabilsem S2000 alırım bende. Ama göz var izan var.

banane :D bagırıcam işte

chiefkadir
18-12-2011, 14:35
Fn2 roll.ist.dec.15.2011 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TBWAhtgknnw)Kameranın yeri çok başarılı:)

cdc70
18-12-2011, 14:39
:) bs typer gidişi harika cameranın yeri de 10 numara valla içindeymiş gibi izliyorsun tbrkler

kelalper
18-12-2011, 14:44
Alper turbolamaya gerek yok k20 bu şekilde de senin meg.rs inden hızlı, kandırma kendini yanılırsın;) 2.vitesten basabilseydik ogün fark oşekil olmazdı, aracını kullanan Bora bunu hissetti neyseki:rolleyes: bide önceki sayfalarda bişeyler yazmışın çarşamba çıktık denedik neolduysa kimsenin sesi çıkmıyor honda geçse böylemi olurdu gibi, bende ogune ait bikaç video var ortaya karışık. denemelerin hepsinde bir üst vitesinizden basmıştım ogün dipnot olarak belirteyim.

Seninle denemenin videosunu da yayınlar mısın. O kadar video arasında nedense o yok. Kendini kandıran ben değilim sensin. Videolar mody de. Bir sürü video var yayınlamayalım dedik yayınlatıosunuz. Bu videoda da arkadan tünel yapıp gelip geçiosun.;) Buradan yok sonuçlar farklı olurdu diyeceğine basacaktın 2 de o olacaktı. Anneanneminde bıyıkları olsaydı muhabbetine çevirmeyin.

miniks
18-12-2011, 14:47
bir yana megane da başarılı yanlız iyi gitmiş maşallah

Dou
18-12-2011, 14:55

Bence yanlış bir kıyaslama yapıyorsun Serhat abi

Araçların arkasından tünelle geliyorsun videodan gördüğüm kadarıyla, her ne kadar bir iddia olmasa da ortada arkadan tünelle gelmek ciddi avantaj sağlıyor.

Direk deneme modunda videolar varsa onu izleyebilsek daha gerçekçi sonuçlar görmüş oluruz.

Tünelin ne kadar işe yaradığını bilen birisi olarak, RS gayet iyi gitmiş bunu anlayabiliyorum

ardacngns
18-12-2011, 15:06
zate bole denemelerde arkadan basan daha avantajlı cunku 2 araba denerken onde kı kornayı duymak bıraz zor

1 sn bıle once bassan arkadan hızlanıp gelıyorsun lutfen daha iyi bir kıstas alalım ıkınızın denedıgı vıdeo varsa onu koyun bence

megane rs e masallah 12.5 skıstrmalı typer la boyle gıtmesı bıle sahane megane rs ın basıncı setup ı nedır

kelalper
18-12-2011, 15:07
Bu konu burada tartışılmasın arkadaşlar gerek yok. Onlar konusunu açarsa tartışırız yoksa gerek yok. Bizimde elimizde BS ile denerken Megane ın yarım boy önde olduğunu gösteren videolar mevcut. Boranında söylediği daha devam edilse daha da fark açılacak. Serhatın arabası komple sökük yarış koltukları var. Bizde iki normal koltuk arka tekli koltuk ve ses tesisatı için olan çamurluk ve kapı dynamat ve brownbreadler duruyor.

Serhat Y.
18-12-2011, 15:08
Alper, sağ camın çalışmıyordu sanırım Bora ya söyledim hatta solumda kal video çekiyorum diye, öyle söledi çalışmıyor dedi sanada sordu yanımda hatta, bir tane var ama ilk bastığımız zaten biliyosun sanada söyledim durunca araban iyi dedim 250ye kadar yanyanaydık dedim.var onunda videosu "fn2 top speed" olarak ekledim. onun dışında hep arkanızda kaldım başka denememiz yok. yalan söylenecek bi durum yok.

Serhat Y.
18-12-2011, 15:09
bir yana megane da başarılı yanlız iyi gitmiş maşallah

megane bencede başarılı,
kafam iyice karıştı benim Hilmi:beuj:

Serhat Y.
18-12-2011, 15:11
Bu konu burada tartışılmasın arkadaşlar gerek yok. Onlar konusunu açarsa tartışırız yoksa gerek yok. Bizimde elimizde BS ile denerken Megane ın yarım boy önde olduğunu gösteren videolar mevcut. Boranında söylediği daha devam edilse daha da fark açılacak. Serhatın arabası komple sökük yarış koltukları var. Bizde iki normal koltuk arka tekli koltuk ve ses tesisatı için olan çamurluk ve kapı dynamat ve brownbreadler duruyor.

gerek yok hiç girme böyle konulara çıkamayız.;)

kelalper
18-12-2011, 15:11
zate bole denemelerde arkadan basan daha avantajlı cunku 2 araba denerken onde kı kornayı duymak bıraz zor

1 sn bıle once bassan arkadan hızlanıp gelıyorsun lutfen daha iyi bir kıstas alalım ıkınızın denedıgı vıdeo varsa onu koyun bence

megane rs e masallah 12.5 skıstrmalı typer la boyle gıtmesı bıle sahane megane rs ın basıncı setup ı nedır

Arda saolasın. standart turbo greddy intercooler aem filtre 76lık downpipe ve cutout var. Yazılım ile sadece afr 11 e getirildi. Avans ben stock sanıodum özgün dün akşam ben kontrol ettim +1 derece dedi. Basınç 1 bar peak.

Dou
18-12-2011, 15:12
Arda saolasın. standart turbo greddy intercooler aem filtre 76lık downpipe ve cutout var. Yazılım ile sadece afr 11 e getirildi. Avans ben stock sanıodum özgün dün akşam ben kontrol ettim +1 derece dedi. Basınç 1 bar peak.

Maşallah gayet güzel gidiyor arabanız

Müsait vakitte denemek isterim, hemde bu vesileyle tanışmış oluruz :)

kelalper
18-12-2011, 15:15
Alper, sağ camın çalışmıyordu sanırım Bora ya söyledim hatta solumda kal video çekiyorum diye, öyle söledi çalışmıyor dedi sanada sordu yanımda hatta, bir tane var ama ilk bastığımız zaten biliyosun sanada söyledim durunca araban iyi dedim 250ye kadar yanyanaydık dedim.var onunda videosu "fn2 top speed" olarak ekledim. onun dışında hep arkanızda kaldım başka denememiz yok. yalan söylenecek bi durum yok.

Sağ cam çalışıyorda sol cam bozulmuşken sol camı tamir eden arkadaş sol kapıdaki sağ cam modülünü ters bağlamış. Dün fark ettim. Aşağı basınca çalışmıyor cam kapalı olduğu zaman camı yukarı kaldırmaya bastığın zaman aşağı iniyor. Nasıl becerdi bende bilmiyorum.

kelalper
18-12-2011, 15:27
Maşallah gayet güzel gidiyor arabanız

Müsait vakitte denemek isterim, hemde bu vesileyle tanışmış oluruz :)

Teşekkürler. Yazılım daha bitmedi. Ondan sonra deneriz GNS içimizden geçer yoksa. :D

Dou
18-12-2011, 15:32
Teşekkürler. Yazılım daha bitmedi. Ondan sonra deneriz GNS içimizden geçer yoksa. :D

Estağfurullah, turbo arabadan her zaman çekinirim :D

Maksat muhabbet olsun geçeriz geçiliriz önemli değil :)

BoraÇİFTÇİ
18-12-2011, 15:37
Beyler boyle guzel eğlenceli denemelerin ardında böyle forum gibi benzeri platformlarda bu tarz yazılar yazılması gerçekten gereksiz ve saptırıcı oluyor Serhat ın da Alper ınde söyledikleri doğrudur eğer o gece serhat ın 2 den 3 e geçişlerinde sorun olmasaydı sahne tam tersi olurdu ama hep 3 te denediğimiz için netice hep Alperın arabası önde kaldı.
Son süratlere doğru alperin arabası daha istikrarlı hızlanıyordu 250 km/h a kadar çıktık daha gitseydik ağırlıktan dolayı megan önde olacaktı..Ve şunuda söylemek istiyorum o geceki en iddali typer kesınlıkle serhatın arabasıydı Tebrik ediyorum ne kadar arabası ıcın emek harcadığını ve uğraştığını bılıyorum o yuzden yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına yazıyorum..Tebrikler serhat,Tebrikler Alper her ikiside aracı ıcın en iyisi neyse yapmaya hazır ve rekabetciler..

grkm
18-12-2011, 15:58
Takım tutulur gibi gönül bagı var markaya onu anlarımda neden M3 standart olmak zorunda ? Ağırlık azaltırız, hacim arttırırız .. Ne o aerodinamik test mi yapılacak? M3te yazılımda olur , kısa da olur , egzantrik te..

A plakalı M3, Dbs plakalı typer dan hızlıymış.. Işin özeti budur..

Bırakın hazımsızlığı...

kelalper
18-12-2011, 16:01
Beyler boyle guzel eğlenceli denemelerin ardında böyle forum gibi benzeri platformlarda bu tarz yazılar yazılması gerçekten gereksiz ve saptırıcı oluyor Serhat ın da Alper ınde söyledikleri doğrudur eğer o gece serhat ın 2 den 3 e geçişlerinde sorun olmasaydı sahne tam tersi olurdu ama hep 3 te denediğimiz için netice hep Alperın arabası önde kaldı.
Son süratlere doğru alperin arabası daha istikrarlı hızlanıyordu 250 km/h a kadar çıktık daha gitseydik ağırlıktan dolayı megan önde olacaktı..Ve şunuda söylemek istiyorum o geceki en iddali typer kesınlıkle serhatın arabasıydı Tebrik ediyorum ne kadar arabası ıcın emek harcadığını ve uğraştığını bılıyorum o yuzden yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına yazıyorum..Tebrikler serhat,Tebrikler Alper her ikiside aracı ıcın en iyisi neyse yapmaya hazır ve rekabetciler..

Hacı ellerine sağlıkta keşke ASR yi kapatıorum diye Cruise u açmasaydın daha güzel olurdu o akşam. :D

BoraÇİFTÇİ
18-12-2011, 16:03
Hacı ellerine sağlıkta keşke ASR yi kapatıorum diye Cruise u açmasaydın daha güzel olurdu o akşam. :D
Oda ayrı bır talihsizlik oldu :) dönüş yolunda yoruldum cruise ı açıyım derken baktım kı zaten açıkmış...:)

Serhat Y.
18-12-2011, 16:20

eyvallah Bora teşekkürler bende senin gibi düşünüyorum,

M3CSL
18-12-2011, 16:25
megan cok guzel gitmis, ustlerde hele o kadar gitmesi cok iyi, bs ninde ust devirlerideki sesi cok guzel.
masallah..

kelalper
18-12-2011, 16:55
Serhatın BS üzerindeki emeğine sonsuz saygım var ayrıca gerçektende BS çok çok iyi gidiyor maşallahı var. Kendiside çok düzgün biri o akşamda saolsun kendiside durduğumuzda Megane yürüyormuş dedi. Forumda heyecanla bazen yanlış anlaşılacak şeyler yazabiliyor ama problem değil.

Oz`
18-12-2011, 18:36
lan koca yazı yazdım biriniz ipleyeydiniz:D

BoraÇİFTÇİ
18-12-2011, 18:38
Tınnnnnnn........

Mustafa Birsesli
18-12-2011, 18:49
ben ipledim msj ı aldım :)

miniks
18-12-2011, 18:50

Alingan ayum benim

shero
18-12-2011, 19:20
DBS İzmir - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=78SF_6cQzIk&context=C3a32affADOEgsToPDskJBe_-uxwqueQrIgIjaZEvM)

cok bilmiş arkadaslar bi videoda benden gelsin.

ilk kafayı cıkaran m3 demi??

işinize geleni değilde mantıklı olanlar olmalı abiler kardeşler.

mmustu
18-12-2011, 19:46
valla ne yalan söyliyim bi bmw fanı olarak ben videolardan önce yorumlara baktım ve dedimki ilk basışta ep3 geçmiş m3 sonradan yakalayıp geçmiştir :)

m3 harbi canlı olmalıki kafa bile çıkarttırmamış tayyara :D

mmustu
18-12-2011, 19:48
neyseeeya bırakın bunları Haftaya izmirdemiyiz :D

hacı abi minibüs bulayım mı ? :D

Mustafa Birsesli
18-12-2011, 19:58
apacileri topla panpa

mmustu
18-12-2011, 20:00
apacileri topla panpa

valla kankavarsa bi ekşın bi minibüs daha ayarlarım yani :D

Mustafa Birsesli
18-12-2011, 20:15

valla kankavarsa bi ekşın bi minibüs daha ayarlarım yani :D

ekşın bizim işimiz :)

mmustu
18-12-2011, 20:23
http://b1112.hizliresim.com/s/l/169yz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ne günlerdi bee devamıı

Mustafa Muştu | Facebook (http://www.facebook.com/MustafaMUSTU?sk=photos#!/media/set/?set=a.352503232229.159452.559807229&type=3)

m power_35
18-12-2011, 21:55
ben m3 cü abilerime büyüklerime bi soru sorcam :)

baskı balatası bitik bi m3, 280hp fwd araca typera rollde basar basmaz nasıl açar ?

kardeşim bir araç 2 de bastığında yani sararken baskı balataya daha çokmu yük biner yoksa üst vites üst devirlerde yere tutunduğu yerdemi ;)

cenk_35
18-12-2011, 23:12
Shero video keske yukarı eklenseydi bro.Gören az olur.,
Haftaya cuma güzel denemeler videolar cekilir elbet :icon_tup:

Eray Yümsel
19-12-2011, 12:25
izmire baskın yapılcaksa teneke + 325 turbo ile bende gelirim :D

dedebeto
19-12-2011, 12:29
izmire baskın yapılcaksa teneke + 325 turbo ile bende gelirim :D

tenekeyi bosverde nzmyi getir haciii

Eray Yümsel
19-12-2011, 12:30
sponsor olcaksan hemen yola çıkayım pertanımmm :D

dedebeto
19-12-2011, 12:32
sponsor olcaksan hemen yola çıkayım pertanımmm :D

olm hem gelirim diyon hem sponsor diyon:)...ne adamsin haa

Eray Yümsel
19-12-2011, 12:34
zarf atıyom :hehe: olm millipiyango cıkarsa nıe gelmiyim oda var :D

TünayK
19-12-2011, 12:49
m3 te sadece ön iki koltuk yoktu

o zaman sofore bı alkıs daha alalım...

searock///
19-12-2011, 13:06
zarf atıyom :hehe: olm millipiyango cıkarsa nıe gelmiyim oda var :D

eray telefonunu ac !!!!!!!!!!!

Emre İlbi
19-12-2011, 13:11
o zaman sofore bı alkıs daha alalım...

puhaha, öyle değilmiş abi,
başta bende senin gibi anladımda,
Sonra konun içinde daha hafif koltuk takıldığını söylediler :)

onursoytam
19-12-2011, 13:35
şimdide typer M3 e iyi tutunmuş diyorlar :)

maşallah araçlara

ilkeeldeniz
19-12-2011, 18:26
Shero haftaya ordayım daha net bi şekilde çeker herşeyi ortaya çıkartırız..seninde dediğin gibi sikinti yok :)

shero
19-12-2011, 18:44
Shero haftaya ordayım daha net bi şekilde çeker herşeyi ortaya çıkartırız..seninde dediğin gibi sikinti yok :)

len fotocu videoda oynama yapta m3 birazdaha öne cek dbs gectiği zmn demesinler paspas araya sıkışmış diye:hahaha:

ilkeeldeniz
19-12-2011, 19:15
Sikinti yok kanki :)

CorsaGSI
19-12-2011, 20:05
maşallah, iki hızlı arabanın demesi olmuş.

iki aracın sahibinide tanımıyorum yalnız takıldığım bir nokta var denemeyi yapan araçların sahiplerinden çok başkaları konuşmuş, böyle olunca da yer yer tartışma çıkmış. Eminim sadece araçların sahipleri konuşsa arabalar hakkında bu kadar alevlenmezdi.

Mz3turbo
19-12-2011, 21:19
Beyler birbirinizi kırmayın aynı sofrada oturup yiyip içmişliğiniz var. İŞİN TADINI ÇIKARIN .OKUNU DEĞİL.......

zübeyir
19-12-2011, 21:25
MAşallah araçlara :D. kızmayın birbirinize gülün oynayın size armagan edıyorum :D

ORMAN NE GÜZEL - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=jWP0wH4kSHA)

gürkan18
19-12-2011, 21:43
maşallah, iki hızlı arabanın demesi olmuş.

iki aracın sahibinide tanımıyorum yalnız takıldığım bir nokta var denemeyi yapan araçların sahiplerinden çok başkaları konuşmuş, böyle olunca da yer yer tartışma çıkmış. Eminim sadece araçların sahipleri konuşsa arabalar hakkında bu kadar alevlenmezdi.
araç sahibi sevdiğim saydığım bir abimdir net ortamında takılmaz hergün beraberiz hergünde kullanmığımız arabadır sarı m3 o yüzden sıkıntı olduğunu pek düşünmüyorum

len fotocu videoda oynama yapta m3 birazdaha öne cek dbs gectiği zmn demesinler paspas araya sıkışmış diye:hahaha:

herşey nasip denendiği gün belli olcak herşey tekrar

CorsaGSI
19-12-2011, 22:33
araç sahibi sevdiğim saydığım bir abimdir net ortamında takılmaz hergün beraberiz hergünde kullanmığımız arabadır sarı m3 o yüzden sıkıntı olduğunu pek düşünmüyorum

yok hocam o yazdığımı size yada direk birine yazmadım zaten, genel olarak yazdım.

gürkan18
19-12-2011, 22:42
yok hocam o yazdığımı size yada direk birine yazmadım zaten, genel olarak yazdım.

fark ettim hocam sadece belirtmek istedim

Oz`
20-12-2011, 01:15
İZMİR gelioruz haaa benzinim bitti iktidarsızım demekk yokkkkkkkk

gürkan18
20-12-2011, 01:27

başımızın üstünde yeriniz var abi :D

dedebeto
20-12-2011, 08:45

ne zaman geliyorsunuz abi..birde hangi araclar geliyor

TaGo
20-12-2011, 09:48
Patron gelde, Ek-Eg-Ef kasalarda k20 yüklü motorlarla gelecekseniz anlamsız olur. Onun için e21 ve e30 kasadaki muadillerinin bitmesini bekliceniz çünkü :)

dedebeto
20-12-2011, 10:00
Patron gelde, Ek-Eg-Ef kasalarda k20 yüklü motorlarla gelecekseniz anlamsız olur. Onun için e21 ve e30 kasadaki muadillerinin bitmesini bekliceniz çünkü :)

e21 in bir isi yok yanliz e30 boyada oda yeni yilda biter herhalde

Erol
20-12-2011, 10:04
doktor benim emaneti getirrrr..:)

Mustafa Birsesli
20-12-2011, 10:56
http://b1112.hizliresim.com/s/l/169yz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ne günlerdi bee devamıı

Mustafa Muştu | Facebook (http://www.facebook.com/MustafaMUSTU?sk=photos#!/media/set/?set=a.352503232229.159452.559807229&type=3)

gelin laa el yakmaca oynarız :)

RECEP DİKEN
21-12-2011, 01:53
her şey bi yanada Adem abi yede vites atamıo dediler yaaa hahahahahahahaha.gün geçmiorki daha neler duycas bakalım.güzelin dedikodusu çok olur :D

B.Aktepe
23-12-2011, 07:07
Bu aksam deneme olucak mi? Yoksa baska tarihe mi ertelendi? Hava kosullarini bilmiyorum bu arada.

dedebeto
23-12-2011, 07:39
Bu aksam deneme olucak mi? Yoksa baska tarihe mi ertelendi? Hava kosullarini bilmiyorum bu arada.

yagmurlu gozukuyor hava belli degil ..istanbuldan gelecek olan varmi izmire dogru

B.Aktepe
23-12-2011, 07:44
yagmurlu gozukuyor hava belli degil ..istanbuldan gelecek olan varmi izmire dogru

direkt sorun bana ise. ben gelmiyorum.

dedebeto
23-12-2011, 07:46
direkt sorun bana ise. ben gelmiyorum.

sana degilde obur konuda gectigi icin sordum..

TaGo
23-12-2011, 08:55
Malesef İzmir tam 10 gündür sağnak yağışa teslim, hatta bugün itibari ile sel baskını uyarısı var. Yemin ediyorum 2 haftadır içim karardı.

Tunç
23-12-2011, 09:00
M3 cok iyiyimiş gercekten zevklı deneme olmus :)

gürkan18
23-12-2011, 09:39
Malesef İzmir tam 10 gündür sağnak yağışa teslim, hatta bugün itibari ile sel baskını uyarısı var. Yemin ediyorum 2 haftadır içim karardı.

akşama yağmur olmasada senle şu hesabımızıda bi görelim abi ya :D

TaGo
23-12-2011, 09:54
Olur kardeşim yağmurdada bsarız :D

ama öncesi sonrası mekanda otrulmaz

punto_multijet
23-12-2011, 10:37
İzmirde değil sanki Londrada yasıyoruz. kardeşim 2 haftadır 1 gun gunes acsın artık ya hergun yagmur her gun yagmur

sadikbeyazit
23-12-2011, 17:37
aaaah şu izmirin m3 leri can yakmaya devam ediyor....

adm
24-12-2011, 02:02
------:):):)------

eser
24-12-2011, 02:11
------:):):)------

adem abı haberını aldık :icon_tup:

Numan
24-12-2011, 02:13
oldumu deneme :confused:

m power_35
24-12-2011, 02:15
her insan bizim gibi olamaz işte nos basarak m3 geçtim diye sevinenlere sadece gülüyorum bu kadarmı yaranız büyüktü :-) kaputu açmadan kaçmak iiii di.

eser
24-12-2011, 02:16
bu buyuk ıtham :) nos basan typer 240ta 2 3 boymu gecer?

gürkan18
24-12-2011, 02:16
ayrıca araba sökülmücek dendi sökük geldi typer

eser
24-12-2011, 02:18
ayrıca araba sökülmücek dendi sökük geldi typer

m3 unde arkalar sokuk dıye geldı haberı typerında arkaları sokukmus yanlısmı gelmıs bılgı?

gürkan18
24-12-2011, 02:19

2 de kafa çıkaran m3 ü hiçbir typer yakalayamaz 3 te yanında oluyo nasıl oluyosa :icon_wack

eser
24-12-2011, 02:20
2 de kafa çıkaran m3 ü hiçbir typer yakalayamaz 3 te yanında oluyo nasıl oluyosa :icon_wack

nos basmak bıraz farklı bır ıs, yanı typera o sıkıstırmaya ve setupa 50 shot bassan turbo nıyetıne yokolur bence:soru:

m power_35
24-12-2011, 02:21

ben araç sahibine otobanda dur dedim polisi bahane etti iiii dedim 50 metre ilerde benzinlikte duralım kaputları açalım adem abi tamam dedi benzinliğin önüne geldi ateş 1.2.3.4.5 devam ben zaten kaputları açalım dediğimde yüzündeki tedirginlik :-) 30 shot nos 3 boy gerideki aracı 2 boy öne atar

eser
24-12-2011, 02:23
ben araç sahibine otobanda dur dedim polisi bahane etti iiii dedim 50 metre ilerde benzinlikte duralım kaputları açalım adem abi tamam dedi benzinliğin önüne geldi ateş 1.2.3.4.5 devam ben zaten kaputları açalım dediğimde yüzündeki tedirginlik :-) 30 shot nos 3 boy gerideki aracı 2 boy öne atar

hıc bırsey bılmesem adem abı gıbı bır adamın bunu yapmayacagını bılırım

m power_35
24-12-2011, 02:29
burdan başka birşey yazmıycam tek bir sözüm var yarın çiftedeyim kaput açmam açtırmam

Maxiboost
24-12-2011, 02:58
Gecen denemede sanirim dbs de cai sokuluymus :) yani kelebegin agzindaymis filtre. 30 shot bile nos bassa m3 goremez dbs yi. Dbs nin bir suru aracla denemesi var m3 ler yurumemis saysaniz bile dyno yapilmis araclarla videosu var. Evo 8 ile denemesi ornegin. 367hp dynosu var evonum ve denemede dbs 2. Vites 4.000 devirden basiyor youtubeta videolari var. Sonuca neden bu kadar sasirdiniz anlamadim? Evo ile denemede sadece arka koltuklar yoktu dbs de. Derseniz ki 367 hp dynosu olan bir evo 8 i standart bi e36 deler gecer dbs den fazla fark olur ayri konu..

_muhaRRem
24-12-2011, 03:10
zaten cai net 3-5 boy arası o sıkıştırmadaki bi k20 de fark eder. videolar gelsinde daha net yorumlarda bulunuruz zatenn..

Şimdiden deneyen araçlara maşallah.

Pugracer
24-12-2011, 09:11
Mantıksız:beuj:

Şimdiye kadar birçok M3'üm oldu. Sayısız CTR ile denedim ve hiçbirisi videodaki araç kadar iddaalı değildi....sonuçta 270ps civarı dyno verisi varmış DBS'in....

Standart ve sökülmemiş sağlıklı işleyen bir M3 için CTR, en ciddi rolling rakibidir ve egzantrik de olmasa birbirlerine çok yakındırlar. Her zaman roll denediğimde en keyif aldığım araçtır. Çünkü birbirlerine araçtaki set-up'a göre çok yakındırlar.

M3'de kısa son dişlide olsa ikinci viteste yan yana basılırsa M3'ün DİREK ileri çıkması söz konusu değildir. En azından benim kullandığım ve hala sağlıklı olduğunu düşündüğüm aracıma göre bu böyledir.

Bu bağlamda videodaki sarı M3, full interior olsa bile benim aracıma ciddi üstünlük sağlaması gerekiyor ama benim mantığım almıyor.:soru:

MeRtCaN
24-12-2011, 09:17
Video varmı ?

kelalper
24-12-2011, 09:32

Şimdiye kadar birçok M3'üm oldu. Sayısız CTR ile denedim ve hiçbirisi videodaki araç kadar iddaalı değildi....sonuçta 270ps civarı dyno verisi varmış DBS'in....

Standart ve sökülmemiş sağlıklı işleyen bir M3 için CTR, en ciddi rolling rakibidir ve egzantrik de olmasa birbirlerine çok yakındırlar. Her zaman roll denediğimde en keyif aldığım araçtır. Çünkü birbirlerine araçtaki set-up'a göre çok yakındırlar.

M3'de kısa son dişlide olsa ikinci viteste yan yana basılırsa M3'ün DİREK ileri çıkması söz konusu değildir. En azından benim kullandığım ve hala sağlıklı olduğunu düşündüğüm aracıma göre bu böyledir.

Bu bağlamda videodaki sarı M3, full interior olsa bile benim aracıma ciddi üstünlük sağlaması gerekiyor ama benim mantığım almıyor.:soru:

Kendi arabanın sağlıklı olduğuna ne kadar eminsin. Vanoslarına baktırdın mı. Sentesi yerinde mi. Gaz kelebeği temizliğini en son ne zaman yaptırdın. Bunlar M3 de çok önemli noktalar. Bunlar arıza gibi görünmeyen ancak m3ün performansını çok etkileyen şeyler.

chiefkadir

Bu bağlamda videodaki sarı M3, full interior olsa bile benim aracıma ciddi üstünlük sağlaması gerekiyor ama benim mantığım almıyor.:soru:Bülent seni seviyore :D Özleştik görüşelim havalar düzelsin gelecem alo derim :)

Dbs gitmesi gerektiği gibi gitmiş herhalde videoları bekliyoruz deneyen araçlara maşallah..

Firat.M3

difransiyel oranın nedir? 3.23 veya 3.46 ise söylediğin doğru. fakat 3.64, 3.73, 3.91 difransiyel oranlarında bu durum ciddi farkılıklar gösteriyor.

Serhat Y.
24-12-2011, 09:46
Bülent seni seviyore :D Özleştik görüşelim havalar düzelsin gelecem alo derim :)

Dbs gitmesi gerektiği gibi gitmiş herhalde videoları bekliyoruz deneyen araçlara maşallah..

Abi gel artık gel gözümüz yollarda seni bekliyore:D en hızlı rs e en hızlı type-r düellosu olucaktı ama son zamanlarda senin şevkin kırıldı biraz öyle hissediyorum, yada forumdan çektin kendini:)

faik.bmw
24-12-2011, 09:49
şimdi dürüst olalım arkadaşlar marka fanatikliğide yapmalım homdamızda var bmw mizde var allaha şükür m power35 sadık zaten yazmış dün biz 7-8 araba gittik otobana sadık arabanıza bi bakalım dediğinde tamgaz arkasına bakmadan typer gitti bırakın tavuk mu yumurtadan yumurtamı tavuktan yazcak çok şey varda saygı çerçevesini bozmak istemiyorum lütfen boş yorum yapmayın dün otobanda 30 kişi typer ı göstermemek için kaç km hızla kaçtığını gördü ve güldü bundan sonra anlatıcağız herşey hikaye kaçan taraf var çünki saygılar herkeze sevgiler.

chiefkadir
24-12-2011, 09:51
Abi gel artık gel gözümüz yollarda seni bekliyore:D en hızlı rs e en hızlı type-r düellosu olucaktı ama son zamanlarda senin şevkin kırıldı biraz öyle hissediyorum, yada forumdan çektin kendini:)Yok bro haftada üçkez gazlıyoz :) Ankarada kar bile başladı ,bende ms bağlayıroum o bitsin gelecem zaten konuyu dağıtmayım haberleşiriz :)

Pugracer
24-12-2011, 09:58
Kendi arabanın sağlıklı olduğuna ne kadar eminsin. Vanoslarına baktırdın mı. Sentesi yerinde mi. Gaz kelebeği temizliğini en son ne zaman yaptırdın. Bunlar M3 de çok önemli noktalar. Bunlar arıza gibi görünmeyen ancak m3ün performansını çok etkileyen şeyler.

Emin olabilirsin.:icon_tup:

Pugracer
24-12-2011, 10:00
difransiyel oranın nedir? 3.23 veya 3.46 ise söylediğin doğru. fakat 3.64, 3.73, 3.91 difransiyel oranlarında bu durum ciddi farkılıklar gösteriyor.

Arkadaşlar hem 3.23'lü hali ile hem de 3.62'li hali ile denedim....

Pugracer
24-12-2011, 10:01
Bülent seni seviyore :D Özleştik görüşelim havalar düzelsin gelecem alo derim :)

Selam Kadir :)

DBS eğer denildiği gibi 270ps güç veriyorsa öyle E36 M3'ün geçmesi mantıklı değil....hem de standart olacak M3:rolleyes:

kelalper
24-12-2011, 10:04
Emin olabilirsin.:icon_tup:

O zaman OK. Arabanı kötülemek için söylemiyorum yanlış anlamazsın inşallah. Ooo benim arabam M3 öyle gidiyor böyle gidiyor diyen arkadaşların arabasına biniyorum araba kendini kaldıramıyor devirlenmek istemiyor sadece ses var. Soruyorum şunu yaptın mı yok bunlara baktırdın mı yok. Sadece yağını suyunu değiştiriyor kendini bakım yaptırmış kabul ediyor.

Firat.M3
24-12-2011, 10:05
Arkadaşlar hem 3.23'lü hali ile hem de 3.62'li hali ile denedim....

ve ikisinde de aynı sonucu aldın öyle mi ? pratikte mümkünatı yok ikisinin aynı sonucu vermesinin.

BMK TypeR
24-12-2011, 10:34
Typerda cai yoksa ve takıldıysa 5 sonu net 3 boy fark eder, sökulduysede oda fark edıcektır yanı bunları bmw cı arkadaşlar neden göz önunde bulundurmuyo anlamadım dırek nos muhabbetıne gıdılıyo, nos koydular ayar yapıldımı araça, benım bıldıgım özgun ayarlıyo dbs yı 5vıtes atıgı zaman kırar typer kafana gore nos basarsan,

TaGo
24-12-2011, 10:36
Arkadaslar DBS artik 270hp degilki. Izmire gelip yaptigi degisikliklerle dyno konusu var forumda, nerdeyse 290hp. Birde tekrar etmekte fayda var. Bmw de ciddi modifiye arayanlar; arac zaten 33.000tl ye satilio. Siz biton mod parcasi taksaniz o parayimi istersiniz?

kelalper
24-12-2011, 10:44
33 e mi satılıo. Neden o kadar ucuz yaw.

TaGo
24-12-2011, 10:58
Kasasida cok cok duzgun bilginiz olsun. Tescilli kondisyonlu guzel, hemde bu paraya. Dediginiz modifiyeleride yapin Turkiyede tek olun

Yigit-Y
24-12-2011, 11:05
Kardeşim benim ADEM abide telefonum var benim yorumumda bir uslup bozuklugu bir küçük görme falan yoktu adam gibi yazmışım

CUP ta yarışmak ile rolling te kullanmak aynı şeymi
bende cup ta bir *** yapamam hiç orayla alakalı pist olayı ile alakalı konularda yazdıgımı gördün mü ?

yani arabasına roll de alışır nerde basıcagı nasıl basıcagı vs vs tamamen iyi niyetli bir yorum yaptım

+1

pist başkadır otobanda roll bambaşkadır...

DBS kg/hp oranına ve pilotaja bakarak yürüyen bir araçdır.Ne kadar çok sökersen iyi kullanırsan o kadar ekmek verirdi.zamanında daha çok sökseysik daha farklı şeylerin olacağını herkes biliyordu zaten.Bence bu iş biraz zamana bakar...

9200 çeviren bir makine cup araçları ilede alakası yok...

standart bir m3 e36 ve e46 normal şartlar altında bu makineyi geçemiyordu en azından DBS bende iken...

http://www.youtube.com/watch?v=_6HSHDr5lJk

ben bunu boş zamanlarda hep izliyorum mesela :)

dedebeto
24-12-2011, 11:11
dun aksam m3 un surekli arkasinda gittim video cekelim diye ama dbs one gecince sadik abi 3 denemeden sonra benzinlige gelmeden saga cekti ve arabadan indi bende arkasindan indim ve diyolog soyle oldu..

sadik...abi su kaputu acarmisin lutfen
adem....kardesim polis geliyor bu kadar insan var basimizi belaya sokmayalim..
sadik....abi iki dakka hemen ac bakip basalim tekrar..
adem...kardesim tamam polis geliyor basimiz belaya girecek...
ben..abi su ilerdeki benzinliye girelim orda acip baklim ..
sadik..adem...tamam girelim oraya bakalim..

sonra arabalara binildi adem abi arkasina bakmadan gazladi ve gitti..biz benzinlige girelim diye anlastik DBS i ne giselerde gorebildik nede mekanda gorebildik..

Maxiboost
24-12-2011, 11:23
Bi allahin kulu insanlari boklamadan benim posruma cevap verebilir mi? Stock e36 m3 367hp dynolu bir evo8 i gecebilir mi? Gecerse ne kadar gecer?

Yigit-Y
24-12-2011, 11:26
Bi allahin kulu insanlari boklamadan benim posruma cevap verebilir mi? Stock e36 m3 367hp dynolu bir evo8 i gecebilir mi? Gecerse ne kadar gecer?

ben geçemez oyu atıyorum...

vtecburhan
24-12-2011, 11:32
son rolıng vıdeoları koysanızda yorumlasak daha ıyı olmazmı ya

TaGo
24-12-2011, 11:38
Arkadaslar son dynoda 290 hp vermedimi bu arac? Istanbuldaki haline 10 basar suan, hala ordayken burdayken muhabbeti yapmayin. Ordaki m3 ler bile o denemeleri kistas almasin. Yalniz merak ettigim su; gecen hafta ayni halinle 2 boy gecilen araba bu hafta nasil 2 boy gecer? Hemde bu defa ozensizde olsa M3 te sokuk. Yani bir arac, bukadar yuklu arac 5-6 boy ilerliyorsa kac hp almidtir. 310 hp mi oldu?? Ne anlatiyosunuz ya

Maxiboost
24-12-2011, 11:45
Arkadaslar son dynoda 290 hp vermedimi bu arac? Istanbuldaki haline 10 basar suan, hala ordayken burdayken muhabbeti yapmayin. Ordaki m3 ler bile o denemeleri kistas almasin. Yalniz merak ettigim su; gecen hafta ayni halinle 2 boy gecilen araba bu hafta nasil 2 boy gecer? Hemde bu defa ozensizde olsa M3 te sokuk. Yani bir arac, bukadar yuklu arac 5-6 boy ilerliyorsa kac hp almidtir. 310 hp mi oldu?? Ne anlatiyosunuz ya

Abicim ben m3 ten bahsetmiyorum. Yazdigim konuyla ilgili fikrin nedir? E36 m3 367hp dynolu evo 8 i ne kadar gecer?. Nasil hizlandiya gelirsek biz bursada yagmurlar baslayinca custom cai i soktuk kisa bir boruyla kelebegin agzina aldik filtreyi. İlk video yu izledikten sonra aklima acaba cai takilmadi mi diye geldi ama dedim iddali deneme takmislardir :) aracin eski sahibi adem abiyle konusmus cai fln uzerinde degilmis aracin ki biz burda cai olmadan gazladigimizda bariz fark vardi. Ne kadar farkedecegini yazmislar ztn

tunceR
24-12-2011, 11:46
arabanın dyno çıktısı 280 hp idi abi. zamanında ctr23 m3 leri rahat geçiyodu o zaman niye böyle dialoglar olmadı

adm
24-12-2011, 11:52
arkadaslar videoları hazırlıyom ... aksamkı aramızda gecen konusmalarıda yazıcam birazdan...

TaGo
24-12-2011, 11:56
arabanın dyno çıktısı 280 hp idi abi. zamanında ctr23 m3 leri rahat geçiyodu o zaman niye böyle dialoglar olmadı

Sadigin m3 u gecemiodu Tuncer yanlisin var.

tunceR
24-12-2011, 12:03
Sadigin m3 u gecemiodu Tuncer yanlisin var.

as plaka m3 kimindi. ?

CTR-AS 4.AVI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JCvFQCTDJs0&list=UU_fjDkTE1iSVbzkyTYhEtzw&index=8&feature=plcp)

BMK TypeR
24-12-2011, 12:05

cold aır ıntake short ram arasında 5 sonu min 3boy fark eder typer da, cok denedık gorduk 4 sene kullandık typer, bırde araba sökulmuş neden mantıklı olmuyokı 290hp fılanda vermez o egznatıklerle typer duzgun ölçen dynoda vercegı guc 265 270max
artı araba izmire gitmiş bursadan, izmirde ayar yapılmışmıydı ılk denemede oda etkıler arabayı bunlar göz önunde bulundurun bence,

tunceR
24-12-2011, 12:08
en hızlı benim bildiğim as plaka m3 tü izmirde yanlış mı? çoğu m3 denemlerinde bende vardım zaten as en iyi olanıydı ondan onu yazdım direk.

yasin_R
24-12-2011, 12:16
dbs typer atmo 290 hp vereceğini sanmıyorum, bencede düzgün ölçülsün. max 270 benim kanaatimde. bu durumda bu speclerde dbs typerın 2-3 boy m3 ün önünde olması kadar doğal bi sonuç olamaz. bende sc typer varken replika grup em söküp cai taktığımda inanaılmaz ötesi fark etmişti...

faik.bmw
24-12-2011, 12:16
en hızlı benim bildiğim as plaka m3 tü izmirde yanlış mı? çoğu m3 denemlerinde bende vardım zaten as en iyi olanıydı ondan onu yazdım direk.

o denemede typer boş du as plaka doluydu sadık uyanınca noldu ilerki günlerdeki denemelerinizde unuttunuz galiba teyipsiz geldiğiniz günleri

mert_leon
24-12-2011, 12:18
Izmirin m3 leri harbden olaymis.

tunceR
24-12-2011, 12:20
2 ye 2 deniyolardı teyip zaten hiç yoktuki:) yani bu arablar 1 kere denemedi ki her hafta deniyolardı nerdeyse.

gürkan18
24-12-2011, 12:25
2 ye 2 deniyolardı teyip zaten hiç yoktuki:) yani bu arablar 1 kere denemedi ki her hafta deniyolardı nerdeyse.

peki her hafta CTR mi geçiyodu?

Oz`
24-12-2011, 12:27
araba 3-4 yerde ölçüldü 275 280 arası verdi hepiniz kendinzi kandırmayın !

okumadım siklemedim acık sölüyorum M3 e sedn 100den fazla bastınmı kol bacak yatak darma dagan olur dbs ye takalım 100 shot izleyelim 30 shot ne lan ewde ben odama basarım kednsinzi kandırmayın yok nosdu bimlemneydi oaraa nosbastığı anda oprogramla çicek açar bırak 30 nos basmayı sayarsınız 1-2-3 OPPPPPPPPPP 4 ayakaçtı die kendinizi kandsırmayın çok m3 e binmiş çok typer gazlamış insanlara *** atmayın siz atlıodunuz bişileryapıodunuz m3 var m3 var diodunuz EEEEEEEEEEEe:D

bazı gerçektler var lütfen sarmayın artık

tunceR
24-12-2011, 12:31
peki her hafta CTR mi geçiyodu?

aracın sahibi konuyu okuyo o net bilgi versin size..

orcuns
24-12-2011, 12:31
konuyu pert etmeyin. gerginligide gerek yok benım arabanda egzantrıkler varken ben sadıkla cok deneem yaptım genel olarak bakarsak kendısıde benı herzaman taktir etti geciyordum aksını idda eden varsa sadıkla konusabılır sadıkta benı cok gecti geçmişe mazi yapıcak birsey konuyu farklı yerlere çekmeninde manası yok iki aracada masallah ilerde bırgun ben tekrar atmosferık arac yaparsam yıne sadıkla denerım zevk alırım sizden ricam bu konular zamanında konusuldu kapandı konu kirletmeyelim.tuncer kardeşim yazmış oda gördüklerini geçtik geçildik dostluk kazandı uzun lafın kısası.

TaGo
24-12-2011, 12:49
Cok acik yaziyorum, ama anlasilmak istenmiyor. Cai si yanlis olan arac dynoda 280 hp veriyorsa ayni arabanin 1 hafta sonra 5-6 boy hizlanmisi kac hp verir? Ha simdi hersey hpvdegil onun devir bandi daha iilesmistir dien olacaktir. Ozamanki grafikte hata bulan varmiydi?

Yani burada 300 hp lere yaklasmis ctr ye 265 hp maksimum demek, ne demek? Dynomu hatali, arabami plasebo? Ha hicbiri degilde arac bu guclerdeyse, stok m3 2 boy geride kalmis cokmu?

M3 eger hafifletilirse yada 1-2 ufak degisiklik yapilirsa gece uyuyamayacaklar kim?

eser
24-12-2011, 12:51

as m3 3800 cc dıye bılıyorum ben :soru: lacıvert olan olması lazım

Maxiboost
24-12-2011, 12:53
Cok acik yaziyorum, ama anlasilmak istenmiyor. Cai si yanlis olan arac dynoda 280 hp veriyorsa ayni arabanin 1 hafta sonra 5-6 boy hizlanmisi kac hp verir? Ha simdi hersey hpvdegil onun devir bandi daha iilesmistir dien olacaktir. Ozamanki grafikte hata bulan varmiydi?

Yani burada 300 hp lere yaklasmis ctr ye 265 hp maksimum demek, ne demek? Dynomu hatali, arabami plasebo? Ha hicbiri degilde arac bu guclerdeyse, stok m3 2 boy geride kalmis cokmu?

M3 eger hafifletilirse yada 1-2 ufak degisiklik yapilirsa gece uyuyamayacaklar kim?

Abi tekrar yazayim benim sorumla ilgili fikrin nedir? Dyno sonucuna bende sasirdim 280 cikmasina dbs 275 civarinda falandir bence. Bak cok basit bi soru sordum herseyin cevabi aslinda :)

dedebeto
24-12-2011, 12:54
as m3 3800 cc dıye bılıyorum ben :soru: lacıvert olan olması lazım

ıyı bılıyorsun valla bravo..

tunceR
24-12-2011, 12:55
valla bilmiyorum yanlış yorum yapmım ama sanmıyorum o hacimlerde olduğunu.

sarigulonder
24-12-2011, 12:56
orcun kardesım dogru soyluyorr konuyu *** etmeyelım bızahmet .doslarımızın harcadıgı paraya verdı emeye herzaman saygımız var adam masrafını yapmıs aracını yuklemıs gelmıs helal olsun.. ama kııı yapılan yarısta hıc bırzaman hıcbıyerde gectım ben kacıp gıdıyorum dıye bırsey yok oyleyse bundan sonra hepımız oyle yapalım ...tokalasman kacıp gıtmek hos bırsey deyıl

eser
24-12-2011, 12:57
valla bilmiyorum yanlış yorum yapmım ama sanmıyorum o hacimlerde olduğunu.

kesın emın deılım ama ızmırdeydık hepberaber ben tuna erdem kaan selcuk , muhabbet ederken lacı bı m3 un 3800 cc ye cıkarıldıgını delı gıttgını soylemıslerdı hatta vıdeodakı m3 AS deılmı_? ogun yarısta m5 ı gecmıstı

gürkan18
24-12-2011, 13:02
kesın emın deılım ama ızmırdeydık hepberaber ben tuna erdem kaan selcuk , muhabbet ederken lacı bı m3 un 3800 cc ye cıkarıldıgını delı gıttgını soylemıslerdı hatta vıdeodakı m3 AS deılmı_? ogun yarısta m5 ı gecmıstı

deli gittiği doğruydu fakat öyle bi hacim doğru değil

gürkan18
24-12-2011, 13:08
adem abinin kesinlikle konuşulanlar tarzında bişi yapmıcak bi insan olduğunu çok iyi biliyorum.deneme güzeldi bizim yanımızdan geçerlerkenki videoları bendede var adem abi koyduktan sonra eğer izin verirse iki araç sahibi bende eklerim videoları.

adem abinin bunu demesinde ki sebep gişelerken geçildikten sonra ki ilk gazlamada top speed m3 ile birlikte polisin yanından geçmiş olmaları bence. ( benim fikrim çünkü biz erdemlede arabada muabbetini yaptık polis çıkartmaz bizi otobandan diye )
o polisin arkadan gelmemesi gibi bişey söz konusu olamazdı polis emniyet şeridinde beklerken 50880 tane araba yanından tapa gaz geçildi ( bu nası bi rolingse ) bence buna dayanarak adem abi gitmek istemiştir yakalanmamak için kacmak istemiştir ki ni tekim takip etseydiniz bildiğim kadarıyla urla iskelede kıstırdılar adem abiyi.

kendini daha iyi yazar herşeyi.

sonuc olarak güzel denemeydi dbs bana göre mükemmel gidiyo

polis peşimizden gelmedi en arkadan ben geliyordum hatta herkes dönüşte koparıp gitti ben karşıdaki benzinliğe girip benzin aldım aydan abide benzinlikteydi batuda dönüştede 130 140 geldik polis falan gelmedi yani peşimizden

sarigulonder
24-12-2011, 13:38
lutfem kımsenın kımseye acıklama yapmasına gerek yok benceeee ...olan oldu polıs yada baska bır konu ... ama cekılıp gıdılmesı hos olmadı bence hepımız koca adamlarız coluk cocuk deyılız... ozaman haftaya herkez arabasını bosaltsın ıstedıgı gıbı. ve de ıstedıgını yapsın .... yanlıs anlasılmasın bu soyledıklerım .nede olsa gecen hafta yarısıldıgında m3 gectı bu haftada typer gectı haftayada yarısılsın konu kapansın benceee .....

ORCUN555
24-12-2011, 14:04
bugüne kadar yazmadım yazmadım sadece takip ettim ama artık dayanamıyorum. ben DBS'nin eski sahibiyim. videodaki sarı m3 bursadan satılma bir araç ve çok yakın bir arkadaşımın arabasıydı. kendiminde binip gezmişliğim var arabayla. burdan açık açık söylüyorum o arabanın DBS'yi GEÇMESİNE İMKAN ve İHTİMAL vermiyorum arabayla bi oynama yapılmadığı sürece. o arabayı bursadan satanda bizzat benimdir. aracıda aydın şehrinden cem diye bir kardeşime sattım. o araba bursadada birçok kez denemeleri olmuştur. en son denediği type-r da zamanında gayet güzel yürüyen 16 jap 10 plakalı gri type-r dır. bu gri type-r la kafa kafaya gidiyorlardı ki bu camiada olan herkes bu type-rın DBS' yi geçemeyeceğini bilir. neyse geçmişi geçelim konunun başında videolar konduğu zaman bütün BMW' ciler diyorduki honda geçmiş olsaydı sayfa sayfa geyik muhabbetleri uzardı bizimki 2-3 sayfada durdu diye yazdılar konu kaç sayfa oldu. ben videoyu seyrettikten sonra hemen adem abiyle konuştum filtre yukardamıydı abi diye evet dedi onuda aşağı alın abi dedim çok fark ediyor dedim kendiside bana hak verdi zaten. nos olaylarınızada zaten bütün BMW'cilere gereken cevabı DR. ECU Özgün amca vermiş. neyin mücadelesindesiniz kabul edin bence DBS type-r o BMW'yi her zaman geçerrrr. adem abi tanıdığım kadarıylada çok dürüst doğru kimseyle işi olmayan bir adam böyle sahtekarlıklarlada işi olmaz ki kaldıki siz adama *** atıyorsunuz yok durmadı da yok kaçtı da diye. sizlerden kaç yaş büyük adama saygısızlıklar yapıyorsunuz. esas ayıbı siz yapıyorsunuz adama karşı... bide son bir soru kardeşimin sorduğu soruya neden kimse cevap vermiyor çok merak ediyorum. ama doğru siz şimdi dersiniz DBS o EVO' yuda geçerken kesin nos basarak geçmiştir diye dimi normal bir şekilde geçtiğine ihtimal vermezsiniz :D :D

kelalper
24-12-2011, 14:17
benim anlamadığım konu tayyarı olan herkes dyno eksperi İstanbuldan Ankaradan Konyadan İzmire sallıyorlar yok o dyno hatalıdır en fazla şu kadar verir bu kadar verir ulan adama sorarlar araba ölçülürken yanında mıydın sen mi ölçtünde hatalı diyorsun. İlk denemede M3 daha sonra tayyar geçmiş yeniden deneler görürler.

Redbull
24-12-2011, 14:40
vidolar konursa daha net yorumlar gelir.

Enes-x
24-12-2011, 15:02
benim anlamadığım konu tayyarı olan herkes dyno eksperi İstanbuldan Ankaradan Konyadan İzmire sallıyorlar yok o dyno hatalıdır en fazla şu kadar verir bu kadar verir ulan adama sorarlar araba ölçülürken yanında mıydın sen mi ölçtünde hatalı diyorsun. İlk denemede M3 daha sonra tayyar geçmiş yeniden deneler görürler.

ALper abi çok talihsiz bi yorum olmuş. Bu araba yeni çıkan ilk defa modifiye edilen bir araç değil.yurtdışında 128 tane farklı setupta ne kadar nasıl güç almışlar etmişler forumları araştırırsan bulabilirsin.Ona istinaden hp tahmini yapıyor insanlar ki yapanların çoğuda boş adamlar değil.290 hp filan bu setup için kendini kandırmak olur bencede.

M3 vs typer olayı içinde şunu söylemek istiyorum m3 sevenler,fanatikler biraz mütevazi olup bi takım şeyleri kabul edebilirlerse bu kadar üzülüp canları sıkılmaz.

İlk videoda m3 ü önde görünce fanatiklik olarak algılanır diye yorum yapmadım maşallah diyip bıraktım orda ama şunu söylemek istiyorum artık dbs typerı geçebilecek bir stock m3 yok.Varsa stock değildir yada m3 değildir.İzmirin m3leri efsane uçar kaçar gibi basit reklamlarada gerek yok biraz bülent abiyi örnek alın bence ;)

eser
24-12-2011, 15:34
ALper abi çok talihsiz bi yorum olmuş. Bu araba yeni çıkan ilk defa modifiye edilen bir araç değil.yurtdışında 128 tane farklı setupta ne kadar nasıl güç almışlar etmişler forumları araştırırsan bulabilirsin.Ona istinaden hp tahmini yapıyor insanlar ki yapanların çoğuda boş adamlar değil.290 hp filan bu setup için kendini kandırmak olur bencede.

M3 vs typer olayı içinde şunu söylemek istiyorum m3 sevenler,fanatikler biraz mütevazi olup bi takım şeyleri kabul edebilirlerse bu kadar üzülüp canları sıkılmaz.

İlk videoda m3 ü önde görünce fanatiklik olarak algılanır diye yorum yapmadım maşallah diyip bıraktım orda ama şunu söylemek istiyorum artık dbs typerı geçebilecek bir stock m3 yok.Varsa stock değildir yada m3 değildir.İzmirin m3leri efsane uçar kaçar gibi basit reklamlarada gerek yok biraz bülent abiyi örnek alın bence ;)
pugracer bulent abıyı zaten eskıler cok ıyı bılırler, elınde bulundurdugu aracların ne sekılde bakımlı ne sekılde temız araclar oldugunu bılır. en basıt ornegı KOZ 61 m3 ondaydı ondan satın alındı bızım tayfaya yanı eren aldı, araba full stock ıdı en ufak mod yoktu dynoda 283 hp vermıstı, sonrasında sıtemız uyesı ısık abı ondan yıne bır sedan 97 321 m3 aldı oda en ufak detayına kadar hatasız ve bakımlı bı aractı vanosları dahı sıfır ve detayına kadar ayarlıdyı. bulent abı bıle boyle yorum yapıyorsa zaten bırsey demeye gerek yok enes kanka dedıgın gıbı

Serhat Y.
24-12-2011, 15:42
Enes guzel yorum abicim hislerime tercuman olmusunmu derler oyle iste. dyno konusunda senin benim gibi olaylara biraz daha reel bakan kisiler zaten o 280+ gibi rakamlara pek inanmiyorlar ama burda soylenince insanlarin algisi sapitiyor iste.

KMR2-GT
24-12-2011, 15:47
benım type rımda staga 2 egzantrık vardı pıston yoktu ve kapak yapılı degıldı dbs ye gore fazladan metenolum vardı 248 hp vermıstı.hadı pıstonla kapak oldugunu farz edersek 15-20hp arası bısı verır. 270ten fazla olmasının ımkanı yok.

BoraÇİFTÇİ
24-12-2011, 15:47

Geçebilme olasılığı yuksek 367hp olan 5 ileri sanzımana sahip bir evo 8 teker gücü 287hp civarındadır buda zaten karşılaştırma yapılırken kısas görülebilir bu kayıp 6 ileri şaznımanda 90 ila 100hp civarındadır.

eser
24-12-2011, 15:53
benım type rımda staga 2 egzantrık vardı pıston yoktu ve kapak yapılı degıldı dbs ye gore fazladan metenolum vardı 248 hp vermıstı.hadı pıstonla kapak oldugunu farz edersek 15-20hp arası bısı verır. 270ten fazla olmasının ımkanı yok.

erdem zamanında toda n2 egzantık, toda conta, rbc ,port polısh,dc headers ıle 261 cıkarmıstı, pıston daha agresıf egzantrık kelebek kıddracıng headers ıle 270+ yı yakalmazmıydı acaba:soru:

Maxiboost
24-12-2011, 16:02
Geçebilme olasılığı yuksek 367hp olan 5 ileri sanzımana sahip bir evo 8 teker gücü 287hp civarındadır buda zaten karşılaştırma yapılırken kısas görülebilir bu kayıp 6 ileri şaznımanda 90 ila 100hp civarındadır.

Bimmerforums - The Ultimate BMW Forum - View Single Post - E36 M3 Dyno Sheet Library (http://forums.bimmerforums.com/forum/showpost.php?p=5577515&postcount=10)

321 lik olcmusler, whp ve tork yaziyor ciktida. 450 tork cikmisti galiba yanlis hatirlamiyosam evoda :)

Downpipe ve komple egsozlu bir evo 9 la pasaoglunda 352hp aldik. E46 M3 le denedigimizde geciyoduk.

KMR2-GT
24-12-2011, 16:09
erdem zamanında toda n2 egzantık, toda conta, rbc ,port polısh,dc headers ıle 261 cıkarmıstı, pıston daha agresıf egzantrık kelebek kıddracıng headers ıle 270+ yı yakalmazmıydı acaba:soru:

12.5 pıston ve daha agresıf egzantırklealır tabı ben dbs dekı speclere gore konustum 11.7 pıston stage 2 camla 270 ustu cok zor bence

TaGo
24-12-2011, 16:11
Nerden bilelim 367 hp 4 cekeri gecermi ya :) boyle bir sorgulama varmi? Karsilastirdimiz 2 araba ortadayken bize ne 10000 hp baska aracla olurmu... Bende 4 ceker arac kullaniyorum, bu arabalarla iciceyim bunu merak etmiyorum. Herkes arac modlu diyor. M3 de egzantrik olsa beyin olsa vs olsa sahibindende yazmazmi? Millet olmayani bile yazip fiyatini ustune eklerken, bu nie yazmasin?

Arac stok ve cok saglikli ve tum turkiye artik girtlaklara yakin tayyari. Plasebo oldunu gordu,)

Serhat Y.
24-12-2011, 16:12

Zamaninda 100oktan vardi, haritalar ona gore yapiliyordu.mumkundur

chiefkadir
24-12-2011, 16:12
Rol Typer (Toda n2 egz,kpro,rbc,dc headers)ankarada bir ay ara ile iki kez ölçüldü 256hp verdi yani 187,7kw paşaoğlu hesabı ile 263hp.. Dbs düzgün çarpanla 270 çıkması normal gibi

Arasts61
24-12-2011, 16:14
nerden bilelim 367 hp 4 cekeri gecermi ya :) boyle bir sorgulama varmi? Karsilastirdimiz 2 araba ortadayken bize ne 10000 hp baska aracla olurmu... Bende 4 ceker arac kullaniyorum, bu arabalarla iciceyim bunu merak etmiyorum. Herkes arac modlu diyor. M3 de egzantrik olsa beyin olsa vs olsa sahibindende yazmazmi? Millet olmayani bile yazip fiyatini ustune eklerken, bu nie yazmasin?

Arac stok ve cok saglikli ve tum turkiye artik girtlaklara yakin tayyari. Plasebo oldunu gordu,)

........+1

eser
24-12-2011, 16:17
Zamaninda 100oktan vardi, haritalar ona gore yapiliyordu.mumkundur

100 oktan olsada dc headersla avans dıye bırsey acılmıyordukı ama oda var

kamer, pıstonsuz ve contalı setup ıcın olan egzantrık ıle dc hdr ıle 260 ı bulabılıyorsa typer bence 12cr stage 2 egz kıdd hdr kelebek ıle 270 ı rahat gecmelı bence

eser
24-12-2011, 16:19
Nerden bilelim 367 hp 4 cekeri gecermi ya :) boyle bir sorgulama varmi? Karsilastirdimiz 2 araba ortadayken bize ne 10000 hp baska aracla olurmu... Bende 4 ceker arac kullaniyorum, bu arabalarla iciceyim bunu merak etmiyorum. Herkes arac modlu diyor. M3 de egzantrik olsa beyin olsa vs olsa sahibindende yazmazmi? Millet olmayani bile yazip fiyatini ustune eklerken, bu nie yazmasin?

tarkan abı bugune kadar ne m3 le typer vıdeoları gorduk hdr caı kpro ıle gecılen onlara ne denıcek ozaman :)

KMR2-GT
24-12-2011, 16:21

kamer, pıstonsuz ve contalı setup ıcın olan egzantrık ıle dc hdr ıle 260 ı bulabılıyorsa typer bence 12cr stage 2 egz kıdd hdr kelebek ıle 270 ı rahat gecmelı bence

aynen bende ole yazdım karısık yazmısım bıraz :D 12,5la olabılır

BoraÇİFTÇİ
24-12-2011, 16:21
Bimmerforums - The Ultimate BMW Forum - View Single Post - E36 M3 Dyno Sheet Library (http://forums.bimmerforums.com/forum/showpost.php?p=5577515&postcount=10)

321 lik olcmusler, whp ve tork yaziyor ciktida. 450 tork cikmisti galiba yanlis hatirlamiyosam evoda :)

Downpipe ve komple egsozlu bir evo 9 la pasaoglunda 352hp aldik. E46 M3 le denedigimizde geciyoduk.

Tork un önemdi var tabıkı buyuk faktör.Tahminlerden öte bişey konuşmak zor.Net birşey söylemek çok zor çok farklılıklar göstercek durumlar var Pilotaj,yakıt,ağırlık bunların hepsi bi deneme esnasında avantaj ve dezavantaj olarak değenlendircek kriterlerdir.O yüzden şu anda kıyasladıgın Evo 9 un Cevabını almak istediğin Evo 8 den fazlaları olabılır.

zafa38
24-12-2011, 16:27
Ortalık 56 olmuş burda

orcuns
24-12-2011, 16:35

o conta çıkma olmalı ve boyanıp takılmalı işin püf noktası orda

KMR2-GT
24-12-2011, 16:39
o conta çıkma olmalı ve boyanıp takılmalı işin püf noktası orda

aynen bıde 1500 lıranın üstüne yatmak lazım o zaman 10 numara olur

h.guroglu
24-12-2011, 16:40
ya yazmıyım diyorum ama gene tutamadım kendimi

ya biri stoc araç diğeri profesyonel şekilde modifiye edilmiş bir araç

şimdi her iki aracıda stoc olarak salın bakalım neler oluyor yada her ikisinede aynı oranda mod yapın neler oluyor görün

bmw ler genelde stoc halleriyle modifiyeli hondalarla yürütülüyor birde hondalar kadar tune edilmiş bir bmw yi çıkartın honda karşısına bakalım neler olacak

bu sölediklerimide sakın yanlış anlamayın marka fanatikliği yok yorumumda sadece yıllardan beri yapılan denemeleri izleyin hepsi benim dediğim gibi biri stoc (yada filitre egzost tan ibaret ) biri ise ecu dan egsantriklerine kadar değişmiş bir araç

eser
24-12-2011, 16:47

şimdi her iki aracıda stoc olarak salın bakalım neler oluyor yada her ikisinede aynı oranda mod yapın neler oluyor görün

bmw ler genelde stoc halleriyle modifiyeli hondalarla yürütülüyor birde hondalar kadar tune edilmiş bir bmw yi çıkartın honda karşısına bakalım neler olacak

bu sölediklerimide sakın yanlış anlamayın marka fanatikliği yok yorumumda sadece yıllardan beri yapılan denemeleri izleyin hepsi benim dediğim gibi biri stoc (yada filitre egzost tan ibaret ) biri ise ecu dan egsantriklerine kadar değişmiş bir araç

ozaman ıkı stock arabayada 10 bıner lıra harcansın kımı kımı gecıyo gorsun olurmu :) ama honda gecer yıne :D

bırı 3200cc 321 hp bırı 2.0 200 hp olunca esıt oluyor dımı ama :)

orcuns
24-12-2011, 16:48
aynen bıde 1500 lıranın üstüne yatmak lazım o zaman 10 numara olur

zavallinın tekısın sen bellıkı ergin abının konusması senı tatmın etmemis neyse bır telefon daha gelır bu sefer 2 dakıka degıl yalvarırsın özür dilerim diye adamın asıbını bozma o cenene hakım akıllı ol.

vtecburhan
24-12-2011, 16:50

hahaha sacma bı yaklaşım
ozamn 1.6 vtı nın karsına 3.16 bmw
typerın kasrısınada 3.20 bmw cıkarda bak neler oluyor
bu işden yıne bmw zararlı cıkar en ıyısı susunda sessizce izleyin :D :D

KMR2-GT
24-12-2011, 16:53
zavallinın tekısın sen bellıkı ergin abının konusması senı tatmın etmemis neyse bır telefon daha gelır bu sefer 2 dakıka degıl yalvarırsın özür dilerim diye adamın asıbını bozma o cenene hakım akıllı ol.

adamın hakkını yedım ozur dıledım sana ne senı n ne ılgılendırır ne cok sevıon alakan olmayan seylere bulasmayı.sana mı soaracam napacamı asıl sen akıllı ol.bana yalancı dıorsun ersen allahından bulsun benı bı daha aramasın dedı dıodun adam gecen gun aradı hatırımı sordu bı kac sey sordu kapadı
neyse ya kım kımın ne oldugunu bılıor

eser
24-12-2011, 16:53
hahaha sacma bı yaklaşım
ozamn 1.6 vtı nın karsına 3.16 bmw
typerın kasrısınada 3.20 bmw cıkarda bak neler oluyor
bu işden yıne bmw zararlı cıkar en ıyısı susunda sessizce izleyin :D :D

burhan kanka m3 un karsısına nsx cıkarmak lazım :D 3200 cc ye 3200cc :D

ıkısıde stock :D

6h-VZ1Y6zSU

Jam da Joker
24-12-2011, 16:57

Şu yazdığını okuyunca aklıma niyeyse arabaların motosikletleri geçemiyeceğini iddaa eden motorcular geldi. Ne zaman bir araba-motor videosu izleseler araba modifiyeli motosiklet standart hadi harca bakalım arabaya harcadığın parayıda motora sonra görelim tarzı konuşmalar..

Denenen araçlar 3.20 ile Type-R değil. M3 ile Type-R
Amaç burda zaten yavaş olanı hızlı olan seviyesine getirmek ki kıstas alınsın ne kadar hızlandığına dair. Yoksa 2000 cc 200 beygir araç ile 3200 cc 321 beygir aracı senin deyiminle ortaya salıp nasıl bir sonuç olmasını bekliyorsun.

Ama bencede bundan sonra Type-R lar fabrika çıkışı standart, M3 ler ağzına kadar yüklü şekilde denesinler alışılmış videoların dışında farklı konulu video izleyelim öylesi daha mantıklı..

orcuns
24-12-2011, 17:03
adamın hakkını yedım ozur dıledım sana ne senı n ne ılgılendırır ne cok sevıon alakan olmayan seylere bulasmayı.sana mı soaracam napacamı asıl sen akıllı ol.bana yalancı dıorsun ersen allahından bulsun benı bı daha aramasın dedı dıodun adam gecen gun aradı hatırımı sordu bı kac sey sordu kapadı
neyse ya kım kımın ne oldugunu bılıor

sen belli akıllanmamişşın... ersen halini hatrını sormus sana musafirlige gelicekmiş musaitsen çok özlemiş seni onun ıcın aramıs seni sen su cocugun adresını ıyı ogren kapagınıda yolla dahada fazlada uzatma benden ve ondan özür diledigin gün özürün kabulümüzdür ama burda ukala ukala cok bilmiş yazılar yazma kendini komik duruma düşürme.

Maxiboost
24-12-2011, 17:05

Ekeray gibi bi adamin getirdigi ve dbs nin denedigi m3 lerin hepsine cop dediniz, typerlarin denedigi butun m3 ler cop oldu. Mecburen kanitli araclarla karsilastirmak zorunda biraktin abi?. Bu denemede dbs gecmis plasebo mu oldu yinede :D 30 shot nos diyosunuz dbsye ayar yapmadan extra birsey basmaniz imkansiz ki ozgunde yazmis. Burda yazan karsit goruslu bir cok insani anliyorum bende ayni dusunuyordum. Su evo denemesinde typer devrinde basilacagini farzederek orcuna dedim evo gecebilir. Yinede denedik vtec alti olmasina ragmen gecti. Cidden tuhaf gidiyo :)

Kaldi stock m3 diyosunuz bu konuda postum var topladim hepsini. Once koltuklar sokuk dendi ardindan biraz avansss varmis onu ogrendik sonrada komple ss egsoz cikti :D

Su m3 te yuklu olsaydi laflarini bi gecin kim standart typer m3le yurur yazmis? İcinizdeki hirsi boyle sacma seyler yazarak belli etmeyin..

KingoAtmo
24-12-2011, 17:20
ikisine de maşallah
Keşke kaputu açıp gösterseymiş

_muhaRRem
24-12-2011, 17:23
videoo koyulmadi dimi daha ?

M3CSL
24-12-2011, 17:30
bumerang..
2 taraftan bakalım
bır aracı yukluyorsun m3 gıbı bır aracı gecebılıyorsun. demekkı iyi iş basarmıssın
der taraftan
yukluyorsun m3 stock kalsın dıerı gırtlak gıbı ee bırakta gecsın o kadar yuklemıssın degılmı?

esıt bakıs
kg hp sanzıman olarak bakılırsa oranlara gore m3 un cok ıyı oldugu asıkar...,

dıer soru ıcın
367lık evo 8 ı gecer bence ıyı bır m3.. skn kan evo 9 denemesını hatırlıyorum..

_muhaRRem
24-12-2011, 17:44
ceketimin kolu yok bu m3 typeR tartismalarinn sonu yok. en iyisi m3 lerle karsilikli olarak denememe karari almak. gecince agir m3 typer yuklu oluyor. o zaman nsx getirelim onla deneylim. bu muhabbet mert tastana kadar gidere. uzatmanin anlami yok

Maxiboost
24-12-2011, 17:51
bumerang..
2 taraftan bakalım
bır aracı yukluyorsun m3 gıbı bır aracı gecebılıyorsun. demekkı iyi iş basarmıssın
der taraftan
yukluyorsun m3 stock kalsın dıerı gırtlak gıbı ee bırakta gecsın o kadar yuklemıssın degılmı?

esıt bakıs
kg hp sanzıman olarak bakılırsa oranlara gore m3 un cok ıyı oldugu asıkar...,

dıer soru ıcın

Kg hp olarak karsilastirir misin rica etsem? Sanziman avantajinida merak ettim

MatraX_07
24-12-2011, 18:03
Bastan Sona bütün yorumları okudum

Gereksiz,kırıcı çok cümlee var.Gerek Yok Yenilen Tebrik etsin Yenen Yoluna Baksın

Gerekirse Tekrar Roll yapılır

Allah M3 Sahibini de Type-R sahibine de Kaza Bela Vermesin

CocoRe
24-12-2011, 18:45
yiğit ne araba yapmış be.. halen popülaritesini koruyor :) herkezin bi popisi war

shero
24-12-2011, 19:10
videoo koyulmadi dimi daha ?

kanka konulmamış halle ortalığa baksana bide koyarsak ne olcak bilmiyorum :icon_tup:

Patisever
24-12-2011, 19:33
M3 m3 olalı böyle hakaret görmemiştir herhalde tarihi boyunca şaşkınlığım konuyu konusanlar bu işi bilenler neysekı almanlar duymuyor bu durumu daha m3 falanda üretmezler

shero
24-12-2011, 19:57
M3 m3 olalı böyle hakaret görmemiştir herhalde tarihi boyunca şaşkınlığım konuyu konusanlar bu işi bilenler neysekı almanlar duymuyor bu durumu daha m3 falanda üretmezler

helal olsun ağzınıza sağlık cok güzel kelimeler söylemişiniz:icon_tup:

__FrK__
24-12-2011, 20:02
bumerang..
dıer soru ıcın

stock saglıklı bi e46 e36 M3 hiç bi şekilde 367 hp lik evo 8 i geçemez bizzat denedik gördük.

ORCUN555
24-12-2011, 20:32
ya shero koysanıza şu videolarıda izleyelim bi abicim

M3CSL
24-12-2011, 20:42
Kg hp olarak karsilastirir misin rica etsem? Sanziman avantajinida merak ettim

230-240whplerde 1180kg
255-260whplerde 1460kg
hesaplamiycam ama ctrnin ustun oldugu belli degilmi
+ m3 un uzun oranli bi sanzimani var ctrnin daha kisa

stock saglıklı bi e46 e36 M3 hiç bi şekilde 367 hp lik evo 8 i geçemez bizzat denedik gördük.

gucleri ve plakalar onemli,
yere aktarim, guc egrileri, aero olarak m3 ustun gorunuyor,,

m power_35
24-12-2011, 20:46
bu araçlar geçen hafta denendiğinde birbirimizi tebrik edip ayrıldık geçmek veya geçilmek yüz yüze bakan insanların selamından daha üstün olmasa gerek cuma günü son kez tekrar denenir. söken söker araçlarını kaputları açılır bakılır.birbirimizi tebrik eder bu konuyuda kapatmış oluruz herkese iiii akşamlar.

TaGo
24-12-2011, 21:45
Biz diye bir kavram yok. Ben diger m3 leri cop ilan etmedim. Sadece dedimki "izmir m3 yurutmeyi biliyor". Bunu inkar edebilecek varmi? Hep en guclu die agza dolanan k20 lerin karsisinda izmirli bmwler basari elde etmedimi? Ben bu yuzden hem memleketimi hemde m3 sevgimi duble yasadim. Biz izmir m3 leri yurudugundede gitmesi gereken halleri bu dedik. Copmu yani digerleri diyende hondaci tayfadir.

Soyledigimi yineliyorum. Ahanda girtlak yuklu tayyar, ahanda prof surucu adem abi. Adem abi, abimdir soyleyeceklerimede katilir mutlaka. Bu arabaninda artik uzerine cakil tasi kadar guc alinir. Peki ya m3 e ne olur? Araba zaten stoktu. Biz senelerce k20 yi ilahlastirmayin derken bunu kast ettik " ikinir bikinir sicarsiniz, ahanda gidebildiginiz, bokladiginiz m3 un anca 2 boy onudur" ;)

Turboğuz54
24-12-2011, 21:54
Şu yazdığını okuyunca aklıma niyeyse arabaların motosikletleri geçemiyeceğini iddaa eden motorcular geldi. Ne zaman bir araba-motor videosu izleseler araba modifiyeli motosiklet standart hadi harca bakalım arabaya harcadığın parayıda motora sonra görelim tarzı konuşmalar..

Denenen araçlar 3.20 ile Type-R değil. M3 ile Type-R
Amaç burda zaten yavaş olanı hızlı olan seviyesine getirmek ki kıstas alınsın ne kadar hızlandığına dair. Yoksa 2000 cc 200 beygir araç ile 3200 cc 321 beygir aracı senin deyiminle ortaya salıp nasıl bir sonuç olmasını bekliyorsun.

Ama bencede bundan sonra Type-R lar fabrika çıkışı standart, M3 ler ağzına kadar yüklü şekilde denesinler alışılmış videoların dışında farklı konulu video izleyelim öylesi daha mantıklı..

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Mz3turbo
24-12-2011, 21:56
Fanatikliğe gerek olmadığını düşünüyorum. hepsinin kendine göre artısı eksisi var. muhabbet uzadıkça hacimler,kilolar,noslar havada uçuşuyor. ya hiç denemeyeceksin yada sesini çıkarmayacaksın. bu muhabbetler yüzünden benim gibi birçok insan arabasını çıkarmaz oldu.

Maxiboost
24-12-2011, 22:03
Biz diye bir kavram yok. Ben diger m3 leri cop ilan etmedim. Sadece dedimki "izmir m3 yurutmeyi biliyor". Bunu inkar edebilecek varmi? Hep en guclu die agza dolanan k20 lerin karsisinda izmirli bmwler basari elde etmedimi? Ben bu yuzden hem memleketimi hemde m3 sevgimi duble yasadim. Biz izmir m3 leri yurudugundede gitmesi gereken halleri bu dedik. Copmu yani digerleri diyende hondaci tayfadir.

Soyledigimi yineliyorum. Ahanda girtlak yuklu tayyar, ahanda prof surucu adem abi. Adem abi, abimdir soyleyeceklerimede katilir mutlaka. Bu arabaninda artik uzerine cakil tasi kadar guc alinir. Peki ya m3 e ne olur? Araba zaten stoktu. Biz senelerce k20 yi ilahlastirmayin derken bunu kast ettik " ikinir bikinir sicarsiniz, ahanda gidebildiginiz, bokladiginiz m3 un anca 2 boy onudur" ;)

http://www.techturkey.com/forum/2872555-post136.html

Su postumu okur musun abi? Arabanin stock olmadigini ama izmirin nasil m3 yurutmeyi bildigini apacik ortaya koyuyor. Komple egsoz "bakim" ve biraz avans denmis 5hp mi aliyor bu makine? Bmw sahipleri m3 var m3 var demiyor mu? Dbsnin denediklerine kimse *** atmiyorsa bu m3 standart degil biraz gidiklanip yurutulmus bir m3 tur ayri konu. Su yazilanlardan sonra stock mu bu arac. Bu konu icinde saglikli bmw ye kafa cikaramaz typer yaziyor pistonsuz egzantriksiz kafa cikaran typer videosu koyabilirim ve o m3 un durumu hakkinda kimse kotu yorum yapamaz

Herkesin yanilgiya dustugu noktalar var. Tago da yazmis hondacilar buyuttu falan. Hondacilar stock bir bmw yi typer gecebilir manasinda yardiriyolar bmw sahipleri gecemez diyor. Stock olmayan bir aracla denenmis gecilmis stock arabayla nasi gectik. Sobra kendileri yazmislar. Egzantrik piston vs olan bir m3 e anca k24 un nefesi yeter aksini idda eden hondaci var mi?? Yoktur ama siz inatldbs stock bir m3 u gecemez diyorsunuz ki kac tane gectigi video var hepsinde size gore m3 ler bakimsiz. Biraz daha objektif bakin.

mustafaucgun
24-12-2011, 22:29
arkadaslar bende typer kullanıcısıyım hatta suan stage 3 olarak typer topladım ve rodaj dayım ayrıca bu mevzusu geçen m3 ün sahibi sadık arkadaşımdır kendisiyle görüştük ve bana dediği typer 1-2 boy arkamdayken ve 4.vitesde yuruyorken 3boy onume cıkıyor dedi ve bana sanki bir dbs de nos varmış gibi geldi yanlışsam beni düzeltsinler lütfen ki video da ondan mı atılmadı acaba

TaGo
24-12-2011, 22:31
Birkere girtlak yuklu tayyar m3 stoku gecemez dien manyak olmasi lazim. Ben omrum boyunca butip bisi yazmadim yazmamda. Hep soyledigim ise "m3 bambaska bir makina, kalkipta tayyari karsisina koymayin" di, k20>m3 dien kendini kandirir dedim.

Bu arada yillarca honda fanstiklari header-egzoz ve caiyi stoka kaydettirdiler. Bitek eksozla bu denklem bozulduysa ozur dileriz :)

M3 ole honda gibi programlanmaz, bilen bilir. O epromlara yukleme yapmakla 10 hp ler bile bu makinalarin 0 inda aliniyordu. Uzerinde AFR saati olmayan araba icin ayar kayar muhabbetleri yapmayin ayip oluyor ;)

eser
24-12-2011, 22:41
arkadaslar bende typer kullanıcısıyım hatta suan stage 3 olarak typer topladım ve rodaj dayım ayrıca bu mevzusu geçen m3 ün sahibi sadık arkadaşımdır kendisiyle görüştük ve bana dediği typer 1-2 boy arkamdayken ve 4.vitesde yuruyorken 3boy onume cıkıyor dedi ve bana sanki bir dbs de nos varmış gibi geldi yanlışsam beni düzeltsinler lütfen ki video da ondan mı atılmadı acaba

12 crlık o egzantrıklere sahıp bır typera mapperı olmadan kafasına gore nos basıp gelıp gececekler :) bukadar basıt deılmı? OZ yazmıs zaten anında pencere acar dıye blokta daha o adamın sozude para etmıyorsa konusmaya gerek yokkı. adamlar short ram dahı yokken denemısler bu demek oluyorkı typer delı gıbı sıcak hava cekıyor motor kompartımanı ıcınde o cr de olan o setupa sahıp bı arabaya sıcak haca sokmak onu bogmaktan baska neye yarar? adamlar caıyı takıp buz gıbı hava cektırmeye baslamıslar ve arka koltukları sokmusler yaklasık 21 22 kıloda ordan atmıslar buda 1 boya yakın saglar, typera hızlandıgını soyledıgınız 4 5 boy burdan cok rahatlıkla gelır o setup ıcın sız bmw yı ıyı bılıyorsunuz burdada typerı adı gıbı bılen dolu adam yazdı konuya onlar kaale alınmadı.sadece caı ve o koltukları sokmek bu sonucu rahatlıkla saglar...

BMK TypeR
24-12-2011, 22:42
stg3 k24:)

Engine Type: K24A DOHC iVTEC
Displacemnet: 2.55 liter
Bore & Stroke: 90.5 x 99
Compression Ratio: 15.0 : 1
Horsepower: 350 whp
Torque: 225 wtq
Wheel Base: 100.5”
Weight: 1725 lbs w/driver
Valve Springs: Skunk2 Pro-C
Pistons: Wiseco
Con Rods: GRP
Crank: Genuine Honda
Cylinder Head: Skunk2 CNC Port
Camshafts: Skunk2 Stage 3
Camgears: Skunk2 Pro Series
Valves: Skunk2 Forged Stainless
Retainers: Skunk2 Titanium
Header: Skunk2 Prototype 4-1
Intake: Individual Throttle Bodies
Transmission: Genuine Honda 6-speed

Highlights
2005 - NHRA All Motor World Record: 9.74
2005 - Fastest All Motor Pass in NHRA History: 9.63 @ 141mph

eser
24-12-2011, 22:43
Birkere girtlak yuklu tayyar m3 stoku gecemez dien manyak olmasi lazim. Ben omrum boyunca butip bisi yazmadim yazmamda. Hep soyledigim ise "m3 bambaska bir makina, kalkipta tayyari karsisina koymayin" di, k20>m3 dien kendini kandirir dedim.

Bu arada yillarca honda fanstiklari header-egzoz ve caiyi stoka kaydettirdiler. Bitek eksozla bu denklem bozulduysa ozur dileriz :)

M3 ole honda gibi programlanmaz, bilen bilir. O epromlara yukleme yapmakla 10 hp ler bile bu makinalarin 0 inda aliniyordu. Uzerinde AFR saati olmayan araba icin ayar kayar muhabbetleri yapmayin ayip oluyor ;)

tarkan abı zaten m3 un asıl rakıbı NSX bılıosun. standartlarında zaten nsx ezıp gecıyor yuklemeyı konusmaya bıle gerek yok

6h-VZ1Y6zSU

mustafaucgun
24-12-2011, 22:48
12 crlık o egzantrıklere sahıp bır typera mapperı olmadan kafasına gore nos basıp gelıp gececekler :) bukadar basıt deılmı? OZ yazmıs zaten anında pencere acar dıye blokta daha o adamın sozude para etmıyorsa konusmaya gerek yokkı. adamlar short ram dahı yokken denemısler bu demek oluyorkı typer delı gıbı sıcak hava cekıyor motor kompartımanı ıcınde o cr de olan o setupa sahıp bı arabaya sıcak haca sokmak onu bogmaktan baska neye yarar? adamlar caıyı takıp buz gıbı hava cektırmeye baslamıslar ve arka koltukları sokmusler yaklasık 21 22 kıloda ordan atmıslar buda 1 boya yakın saglar, typera hızlandıgını soyledıgınız 4 5 boy burdan cok rahatlıkla gelır o setup ıcın sız bmw yı ıyı bılıyorsunuz burdada typerı adı gıbı bılen dolu adam yazdı konuya onlar kaale alınmadı.sadece caı ve o koltukları sokmek bu sonucu rahatlıkla saglar...

kardeşim sana şu kadar söyleye bilirim ben daha hayatımda oyle 4.viteslerde m3 ün en ii olduğu yerlerde yani yuksek devir ve km lerde typer 1-2 boy arkadan gelicek ve m3 gibi makinayı 2-3 boy geçip gidicek yok bole bişey sana göre belki vardır ama yok kardeşim koltuk vs sökmeyle olmaz o iş

TaGo
24-12-2011, 22:49
Iste bmwciler m3>nsx dedikleri kadar sacma k20>m3 demek diorum bende. Yoksa m3 al yukle nsx gec, kim kabul eder daha hizli oldugunu?

M3 bir gomlek ustun iste bunu niye hala tartisiyoruz? Niye m3 culer turbolaninca porscheden daha iyiyiz demiyor?

Fanatiksiniz bilader kabul edin :)

eser
24-12-2011, 22:50
kardeşim sana şu kadar söyleye bilirim ben daha hayatımda oyle 4.viteslerde m3 ün en ii olduğu yerlerde yani yuksek devir ve km lerde typer 1-2 boy arkadan gelicek ve m3 gibi makinayı 2-3 boy geçip gidicek yok bole bişey sana göre belki vardır ama yok kardeşim koltuk vs sökmeyle olmaz o iş

ozaman stage 3 yukledıgın makınenın ne oldugunu ıyı arastır derım ben ;)

Arasts61
24-12-2011, 22:50
Stok 286 ps lik m3 un 100-200 hizlanmasi 15,3 sn.
Stok 321 ps lik m3 un 100-200 hizlanmasi 14.6 sn.
Stok 343 ps lik m3 ise 12 sn( kadranda yaklaşık 11 sn )
Tabi bu değerler sökülmemiş araçlar için geçerli.

Daha hızlı oldugu iddia edilen araclarin pbox degerlerine veya en azindan kadran videolarina bakilarak fikir edinilebilir.

eser
24-12-2011, 22:51
Iste bmwciler m3>nsx dedikleri kadar sacma k20>m3 demek diorum bende. Yoksa m3 al yukle nsx gec, kim kabul eder daha hizli oldugunu?

M3 bir gomlek ustun iste bunu niye hala tartisiyoruz? Niye m3 culer turbolaninca porscheden daha iyiyiz demiyor?

Fanatiksiniz bilader kabul edin :)

porschedende ıyı deılsınızkı abı turbolanınca :D 60-130 100-200 zamanlarına bakabılırız :)

mami_makinen
24-12-2011, 22:51
Video kimse cekmedimi sabahtan beri f5 yapmaktan parmagim agridi..video varsa iZleyelim

Turboğuz54
24-12-2011, 22:53
ep3 bitti şimdi nsx cıktı getirin nsx i izmirli mpower abilerimiz bi akıllarını alsın :)

mustafaucgun
24-12-2011, 22:53
ozaman stage 3 yukledıgın makınenın ne oldugunu ıyı arastır derım ben ;)

sen rahat ol kardeşim ben araştırdım rodajdan sonra istersen gel sende biraz bilgi sahibi ol forumlardan öğrenemezsin arabacılığı dahada gereksiz kelimeye gerek yok ok

eser
24-12-2011, 22:54
sen rahat ol kardeşim ben araştırdım rodajdan sonra istersen gel sende biraz bilgi sahibi ol forumlardan öğrenemezsin arabacılığı dahada gereksiz kelimeye gerek yok ok

ehehehehe pekı baskan senden ogrenırız :D forumlardan dımı :D ahahahaha